forskel på kat. 6 og kat. 6A

Hvad er Cat 6E kabel?

Hvad er Cat 6E kabel?

Cat 6e kabler er fremførslen af ​​navngivning fra kat 5e kabler. Den forbedrede version af kat 6 kabler, som er en forkortelse for kategori 6 kabler, omtales som kat 6a kabler, "a" står for "augmented" mens "e" står for "forbedret". Cat 6a kabler er en seneste forbedring af den stadig udbredte cat 6 kabel standard.

Hvordan det er lavet

Der er kun en lille variation i, hvordan katten 6a kabler er lavet, med hensyn til tidligere udgaver. Ligesom cat 6 kabler, kat 6a kabler bruger fire snoede wire par, der er konstrueret af kobbertråd. Ligesom de forbedringer set i kat 6 kabel over kat 5e kabel, er den forbedrede funktion kat 6a kabel baseret en stor del om bedre isolering, hvilket igen reducerer interferens. Dette fører til en tykkere kabel, men forbedret ydeevne.

Båndbredde Capabilities

De båndbredde kapaciteter kat 6a kabel er en af ​​de mest attraktive funktioner. Kobberkabler blev anset for at være begrænsninger, der i sidste ende ville forlade dem forældet som båndbredde krav gradvist steget. Cat 6a kabel, er imidlertid fuldt ud i stand til at understøtte op til 10 Gbps eller 10 gigabit per sekund. Disse hastigheder gør det attraktivt for nye netværksinstallationer planlægger for fremtiden.

Forskelle med kat 6

Der er flere tekniske forskelle mellem kat 6 kabel og kat 6a kabel, der giver katten 6a kabel sin klare fordel. Cat 6 kabel, for eksempel, giver op til 250 MHz, mens katten 6a fordobler det, og giver 500 MHz. Dette, sammen med forbedret isolering mod interferens, betyder, at katten 6a kablet er i stand til at bære en 10 Gbps transmission over 100 meter kabel, mens kat 6 kabel er kun i stand til 10 Gbps i 37 meter kabel.

Fremtiden for Cabling

Med indførelsen af ​​cat 6 kabel det var generelt troede, at fiber-optisk kabel ville være det næste skridt i nye stigninger i båndbredde. Fiberoptisk, som er et kabel, der anvender et glas kerne til at transmittere lys, er stadig temmelig dyrt, og kat 6a kabel giver en god formidler. Som kat 5e kabel blev erstattet, men det er uundgåeligt, at katten 6a kabel også vil blive erstattet, enten kat 7a kabel eller fiberoptisk kabel.

Sådan Gør din egen kat i deviantART

Sådan Gør din egen kat i deviantART


DeviantART er et gratis online community for kunstnere og kunstelskere. Brugere kan gennemse tusinde af billeder, malerier, digital kunst og tegninger. Brugere kan oprette en profil for at udstille deres eget arbejde og opbygge en fanskare. DeviantART har nu en butik, hvor brugere kan sælge deres kunst. Brugerne kan "gøre" kunst på deviantART hjemmeside ved hjælp af "dA Muro" program. Muro fungerer som en grundlæggende computer tegneprogram med avancerede paintbrush værktøjer. Brugere, der ønsker at gøre katten kunst på deviantART kan bruge Muro progam.

Vejledning

1

Tilmeld dig en gratis medlemskab med deviantART. Klik på linket deviantART øverst til venstre hjørne af hjemmesiden og rulle til bunden. Klik på "Opret et gratis medlemsskab" knappen i bunden. Udfyld dine oplysninger, herunder dit navn, bestemt brugernavn, email, password og fødselsdag. Gå til din e-mail for at bekræfte din e-mailadresse og aktivere din konto. Rediger din profil til at omfatte en sektion "om mig", kunst interesser og foretrukne materialer efter at der er oprettet dit medlemskab.

2

Rul over knappen "Send" på navigationslinjen. Klik på "Tegn med dA Muro" fra drop down menuen. Vælg en pensel værktøj fra bunden thumbnail bar. Tegn en mere realisitc kat ved hjælp af "Basic" pensel. Tegn et mere abstrakt eller stiliserede kat med "Smoke", "Sketch" eller "Webink" pensler.

3

Udfyld din tegning, og klik på knappen "Send" i øverste højre hjørne af Muro siden. Udfyld et navn til stykket og kommentarer til arbejdet på pop-up-vinduet. Klik på knappen under "Kategori" at skabe underkategorier for arbejdet. En kat arbejde ville bruge "Digital Art" "Tegninger" og "Dyr". Klik på de to bokse på pop-up-vinduet til at acceptere DeviantART s servicevilkår. Klik på Send.

4

Klik på dit brugernavn på den øverste navigationslinje. Inde i kassen "Nyeste Afvigelser," dit arbejde skabt i Muro vil blive vist. Klik på "Rediger" for at styre kommentarer og kritik, tilføje søgeord og tilføj et indhold filter.

Sådan foretages fejlfinding Kates Video Cutter

Kates Video Cutter er et computerprogram, der anvendes til at redigere grundlæggende videoer. Ved hjælp af programmet, kan du skære et bestemt segment af en video ud af en længere klip og enten holde det som sin egen fil eller slette det. Hvis du har svært ved at få Kates Video Cutter til at arbejde, er der et par ting, du kan prøve at få din redigering op at køre igen med succes.

Vejledning

1

Registrere din kopi af Kates Video Cutter. Når du installerer programmet og bruge det første gang, bliver du bedt om at registrere din kopi. Klik på "Tilmeld dig nu", og indtaste en gyldig e-mail adresse for at gøre dette. Kates Video Cutter vil ikke fungere korrekt, medmindre du registrerer dit program, før du forsøger at bruge den.

2

Sørg for, at den videofil, du forsøger at redigere ikke er i brug af et andet program. Ikke to programmer kan bruge den samme fil på samme tidspunkt i Windows-operativsystemet. Hvis du har din video åben i Windows Media Player, men forsøger at skære det i Kates Video Cutter vil Kates Video Cutter ikke være i stand til korrekt at få adgang til filen for at gøre, hvad det skal gøre. Luk alle andre programmer, der kan bruge videofilen og forsøger at bruge Kates Video Cutter igen.

3

Kontroller, at filen du arbejder med, er i et af de formater, der understøttes af Kates Video Cutter. Softwaren har ikke åben støtte til alle video filtyper. Fra januar 2011 kan Kates Video Cutter kun arbejde med AVI, MPEG, Windows Media Video, Apple MOV, ASF, 3GP og MPEG4-video filformater. Det kan også fungere med videoer indeholdt på dvd'er, video-cd'er og Super VIDEO CD'er. Andre formater vil ikke fungere.

Sådan bruges MS Paint til at oprette en kat

Sådan bruges MS Paint til at oprette en kat


Uanset om du er en kat aficionado eller kræve en kat-tema billede for en online-projekt, der trækker din egen kat ved hjælp af Microsoft Paint kan være kattens Meow. Selvom Microsoft Paint er et grundlæggende grafikprogram - det er inkluderet i alle Windows-operativsystemer - Paint tilbyder de værktøjer og maling for at skabe en kat på din helt egen. Du behøver ikke ni liv at tegne en kat i Microsoft Paint, kun et par minutter til at drage fordel af maling on-screen muligheder.

Vejledning

1

Åbn Paint. Hvis standard hvide arbejdsområde er for stor eller lille til dit billede krav, skal du klikke på Paint knappen, vælg "Egenskaber" og skriv nye dimensioner ind i "Bredde" og "Højde" kasser. Vælg "Tommer" fra "Units" menuen og klik på "OK."

2

Klik på en farvet firkant i afsnittet "Colors" eller klikke på knappen "Rediger farver" og vælg en vigtigste pels farve for katten.

3

Klikke på trekanten i den "Former" sektionen af ​​båndet. Klik og træk musen for at danne kattens hoved. Når trekanten vises, er det på hovedet. Klik på "Drej" knappen på bånd og vælg "Roter 180" for at vende hovedet højre side opad.

4

Tegn to flere mindre trekanter tæt på toppen venstre og højre side af kattens hoved til dannelse af kattens ører.

5

Klik på "Fyld med farve" værktøj, deponering maling spand på afsnittet "Funktioner" af båndet. Klik inde i hovedet og ører til at fylde dem med farve til pels.

6

Vælg en farve til kattens næse ved at klikke på en ny farvet firkant på båndet. Klik på trekanten formen igen og tegne en lille trekant i midten af ​​kattens ansigt. Klik på "Drej" knappen og vælg "Roter 180." Fyld næse med farve.

7

Vælg et øjenfarve for katten. Klik på ovale værktøj i afsnittet "Former". Tegn en cirkel og bruge "Fyld med farve" værktøj til at skabe katteøje. Gentag for at trække det andet øje.

8

Klik på en sort, grå eller anden farve til kattens knurhår. Klik på "Børster" knappen på båndet, og vælg den første mulighed, "Brush". Klik på "Size" knappen. Vælg den øverste / tyndeste mulighed.

9

Tegn linjer spiring fra kattens næse ud til hver side af sit ansigt til formular whiskers.

10

Skift maling farver og pensel størrelser til at tilføje yderligere elementer til katten, såsom hvirvler i dens pels til Calico.

11

Klik på Paint knappen. Vælg "Gem som". Skriv et navn til katten og klik på "Gem" knappen.

TIPS

  • Mens ingen form findes i "Shape" menuen for kattens krop, til at omfatte en er stort set den samme proces som at tegne knurhår, du gør det i hånden. Du skal blot vælge "Brush", og tegne omridset af kattens krop, herunder poter og hale. Brug "Fyld med farve" værktøj til at fylde kroppen med pels farve, derefter ændre maling farver og børstehoveder at tilføje accenter såsom kløer og pels design.

Hvordan man tegner en kat med PaintShop

Hvordan man tegner en kat med PaintShop


Tegning af en kat med traditionel blyant og papir har udfordret mange kunstnere på grund af dyrets forskellige positurer og komplekse markeringer. Tegning af en kat med et grafisk program som Corel PaintShop Photo Pro X3 kan være endnu mere udfordrende. Du kan oprette en simpel tegning, hvis du holder grundlæggende former og linjerne i katten i tankerne. Start med et foto som en model for de bedste resultater, da det er næsten umuligt at få en kat til at sidde stille, medmindre det sover.

Vejledning

1

Vælg "Start", "Alle programmer", "Corel PaintShop Photo Pro X3" og "Corel PaintShop Photo Pro X3."

2

Vælg "Ny" fra menuen "Filer". Vælg et af de standard papirstørrelser fra "Presets" eller angive bredde, højde og opløsning. Du kan også vælge om du vil bruge en raster, vektor eller kunst medier baggrund. I dette eksempel skal du vælge "8 x 10 Vertical" og "Art Media baggrund." Vælg "Paper Fine" til lærred tekstur, forlade farve som hvid og klik på "OK."

3

Vælg "Tilpas billede til vindue" på "Tools Options" palette, som regel placeret vandret lige under standard værktøjslinjen.

4

Vælg en forgrundsfarve fra "Materialer" paletten og vælg "Transparent" for baggrundsfarven. Vælg "Ellipse" værktøj fra "Tools" værktøjslinjen. Tegn en cirkel for hovedet ved at klikke og trække. Slip museknappen, når cirklen er ligesom formen på din kats hoved på billedet.

5

Vælg "Ny Vector Layer" fra "Lag" menuen og navngive den "krop vejledning." Tegn en anden cirkel på denne nye lag under det første, om, hvor maven ville være. Cirklen skal være af samme størrelse som leder, og du vil slette den senere.

6

Vælg "Ny Vector Layer" fra "Lag" menuen og navngive den "krop". Vælg "Pen" værktøj fra "Tools" værktøjslinjen. Vælg "Draw Point to Point" fra "Tools Options" paletten. Klik på den nederste venstre side af hovedet, hvor kroppen skal starte. Klik igen nederst på siden, men denne gang trække ned og til højre for at tegne en Bézierkurve form. Gentag i den højre side af katten.

7

Vælg "Ny Vector Layer" fra "Lag" menuen og navngive den "hoved funktioner." Brug pennen til at tegne Bezier-kurver for mandelformede øjne. Brug "Draw Freehand" mode af pennen til at tegne en på hovedet formet trekant for næsen. Skift tilbage til "Draw Point to Point" mode af værktøjet Pen og tegne munden som to halvrunde figurer fra bunden punkt af trekanten.

8

Vælg en grøn farve til baggrunden. Vælg "Ellipse" værktøj fra "Tools" værktøjslinjen og tegne cirkler inden for de mandel figurer du tegnede tidligere for eleverne. Tegn ører øverst til venstre og højre side af hovedet ved hjælp af pennens frihånd mode. De bør være noget blad-formet. Tilføj tre eller fire whiskers, der starter i kinden område af hovedet, til hver side.

9

Tegn en lang buet linje for halen ved hjælp af Bezier tilstanden af ​​værktøjet Pen. Tegn en anden buet linje, der forbinder punkt tilbage til kroppen. Brug frihåndspennen til at tegne fire linjer, der begynder omkring en tredjedel ned i kroppen og ende nær bunden af ​​kroppen. Tegn to afrundede "U" former for at skabe en pote på enden af ​​hvert ben.

10

Vælg et af de nyeste medier værktøjer, såsom pasteller, kridt eller farveblyant og tilføje markeringer til din kat tegning. Skjul "krop vejledning" lag ved at skifte synlighed i "Lag" paletten eller slette den ved at højreklikke på laget og vælge "Slet." Vælg "Gem" fra menuen "Filer".

TIPS

  • Du kan bruge en tegneplade til at simulere tegning med blyant og papir.
  • Gem din tegning ofte, måske efter hvert trin, hvis du er bekymret med tab af data i tilfælde af computernedbrud.

Hvordan man tegner en tegneserie kat på Illustrator

Hvordan man tegner en tegneserie kat på Illustrator


Vector kunst er en metode til fremstilling af billeder fra matematiske formler i stedet fra at placere farvede pixels i et gitter, som er, hvordan software som MS Paint, Photoshop og Paint Shop Pro arbejde. Fordelen med vektorgrafik er dens bløde linjer og evnen til at skrumpe eller udvide billedet uden at miste opløsning. Illustrator er en vektor kunst program, så lære at tegne et billede som en tegneserie kat på Illustrator betyder at lære at håndtere de former og kurver, det anvender til at producere kunst.

Vejledning

1

Åbn Illustrator. Klik på "File" og vælg "Ny". Klik på "Circle" værktøj. Tegn en cirkel to tredjedele af vejen op det nye dokument. Dette er kattens hoved. Klik på "Pen" værktøj. Tegn stien af ​​en trekant på øverst til venstre på cirklen for at gøre en øre. Gentag på den øverst til højre i cirklen for at gøre en anden øre.

2

Klik på "Circle" igen. Opret en oval under hovedet, der er bredere end hovedet, og også højere end den er bred, da dette er kattens krop. Lav en anden oval lidt bredere end den første, men kun to tredjedele så høj, begyndende ved bunden af ​​oval. Dette danner ekstra størstedelen af ​​den nedre del af kattens krop.

3

Klik på "Pen" værktøj. Tegn halen, buede omkring forsiden af ​​kroppen. Vælg en kontrastfarve til din kats krop. Tegn en ellipse på kroppen af ​​katten, at give det en anden farve på bugen. Skift til en anden farve, såsom pink, brun eller sort. Vælg "Pen" værktøj. Tegn en trekant næse på katten med spidsen nedad.

4

Tegn to kurver kommer fra punkt af næsen, til dannelse af munden. Skift til hvid. Vælg "Line" værktøj. Tegn tre linjer, hver krumning lidt nedad, på hver side af næsen. Disse er kattens knurhår. Skift til "Circle" mode. Tegn to cirkler, en på hver side af næsen, lidt over næsen. Vælg en farve til iris i hvert øje. Tegn en mindre cirkel i hvert øje.

5

Skift til sort. Tegn en ellipse, længere lodret end vandret, i midten af ​​hver iris. Vælg farven på kattens krop igen. Tegn en lille cirkel nederst til venstre af kattens krop for at danne en tå. Hold "Alt" og trække ud tre flere kopier af tå for at danne en pote. Gentag på den anden side af kroppen.

TIPS

  • Overvej at bruge effekter som penselstrøg, skygger og opacitet. Disse vil forbedre din tegning ved at gøre det til at se mindre som en samling af farvede figurer sat sammen til en kat, og mere som et kunstværk. Eksperimenter med transparenter ikke blot at danne skygger og højlys, men også at tilføje pletter af farve til kattens pels.
  • Det er meget nemt at miste timers omhyggelige arbejde ved at trykke på den forkerte knap, ved et uheld lukker billedet eller computeren ned. For at undgå dette, skal du huske at gemme dit arbejde regelmæssigt. Du kan enten trykke på "Save" knappen eller bruge Ctrl-S genvejstast.

Hvordan kan jeg Genforen Katie til Lud på en Wii?

"Endless Ocean" er et videospil til Nintendo Wii, der er udstyret med en dykker, der er på en mission for at opdage dyr og hemmeligheder, at vandet i Manoa Lai holde. Din karakter har en båd, der hjælper dig med at nå ud til forskellige områder af vandet, og i bådens kahyt er din assistent Katie, en forsker, der hjælper dig med at identificere og gennemse listen over marine dyreliv, du har set. Katie vil tilbyde en søgen midtvejs gennem spillet, når hun fortæller dig historien om hendes families båd, Lud s Voyage, som blev tabt i Manoa Lai år siden. Gendannelse lockbox fra den forliste skib vil fuldføre questen.

Vejledning

1

Indtast kabinen efter at give en undersøisk tur til Alfred og tale med Katie. Skibet skal være forankret på det tidspunkt.

2

Vent da hun forklarer historien om hendes families skib og beder dig om at hjælpe hende at finde sin barndom lockbox. Svar "Ja", og du vil begynde at sætte sejl for hendes sidste kendte båd koordinater.

3

Dyk under vandet, og svømme lidt nordvest. Undgå at gå alt for langt mod nord, som du vil støde på store hvide hajer, hvis du svømme ud over revet.

4

Svøm i vraget af skibets kahyt, og flytte bordet. Dette vil udsætte lockbox.

5

Saml lockbox, og vende tilbage til overfladen. Re-board din båd.

6

Retur lockbox til Katie. Hun vil kobling det og kalder det Lud til minde om det havarerede skib, Lud s Voyage.

Sådan får prins William og Kate Bryllup Information

Sådan får prins William og Kate Bryllup Information


Mange anglofile kan finde Prins William og Kate Middleton bryllup fascinerende, især fordi store overdådige bryllupper ske sjældent, selv i den britiske kongefamilie. At holde sig opdateret på de seneste nyheder for prins William og Kate Middleton royale bryllup, kigge efter de pålidelige websteder, der repræsenterer eller rapportere om monarkiet. Kongefamilien har ligeledes en officiel hjemmeside samt Facebook og Twitter-konti. Indgrebet af William og Kate blev annonceret samtidigt på den kongelige families Clarence House Twitter-side og på Facebook.

Vejledning

1

Naviger til den officielle hjemmeside for det britiske monarki (se Resources). Denne hjemmeside er den officielle Internet kilde for alle britiske monarki annonceringer. Når prins William blev forlovet med Kate Middleton i 2010 blev nyheden annonceret på "Seneste Nyheder" side af denne hjemmeside.

2

Besøg de officielle hjemmesider for de største aviser i Det Forenede Kongerige. Indstillinger omfatter Daily Telegraph eller Storbritannien Times (se Resources).

3

Kontroller British Broadcasting Company (BBC) hjemmeside (se Resources).

4

Kontroller Clarence House Twitter side for den kongelige familie (se Resources), hvor engagement blev annonceret.

5

Tjek den officielle Facebook-side for det britiske monarki (se Resources). Den Facebook-side har opdateringer om Royal nyheder, kommende arrangementer og tilbyder nogle dybdegående information om de kongelige. Det britiske monarki Facebook side indeholder også links til andre kongelige websites, såsom prins William og prins Harry sted, hvor oplysninger om prins William og Kate Middleton Royal bryllup er afsløret.

TIPS

  • Undgå kilder såsom "tabloid" aviser. Sådanne aviser og hjemmesider kan have en overflod af informationer om Prince William, Kate Middleton og andre kongelige, men disse oplysninger er ikke helt korrekt.

Hvordan kan jeg besejre Kat Kokeshi Doll i "ZOMG!" af Gaia Online?

"ZOMG!" er en Massively Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG), en genre populariseret af "World of Warcraft" og "EverQuest", hvor tusindvis af spillere interagerer i den samme verden via deres kæmper avatarer. "ZOMG!" (Hostet af Gaia Online) er en del af en voksende gruppe af browserbaserede online rollespil for det unge publikum, hvor ingen installation er nødvendig. For at mindske fokus på vold, avatarer i spillet indsamle ringe til at disponere over døde ting kaldet "animerer". Kat Kokeshi er en vanskelig Animer modstander relativt tidligt i spillet.

Vejledning

1

Rejs til Zen Gardens (hvor du accepterede Kokeshi Doll søgen), og indtast Doll Lair. Det er utilgængelige, medmindre du har accepteret eller slået jagten allerede.

2

Overlev de mange Kokeshi Dolls og Cherry Fluffs der skynder til at angribe dig. De Kokeshi dukker er skabt af deres dronning, der er i fokus for jagten.

3

Angrib Kat Kokeshi Doll med offensive ring angreb. Brug din healing ring ofte mens tilbagetog til at holde dit helbred på et acceptabelt niveau.

4

Loot dukken efter det bliver livløse at hente en opskrift på en Kokeshi Doll, seks charge orbs og et udvalg af ringe.

TIPS

  • Forsøg missionen solo eller med en ven, før du forsøger med en fuld besætning, da fjender vil blive vanskeligere med flere medlemmer. Med flere partimedlemmer, koncentrere angreb på et lille antal fjender i stedet for at sprede det ud, så din fest vil tage mindre samlede skader som fjender afsendes.
  • Carry ekstra kød i kamp mod Kat Kokeshi Doll til hurtige sundhedsmæssige øger.

Sådan Gør Kat på Google Humørikoner

Sådan Gør Kat på Google Humørikoner


Programmører på Google specielt designet iGoogle programmet, så brugere kan oprette tegneseriefigurer og humørikoner ved simpelthen at skrive i en kort samling af symboler, såsom parenteser, tal og parenteser. En af humørikoner understøttede er, at en kats ansigt. Ansigtet bruger fælles symboler, der roterer automatisk i den position, hvor de ligner en tegneserie kat, når du fuldføre humørikon.

Vejledning

1

Start din browser og dirigere den til iGoogle.

2

Klik på "Log ind", skriv din e-mail og adgangskode i dialogboksene og klik på "Log ind" igen.

3

Dobbeltklik på den person, du ønsker at sende katten humørikon. Navnene på chatkontakt vil blive opført i det nederste venstre hjørne af skærmen.

4

Skriv ": 3" i messenger og trykke på Enter-tasten. Symbolet rotere med uret og drej ind i ansigtet på en kat.

Sådan Ordentligt Display Min Kat på et visitkort

Sådan Ordentligt Display Min Kat på et visitkort


Et øje opsigtsvækkende billede på dit visitkort adskiller det og gør det muligt at være mere bemærket. Du kan indlæse et billede af din kat fra dit digitale kamera til din computer og indsætte billedet på dit visitkort, så det ser professionelt. Gør dit visitkort denne måde kan gøres på en time eller to.

Vejledning

1

Slut den ene ende af kamera / PC USB-forbindelse-kablet i USB-porten på dit digitalkamera. Tilslut den anden ende af kablet til en ledig USB-port på computeren. Et vindue skal poppe op beder dig om at åbne filerne eller se billederne. Klik på "Åbn filer" knappen, og vælg de billeder af din kat ved at trække musen over dem. Med filerne stadig er markeret, skal du trykke på "CTRL + C" kopiere filerne over på en mappe på din computer.

2

Åbn Microsoft Word ved at dobbeltklikke på programmet. Klik på "File" og "Tomt dokument." Klik på "Funktioner", "Breve og forsendelser" og "Konvolutter og etiketter." Klik på fanebladet "Labels" og fanen "Indstillinger".

3

Find "Label produkter" boksen og sæt den til "Avery Standard". Rul ned til "5371 - Visitkort" under "Product Number". Klik på "OK" for at fortsætte.

4

Gå tilbage til "Konvolutter og etiketter" siden. Gå til "Filer" og "Udskriv indstillinger". Kontroller, at der står "fuld side af den samme etiket" under "Udskriv indstillinger". Når du har kontrolleret udskriftsindstillingerne, vil siden blive vist med 2-by-3.5-tommer-celler.

5

Gå til "Indsæt" og derefter "Picture". Klik på "Fra fil." Browse for billedet af din kat, som du overført til din computer via dit digitale kamera. Klik på "Indsæt" -knappen for at indsætte billedet. Træk billedet af din kat til det sted, hvor du ønsker det skal vises på dit visitkort. Træk billedet af katten ved at holde den nede med et museklik og trække det til den specifikke placering.

Tilføj tekst til visitkortet ved at klikke på "Tekst" ikonet. Vælg den specifikke type font, du gerne vil, og skriv dine oplysninger på kortet. Tryk på "CTRL + Tab" til fanen teksten over i cellen.

6

Klik på visitkortet, når du er færdig, og tryk på "CTRL + C" for at kopiere visitkortet til de resterende celler. Klik i cellen og trykke på "CTRL + V" for at indsætte visitkortet i cellen.

7

Print dine kort ud ved at gå til "File" og "Udskriv". Klip dine visitkort til størrelse med en saks.

Hvad er forskellen mellem en Cat5e & en kat 6 netværkskabel?

Kategori 5 og kategori 6 kabler både bruges til computer og telefon-applikationer - Cat 6 er efterfølgeren til Cat5e - og fysisk, er det svært at se forskel på dem. Begge typer af kabel indeholder fire par kobbertråde og er normalt afsluttes med en karakteristisk RJ45 stik; proppen og dens tilsvarende jack arbejde sammen for at sikre kontinuitet mellem ledere og opnå pålidelige netværksforbindelser.

Cat 5e

Cat5e kabel i USA er normalt kablet efter den 568-B standarden, der blev indført ved Telecommunications Industry Association og Elektronikindustrien Alliance. Den er konstrueret af 24-gauge kobbertråd og er i stand til at understøtte datatransmission hastigheder på op til 100 megabit per sekund.

Cat 6

Cat 6 kabel er ligeledes består af fire par kobbertråd, men i modsætning til Cat5e, bruger alle fire par, hvilket resulterer i dataoverførselshastigheder på op til 1.000 Mbps eller 1 gigabit per sekund. Kobbertråden 23-gauge, lidt større end den, der anvendes i Cat5e kabel, og er mere tæt viklet sammen. Dette betyder igen, at Cat 6 forbindelser er lidt mere besværligt end Cat5e forbindelser, simpelthen fordi ledningerne er sværere at opdele hinanden

Fysiske egenskaber

Et af kendetegnene ved Cat5e kabel er, at det ikke kan have nogen mere end en halv tomme snoet i slutningen; hvis den gør, er det ikke længere opfylder kravene i standarden og kan være ude af stand til at støtte en 100 Mbps transmission. Cat 6 kabel er udstyret med en 8-pin forbindelse, er bagudkompatibel med Cat5e og er mere teknologisk avancerede end sin forgænger, med ledningerne i forretningen delt i to, med to par på den ene side og to på den anden.

Ydelse

Der er interne forskelle mellem Cat 5e og Cat 6 kabel, men naturligvis kan disse ikke ses, når man ser på ydersiden af ​​kablet; forskellen mellem de to kabeltyper kun virkelig viser sig i form af transmission ydeevne. Den mest markante forskel mellem Cat5e og Cat 6 er deres præstationer ved tilslutning til en computer eller telefonnet. Cat 6 er ikke kun hurtigere end Cat5e, i form af datatransmission - hvilket betyder, at det kan bære 10BaseT, 100BaseT og 1000Base-T Ethernet-trafik - men er også overlegen i form af sin immunitet over for støj. Det betyder, at færre netværkspakker - formaterede blokke af data, som omfatter routing information - er tabt eller beskadiget, og forbindelsen er mere pålidelig samlet.

Sådan måler ACR for en kat 5 kabel

Sådan måler ACR for en kat 5 kabel


ACR, som er en forkortelse for "dæmpning til krydstale forholdet," er en måling i decibel af forholdet mellem, hvor meget tab af signal (dæmpning) der er at støj eller bløder (crosstalk) ved en bestemt frekvens. Måling ACR er nødvendigt at sikre, at signalet sendes gennem et parsnoet Cat 5 kabel er stærkere end interferenssignaler ned samme parsnoet. Hvis ACR målingen er lavere end det, der er bemyndiget af Electronic Industries Alliance / Telecommunications Industry Association standard (EIA / TIA-568), vil den modtagende ende ikke være i stand til at høre signalet over krydstale støj.

Vejledning

1

Lån eller køb et kabel analysator, der understøtter analyse af Cat 5 kabel ACR. Disse er tilgængelige fra de fleste elektronik levering butikker, og flere pålidelige modeller er tilgængelige online.

2

Tænd for kabel analysator og følg producentens anvisninger for en test setup. Generelt, vil du oprette testen ved at forbinde begge ender af kablet til analysatoren enhed.

3

Følg producentens anvisninger for at køre kablet analyse Cat 5. Analysatoren vil vise sine ACR resultater testen kører. Bemærk ACR måling. For eksempel har den Lancat V kabel analysator en Autotest knap. Når du tilslutter kabelenderne og tryk på knappen måler flere ting på én gang (wire kort, dæmpning, kabellængde, modstand, nær-ende krydstale, ACR og impedans) og giver dig et LCD rulle display til gennemgang. Andre analysatorer kan give forskellige test kombinationer.

4

Afbryd kablet fra kabel analysatoren. Hvis ACR målingen er lavere end 24 decibel, bør du udskifte kablet, som dens ydeevne ikke vil møde EIA / TIA standard.

Kat 3 Vs. Cat 5 kabel

Kat 3 Vs.  Cat 5 kabel


Kategori 3 (Cat-3) og kategori 5 (Cat-5) kabler er to af de mest installerede kategorier af datatransmission kabler under standarder udtænkt af Electronic Industries Alliance (EIA) og Telecommunications Industry Association (TIA). Mens ens i udseende og struktur, Cat-3 og Cat-5-kabler er meget forskellige i dataoverførselshastigheder.

Cat-3 og Cat-5 kabler

Cat-3 kabel blev indført i begyndelsen af ​​1990'erne og var en populær standard til brug i begyndelsen af ​​lokalnet eller LAN. The Cat-5-kabel erstattede Cat-3 standard for Ethernet brug i midten af ​​90'erne på grund af sine evner til at overføre meget højere datahastigheder. Men Cat-3 kabel, som er en af ​​de ældste kabel, der anvendes til datatransmission, har overlevet sin yngre bror og søster som en standard, på grund af sin lavere omkostninger og indførelse af en transmission metode, der kunne gøre brug af alle fire par sine interne ledninger.

Fysiske egenskaber

Begge Cat-3 og Cat-5 kabler består af fire snoede par, i alt otte 24- gauge kobbertråde. Både kabel standarder er uafskærmet, og begge har en ydre kappe stemplet som certificeret Cat-3 eller Cat-5. Elektronisk støj, der kunne opleves langs en længde af kabel transporterer sådanne høje datatransmission reduceres med meget præcis snoning af tråden par. For eksempel i en Cat-5-kabel, de fire snoede par af tråd har seks snoninger pr hver fem centimeter.

Dataoverførselshastighed

Cat-3 kabel kan bære datahastigheder på op til 10 megabit per sekund (Mbps), mens Cat-5 kabel understøtter hastigheder på 100 Mbps eller højere. Cat-5-kablet kan også anvendes til længere kørsler op til 300 fod (100 meter) mellem computere eller afbrydere. Selv om det kan ligne det er hurtigere fætter, Cat-3 kabel må kun anvendes til lavere hastighed dataoverførsel; det kan forårsage fejl, hvis det anvendes i installationer, der kræver hurtigere hastigheder.

Anvendelser

Cat-3 kabel bruges stadig i PBX telefon systemer og Voice Over Internet Protocol (VoIP) anlæg, sammen med de langsommere 10Base-T Ethernet installationer. Cat-5-kabel er meget brugt til 10 / 100Base-T-internet og analog voice installationer. Selvom det er nyere end Cat-3, Cat-5 er ikke længere en standard, der er blevet erstattet af den Cat-5e specifikation, der understøtter 1000 megabit eller gigabit Ethernet, og lange kabel løber på op til 1.150 fod (350 meter) .

Cat-3 Resurgence

Cat-3 så en genopblussen når 100BaseT-4-standarden blev udtænkt. Den langsommere 10Base-T Ethernet-standard, som løber over Cat-3 kabel bruger kun to par af de tilgængelige fire snoede par. Den 100BaseT-4-standarden, som opnår hastigheder på op til 100 Mbps, bruger alle fire par ledninger inden for en Cat-3 kabel. Dette gav virksomheder, der allerede kablede for Cat-3 for at bevare deres eksisterende ledninger, men opgradere til de højere hastigheder. Cat-3 kabel er stadig populær, fordi det er meget billigere end de Cat-5 og andre kabel standarder normeret til højere hastigheder.

Hvilken farve er en kat 5 kabel?

Hvilken farve er en kat 5 kabel?


CAT 5-kabel er en af ​​de mest almindeligt anvendte kabler til Ethernet-applikationer. Den grundlæggende kabel består af otte isolerede ledninger indesluttet i en polyurethan jakke. Dette kabel er rygraden kabel til lokalnet og kontorer eller hjem. Det bærer datatransmission signaler mellem routere, pc'er og eksterne enheder som printere og scannere. Når det kommer til farver, er den ydre kappe farvede efter de særlige ledninger i det.

Ydre kappe Farve

Der er ingen standard farve til den ydre kappe på CAT 5 kabel. Mest almindeligt, yderkappen er grå eller hvid, men den kan fremstilles i ni forskellige farver. De mest populære farver er hvid, grå, blå, rød og sort. Der er fire ekstra farver: gul, grøn, orange og lilla. Mens CAT 5 kabel har ingen standard jakke farve er disse jakke farver ofte bruges til at differentiere kabel bruger inden for netværket. Du kan bruge bestemte farver til at udpege typer særligt udstyr eller du kan bruge en farve til at udpege en netværksplacering.

Patch kabler Versus krydsede kabler

Samme CAT 5-kabel anvendes til at udføre den funktion af en patch kabel eller at udføre den funktion af et krydset kabel. Patch kabler tilsluttes typisk to stykker udstyr sammen og krydsede kabler bruges til at forbinde to forskellige CAT 5 splejsning standarder sammen. Disse forskellige splejsning standarder ændrer ikke CAT 5-kabel selv, men udpege forskellige pin opgaver i RJ-45 jackstik i hver ende af CAT 5-kabel. En standard er 568A og den anden standard er 568B. Typisk alle de stik inden for et enkelt netværk bruge en eller disse to standarder. Nogle gange forbinder to netværk sammen hvor hver netværk anvender en anden standard er nødvendig. Det er her krydskabel kommer i spil.

568A Standard

Her er de pin opgaver for 568A standard. 1) hvid med grøn stribe, 2) grøn med hvid stribe, 3) hvid med orange stribe, 4) blå med hvid stribe, 5) hvid med blå stribe, 6) orange med hvid stribe, 7) hvid med brun stribe og endelig , 8) brun med hvid stribe.

568B Standard

Her er de pin opgaver for 568B standard: hvid med orange stribe, 2) orange med hvid stribe, 3) hvid med grøn stribe, 4) blå med hvid stribe, 5) hvid med blå stribe, 6) grøn med hvid stribe, 7) hvid med brun stribe og endelig 8) brun med hvid stribe.

Ethernet Cord Størrelse Forskelle

Ethernet Cord Størrelse Forskelle


Ethernet ledninger er anvendte typer kabler til sammenkobling af kommunikation og netværk enheder som computere, printere, switches og routere. Disse kabler indeholder normalt snoet par af isoleret kobbertråd dækket med holdbare og fleksibelt plastmateriale af et på forhånd fastsat bredde. Størrelsen af ​​Ethernet ledninger er ikke forbundet med længden, men med den samlede diameter - også kendt som måler - der definerer deres transmissions- og modtagelse af data kapaciteter. Måleren af ​​et Ethernet-ledning bestemmer mængden af ​​data, det kan bære i form af elektroniske impulser, og måles normalt i American Wire Gauge (AWG) enheder og kvadratmillimeter.

Kat 3

Cat 3 (kategori 3) Ethernet ledninger anvendes i specielt sammenkobling taletelefonitjenester enheder inden for et datanetværk. Denne type Ethernet ledning er normalt tilgængelige med størrelsen af ​​24 AWG eller 0,205 kvadratmillimeter, og kan bære data på op til 10 megabit per sekund (Mbps). The Cat 3 Ethernet ledning er designet specielt til at bære data båndbredder omkring 16 megahertz (MHz), og af denne grund har været ansat i forskellige typer af lokale og private net.

Cat 5 / Cat 5e

Kategori 5 (Cat 5), og kategori 5 forbedret (Cat 5e) kabler er de mest udbredte typer af Ethernet ledninger, for det meste er ansat som standard networking kabler mellem kommunikationsenheder. Begge Cat 5 og Cat 5e ledninger kommer i en standard diameter på 24 AWG eller 0,205 kvadratmillimeter, hvilket er det samme som Cat 3. datahastighed bestemmes for Cat 5 og Cat 5e er signifikant mere end Cat 3 imidlertid og ligge inden for området 100 til 1000 Mbps. Denne forskel i datahastigheder skyldes antallet af drejninger af indeholdt isolerede kobbertråde, som er større i Cat 5 og Cat 5e snore.

Cat 6

Kategori 6 (Cat 6) Ethernet ledninger kaldes også Gigabit Ethernet ledninger, da de anvendes i high-speed networking-applikationer. Denne type kabel kan anvendes i kombination med både CAT 5 og Cat 3 kabler, og har en gennemsnitlig datatransmissionshastighed omkring 1000 Mbps. Cat 6 ledning har en standard gauge spænder fra 22 AWG (eller 0,330 kvadratmillimeter) til 24 AWG (eller 0,205 kvadratmillimeter). Denne forskel er den primære årsag til den specifikke anvendelse i høj hastighed datakommunikation.

Cat 7

Kategori 7 (Cat 7) Ethernet-kabel er en anden high-speed data kommunikationsmedie, der understøtter data transmissionshastigheder over 1000 Mbps, og bruges mellem back-end networking komponenter som servere og lagringsenheder. Cat 7 kabler kommer i forskellige størrelser, lige fra 21 AWG (0,410 kvadratmillimeter) til 23 AWG (0,26 kvadratmillimeter). Cat 7 kabel anvendes især i high-speed datakommunikation områder, hvor transmission datahastighed er en vigtig faktor, såsom med storage area networks.

CAT5 og CAT6 kabel Forskel

CAT5 og CAT6 kabel Forskel


De fleste netværkskabler er UTP eller uafskærmet parsnoet. Kategori (eller kat) numre identificerer UTP netværkskabler. Højere kategori numre vedrører generelt bedre datahastigheder, højere produktion og lavere kabel støj. Fra 2010 har Telecommunications Industry Association offentliggjorte standarder for CAT5, CAT5e (udvidet), CAT6 og CAT6a (augmented) UTP kabler.

Data Vurdering

Udtryk for UTP datahastighed er i megabit per sekund, eller Mbps. Kategori 5 UTP kabel er normeret til datahastigheder på op til 100 Mbps og kategori 5e op til 1000 Mbps (eller én gigabit). Kategori 6 er bagudkompatibel med de langsommere datahastigheder, og vurderet til hastigheder på op til 1000 Mbps. Internet-udbydere anvender kategori 6a, som har en hastighed rating på op til 10 gigabit (eller 10.000 Mbps).

Byggeri

Kategori 5 UTP har fire par snoet wire. Virkningen af ​​at dreje hver par ledninger tillader en ledning til ophæve enhver indblanding i den anden ledning. Kategori 5e har samme grundlæggende konstruktion som CAT5, men med højere standarder i fremstilling og installation. Kategori 6 UTP indeholder et fysisk separator mellem de fire snoede par for at reducere elektromagnetisk interferens og reducere data støj. Kategori 6a har samme grundlæggende konstruktion som CAT6, men med højere standarder i fremstilling og installation.

Overvejelser

Overvej datahastigheden krav netværket. Cat6A systemer vil give hastigheder på op til 10 gigabit, men til en pris 30 procent mere end en sammenlignelig CAT5e system. Generelt CAT5e kabling er tilstrækkeligt, at netværksenheder (switches, rygrad) kun støtte datahastigheder på 1000 Mbps.

Forskelle mellem FINDES & IN i SQL

Forskelle mellem FINDES & IN i SQL


En vedholdende udfordring i at bruge SQL er at fastlægge den korrekte brug af eksisterer og IN operatører. De to operatører kan producere de samme resultater, men ikke altid gør det. Også, der er en betydelig debat om, hvordan hver enkelt operatør er optimeret til hastighed. Brugere bør forstå de forskellige attributter for hver enkelt erhvervsdrivende og forsøge både at bestemme den relevante funktion.

I Operator

IN operatør returnerer en række, hvis en WHERE konditioneret table.field værdi matcher en liste med IN værdier. IN anvendes typisk som en del af en vigtigste forespørgsel eller i forbindelse med en underforespørgsel.

Eksempel 1: HVOR Table.Field i ("a", "b", "c")

Eksempel 2: WHERE Table.Field i (underforespørgsels tilbagevenden værdisæt)

EXISTS Operator

Den EXISTS operatør returnerer alle de vigtigste forespørgsel rækker hvis underforespørgslen indeholder nogen rækker.

Eksisterer, er kun anvendt i forbindelse med en underforespørgsel. Rækker returnerede bestemmes ved filtrering på de vigtigste forespørgslen niveau. Eksempel: WHERE EXISTS (underforespørgsels tilbagevenden værdisæt)

Forskel

I kan ikke vurdere nuller, så disse rækker er altid falsk, og ikke vendt tilbage.

EXISTS kan evaluere nuller, så de rækker kan returneres.

Ligheder

Findes, og i både støtte korreleret og ikke-korreleret underforespørgsler, og begge kan producere vigtigste lignende resultater. Når korreleret, eksisterer og i match en vigtigste forespørgsel felt til en underforespørgsel felt (ex: main.id = subquery.id). Den underforespørgsel evaluerer række for række, for hver kamp fundet. I dette tilfælde vil IN og eksisterer returnere de samme rækker baseret på tilsvarende id kampe. Når ikke-korreleret, eksisterer, og i processen deres underforespørgsler først, derefter matche resultaterne til de vigtigste forespørgslen.

Udførelse af eksisterer og IN

Ydelse bestemmes af databasen optimizer og udførelsen planen den beskæftiger for koden henrettet. For eksisterer og IN, kan optimizer vælge forskellige veje. I Oracle, er dette ikke eksisterer undgå en anti-slutte, og typisk bevise hurtigere end IKKE. I sidste ende, er nogle trial and error nødvendig for at benchmarke den hurtigste vej, afhængigt af databasen, og det er version, der anvendes. Sørg for at bruge den operatør, der sikrer de korrekte resultater først, så hvis alle er den samme, Prøv at erstatte eksisterer og IN virkelig se der er hurtigere.

Er Computer Modem gøre en forskel i hastighed?

Når computeren kæmper for at surfe på nettet og downloade filer, kan årsagen bag din langsom internetforbindelse være vanskeligt at identificere. Hvis du er i processen med at tjekke dit system for at finde ud af, hvorfor det er så langsom, modemet er et område, der kunne gøre en forskel i hastighed.

Dial-Up Internet

Hvis du har opkaldsforbindelse til internettet, så hastigheden på dit modem kan potentielt påvirke den hastighed, hvormed du kan surfe på internettet. Den hurtigste modem, du kan få for dial-up Internet er en, der har en hastighed på 56 kilobyte pr. Når du bruger en opkaldsforbindelse, kan den type modem du har begrænse hastigheden på internetforbindelsen, du har. Det er derfor, det er vigtigt at få den hurtigste modem til rådighed, når du bruger dial-up.

High-Speed ​​internet

Hvis du har en vis form for bredbåndsinternet, såsom DSL eller fiberoptik, bør hastigheden på dit modem ikke have indflydelse på hastigheden af ​​Internet surfing. I denne situation, får du den hastighed, du betaler for fra din internetudbyder. De fleste Internet-udbydere tilbyder flere pakker med forskellige hastigheder for en bestemt månedligt gebyr. Når du betaler gebyret, udbyderen etablerer dit system til at arbejde på denne hastighed.

Wireless Modem

Hvis du bruger et trådløst netværk, kan modemmet i computeren have en indvirkning på den hastighed, hvormed Internettet fungerer. WiFi modemer kan undertiden være modtagelige for interferens fra andre radiosignaler i området og har brug for klare "line-of-sight" til at arbejde med maksimal effektivitet. På grund af dette, hvis dit modem er forstyrret, vil hastigheden på din internetforbindelse falde i denne periode. Hvis du ønsker at fremskynde internettet på din WiFi-forbindelse, skal du sørge for, at andre enheder ikke udsender radiosignaler, og der er ingen fysisk form eller andre barrierer mellem dit modem og din udbyders sendere.

Overvejelser

Hvis du er på en bredbåndsforbindelse, og din Internet er stadig langsom, kan det være på grund af et par forskellige faktorer. For eksempel kan du have en vis form for malware eller virus på din computer, der får det til at sætte farten ned. Hvis du er på et trådløst netværk, kan du have for mange brugere eller enheder på netværket udnytte det. Hvis du ikke kan finde nogen problemer på din ende, kan tjenesteyderen har et netværksproblem.

Forskelle mellem Visual Basic 6.0 & VB.NET

Forskelle mellem Visual Basic 6.0 & VB.NET


Microsofts Visual Basic 6.0 har eksisteret i en årrække og har været et populært programmeringssprog til både erfarne programmører og begyndere. For et par år siden Microsoft introducerede Visual Basic .NET og den ledsagende NET framework. Ændringen har afgjort påvirket programmeringen verden positivt, og hver ny version af Visual Basic .NET er en forbedring i forhold til tidligere version.

Event-driven versus Objektorienteret

En af de primære forskelle mellem VB 6.0 og VB.NET er operationel i naturen. Visual Basic 6.0 er en event-driven sprog, hvilket betyder, at programmet venter for brugeren at udløse en hændelse. Visual Basic .NET betragtes som en objektorienteret sprog på grund af antallet af objektorienteret programmering funktioner, det understøtter. Visual Basic 6.0 bruger "goto" strukturer til at håndtere fejl, og variabel maskinskrivning ikke håndhæves af sproget. Visual Basic .NET bruger "try-catch" exception handling strukturer og støtter stærkt data skrive for variabler, både OO egenskaber.

Run-time miljøer

Visual Basic 6.0 er et fortolket sprog, hvilket betyder, programkoden er ikke "kompileret", indtil køretid, og da kun én linje ad gangen. Dette påvirker ydeevnen og kræver installation af VB6-runtime-miljø på en maskine, der har brug for at udføre VB 6.0 kode. På den anden side er VB.NET virkelig samles i en eksekverbar fil, der kan distribueres til en computer. Det forbedrer også resultater, når programmet kører. NET miljø omfatter Common Language Runtime, så længe rammerne .NET er installeret på en computer, det kan køre ikke kun Visual Basic, men kan også køre programmer skrevet i Microsofts øvrige .NET sprog.

Udviklingskapacitet

Visual Basic 6.0 er ikke en god sprog til web-applikation udvikling, som er en konkret problem i en verden, hvor web og mobile applikationer udgør en stor del af den nuværende belastning udvikling. Visual Basic .NET, på den anden side, fremmer udviklingen af ​​stærke webapplikationer. Rammerne NET giver nettjenester til sproget og VB.NET drager maksimal fordel af disse indbyggede tjenester.

Registry ændringer

Ansøgninger bygget i Visual Basic 6.0 nødt til at foretage ændringer i Windows registreringsdatabasen, som kan være et problem til tider. En korrupt register kan være en reel hovedpine for en bruger og kræver dyre teknisk support. Visual Basic .NET-applikationer ikke foretage ændringer i registreringsdatabasen, lette installation af VB.NET applikationer, og fjerne muligheden for en korrupt Windows registreringsdatabasen.