flyt foretrukne

Sådan Flyt Foretrukne fra en disk til IE8

Hvis du er en hyppig webbrowser, er det sandsynligt, at du har akkumuleret en omfattende liste over browser favoritter gennem årene. Hvis du har købt en ny computer, kan du have besluttet, at disse favoritter er for vigtige til at tabe, og eksporterede dem til en flytbar lagerenhed afbryde brugen af ​​din gamle computer. Hvis din nye computer har Internet Explorer 8 installeret, kan du hurtigt importere disse favoritter ind i dit nye webbrowser ved hjælp af den indbyggede fil import funktion.

Vejledning

1

Indsæt cd, dvd eller flytbar lagringsenhed, du har brugt til at overføre dine favoritter i Internet Explorer fra en anden computer.

2

Start Internet Explorer 8.

3

Klik på knappen "Foretrukne" med en gul stjerne i øverste venstre hjørne af vinduet.

4

Klik på ned-pilen, der peger siden af ​​knappen "Føj til favoritter", og vælg "Import og eksport" i menuen, der vises.

5

Vælg "Importer fra en fil" radio -knappen og derefter klikke på "Næste".

6

Placer en check i "Foretrukne" afkrydsningsfelt og klik på "Næste".

7

Klik på "Browse" knappen. Naviger til opbevaring disk, der indeholder dine sikkerhedskopierede Internet Explorer favoritter og dobbeltklikke på filen. Klik på "Næste".

8

Klik på det sted på din Internet Explorer 8 favoritter menu, som du vil importere dine foretrukne fil.

9

Klik på "Importer" for at importere dine sikkerhedskopierede favoritter, og klik derefter på "Finish" for at vende tilbage til Internet Explorer.

Sådan Flyt Foretrukne

Sådan Flyt Foretrukne


Microsofts Internet Explorer browsing software er almindeligt anvendt på computere, der bruger Windows-operativsystemet. Internet Explorer-browseren har en "Foretrukne" option på hovedværktøjslinjen, der giver brugeren mulighed for at bogmærke foretrukne links. Brugere typisk bogmærke en lang række links og derefter har problemer med at finde et bogmærke link, når de har brug for det. Du kan nemt organisere dine bogmærker og flytte dem ind i navngivne mapper med et par enkle trin.

Vejledning

1

Klik på "Foretrukne" i toppen af ​​din Internet Explorer-vindue. Klik på "Arranger Foretrukne" på drop-down menuen.

2

Klik på "Ny mappe" i "Arranger Foretrukne" vinduet. Navngiv mappen ved at skrive navnet på den mappe i "Ny mappe" boks med den blinkende markør. Opret så mange nye mapper, som du har brug for at organisere dine favoritter.

3

Klik på et link eller en mappe og flytte det til en anden placering ved at holde venstre museknap og trække den til den position. Træk links ind i din nyoprettede mapper til at organisere dine favoritter til en mere håndterbar hierarki.

Kan jeg importere mine favoritter fra Windows Internet Explorer til Mac?

Med Macintosh markedsandel af desktop og tablet-computere stiger hver dag fra 2011, er flere og flere brugere står over for til tider skræmmende opgave at overføre alle deres data fra deres gamle Windows-maskiner til deres nye Macs. Denne migrering af data omfatter normalt internetbogmærker. Det er relativt nemt at overføre dine favoritter fra Internet Explorer på din Windows-maskine til en Mac.

Foretrukne

Internet favoritter, også kendt som bogmærker, er de skilte forlader som du rejser via internettet. Hvis du ser et websted, du kan lide, kan du favorit eller bogmærke det, så du kan finde den igen senere. Med mere end 255 millioner websteder fra december 2010, ifølge Pingdom, internetadgang overvågning selskab, evnen til at holde styr på dine favoritter er vigtig. Hvis du ændrer computere, du vil beholde dine favoritter, og ved at eksportere dine favoritter fil, kan du gøre netop det.

Eksporter Foretrukne

Foretrukne gemmes i en fil i din webbrowser. Internet Explorer-brugere kan eksportere filen, gem den, og derefter importere den til en anden computer eller browser. For at eksportere det, klik på "Filer" og derefter "Import og eksport." Klik på "Eksporter til en fil" i det næste vindue, og klik på "Næste". Check "Foretrukne" i den næste, og klik "Næste". I det næste vindue, skal du lade "Foretrukne" mappe er valgt, og klik på "Næste". Dette sikrer, at alle dine bogmærker gemmes. Klik hvor du vil gemme filen i det næste vindue, og klik på "Export". Du vil se en fil kaldet "Bookmark.htm."

Flyt Foretrukne File

Flyt fil fra din Windows-maskine til din Mac. Hvis du har et flashdrev, sæt det i en af ​​USB-portene på din Windows-computer. Klik og træk "Bookmark.htm" fil på flashdrevet vinduet for at kopiere det. Skub drevet og slutte den til din Mac. Dobbeltklik på ikonet drev på skrivebordet for at åbne filen vindue flashdrevet, og træk "Bookmark.htm" filen på skrivebordet. Alternativt hvis begge computere er forbundet til internettet, kan du sende filen til dig selv som en vedhæftet fil. Efter at e-maile den fra din Windows-maskine, tjekke din e-mail på Mac, og gemme den vedhæftede fil til din Mac skrivebord eller andet sted.

Import Foretrukne - Firefox

Hvis du bruger Firefox webbrowseren på Mac, skal du klikke på "Bogmærker" og derefter "Vis alle bogmærker." Træk ned den sidste menu på toppen af ​​bogmærker vinduet, og klik på "Importer HTML." Sørg "Fra en HTML-fil" er valgt, og klik på "Fortsæt". Naviger til "Bookmark.htm" fil overført fra din Windows-maskine, og klik på "Åbn". Firefox vil importere favoritter, og gøre dem tilgængelige i sin menu bogmærker.

Import favoritter - Safari

Hvis du bruger Mac indfødte Safari-browser, er proceduren import er næsten den samme, men enklere. Klik på "File" og derefter "Importer bogmærker." Naviger til placeringen af ​​din HTM fil og klik på "Import". Igen vil Safari importere dine favoritter og gøre dem tilgængelige via menuen bogmærker.

Sådan Flyt Internet Explorer Foretrukne Bar

Internet Explorer 8 giver dig en hel del muligheder for at tilpasse udseendet og fornemmelsen af ​​din browser. Panelet Favoritter viser dine fastgjorte favoritter og er placeret ved siden af ​​"Foretrukne" knappen som standard. Du kan flytte linjen ud for kommandolinjen, hvis du ønsker. Flytningen frigør plads i din Internet Explorer browser og kondenserer alt i to små værktøjslinjer.

Vejledning

1

Start Internet Explorer. Højreklik "Foretrukne". Indstillingerne for værktøjslinje vises.

2

Klik på "Lås værktøjslinjer," Hvis der er en markering. Hvis der er flueben nej ud for "Lås værktøjslinjer," Exit værktøjslinjens indstillinger.

3

Klik og hold grå og stiplede lodrette linje ved siden af ​​panelet Favoritter. Din musemarkøren bliver til to dristige linjer og to fed pile. Der er flere stiplede linjer; den, der hører til favorit bar er ved siden af ​​ikonet, der vises som en stjerne med en grøn pil.

4

Flyt musen ned for at flytte panelet Favoritter til samme niveau som kommandolinjen. Dette er den eneste anden placering panelet Favoritter kan flyttes til. Du kan flytte linjen længere mod højre ved at trække musen til højre, men dine Foretrukne links vil forsvinde, hvis du flytter baren for langt til højre. Du kan få adgang til de skjulte links ved at klikke på det lille "Double pil" ikon.

Sådan Flyt AOL foretrukne steder at en Mac

AOL tilbyder en gratis webbrowser kaldet AOL Explorer, der er tilgængelig til både PC og Mac-platforme. Den foretrukne træk browseren kan du gemme dine foretrukne og mest besøgte hjemmesider, så at du ikke har hele tiden huske lange URL-adresser. Du skal blot klikke på hjemmesiden fra listen over favoritter, og Web siden indlæses. Hvis du i øjeblikket bruger en pc og vil overføre dine AOL foretrukne steder at Mac-computer, kan du gøre det ved at gemme og derefter erstatte den foretrukne fil af AOL Explorer.

Vejledning

Gem Foretrukne

1

Klik på "Start", "Alle programmer" og derefter klikke på "AOL Explorer" på den oprindelige computer.

2

Klik på "AOL Toolbar" og derefter vælge "Foretrukne" fra drop-down menuen.

3

Klik på "Gem / Erstat."

4

Klik på "Gem mine foretrukne steder som et Foretrukne Fil på min computer."

5

Klik på "OK".

6

Klik på "Gem" og gem favoritter filen på skrivebordet.

7

Kopier AOL favoritter filen fra dit skrivebord til en ekstern lagerenhed.

Overfør Foretrukne

8

Indsæt den eksterne lagerenhed til en ledig USB-slot på din Mac-computer.

9

Dobbeltklik på "AOL Explorer" ikonet fra skrivebordet.

10

Klik på "AOL Toolbar" og derefter vælge "Foretrukne" fra drop-down menuen.

11

Klik på "Gem / Erstat."

12

Klik "Udskiftning af foretrukne steder for din aktuelle skærmnavn."

13

Klik på "OK".

14

Klik på "Favorite Places.pfc" fil fra din eksterne lagerenhed i "Vælg fil til at gendanne" vinduet.

15

Klik på "Åbn".

Sådan Fix Lag i Foretrukne

Formålet med "Foretrukne" i din web browser er at spare tid, når du navigerer på internettet. Hvis mappen Foretrukne halter eller låser op, når du forsøger at gennemse en hjemmeside, du besøger ofte, kan nytten af ​​denne funktion blive et irritationsmoment. Tilføjelser - mini-programmer installeret til Internet Explorer, der giver yderligere funktioner eller funktioner til din webbrowser - kan forårsage favoritter til at halte. Visse andre indstillinger, samt en stor mappen Foretrukne, kan også have denne virkning. For at rette forsinkelse, når du åbner dine favoritter, tilbage IE standardkonfigurationen og kontrollere mappen for uafhængige filer.

Vejledning

1

Klik på "Start" og skriv "Internet" i søgefeltet. Vælg "Internetindstillinger" fra søgeresultaterne.

2

Klik på "Slet, hvilket er under Browserdata. Fjern markeringen af" Bevar favoritter Website data "og derefter kontrollere" Temporary Internet Files ".

3

Klik på "Slet". Gå til fanen "Avanceret". Klik på "Reset" for at vende tilbage til Internet Explorer til standardkonfigurationen og deaktivere add-ons, der kunne være årsag forsinkelse.

4

Klik på "OK" for at lukke Internetindstillinger. Start IE og åbne mappen Foretrukne. Hvis forsinkelse fortsætter tæt IE og gå videre til næste trin.

5

Klik på "Start". Skriv "% USERPROFILE% / favoritter" i søgefeltet og tryk "Enter" for at åbne Foretrukne i Windows Stifinder.

6

Højreklik på et tomt område i højre rude, og vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen.

7

Vis værdien til venstre for "Størrelse". Hvis mappen Foretrukne er større end et par megabyte, kan betydelig forsinkelse forekomme i IE. Tjek dine Favoritter for uafhængige mapper eller filer, der kan bidrage til mappens størrelse. Flyt mapper eller filer til en anden mappe på harddisken.

TIPS

  • Nulstilling IE vil ophæve de ændringer, du har foretaget i browseren og standardindstillingerne gendannes.

Sådan installeres Flyt Media Player i Firefox

Sådan installeres Flyt Media Player i Firefox


Flyt Media Player til Firefox er en plug-in som tillader dig at se live, streaming medieklip fordelt på Move Networks. Medieafspilleren giver høj kvalitet klip, der skal streames uden buffering eller blokering, hvilket skaber en traditionel tv-watching oplevelse online. Du kan bruge Flyt afspilleren for at se shows fra dine foretrukne netværk: ABC, Fox, The CW og ESPN al brug Move teknologi på deres hjemmesider.

Vejledning

1

Start Firefox og navigere til Move Player installeret hjemmeside (se Resources nedenfor for direkte link).

2

Klik på den røde "Download" knappen i midten af ​​skærmen.

3

Vælg "Gem fil", når du bliver bedt om.

4

Dobbeltklik på den downloadede fil og vælg "Kør" for at indlede installationen. Når afspilleren er installeret, vil Move hjemmeside opdatere med en kort video. Klik på "Ja" for at angive, at du kan se videoen.

TIPS

  • Hvis du ikke kan se test video, skal du klikke på "Nej" til fejlfinding af installationen.

Sådan gendannes Foretrukne Ikon til Internet Explorer på Windows XP

Sådan gendannes Foretrukne Ikon til Internet Explorer på Windows XP


Internet Explorer favoritter er links til hjemmesider, der kan gemmes på en bekvem "Foretrukne" værktøjslinjen (eller ikon) i Internet Explorer-vinduet. Ved at gemme favoritter til dette afsnit kan man nyde adgang foretrukne hjemmesider med kun et klik. Hvis din foretrukne ikon (er) er forsvundet fra din Internet Explorer-vindue, den mest sandsynlige årsag er, at din foretrukne værktøjslinje er blevet deaktiveret. Heldigvis er let tilgængelige i Værktøjer rullemenuen ligger lige i Internet Explorer menulinjen disse indstillinger. Følgende trin gælder for alle Windows-versioner, herunder Windows XP.

Vejledning

1

Klik på "Funktioner" drop-down menuen eller højreklik i enhver tomme plads i Internet Explorer menulinjen. Hvis du har brugt den anden metode, skal du springe til trin tre, ellers fortsætte til trin to.

2

Flyt musemarkøren ned drop-down menuen til "Værktøjslinjer" sektionen og svæve over den for at åbne den. Du vil nu blive ført til en liste over alle tilgængelige ikoner på værktøjslinjen i Internet Explorer.

3

Klik på "Foretrukne Bar" notering for at aktivere ikonet favoritter og værktøjslinje skal vises. Hvis du gentager trin et og to igen vil du se at den "Foretrukne Bar" nu er markeret, og vises også i din Internet Explorer-vindue.

Sådan Arranger Foretrukne i Internet Explorer

Internet Explorers "Foretrukne" menuen er en funktion, der gør adgang til ofte besøgte websteder let. Når din liste bliver lang og navigere gennem alle de gemte links bliver svært, men det kan være tid til lidt organisering. Du vil lære, hvordan du sletter ud gamle favoritter, der ikke længere er nødvendige, omdøbe links til at finde sites hurtigere og bruge mapper til at gruppere dine favoritter sammen.

Vejledning

Sletning Foretrukne

1

Vælg "Foretrukne" i menuen og klikke på "Arranger Foretrukne".

2

Fjern eventuelle links, du ikke ønsker længere ved at fremhæve dem og klikke på knappen "Slet" eller tryk på "Slet" -tasten på tastaturet. Når meddelelsen boksen spørger, om du er sikker på at du vil slette, skal du vælge "Ja".

3

Klik på "Luk" på "Arranger Foretrukne" boksen, når du har alle de uønskede links slettet.

Omdøbning Foretrukne

4

Vælg "Foretrukne" i menuen og klikke på "Arranger Foretrukne".

5

Vælg det link, du vil ændre, og vælg knappen "Omdøb". Indtast det nye navn, du ønsker at give, og tryk derefter på "Enter" tasten på tastaturet.

6

Klik på "Close" på "Arranger Foretrukne" boksen, når du har ændret alle de ønskede navne.

Brug af mapper til koncernens favoritter

7

Vælg "Foretrukne" i menuen og klikke på "Arranger Foretrukne". Beslut hvilke links du vil gruppere sammen.

8

Lav en ny mappe ved at vælge "Opret mappe" knappen. Indtast navnet på den mappe, og tryk på "Enter" tasten på tastaturet.

9

Placer links i dine nye mapper ved at fremhæve dem og klikke på "Flyt til mappe". En kasse med alle de mapper, du har oprettet, vises. Vælg den mappe, du ønsker at sætte links ind og klik på "OK."

10

Klik på "Close" på "Arranger Foretrukne" boksen, når du har oprettet og arrangeret alle dine nye mapper.

Hvordan at finde de "Foretrukne" fanen i Internet Explorer

Fanen "Foretrukne" på Internet Explorer bruges til at holde styr på alle dine foretrukne websteder. Dette giver dig mulighed for nemt at få adgang til hver enkelt arbejdsplads uden at skulle skrive i web-adresse. Lokalisering fanen "Foretrukne" på Internet Explorer er en enkel opgave, der kan være afsluttet i løbet af få sekunder.

Vejledning

1

Tænd computeren og vent på, at lægge op.

2

Flyt markøren over "Internet Explorer" ikonet på skrivebordet og dobbeltklik på det med musen.

3

Vent til Internet Explorer til at lægge op. Hvis du ikke kan se værktøjslinjen øverst i vinduet, skal du trykke på "Alt" tasten på tastaturet. Dette vil give dig mulighed for at se Internet Explorer faner de.

4

Flyt markøren over ordet "Foretrukne" på din øverste værktøjslinje. Klik på ordet med venstre museknap. Dette vil producere en rullemenu viser alle dine foretrukne sider.

Sådan oprettes Web Clip Widgets fra dine foretrukne hjemmesider

Sådan oprettes Web Clip Widgets fra dine foretrukne hjemmesider


Mac OS X Leopard opgradering medtaget nogle smarte nye funktioner såsom Time Machine, Spaces, Stakke, og evnen til at skabe din helt egen web klip widgets fra dele af dine foretrukne websteder. Brug Safari og enhver hjemmeside, at skabe en widget til din Dashboard er enkel. Du kan tilføje en nyhed widget for at se de nyeste historier fra din top nyhedsside, gennemse blogindlæg fra din vens blog, eller endda beholde en widget, der viser de nye produkter fra dit favorit shopping site. Her er hvordan du opretter widgets fra dine foretrukne sider.

Vejledning

1

Start Safari-webbrowseren.

2

Naviger til en af ​​dine foretrukne websteder ved at skrive i den URL i adresselinjen. For denne artikel, vil vi bruge Apples hjemmeside, apple.com.

3

Vælg "File" fra Safari top menuen og klikke på "Åbn i Dashboard ..." valgmulighed. Du kan også vælge Web Clip knap (en stiplet kasse med en saks) til venstre for adresselinjen i stedet for at bruge menuen.

4

Flyt feltet, der vises til afsnittet af hjemmesiden, du ønsker at "klip". Alt undtagen den kasse i browseren er falmet til grå, så du kan se, hvad afsnittet du vælge.

5

Justere formen af ​​boksen for at omfatte de første par firmaer i "Top Stories" på Apples websted forside. Hvis du er på en anden hjemmeside, justere formen af ​​boksen for at omfatte alt, hvad du ønsker i din nye widget.

6

Klik på knappen "Tilføj", når du er færdig med at vælge det område, du ønsker for din widget. Din widget vises nu på instrumentbrættet sammen med de andre widgets.

7

Gå på instrumentbrættet, og klik på "info" knappen (kursiv bogstavet "i" i en cirkel) i den nederste venstre på Web Clip Widget du lige har oprettet.

8

Vælg den kant, du ønsker til din nye web Clip Widget. Du kan vælge mellem seks forskellige rammeformater at ændre udseendet af din widget.

TIPS

  • Widgets fungerer bedst, når de er små - prøv at vælge kun en del af et websted som en web klip i stedet for hele webstedet.

Hvordan Gem Foretrukne Online

"Foretrukne" er en funktion i Internet Explorer, der giver dig mulighed for at gemme de websider, du bruger mest i browseren. Dette giver dig mulighed for nemt at få adgang til en hjemmeside uden at skulle skrive adressen, hver gang. Lagring dine foretrukne websteder i Internet Explorer er en meget simpel opgave, der kan opnås i løbet af få minutter.

Vejledning

1

Start computeren, og dobbeltklik på Internet Explorer-ikonet på skrivebordet.

2

Klik på adresselinjen i Internet Explorer og indtaste adressen på dit foretrukne websted. Tryk på "Enter" på tastaturet for at gå til dette websted.

3

Flyt musemarkøren til værktøjslinjen øverst på siden og klik på "Foretrukne".

4

Vælg "Tilføj til favoritter" fra drop-down menuen ved at klikke på det med venstre hånd museknap.

5

Skriv navnet på hjemmesiden i "Foretrukne", og klik på knappen "Tilføj" nederst i vinduet for at gemme den til dine favoritter.

Sådan Find mappen Foretrukne i Outlook

Sådan Find mappen Foretrukne i Outlook


Microsoft Outlook e-mail klient kan du oprette en serie af mappe og undermapper, så du bedre kan organisere dine beskeder. Hvis du har et stort antal mapper i Outlook, men adgang til nogle mere end andre, kan du ønsker at tænde for "Foretrukne" mappe option. Når mappen favoritter er på, vil alle display på ét sted dine mest brugte mapper. Du kan også manuelt tilføje og fjerne bestemte mapper til dine favoritter notering efter behov.

Vejledning

1

Klik på menuen "Vis" øverst i Outlook-vinduet. Fremhæv "Navigation Pane" og derefter klikke på "Foretrukne mappe" for at tænde for mappen favoritter.

2

Find mappen favoritter i øverste venstre hjørne af Outlook-vinduet. Klik på pilen for at udvide mappen og se alle de børsnoterede favoritter.

3

Rul gennem de andre mapper på højre side af vinduet, hvis du ønsker at tilføje en ny mappe til favoritlisten. Højreklik på navnet på den mappe, og vælg "Føj til favoritter mappe."

4

Naviger tilbage til mappen Foretrukne. Højreklik på en mappe, du vil flytte, og vælge enten "Flyt op i List" eller "Flyt ned i List" til at arrangere favoritterne i den rækkefølge, du vil have dem.

5

Højreklik på en mappe og vælg "Fjern fra Foretrukne", hvis du ønsker at fjerne det fra mappen favoritter.

TIPS

  • Du kan også tilføje en ny mappe til favoritlisten ved at klikke på mappen og trække den ind i mappen Foretrukne.
  • -Du Kan ikke tilføje undermapper til nogen af ​​favoritterne mapper.
  • Mappe -Den favoritter er låst på plads, og kan ikke flyttes til en anden placering i Outlook mail rude.

Sådan sikkerhedskopieres og Flyt Arkiv

Sådan sikkerhedskopieres og Flyt Arkiv

"Tage backup af alt" er stort set evangeliet i computing kredse, og det gælder lige så meget for den gennemsnitlige bruger, som det gør for de rabiate technophiles. Enhver form for data kan sikkerhedskopieres og flyttes rundt på din computers harddisk, fra dine foretrukne kabale spil at arkivere filer, der igen er filer, der indeholder data, der er komprimeret ned for at spare plads.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen, vælg "Denne Computer" valgmulighed derefter. Dette åbner et nyt vindue på din skærm.

2

Gå til hvor arkivfiler du vil kopiere og flytte er placeret på din computer. Dette kan gøres ved at dobbeltklikke på det relevante drev, såsom "C" drev, og derefter dobbeltklikke på din vej gennem mapperne, indtil du finder arkivet (r), du søger.

3

Højreklik på den fil, du ønsker at sikkerhedskopiere og vælg "Kopier" fra pop-up-menuen. Dette forbereder en kopi af din fil, men faktisk ikke gøre denne kopi, indtil du angiver, hvor du ønsker sagde kopi at være placeret på din harddisk.

4

Gå til et passende sted på din harddisk, såsom "C: \ Documents" mappe, og højreklik på nogle dele af den tomme plads i vinduet Denne computer.

5

Vælg "Indsæt" fra pop-op-menuen. Dette skaber en sikkerhedskopi af dit arkiv fil på den placering, du har angivet.

6

Flyt denne fil --- eller enhver fil --- ved at klikke og holde på ikonet i vinduet Denne computer, derefter trække den over til den ønskede placering. Afhængigt af hvor du ønsker at flytte filen, skal du muligvis åbne et nyt computer vindue, og find en passende placering, og klik derefter på og trække den oprindelige fil til denne placering.

Sådan eksporteres MSN Explorer Foretrukne

Microsoft har ikke gjort det nemt at eksportere dine favoritter, eller din bogmærke liste over foretrukne websteder. Dels fordi nogle af oplysningerne om dine favoritter er gemt på servere i stedet for på din computer. Der er dog et gratis program, som du kan bruge til at konvertere de udpakkede favoritter i en fil, som du kan bruge i en anden browser. Efter alt, den vigtigste grund til at eksportere favoritter er, hvis du har planer om at importere dem til et andet program. Følg disse trin for at finde ud af hvordan du eksporterer MSN Explorer favoritter.

Vejledning

Se skjulte filer på din computer

1

Rejs til MSN startside til at logge ind på din konto (se Resources nedenfor).

2

Klik på menuen "Funktioner" og vælg derefter "Mappeindstillinger".

3

Klik på "Vis" fanen og find "Skjulte filer og mapper" indstilling område.

4

Tjek cirklen "Vis skjulte filer og mapper".

5

Fjern markeringen i boksen "Skjul beskyttede operativsystemfiler."

6

Klik på "OK" knappen. Dette vil give dig mulighed for at se den fil, du søger efter.

7

Åbn "Denne computer" eller "Dokumenter" på din computer.

Find MSN Foretrukne File

8

Brug adresselinjen til at finde følgende "C: \ Documents and Settings \\ Application Data \ MSNx \ UserData {xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-XXXXXXXXXXX}" - de X'er repræsentere tal, der vil være unik for din computer konfiguration. )

9

Kopier filen "Favorites.xml" til et sted kan du nemt finde det, ligesom dit skrivebord.

10

Åbn "Denne computer" eller "Dokumenter" på din computer.

Download MSN Foretrukne Export Toolkit

11

Gå til forsiden af ​​MainSoft hjemmeside (se Resources nedenfor).

12

Klik på "MSN Foretrukne Export Toolkit" linket.

13

Gem filen "MSNfav.zip" til din computer.

Brug MSN Foretrukne Export Toolkit

14

Dobbeltklik på ikonet toolkit til at åbne filen.

15

Uddrag de inkluderede filer og flytte dem til skrivebordet. Opret en mappe til at blive organiseret.

16

Flyt "Favorites.xml" fil i den mappe, du oprettede til Toolkit filer.

17

Dobbeltklik på "Msnfav.vbs" filen for at starte processen med at konvertere dine "Favorites.xml" fil i en HTM-fil.

18

Besøg Microsoft Hjælp og support side, hvis du rammer nogen ulemper (se Resources nedenfor).

TIPS

  • MSN Explorer gemmer ikke dine favoritter i et format, der er brugbart for andre webbrowsere. Det betyder, at mens du kan eksportere dine MSN Explorer favoritter, vil du ikke være i stand til at overføre dem til en anden browser, selv Microsofts egen Internet Explorer. , Et freeware program kaldet Men MSN Foretrukne Export Toolkit kan konvertere favoritter filen fra MSN Explorer til noget, der kan læses af andre browsere.
  • Når du har downloadet MSN Foretrukne Export Toolkit til din computer, scanne filen for virus for at sikre sikkerheden af ​​programmet, før du installerer.

Sådan flyttes Foretrukne til et netværksdrev

Foretrukne mappe i Windows bruges til at gemme bogmærker og relaterede foreslåede lokaliteter til Internet Explorer webbrowser. Mappen ligger i Windows personlige mappe. Mappen har de samme egenskaber som de andre mapper på systemet, herunder evnen til at blive flyttet, kopieres eller overført. Hvis du ønsker at flytte mappen til et netværksdrev, skal du trække mappen til drevet ligesom enhver anden mappe på systemet. Men på Windows, trække mappen Foretrukne til et netværksdrev vil skabe en kopi i stedet for direkte at flytte den.

Vejledning

Åbn netværksdrev Window

1

Højreklik på "Start" og vælg "Åbn Windows Stifinder."

2

Klik på "Netværk" i venstre side af vinduet Windows Stifinder.

3

Dobbeltklik på netværksdrev på listen over netværksenheder. Den nye vindue viser indholdet af netværksdrevet.

Flyt mappen Foretrukne

4

Klik på "Start" og derefter vælge din personlige mappe i øverste højre hjørne af menuen Start. Den personlige mappe har navnet på din Windows-brugerkonto. Din personlige mappe åbnes.

5

Klik på titellinjen i den personlige mappe vinduet og trække den til højre side af skærmen, indtil en skitse vises. Slip museknappen. Vinduet udvides til at dække højre side af skrivebordet.

6

Klik på titellinjen i netværksdrev vinduet og trække den til venstre side af skærmen, indtil en skitse vises. Slip museknappen. Vinduet udvides til at dække venstre side af skrivebordet.

7

Klik på mappen "Foretrukne" i den personlige mappe vinduet, og derefter trække den til netværksdrevet vinduet og slippe den. Et lille vindue vises med overførslen. Når den er færdig, vises en kopi af mappen Foretrukne på netværksdrev.

Sådan Flyt Windows SharePoint Services Databaser

Flytning databaser i Microsoft SharePoint Services bliver nødvendigt, hvis du ændrer server struktur eller ønsker at backup af data. Microsoft SharePoint Services er en Windows Server udvidelse, der tilføjer yderligere web-aktiveret indhold til din virksomhed. Microsoft SharePoint kræver SQL server, der skal installeres, og sat op, så hvis du flytter databaser til en anden server, så den SQL server skal installeres der.

Vejledning

1

Sikre den server, du planlægger at flytte databaserne er konfigureret som din nuværende server.

2

Åbn den centrale administration, og klik derefter på afsnittet "Tjenester". Højreklik på følgende ydelser og klik på "Stop", SharePoint 2010 Administration, SharePoint 2010 Timer, SharePoint 2010 Tracing, SharePoint 2010 User Code Host, SharePoint 2010 VSS Writer, SharePoint Foundation Søg V4 og World Wide Web Publishing service.

Klik på "Start" og derefter klikke på "Kør", skriv "cmd" for at starte kommandoprompten. Skriv "iisreset / stop", og tryk på "Enter". Luk kommandoprompten.

3

Åbn SQL Server Management Studio Object Explorer fra menuen Start. Klik på "+" ikonet ud for "Databaser". Vælg de databaser, som du ønsker at flytte, så skal du højreklikke på databasen og klik på "Egenskaber". Klik på "Indstillinger" under "Vælg en side Pane" og derefter "stat." Klik på "Begræns adgang" og derefter vælge "Single" fra drop-down menuen. Klik på "OK".

4

Højreklik på databasen igen, klik på "Opgaver" og derefter "Tag". Klik på "Opdater Statistics" og derefter "Keep fuld tekst kataloger." Klik på "Drop Connections", hvis forbindelsen lyser, og klik derefter på "OK". Dette løsner databasen. Gentag dette for alle databaser, du ønsker at flytte.

5

Naviger i Windows Stifinder til databaserne, du ønsker at flytte. Disse vil være MDF, LDF og NDF-filer. Vælg disse filer og tryk på "Ctrl" + "C" for at kopiere dem. Flyt dem til din foretrukne placering.

6

Åbn SQL Server Management Studio på den nye server placering. Overfør logins fra din gamle server ved hjælp af forudindstillede indstillinger. Åbn SQL Server Management Studio Object Explorer på denne server, skal du højreklikke "Databaser" og derefter klikke på "Vedhæft". Klik på "Tilføj" og derefter navigere til og vælge de databaser, du har flyttet. Klik på "OK". Du har nu flyttet databaserne fra én server til en anden.

Sådan Flyt VMDK fra GSX til ESX

En VMDK fil er en VMware virtuel maskine, der anvendes af den populære VMware Workstation virtualisering software udviklet af VMware. Softwaren kan installeres på alle operativsystemer, der kan bruges som en server, herunder Microsoft Windows, Mac OS X og Linux. Hvis du bruger VMware Workstation og vil gerne konvertere og flytte din virtuelle maskine til den nyere VMware vSphere, skal du bruge et værktøj designet af VMware: VMware vCenter Converter.

Vejledning

1

Åbn din foretrukne webbrowser og navigere til Vmware.com/products/converter/. Klik på den blå "Download" -knappen, skal du logge ind på din VMware-konto og klikke på linket "Download". Gem setup filen på harddisken.

2

Dobbeltklik på den fil, du lige har downloadet og følg vejledningen på skærmen for at installere konverteren. Dobbeltklik på "VMware vCenter Converter Standalone Client" link på skrivebordet for at starte værktøjet.

3

Gå til menuen "Filer", vælg "Ny" og klik på "Konverter Machine" valgmulighed. Konvertering Vinduet popper op. Vælg "Powered-on maskine" i "Select source type" drop-down menuen og klik på "en ekstern maskine" valgmulighed. Indtast IP-adressen på den eksterne maskine eller, hvis den kører på dit system, dens navn. Indtast brugernavn og adgangskode, du bruger til at logge ind på din maskine, og vælg OS familien (Windows eller Linux). Klik på "Næste" for at vælge destinationen system.

4

Vælg "VMware virtuel maskine" i "Vælg destination type" drop-down boks for at flytte VMDK til et ESX miljø. Vælg din server fra "Server" drop-down menuen og skriv det brugernavn og adgangskode, du bruger til at logge på ESX server i "Brugernavn" og "Password" felter. Klik på knappen "Næste".

5

Vælg ESX host eller gruppe, du vil konvertere til og skrive et navn til din ESX virtuelle maskine. Vælg et datalager, hvor at placere VMDK fra "Datakilde" drop-down boks. Klik på knappen "Næste" for at gå til "Indstillinger" skridt.

6

Deaktiver "Synkroniser forandringer, der sker til kilden under kloning", "Power på target maskine" og "Install VMware Tools på de importerede maskine" muligheder. Aktiver "Fjern Systemgendannelse checkpoints på destination" og "Omkonfigurér destination virtuel maskine" muligheder. Klik på knappen "Næste".

7

Gennemgå resumé, og hvis alt er i orden, skal du klikke på "Afslut" knappen for at konvertere og flyt VMDK fil fra GSX til ESX. Luk VMware vCenter Converter efter meddelelsen succes.

Sådan Flyt ting med GIMP

Gimp, det Gnu Image Manipulation Program, er et open source billede program til Linux, Mac og Windows-operativsystemer. Det kan bruges til at oprette nye billeder eller til at retouchere og genoprette billeder. Når du opretter eller redigerer et billede, kan du ønsker at flytte objekter rundt. "Flyt" værktøj giver dig mulighed for at bruge musen og trække objekter til den foretrukne placering. Du kan vælge en del af et billede og flytte det, eller oprette lag i billedet og flytte hver lag uafhængigt af hinanden.

Vejledning

1

Åbn Gimp Image Editor.

2

Klik på menuen "Filer".

3

Klik på "Ny" eller "Åbn" mulighed for at oprette et nyt billede eller åbne et eksisterende billede. Hvis du opretter et nyt billede, tilføje et objekt til billedet.

4

Klik på "Move" ikonet i "Funktioner" dialog vindue eller tryk på "M" på tastaturet. "Flyt" ikonet ligner en fire-vejs retningsbestemt pil.

5

Klik på det objekt, du vil flytte i billedet.

6

Hold venstre museknap nede og træk objektet til den foretrukne placering i billedet.

7

Slip venstre museknap.

TIPS

  • Du holder mellemrumstasten ændrer det aktive værktøj til "Move" værktøjet midlertidigt. Værktøjet skifter tilbage til det aktive værktøj, når mellemrumstasten frigives.

Sådan Flyt Billeder Fra Kodak Gallery

Sådan Flyt Billeder Fra Kodak Gallery


Kodak Gallery er et gratis online storage site, hvor du kan uploade og organisere dine fotografier. Der er redigeringsmuligheder i galleriet, som giver dig mulighed for at foretage justeringer til dine billeder. Efter dine billeder er klar, kan du se din samling som et diasshow, dele og udskrive til forskellige medier som bøger, kort og smykker. I det tilfælde, hvor du ikke kan finde det originale foto filer, men har gemt dem i en Kodak Gallery, kan de downloades til din computers harddisk.

Vejledning

1

Åbn din Kodak Gallery-konto. Klik på fanebladet "Mine billeder". Åbn fotoalbum, der indeholder det billede, du vil downloade. Før musen hen over miniaturen af ​​det ønskede billede.

2

Et vindue vises rundt miniaturen med en "Udskriftsindstillinger" drop-down menuen. Vælg "Hent høj opløsning". (Hvis du ikke har oprindeligt uploade dit foto til Kodak Gallery som en høj opløsning billede, kan det ikke overføres til din computer så høj opløsning. Når du har valgt "Download høj opløsning," din foto vil blive overført til din computer på samme opløsning blev uploadet.)

3

En "Åbning ..." vises. På dette tidspunkt, vælge enten at åbne billedet i et redigeringsprogram eller gemme filen uden at åbne det i et andet program.

4

Klik på "Åbn med" og knappen "Gennemse". Rul gennem "Vælg hjælpeprogram" vinduet, og vælg din foretrukne redigeringsprogram. Efter at foretage ændringer på fotoet i det valgte program, navn og gem filen på din harddisk.

5

For Mozilla Firefox 3.6.8 brugere, retninger er forskellige. Klik på "Gem fil", hvis du ikke ønsker at redigere fotoet. Højreklik på filnavnet i "Downloads" vinduet. Vælg "Åbn indeholdende mappe." Mappen "Downloads" vil åbne med den downloadede billede fremhævet. Omdøb billedet. I venstre kolonne, skal du vælge "Flyt denne fil." A "Flyt emner" gennemse vises. Fra i din mappe "Dokumenter", skal du åbne mappen "My Pictures". Lav og navngive en ny mappe, hvis det er nødvendigt. Vælg mappen for billedet. Klik på "Move" knappen.

6

Det samme er sandt, også for Internet Explorer 8 brugere. Klik på "Gem". Den "Gem som" vises. Hvis "Gem i" mappen er ikke den mappe, du vil gemme billedet i, skal du klikke på den blå pil ved siden af ​​det at gennemse din computer og finde den ønskede mappe. Lav en ny mappe, hvis det er nødvendigt. Giv billedet et nyt navn. Klik på "Gem" igen.