fordele ved Chrome

Fordele ved JavaScript

JavaScript er et populært kodesprog, der ofte bruges sammen med HTML-sproget i hjemmeside udvikling. Disse scripts med til at gøre en hjemmeside mere interaktiv for brugerne og tilbyde mere fleksibilitet for webdesignere. Det er også en billig sprog til at programmere og implementere i web-design projekter. På grund af de mange fordele ved at bruge JavaScript, en række populære hjemmesider og online spil ansætte disse scripts til at forbedre deres besøgendes online oplevelse.

Interaktivitet

Den største fordel ved JavaScript er interaktiviteten det kan give til din hjemmeside. JavaScript er et fleksibelt sprog, der kan bruges i kodning små interaktioner, såsom drop-down menuer og webside tekst effekter, samt store interaktioner, såsom fuld JavaScript chatrum eller interaktive spil. Disse virkninger kan give mere effektiv Webdesign og navigation, lave en webside mere mindeværdige eller tilbyde besøgende underholdning, der vil holde dem tilbage til din hjemmeside.

Kompatibilitet

Website brugere behøver ikke speciel software eller downloads for at få vist JavaScript. De fleste større internetbrowsere, som Internet Explorer, Firefox og Chrome, har indbygget JavaScript kapaciteter. Selvom ikke alle script altid vil se nøjagtig den samme i hver browser, er grundlæggende JavaScript har cross-browser support. Dette tillader besøgende at opleve interaktivitet af hjemmesiden, uanset hvilken internetbrowser de vælger at bruge. Brugerne kan også vælge at tænde og slukke JavaScript-kode på deres browser, hvis virkningerne gider dem en eller anden grund.

Client-Side Processing

JavaScript er hurtig til at indlæse og udføre fra websider fordi internettet browser er kunden, der gør alt af behandlingen arbejde. I stedet for at skulle vente på en webserver til at svare på hver JavaScript efterspørgsel, internet browser downloads og lancerer JavaScript på egen hånd. Dette giver også nogle JavaScripts at lancere i gemte websider, selvom computeren ikke har forbindelse til internettet.

Udvikling

Mens JavaScript er et kodesprog, der tager tid og kræfter til at lære, er det en billig sprog, som til kode. JavaScript kræver ingen særlige compilere eller redaktører med at arbejde. Du kan kode JavaScript direkte ind i en teksteditor som Notesblok eller Wordpad. Du kan også kode din JavaScript lige ind i din hjemmeside HTML-kode og uploade den til internettet uden specialiseret software til at starte scriptet.

Fordele ved en web-baseret OS

En Web-baseret operativsystem er udviklet på et grundlæggende princip: mennesker i dag kan gøre stort set alle deres computing opgaver gennem web-baserede applikationer, og de vil have en computer operativsystem, der er tæt integreret med internettet. I modsætning til desktop-baserede operativsystemer som Windows, som kan tage længere tid end et minut at starte op, kan computere, der kører et webbaseret operativsystem tages til web-baserede applikationer, de bruger hyppigst i kun et par sekunder efter at deres computer.

Baggrund

I juli 2009 Google annoncerede sin nye styresystem baseret på den populære webbrowser, Chrome. Den Chrome OS er drevet udelukkende af internettet. Programmer er ikke installeret på selve computeren, men er kørt gennem nettet. Desuden er meget lidt der er gemt på computerens harddisk - kun de data, der er nødvendige for at redde brugerens præferencer. Alle programmer kører under fanen Chrome-browseren. Computere, der kører Chrome OS er kendt som Chromebooks. Andre web-baserede operativsystemer omfatter Cloudo, Glide OS, Lucid, myGOYA. InformationWeek rapporteret i en marts 2011 artikel, Motorola Mobility udvikler et webbaseret mobile operativsystem. Alle, der er nødvendig for at køre en webbaseret operativsystem er en browser og en internetforbindelse.

Hastighed

En af de store fordele ved en webbaseret operativsystem er hastigheden. Ifølge en November 2009 artikel af "PC World", fordi Chrome OS er konfigureret i skyen, en Chromebook kan starte op og være forbundet til web-baserede applikationer i så lidt som tre sekunder. Google har beskrevet oplevelsen af ​​at bruge en Chromebook som mere som at bruge et TV end en computer. Windows-baserede computere tager væsentligt længere tid at starte op selve operativsystemet, læg essentielle programmer, såsom anti-virus software, forskellige hardware-drivere og tjenester, som alle forbruger hukommelse.

Sikkerhed og Simplicity

En anden attraktiv egenskab af web-baserede operativsystemer er, at der er mindre chance for uheld downloade en virus, fordi computeren ikke er lagring mange data eller kører applikationer på selve computeren. Når Google annoncerede Chrome OS, Sundar Pichai, Googles vice president for product management, og Linus Upson, ingeniør direktør, skrev i et blogindlæg, at Chrome OS-brugere ikke ville have til at beskæftige sig med installation af anti-virus opdateringer eller ofte henter sikkerhedsopdateringer. Interfacet er "minimal at holde sig ude af din måde," ifølge blogindlægget. Fordi en brugers data er lagret på internettet, er der ikke behov for at overføre data fra en computer til en anden, hvis nødvendigt. Det kan tilgås via den webbaserede grænseflade.

Udviklere

Som forbrugernes accept af web-baserede operativsystemer vokser, vil det skabe muligheder for udviklere at skabe mere letvægts, web-baserede applikationer og nå et større publikum, ifølge en juli 2009 artikel af "The Wall Street Journal." Denne tendens kan også føre til en commoditization af nogle programmer, såsom Microsoft Office-pakken, hvilket betyder, forbrugerne vil være i stand til at bruge webbaseret tekstbehandling og regneark til meget små omkostninger.

Fordele ved VB.NET

Fordele ved VB.NET


Visuel Basic.Net (VB.NET) er almindeligt anvendt til at udvikle web-applikationer, der kører over .NET teknologi. VB.NET også bruges til at udvikle programmer, der kører på andre platforme. De mange fordele ved at bruge VB.NET har tilladt sin fortsatte eksistens på nettet økosystem samt dens fortsatte brug af mange erfarne udviklere, som har kendskab til ASP og C # programmeringssprog.

Integration Fordele

Siden VB.NET kører på .NET Framework, en software platform, der understøtter flere programmeringssprog, er det let at se, hvordan applikationer skrevet i dette sprog kan nemt kommunikere med dem, der er skrevet i .NET understøttede sprog som C #, JavaScript og ASP. Desuden kan VB.NET applikationer køres eller anvendes til at trække data fra Microsoft Office-programmer, Microsoft Sharepoint Server og andre Microsoft-produkter i vid udstrækning er udstationeret på internettet. Disse integration ydelser er i høj grad kører fortsatte eksistens VB.NET online.

Nem og hurtig udrulning

VB.NET ansøgninger behandles meget nem at installere og som også har. Alt man behøver er at kopiere den VB.NET applikation med alle komponenter til et bibliotek placeret på målet computer. Rammerne .NET vil automatisk finde de nødvendige komponenter til den pågældende anvendelse for at udføre.

Kort indlæringskurve

Forskellige programmeringssprog, selv versioner af det samme sprog, har forskelle i den måde, udviklerne udføre en opgave. Dette skyldes primært den underliggende system og hvordan de sproglige versioner interagere med det. VB.NET dog er meget lig andre programmeringssprog, der kører på .NET framework, med undtagelse af små syntaktiske forskelle. Denne fælles måde at udføre en opgave resulterer i en ensartet objekt model, der gør indlæringen af ​​VB.NET let, især for udviklere, der har arbejdet med Visual Basic, JavaScript eller ASP og andre .NET Framework-understøttede sprog.

Enkel udvikling og debugging

Ved at adskille ansøgningen og præsentation logik kode, VB.NET giver udviklere mulighed for nemt at oprette og debug kode hvilket forenkler udviklingsprocessen. Desuden VB.NET udnytter de runtime diagnostik værktøjer, som rammer .NET såsom debugging værktøjer, der Rack og løse bugs under runtime. Nogle af disse runtime diagnostik som VB.NET leverer til udviklere omfatter opsporing, Hændelseslog og ydelsestællere.

Udvidet sikkerhed

VB.NET bruger en sikkerhedsmodel kaldet Code Access. Dette styrer hvad VB.NET kode kan få adgang. For eksempel kan nægtes adgang til databasen giver ansøgningen skal sættes på tillid domæner.

Er der en fordel ved at bruge et argument i stedet for at erklære en global variabel?

Når du opretter programmer, har du mulighed for at arbejde med to typer variabler: lokale variable og globale variabler. Som udvikler, vil du sandsynligvis bruge lokale variabler oftere. Det er variabler, som du passerer som argumenter mellem funktioner og metoder. Der er flere fordele ved at bruge lokale variabler i stedet for globale virksomheder.

Lokale variabler

Når du skriver en programmering funktion, kan du tilføje variable til denne funktion og tildele værdier til variabler som vist nedenfor:

X = 5

Den variable X nu indeholder 5, og din funktion kan bruge X til at udføre andre beregninger. Når man bygger en ansøgning, kan du oprette andre funktioner, der skal bruge værdien gemt i X. En måde at gøre X synlige i en anden funktion er at passere variablen til funktionen som et argument, når du kalder det, som vist i følgende eksempel :

Funktionen2 (X)

Denne erklæring kalder en funktion med navnet funktionen2 og sender det X variabel.

Globale variabler

De fleste programmeringssprog tillader dig at tilføje flere funktioner til et modul eller klasse og erklære variabler i toppen af ​​filen. Disse variabler, som ikke findes i en funktion, er globale variabler. Enhver funktion i modulet eller klasse kan tildele værdier til globale variable og læse værdier gemt i dem. For eksempel, hvis en funktion med navnet OpenFile ændrer en global variabel værdi fra 100 til 200, vil en funktion med navnet WriteFile se 200, hvis den refererer denne variabel.

Fordele ved at bruge argumenter

Det er ofte lettere at læse og forstå kode, når du passerer variabler som argumenter. Hvis du ser en lokal variabel i en funktion, kan du fortælle præcis, hvad den gør, fordi andre funktioner ikke kan opdatere den. Brug af lokale variable reducerer også hyppigheden af ​​navngivning konflikter. Du ofte erklærer og tildele de lokale variabler, som du passerer som argumenter hurtigere end du kan, når du opretter globale variabler. Det er også bedre programmering praksis at holde alle funktioner i et program uafhængigt. Hvis flere funktioner deler samme globale variabel, kan de blive koblet, fordi ændringer i én funktion, kan påvirke en anden.

Overvejelser

Hvis du skriver små programmer som widgets eller gadgets, kan du finde det nemmere at bruge globale variabler i stedet for at passere omkring lokale variable som argumenter. Globale variabler er også nyttige, når du har brug for at dele en funktion som en timer med alle funktioner i en applikation. Hvis du bruger globale variabler, kan du gøre dem lettere at identificere og håndtere ved at give dem entydige navne som g_boxColorl. Når andre programmører opretholde din kode ser dette navn, vil de nu, at de arbejder med en global variabel.

JavaScript Fordele ved at bruge Algoritmer

JavaScript Fordele ved at bruge Algoritmer


Udviklere, der arbejder med server og klient side scripting sprog kan bruge algoritmer til at definere processer. En algoritme er en serie af behandlingstrin designet til at løse et bestemt problem, som iteration gennem punkterne i en dataindsamling. I programmeringen, en funktion eller metode ofte implementerer en algoritme i kode. Brug af algoritmer i JavaScript tillader en udvikler at skabe hjemmesider, der er mere effektive og lettere at arbejde med.

Funktioner

JavaScript giver udviklere med evnen til at definere funktioner. Inden for en funktion, kan du implementere en algoritme, måske for en fælles proces i et websted. Ved at definere en algoritme som funktion, kan bygherren opfordre forarbejdning i det mere end én gang. Følgende eksempelkode viser en JavaScript-funktion:

funktion combineElements (anArray) {
var elementString = "";
var e;
for (e = 0; e <anArray.length e ++) {
elementString + = anArray [e] + "";
}
tilbage elementString;
}

Denne funktion har et array som parameter, så tilføjer hvert element i array til en streng variabel, med mellemrum mellem hvert element. Endelig funktionen returnerer strengen variabel. Følgende kode kan vises i tekstafsnittet på siden:

Var nameArray = new Array ("Jim", "John", "Mary");
document.write (combineElements (nameArray));

Koden i dokumentet kan kalde på den funktion mere end én gang.

Kode Re-Use

En af de vigtigste fordele ved at gennemføre algoritmer indenfor JavaScript-funktioner er, at udviklere kan genbruge kode. For eksempel samt opfordre den samme forarbejdning flere gange ved hjælp af "combineArray" funktion, kan bygherren bruge den til at oprette forskellige output strenge. Ved at føre forskellige array-parametre, kan bygherren bruge den samme kode til at udføre processer, der er egnede til forskellige indgange.

Organisation

Holde algoritmer implementeret i JavaScript-funktioner hjælper udviklere at skabe kode, der er godt organiseret. Organiserer I stedet herunder hver proces i en lineær struktur, ved hjælp af funktioner processerne inden for en webside eller et script i logiske bidder. Udviklere kan også holde deres funktioner i separate JavaScript-filer, også organiseret logisk. For eksempel kan en hjemmeside have en enkelt JavaScript-fil dedikeret til hjemmesiden administrative funktioner og deres tilknyttede algoritmer.

Kontrol og data

JavaScript tilbyder en række kontrol- og datastrukturer udviklere kan vælge imellem, hvoraf mange er omfattet af brugen af ​​algoritmer. For eksempel kontrolstrukturer som betingede og sløjfer vises ofte inden funktioner håndtering array-datastrukturer. Den "combineElements" funktion benytter en for-løkke til at gentage gennem et array. Den åbne del af en for-løkke bruger også en betinget erklæring at kontrollere, om behandlingen har nået enden af ​​strukturen. JavaScript-udviklere kan bruge mange sådanne standard algoritmer til behandling af fælles datastrukturer.

Fordele ved Macromedia Flash

Fordele ved Macromedia Flash


Ønsker du at tilføje fantastisk grafik, animationer og stilistiske menuer til din hjemmeside? Tjek Macromedia Flash. Flash er en hjemmeside design og udvikling platform skabt af Adobe Systems. Med Flash, du oprette små multimediefiler, der indsættes i HTML-sider og vises, når brugeren har en Flash-plugin-aktiveret i deres browser. Der er mange fordele ved at bruge Flash over statiske billeder, JavaScript eller andre multimedieværktøjer.

Stort net

Over 99% af alle internetbrugere i USA, Canada og Europa har installeret Flash Player version 8.0 og nedenfor i deres browser. Det betyder, at stort set alle besøgende på dit websted problemfrit vil se Flash-videoer og menuer. I modsætning til andre lignende værktøjer uden en så stor installation base, vil dine brugere ikke behøver at forlade dit websted for at hente og installere en ny plug-in i deres browsere til at se Flash-indhold.

Stor Developer Base

Ifølge Adobe Systems, der er mere end 1,6 millioner Flash-udviklere over hele verden. Ved hjælp af Flash, du er ikke afhængig af et par programmører eller virksomheder bliver fortrolig med din udviklingsplatform. I stedet kan du nemt finde programmører villige til at oprette og redigere Flash-applikationer.

Brugervenlighed

Udvikling i Flash er en intuitiv proces. Designere er komfortable med træk-og-slip grænseflade, der ligner anden software, de bruger dagligt, som Adobe Photoshop. Programmører nyde enkelhed og robusthed ActionScript sprog. Brug af flash sammen, kan designere og programmører nemt oprette dynamiske hjemmesider, der er visuelt tiltalende såvel som funktionelt dynamisk.

Understøtter Apple iPhone og iPod touch-programmer

Med populariteten af ​​Apples iPhone og iPod Touch-hardware, mest fremsynede webstedsejere har det mål at skabe applikationer og websites, der let kan vises på Apple-produkter. Den seneste version af Flash Platform Development Tool giver udviklere mulighed for at pakke deres Flash-applikationer til iPhone brug. Denne funktion fjerner behovet for at ansætte dyre og sjældne Apple iPhone udviklere og strømliner de kreative, udvikling og testprocesser for dit websted.

Hurtig Loading med små filer

Macromedia Flash bruger vektorbaseret grafik. Vektorbaserede grafik kan nemt re-størrelse og gemmes som meget små filer. Dette sikrer, at eventuelle menuer, animationer, programmer eller film, som du opretter med Flash indlæses ekstremt hurtigt i løbet selv den langsomste internetforbindelse. Denne hurtig loading tid er også meget vigtigt, når udviklingen for langsommere processorer, som dem der bruges i mobiltelefoner eller iPhones.

Ulemper og Fordele ved håndholdte computere

Ulemper og Fordele ved håndholdte computere


Håndholdte computere eller PDA'er (personlige digitale assistenter), bliver mere og mere populære som verdens overgange til et sted, hvor folk får deres nyheder, som det sker, i stedet for dagen efter det sker. Håndholdte computere tillader ejeren at tage deres arbejde med dem, uanset hvor de går, mens der opholder tilsluttet internettet. Mens der er flere fordele for disse computere, der er også nogle ulemper til håndholdte.

Fordel: Overførsel

En fordel ved håndholdte computere er deres bærbarhed. De er mindre end den typiske laptop, giver dem mulighed for nemt at blive gemt væk i en rygsæk, dokumentmappe eller endda en lomme. Inden for klasseværelset, kan de erstatte notebooks og give studerende mulighed for at få adgang til kursusmateriale hurtigere. De giver også en ny og innovativ måde at opdrage. For forretningsfolk, kan de let bragt på fly og i møder.

Ulempe: Mindre Keyboards

I tilfælde af håndholdte computere, tastaturer er mindre end bærbare eller stationære computere. Dette kan begrænse brug for tiltag, der kræver minimal skrive, fordi det lille tastatur er ikke befordrende for produktiv tekstbehandling. For eksempel, i stedet for at skrive hele dokumenter, som man ville på en stationær eller bærbar computer, brugeren måske kun være i stand til produktivt tjekke e-mail og surfe på internettet på en håndholdt enhed.

Fordel: Pris

Typiske stationære og bærbare computere kan køre mere end $ 1.000. Den håndholdte computer er betydeligt billigere. Ifølge Consumer Search, Palm TX PDA koster omkring 260 dollar. The Palm Tungsten E2 koster omkring 190 dollar. Så mens disse er miniaturiserede computere, er de hundredvis af dollars billigere end de større versioner. Håndholdte computere kan være en omkostningseffektiv computing løsning til en kontant-strapped selskab, husholdning eller skoledistrikt.

Ulempe: Størrelse

Mens størrelsen af ​​håndholdte computere er en fordel i at overføre, kan det være en ulempe, også. For eksempel, jo mindre i størrelse noget er, jo mere sandsynligt er det at glemt eller stjålet. Typisk er tyvene på udkig efter den mest værdifulde ting, de kan finde så hurtigt, som de kan få det. Da håndholdte computere kan stuves i poser, punge og rygsække, idet sandsynligheden for dem stjålne stiger. , Jo mindre noget er, jo mere sandsynligt er det endvidere at være tabt eller forlagt af ejeren.

Fordele og Fordele ved Ubegrænset Domain Hosting

Fordele og Fordele ved Ubegrænset Domain Hosting


En web-vært giver de tjenester, der er nødvendige for at være vært for et websted og det domæne, den ligger på. Det tilbyder Web plads, båndbredde og management værktøjer til at uploade webstedet til sine servere. Der er normalt to variationer af hosting planer: enkelt domæne og ubegrænset domæner. Dette er normalt afspejles i prisen på hosting plan med ubegrænset domæne pakker er dyrere og nogle gange det dobbelte af prisen på de enkelte domæne planer.

Single Domain Hosting

Et enkelt domæne hosting plan vil kun tillade et domæne skal være vært. Webhotellet leveres normalt afspejler dette ved at blive udjævnet; i de fleste tilfælde, men det er normalt tilstrækkelig til at være vært fleste steder. Det samme gælder for båndbredde. Hvis en kunde ønsker at udvide sin portefølje af lokaliteter, ville han kræve en anden hosting-pakke eller en opgradering til sit eksisterende.

Ubegrænset Domain Hosting

Ubegrænset domæne hosting planer, på den anden side, giver kunden mulighed for ekspansion. De tilbyder muligheden for at tilføje så mange nye domæner som ønsket. Der er normalt en "add-on domæne" menuen i Web vært kontrolpanel, der giver dem mulighed for at blive tilføjet. Hvert domæne vil have sine filer gemt i separate mapper. Eftersom alle domæner deler de ressourcer, der er blevet afsat til hosting plan, er det vigtigt, at ingen af ​​de steder overskrider deres forbrug, da dette kan påvirke alle de andre steder på planen.

Hastighed & Performance

En af de vigtigste fordele ved en ubegrænset domæne hosting plan er hurtigere ydeevne end et enkelt domæne hosting plan. De vil også normalt have ubegrænset båndbredde. Et ubegrænset domæne hosting plan kunne nemt server mere end 100 statisk indhold hjemmesider uden tab af ydeevne.

Frihed til at Expand

Med ubegrænset domæne hosting planer normalt tilbyder ubegrænset plads og ubegrænset båndbredde, de tilbyder kunderne frihed til at udvide deres forretning eller endda mulighed for at tilbyde gratis hjemmesider til kunder. Der er også mulighed for at registrere ekstra domæner til brug for e-mail konti. Denne form for fleksibilitet gør ubegrænset planer meget mere omkostningseffektive end et enkelt domæne plan, som kan vokset meget hurtigt.

Fordele ved Firebug

Firebug er et gratis add-on til Mozillas Firefox-browser. Det er et kraftfuldt værktøj, der giver dig mulighed for at redigere HTML, perfekt CSS og se kodningen bag enhver hjemmeside. Desuden Firebug giver ekstra Web udviklingsværktøjer til debug og redigere DOM og JavaScript. Firebug er et gratis program, og ifølge den praktiske Commerce hjemmeside, er blevet en "uundværlig del af website design, udvikling og vedligeholdelse."

Hurtigt finder fejl

En stor fordel ved Firebug er dens evne til at organisere og vise fejl straks som de vises. I nederste venstre hjørne af Firebug vinduet vises antallet af fejl i en fed rød tekst. Ved at klikke på "X" ud for antallet af fejl afslører alle de fejl vedrørende den webside, du undersøger i øjeblikket. Nogle omfattende browsere bare dumpe alle af en hjemmesides fejl i et vindue uden nogen bestemt organisation eller struktur. Firebug arrangerer fejl i en let at finde, rettet måde.

HTML redigering og inspektion

Firebug har en "Vis kilde" vindue, der giver levende adgang til dit websteds HTML-kode. I modsætning til andre browsere, viser Firebug HTML-koden, som det ser ud i øjeblikket, ikke efter at det er blevet forvandlet af JavaScript. Med andre ord viser Firebug den mest aktuelle, opdaterede HTML script af websiden, der undersøges. Redigeringer er færdig med det samme, og alle ændringer af en hjemmeside fra en udvikler, der arbejder på det fra en anden computer vises i realtid, markeret med gult. Ændringerne af HTML-koden i kraft straks med nogen forsinkelse.

CSS Tweaking

Firebug giver webudvikler evnen til problemfrit redigere og tweak CSS, også kendt som en overlappende typografiark. Når du klikker på en CSS-funktion, en redaktør øjeblikkeligt popper op, hvilket giver dig fuld tilpasning kontrol over, hvordan HTML-koden vises på hjemmesiden ved at tillade dig at få vist farver, skrifttyper og billeder. Enhver ændring af en CSS Web element vises med det samme og er let reversibel, hvis du skifter mening.

Netværk Aktivitet Overvågning

Firebug kan du overvåge overførslen og aktiviteten af ​​hver enkelt fil på en hjemmeside med intakt Net. Fil aktivitet vises i realtid, og du får fuld offentliggørelse om udveksling af information såsom hvor overførslen kommer fra og til. Endvidere filaktiviteter er let at organisere sig, så de mest aktive filer vises øverst. Derudover fanen Net giver dig mulighed for at filtrere filer efter type og størrelse for nem overvågning af netværk aktivitet.

Design Fordele ved CAD

Brugen af ​​Computer Aided Design, eller CAD, har teknologien revolutioneret verden af ​​design siden dens begyndelse. Designere, ingeniører, arkitekter og mange andre fagfolk gøre brug af CAD i en bred vifte af industrier, herunder fremstilling og byggeri. Dette spring fremad i teknologi har bragt mange fordele for dem, der bruger det i modsætning til de traditionelle redaktionelle teknikker.

Nem redigering

En af de største fordele ved CAD-systemer er evnen til hurtigt og nemt at revidere et design. Traditionelt foretage ændringer i et design betød omhyggeligt slette det område, der behov for ændringer, og derefter gentegne det. Denne proces kan nemt tage timer, og derefter skal gentages igen med yderligere revisioner. CAD-systemer opererer med et system af geometriske parametre for at generere et billede. Alle en revision kræver ændrer nogle parametre, hvilket sparer en masse tid og kræfter for designeren.

Nemmere Evaluering

Et design lavet på et CAD-system er også lettere at gennemgå og evaluere. CAD-systemer skaber ofte tre-dimensionelle modeller, som kan ses fra alle vinkler og drejes på enhver akse. Desuden CAD-systemer tilbyder også en zoom-funktion, der giver mulighed for en mere up-close baggrund af individuelle detaljer end traditionelle metoder kan tilbyde. Kan også gøres Tredimensionale tværsnit af udformningen, afslørende i detaljer det rumlige forhold mellem elementerne i designet.

Ekspert Systems

CAD-systemer i stigende grad hensyn "ekspertsystemer", der er konstrueret til at efterligne kendskabet til eksperter som ingeniører. Ved hjælp af en CAD ekspert-system, en arkitekt kunne ikke blot designe en bygning, kunne han afprøve effekten af ​​stress på sine materialer og komponenter, hvordan det ville klare under forskellige betingelser og andre vigtige detaljer. Disse tests kan gøres næsten øjeblikkeligt, og relevante ændringer foretaget med det samme. Traditionelle metoder kræver potentielt uger at bygge og afprøve mindre modeller, at få ekspertudtalelser, hvilket gør designændringer og derefter starte processen forfra.

Data Fleksibilitet

En anden fordel ved et CAD-system er evnen til at gemme alle de data, der er relevante for projektet på en enkelt computer server. Denne server kan tilgås af alle, der er involveret i processen, også dem, der bygger på forskellige kontorer over hele verden. Derudover kan planerne sendes vendte over internettet. Overvej et øjeblik, at traditionelle metoder ville kræve nogen til at opspore planerne, trække dem fra en arkivskab, pakke dem, leje en kurer, og derefter vente flere dage på planerne om at nå deres bestemmelsessted.

Cost Estimation

CAD-systemer kan også have en indbygget system til beregning af omkostningerne ved fremstilling af design, herunder materialer, der anvendes, separate komponenter, og yderligere elementer. Beregning af denne kostpris efter traditionelle metoder ville kræve en detaljeret liste over alle elementer, der skal udarbejdes, og derefter henvendelser, der skal foretages separat for at få et prisoverslag.

Fordele ved SQL Server 2008

Fordele ved SQL Server 2008


Mange virksomheder bruger Structured Query Language (SQL) servere til at styre deres virksomheds indsamling af oplysninger. En database server er en computer, der gemmer data og serverer information til en brugers computer, når de anmoder om det. Der findes flere typer af database server-systemer, herunder Microsofts SQL 2008 servere. Der er mange fordele ved at købe og installere en Microsoft SQL-server.

Helping Hands

En fordel at installere en SQL server system er du deltage i en voksende Microsoft SQL server samfund. I 2008 vil 20 procent af den relationelle database markedet tilhørte Microsoft SQL server-systemer ifølge IDC, en uafhængig forskning marketing firma. IDC forudser kraftig vækst vil fortsætte i virksomheden. Du vil finde mange kolleger over hele kloden villige til at diskutere problemer og løsninger i SQL brugergrupper, hjemmesider, kurser, e-mail lister og andre medier. Desuden Microsoft er vært sin egen træning sessioner og løsninger center til rådighed 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Microsoft støtter sine produkter og frigiver opdateringer og patches til sine systemer på en regelmæssig basis, så dit system kan forblive funktionelle.

Enkel og fuld af funktioner

En anden fordel af SQL-servere er brugervenlighed og vedligeholdelse. Da mange mennesker er fortrolige med Microsoft-produkter, ved hjælp af den visuelle grænseflade af SQL Server er ikke så skræmmende som andre programmer. Der er mange funktioner, som letter oprettelsen af ​​databasen, såsom Resource Governor. Ifølge databasen Journal forfatter Don Schlichting, dette værktøj giver dig mulighed for at overvåge dine brugere, så de ikke kan bruge op alle databasens ressourcer med anmodninger. Ved hjælp af SQL server, kan du beslutte, hvad båndbredde dine brugere kan tage op, og når et vist niveau af brug er nået, kan du få serveren automatisk stoppe processer, der finder op for mange ressourcer.

Sikkerhed og stabilitet

Mange SQL servere er beregnet til brug med store datasæt og til at håndtere mange brugere. Når du har at gøre med flere brugere og store mængder data, du har brug for et system, der er pålidelig (hvilket betyder at det ikke gå ned meget) og pengeskab (hvilket betyder at det er svært for uautoriseret adgang). I 2008 udgivelsen af ​​SQL, en ny funktion er Performance Studio. Denne samling af værktøjer, skriver Schlichting, kan anvendes sammen til fejlfinding, overvåge og tune dit system for at forhindre problemer, der fører til systemnedbrud. Også i SQL Server, har du værktøjer som Policy-Based Management, der giver databaseadministratorer at definere politikker for data og til at modtage advarsler, når de politikker overtrædes. Du kan også kryptere hele databasen, herunder dine data og logfiler, hvilket gør din server sikrere mod angreb. Der er eksterne Key Management funktioner, der giver dig mulighed for at støtte tredjeparts certifikater og kryptering oplysninger i et særskilt afsnit, så du kan håndtere kreditkort forarbejdning og forblive kompatibel med gældende lovgivning for kreditkort industrien.

Fordele ved Scannere

Fordele ved Scannere


Der er mange fordele ved at bruge scannere, uanset om du er på udkig efter tilsættes effektiviteten på kontoret eller ekstra funktionalitet i hjemmet. Dagens multifunktionsprintere almindeligvis udstyret med stand scannere, der tillader dig at gøre brug af disse enheder uden at skulle købe noget separat og uden at skulle tage mere plads, hvilket gør dem mere nyttige og værdifulde end nogensinde før.

Kvalitet og detaljer

Scannere dag leverer høj kvalitet i forhold til opløsning for både farve og sort-hvide dokumenter. De giver også nok detaljer og opløsning til at håndtere billeder, fotos, grafik og design. Dette adskiller dem fra en faxmaskine, der typisk vil kæmpe for at gengive farvegrafik og billeder. Resolution for scannere er opført i dpi, eller dots per inch.

Pålidelighed

Scannere afhænger ikke brug af en telefonlinje som en fax gør. Derudover er der ingen anden ende, der skal modtage det scannede dokument for at fuldføre en vellykket overdragelse. Med en fax, er du afhængig af din egen vellykket transmission via en telefonforbindelse og modtagerens succesfulde modtagelse af denne telefax gennem deres egen telefonlinje. Uden at behøve en af ​​disse, en scanner er langt mere pålidelig og driftssikker. Det eneste, du skal have arbejde er selve maskinen, og så kan du gemme filen for at se eller bruge senere, sende den til en modtager via e-mail eller dele det via et netværk.

Miljømæssige fordele

Ved hjælp af en scanner kan også være miljøvenlige. Scannere skabe digitale kopier af dokumenter, fotos og filer på din computer, som du kan e-mail til andre mennesker eller butik og se på din egen. Faxmaskiner kræver papirkopier og derefter gengive flere papirkopier på mere papir, når de modtages. Derudover skaber papirkopier med en kopimaskine affald både papir og energi .. Scannere reducere mængden af ​​papir, der bruges, og derfor er en miljøvenlig måde at drive forretning.

Brugervenlighed

Scannere er meget let at bruge og dem, der er indbygget i multifunktionsprintere dag kan i det væsentlige anvendes uden instruktion eller bekymringer. De fleste indstillinger justeres automatisk og finjusteret, så en bruger at vælge kun grundlæggende muligheder såsom fotografi eller dokument, eller farve kontra sort og hvid. Når scanningen er færdig, kan filerne sendes direkte til en computer eller direkte til en e-mail-konto. Derudover kan scannede filer gemmes i en række formater, herunder billeder og PDF-dokumenter.

Fordele ved Rational Rose

Rational Rose er en kommerciel sag værktøj software design værktøj. Det indeholder to hovedelementer moderne software engineering: komponentbaseret udvikling og kontrolleret iterativ udvikling. Det letter objektorienteret analyse og design ved at tillade brugere (analytikere, ingeniører, forfattere og projektledere) til at oprette, vise, manipulere og ændre elementer i en Unified Modeling Language (UML) i hele virksomheden, ved hjælp af en værktøj og sprog. Med sine mange fordele, det er hurtigt at blive en af ​​de øverste værktøjer i branchen.

Team Udvikling

En af de vigtigste fordele ved Rational Rose er, at det letter teamudvikling ved at give fuld team support. Den kan nemt giver brugerne mulighed for at arbejde med deres egen unikke version af modellen i deres egen arbejdsplads, uden at flytte fra et sted til et andet.

Udvikling Proces

Softwaren kan sagtens bruges i hele software udviklingsprocessen, i modsætning til anden software. Rose kan bruges på noget tidspunkt i løbet af udviklingsprocessen, samt bruge den til at hjælpe med at afdække og forebygge potentielle alvorlige fejl i fremtiden.

Model Management

Håndtering model ændringer er også lavet enkle ved Rational Rose. Ændringer til en model kan stilles til rådighed for andre ved hjælp af en konfigurationsstyring og systemet versionskontrol (CMVC). Dette tillader nem integration af ændringer i modellen uden at interferere med en hvilken som helst udviklingsstadium.

Legacy Problemer

Rational Rose adresser dårlige ældre problemer; det kan du gå tilbage og rette fejl og mangler inden for arven ansøgning. Dette er nyttigt, når de står software, der doesnâ € ™ t passer usersâ € ™ behov.

Projektdokumentation

Rational Rose giver brugeren mulighed for at spare på at skabe yderligere dokumentation projekt ved hjælp af de modeller, der er oprettet i softwaren som grundlag for design og udvikling. Dette er en god måde at undgå dårlig dokumentation praksis. Det omfatter præfabrikerede bygget rammer for forskellige modeller, samt et sæt af genanvendelige komponenter. Desuden giver det skabeloner til at oprette nye modeller, noget, som mange brugere har.

Tilføjelsesprogrammer

En af fordelene ved Rational Rose er tilføjelsesprogrammet funktion. Dette giver brugeren mulighed for at installere programmeringssprog for at generere de nødvendige koder. Flere tilføjelsesprogrammer kan installeres, såsom C ++, PowerBuilder, Forte, Java, Visual Basic, Oracle 8/9 og XML. Tilføjelsesprogrammer i form af nonlanguage værktøjer kan også installeres, såsom Microsoft Project. Hvis du vil administrere model ændringer, kan tilføjelsesprogrammet funktionen bruges til at installere Rationalâ € ™ s ClearCase og Microsoftâ € ™ s Visual SourceCafe. En række tilføjelsesprogrammer er til rådighed, og den store fordel er, at brugeren kan deaktivere nogen af ​​de add-funktioner han ikke har brug for, mens du arbejder på en model.

Konfiguration

En af de store fordele omkring Rational Rose er, at brugeren kan konfigurere grænsefladen og skræddersy programmet, der passer til hendes behov. Rose bruger en grafisk brugergrænseflade (GUI), der omfatter en browser, diagram og dokumentvinduer, samt standard og diagram værktøjslinjer. Det gør altid for et bedre arbejdsmiljø, når brugeren føler sig godt tilpas med sin brugerflade og anvendelse.

Fordele ved Windows XP Over Vista

Fordele ved Windows XP Over Vista

Windows XP og Windows Vista er to populære computer styresystemer fra Microsoft. Vista er designet til at være en opgradering til XP, og har en ny brugergrænseflade med forskellige menuer og indstillinger. Selvom XP er en ældre styresystem, det giver nogle fordele i forhold Vista.

Hardware ydeevne

Når Windows Vista blev oprindeligt udgivet, mange brugere spekuleret over den mulige ydeevne boost det kunne bringe til hardware-intensive applikationer, såsom computerspil. Da det viser sig, kan Vista ikke tilbyde en væsentlig forbedring i forhold XP i form af hardware ydeevne, og i virkeligheden, viste en computer benchmark sammenligning udført af Toms Hardware, at XP faktisk udførte lidt bedre end Vista i køreklar forskellige populære computerspil.

Effektivitet

En fordel ved Windows XP i Vista er det operativsystem selv kræver mindre processorkraft til at køre effektivt. Vista har en spiffed-up brugergrænseflade og kører mange nye processer, der kan mose en computer ned, mens XP kører færre tjenester, hvilket gør det relativt let. Et system, der kører Vista typisk brug for mindst 2 gigabyte Random Access Memory, eller RAM, at køre problemfrit, mens et system, der kører XP kan muligvis køre problemfrit med halvdelen af ​​dette beløb. Systemer, der kører XP vil sandsynligvis opleve mindre forsinkelse, når multitasking, da operativsystemet ikke vil bruge så meget RAM. Hvis du har en computer med 1 gigabyte eller mindre RAM, kan opgradere til Vista bremse din computer.

Grænseflade

Windows XP er en udbredt operativsystem og mange brugere har vænnet sig til brugergrænsefladen. Windows Vista har en ny grænseflade, som brugerne kan finde akavet eller komplekse forhold til XP. Det er muligt at deaktivere specielle Windows Aero-funktion i Vista, der har tendens til at kræve en stor mængde systemressourcer, men de forskellige systemet kommandoer og menuer vil stadig være forskellige. For mange brugere, kan lære at bruge et nyt styresystem være generende.

Support

Windows XP har eksisteret længere end Vista, så Microsoft har haft længere tid til at rette problemer i operativsystemet med service packs og opgraderinger. De fleste hardwareenheder vil arbejde med XP, og styresystemet har effektiv driver support.

Future

Siden udgivelsen af ​​Vista, har et nyt operativsystem kaldet Windows 7 blevet frigivet, hvilket svarer til Vista. Nogle mener, Windows 7 en opgraderet version af Vista, der korrigerer problemer med Vista og forbedrer den.

Fordele ved Multiprocessor pc'er

Multiprocessorer oprindeligt kun bruges af virksomheder, der er nødvendige for deres computere til at udføre en række opgaver på samme tid. Men som populariteten af ​​den personlige computer voksede, multiprocessorer blev en nødvendighed, selv for computere i hjemmet. I dag næsten alle personlige computer bruger en dual-core processor, eller multiprocessor, for brugerne at opretholde funktionaliteten. Der er mange fordele ved at bruge denne type processor i modsætning til en enkelt processor, selv når du bruger din computer til personlig brug.

Hurtigere behandling

En væsentlig fordel ved multiprocessor pc'er er de forbedrer computerens evne til at behandle kommandoer hurtigere og indlæse sider hurtigere. En multiprocessor muliggør computerens arbejde, der skal deles mellem to eller flere processorer for brugeren at arbejde hurtigere. De delte forarbejdning resulterer i mindre ventetid som én processor behøver ikke at håndtere alle opgaver.

Øget Software Options

Nogle programmer kræver en vis behandling hastighed, uden hvilken de ikke fungere korrekt. En multiprocessor øger computerens hastighed og RAM, der kan tilgås, der giver brugerne mulighed for at bruge software, der stiller højere krav til computeren. Dette resulterer i en bruger, der har flere muligheder ved valg af programmer.

Multitasking

Personlige og forretningsmæssige computere med multiprocessorer også øge brugerens evne til at multitaske. Multitasking betyder indlæsning websider, surfe på internettet, tjekke e-mail og køre anden software i baggrunden, alle på samme tid. Single processorer kunne ikke gøre dette, og når en bruger har forsøgt, ville bremse computer til en gennemgang. Multiprocessorer tillader brugeren at arbejde med mange programmer samtidigt ved en effektiv hastighed. Computeren kan skifte frem og tilbage blandt de applikationer med større lethed.

Gaming

Selv pc'er får en masse brug for arbejde og e-mail, de også er et vigtigt stykke af maskiner til gamere. Spil Spillet i dag kræver ikke blot en computer med en multiprocessor, men også, at processorer er høj hastighed. En enkelt processor kan ikke køre disse spil på alle, og langsomme processorer kæmper for at holde op, hvilket får spillet til at blive urolig og til tider afspilles.

Fordele ved Pseudo Ternary liniekode

Linje koder er metoder til at kode digitale oplysninger, der søger at minimere tab som følge af transmission interferens data. Pseudoternært linje kode er en type af bipolar linje kode, der koder for den binære værdi "1" som et signal på 0 volt (et mål for elektrisk potentiale), og den binære værdi "0" som en alternerende sekvens af positive og negative spændingsværdier (den nøjagtige størrelse afhænger af den særlige enhed). Der er en række fordele ved anvendelse pseudoternært liniekode.

Fejl Detection

Pseudoternært linje kode er en bipolar linje kode, hvilket betyder, at det har en vekslende sekvens af værdier, der repræsenterer den binære værdi af "0" Der er en iboende fejl detektionsevne i denne kodning ordning, fordi enhver afbrydelse af vekslende sekvens signalerer en fejl. For eksempel antage den binære værdi "0" er repræsenteret som en skiftende sekvens af 5 volt, -5 volt, 5 volt, og så videre. Hvis to +5 volt DC signaler modtages sekventielt, er en transmissionsfejl, fordi vekslende har bipolar karakter pseudoternært liniekode mislykkedes.

Længere Transmission Capability

På grund af den vekselspænding adfærd pseudoternært liniekode, den gennemsnitlige effekt af en transmission er nul. Dette tillader transmission line at bære signalet større afstande end andre kodningsmetoder. Dette skyldes signaler nedbrydes når overføres over store afstande. Højere magt signaler nedbrydes hurtigere end lavere effekt signaler på grund af modstanden i transmissionsledningen. Resistance er en elektrisk egenskab af kredsløb, der afleder strøm til varme.

Data og transmissionselementer

Fordi den gennemsnitlige effekt af en pseudoternært linje kode er nul, kan transmissionsledningen bruges til at sende strøm til komponenterne længere nede på linjen. For eksempel kan en kilde transmission line drive en repeater enhed ved hjælp af transmissionslinien. Det er et middel til at holde omkostningerne nede for et kommunikationssystem, fordi en linie leverer både strøm og data.

Minimer Synkronisering Fejl

Pseudoternært liniekode kræver ikke en synkronisering system som andre former for linje kode. Synkronisering systemer sikrer, at alle enheder er forbundet i kommunikationssystemet er bundet til en enkelt ur kilde. Dette gør det muligt afsender og modtager til både skrive og læse på hvert kryds, eller overgang af uret signal. Det kræver også ekstra hardware og transmissionsledninger, fordi et ur signal skal integreres i systemet. Pseudoternært kræver ikke dette system, fordi skifter tonen på en forudsigelig måde, og i det væsentlige fungerer som et ur signal selv.

Fordele ved en Asterisk UTP kabel

Fordele ved en Asterisk UTP kabel


UTP kabel står for uafskærmet parsnoet kabel. Asterisk UTP kabler er et mærke af UTP kabel. Kablerne indeholder fire sæt af tråde, der hver indeholder to tråde snoet sammen. Stilen i stikket bruges med UTP kabler ligne traditionelle telefonstik. UTP kabler er en af ​​de oprindelige design for langdistance kabler og blev først udviklet til telefon brug. Der er stadig mange fordele ved brugen af ​​UTP kabler.

Koste

Den største fordel ved UTP kabler er, at det er meget billigere at bruge end mange andre former for kabler i næsten ethvert område. Per fods, UTP kabler koster omkring 40 procent mindre end koaksial kabler og besparelserne er endnu større, når man sammenligner med kat 5 kabler og fiberoptiske kabler. Denne besparelser kan tilføje op, når store mængder af kabler er nødvendige, såsom i tv-industrien eller i opbygningen store netværk.

Capabilities

En anden fordel ved UTP kabel er, at det kan understøtte multiple signaler, der kører gennem det samme kabel i modsætning koaksialkabler. Hvis flere stykker udstyr såsom kameraer eller computere er tæt på hinanden, kan det samme UTP kabel bruges til at give alle dele af udstyret et signal. Dette kan resultere i høje omkostningsbesparelser samt.

Fjernsyn

Ud over de ovennævnte fordele kan UTP kabler anvendes med flere forskellige former for teknologi. Fjernsyn og kameraer bruger ofte UTP kabler til at sende og modtage signaler. Snorene er i stand til at modtage flere forskellige slags og beføjelser signaler. Video transmitterer let gennem UTP kabler. TV bruger normalt midten kvalitet af UTP signalkabel. Denne form for kabel er ikke bruges til at overføre signalet til de enkelte huse, men snarere bruges på tv-stationer til at overføre video feeds og signaler under produktionen.

Computere

UTP kabler anvendes også med computere. Netværk og Ethernet-forbindelser kan køre off af signaler overføres gennem UTP kabler. På grund af de omkostningsbesparelser optjent gennem brug af UTP kabler, mange netselskaber bruge denne form for kabel til signaler, der rejser let gennem kablet. Computere og netværk plejer at bruge den højeste kvalitet af UTP-kabel, der overfører den højeste signal overførsel.

Telefon

UTP kabel bruges også til telefonkommunikation og ledninger. Den laveste kvalitet og hastighed UTP kabel kan bruges med telefonforbindelser. Faktisk den oprindelige form for telefonlinjer er UTP kabler. Denne form for kabler har fungeret godt for telefonlinjer i mange år, og fra 2010, men skal udskiftes i store mængder.

Fordele ved GVI

Computere har evnen til at spille flere multimedia filformater. Disse flere formater, men kan skabe konflikt mellem din computerâ € ™ s web browser og operativsystem. Hvis din computer ikke har det korrekte codec for filformatet, kan din computer ikke afspille videoen eller musikfil. GVI er en multimedie-filformat skabt af Google til at afspille videofiler. Google ophørte støtte til dette format i 2007. Google understøtter nu en ny, open source multimedia filformat kaldet WebM.

Hvad er GVI

GVI er en undertype af en AVI-fil, som er en ressource Interchange File Format. I modsætning til almindelige AVI-filer, GVI filer indeholder en ekstra liste med en fire tegn kode, der identificerer video-codec, farve, format, der bruges i mediefilen og kompression format. Du kan nemt konvertere en GVI fil i en almindelig AVI-fil. GVI filer har kompatibilitet med Windows Media Player, VLC Player og de fleste andre medieafspillere.

Fordele ved GVI

Som et filformat udviklet af Google, vil GVI-filer åbnes automatisk i Googles € ™ s Video Player. Det betyder, at når du søger på internettet ved hjælp af Google, kan du klikke GVI fil hyperlinks og åbne GVI-filer direkte i Google. Også, som en AVI-baserede filtype, de fleste medieafspillere understøtter også GVI multimediefiler.

Hvad er WebM

Den WebM filformat repræsenterer Googles forsøg på at skabe et standardiseret video-codec format til HTML 5. Google understøtter gratis brug af dette filformat uden at kræve betaling af royalties. WebM filer indeholder video-streams komprimeret med VP8 video-codec. De lydstrømme komprimeres ved hjælp Vorbis audio codec. Ved hjælp af HTML, HTTP og TCP / IP, kan udviklere integrere WebM filer til forskellige applikationer. Derudover WebM filer indeholder en lav beregningsmæssige fodaftryk, hvilket gør dette filformat kompatibelt med små enheder, såsom smartphones.

De forskellige formater

Microsoft udviklede AVI, mens Google udviklet GVI fil subtype. De fleste webbrowsere og Windows-baserede computere understøtter dette filformat. WMV er et andet multimedie filformat udviklet af Microsoft. MPEG er en cross-platform multimedia-filformat understøttes af de fleste medieafspillere og browsere. QuickTime bruger MOV og RealVideo RM eller RAM. Du kan også afspille disse filformater på tværs af flere platforme ved at installere den korrekte codec til filformatet på din computer.

Fordele ved Microcontroller Over Microprocessor

Fordele ved Microcontroller Over Microprocessor


Til lægmand kan mikrocontrollere og mikroprocessorer synes som meget forskellige enheder; Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at alle microcontrollere indeholder mikroprocessorer. Den vigtigste forskel mellem en microcontroller og en multifunktionel PC mikroprocessor er det samlede niveau af kompleksitet. Microcontroller processorer er designet til at fylde en mindre, mere fokuseret forskellige roller samtidig gøre brug af billigere og mindre komplekse kredsløb. Den største fordel ved en microcontroller er at det giver elektronisk automatisering i situationer, hvor en fuld størrelse computer ikke er nødvendig.

Hvor Fuldt Funktionel Mikroprocessorer adskiller sig fra Microcontrollers

Et fuldt funktionelt personlig computer mikroprocessor er en kompleks indretning indeholdende tætpakkede micro kredsløb. De fleste mikroprocessorer kræver også guldbelægning på hver enkelt processor pin bruges til at forbinde til computerens bundkort, tilføjer endnu en udgift til et allerede vanskeligt at fremstille varen. Ved sammenligning med den simple kredsløb arkitektur findes i mikroprocessorer af mikrocontrollere, er det let at se, at microcontrollers spare penge. Processorerne i microcontrollere er enten bygget til formålet eller generelle processorer med en grad af kompleksitet, der ellers ville betragtes som forældede. Når de mest moderne tekniske engineering påføres en microcontroller det lader enheden være yderst kompakt, hvilket gør microcontrollere populære indenfor mobile enheder såsom mobiltelefoner og PDA'er.

Ideel situationer fra Microcontroller Brug

Microcontrollers skinne i situationer, hvor begrænsede computing funktioner er påkrævet inden for en let definerbar sæt parametre. Microcontrollers udmærke sig på de lave kvalitet beregningsmæssige funktioner, der kræves for at køre enheder såsom elektroniske parkometre, salgsautomater, enkle sensorer og endda hjem sikkerhedsudstyr. Microcontrollers omgiver de fleste amerikanere i deres hjem og kontorer, er til stede i enheder som fjernsyn, fjernstyrede stereoanlæg og endda den digitale computer komponenter i en timer på en nyere komfur.

Hvornår skal man bruge en pc i stedet for en microcontroller

Der er nogle få programmer, hvor det ikke umiddelbart indlysende, om en regulær pc er at foretrække frem for en microcontroller. For at afgøre, vil ingeniøren nødt til at afgøre, om fleksibiliteten i en fuld størrelse computer er vigtigere end besparelser potentialet i en microcontroller system. Generiske mikrocontrollere tilbyder en begrænset grad af fleksibilitet; imidlertid på grund af deres iboende hardware begrænsninger, applikationer, der kræver hyppige software- og firmwareopdateringer bedre tjent med en regulær pc. Mikrokontrollere, på den anden side, er det perfekte valg, når du opretter simple elektroniske enheder, der ikke vil ændre meget over tid.

Fordele ved E Ink

E Ink Corp udvikler og sælger elektroniske papir displays (EPD'er) med E Ink-teknologi. E Ink bruges i eBook læsere, tabletter, ure, smartcards, elektroniske hyldeforkanter og batteri og hukommelse indikatorer. E Ink har en forbedret kontrast og forbruger en lille mængde strøm. E Ink-teknologien blev introduceret med Sony eBook læser i 2004. I 2007, E Ink afslørede en 40-tommer aktiv matrix glas skærm på en Samsung-tv, som er verdens største på det tidspunkt.

Læsbarhed

En af de store fordele ved en E Ink display er, at den er klar og let at læse. Teknologien gør det muligt for ord til at se ud nøjagtig som blæk på papir, hvilket giver dig en klarhed, der overgår det baggrundsbelyste skærme, der kan vaske i høj blænding eller udtalt sollys. E Ink skærme reflektere lys på samme måde som virkelige papir, så ord vises tydeligt i en række lysforhold. Fordi E Ink-teknologien reflekterer lys i stedet for at producere sit eget lys, det giver ensartet læsning kapacitet.

Rugged

E Ink skærme har også den fordel, at lys, holdbar og fleksibel, hvilket giver en større grad af pålidelighed. E Ink skærme er fleksible, hvilket betyder, at de er bygget til at være kompakt og bærbar, så du får flere muligheder, når du ikke er hjemme. De er håndholdt med skærme er store nok til let læsning. Desuden viser den er splinter-frit, hvilket betyder at du ikke behøver at holde vejret, når du taber din enhed. De har også fugt beskyttelse, ultraviolet beskyttelse og fugemasser.

Energibesparelse og grønne Kvaliteter

E Ink-teknologien er energieffektiv, som har en mindre negativ effekt på miljøet. Ifølge selskabets hjemmeside, vil en 12-tommers LCD-enhed bruger et gennemsnit på 36 AA batterier over en span på 20 timer, mens en 12-tommer E Ink skærm enheden kun bruge en AA-batteri i samme periode. Desuden kulstof frigives fra læser en avis elektronisk er betydeligt mindre, end når du læser et virkeligt avis. Ifølge "Toronto Sun", trykte bøger kræver tre gange flere råvarer og et gennemsnit på 78 gange mere vand end produktion af eBøger.

Display Choices

E Ink har en konkurrencemæssig fordel på grund af sin patenterede mikrokapsel-teknologi, der bruger sort og hvide pigmenter at efterligne blæk, der anvendes i bogen trykning og avis produktion. Dette giver E Ink mulighed for at tilbyde flere forskellige slags displays: farve aktiv matrix, monokrom aktiv matrix, segmenteret og detail. Farven aktiv matrix bruger E Ink Triton Imaging film, en farve elektronisk papir skærm. Den monokrome aktiv matrix anvender E Ink Pearl Imaging film, som har den hvideste reflekterende visning af alle E Ink skærme, og en 50 procent stigning i modsætning rækkevidde. Den segmenterede farvedisplay med E Ink Surf teknologi opdeler skærmen i tynde segmenter, der styres separat og sender oplysninger med ikoner, bogstaver og tal. Det er ofte brugt på ure, telefon tastaturer og fjernbetjeninger. Retail skærme med E Ink Ink-MOTION teknologi tillader forhandlere at blinke elektronisk display uden at skulle bruge baggrundslys eller Frontlight.