flash bios på bærbar uden batteri

Kan jeg bruge en bærbar uden batteri?

Måske den største bekvemmelighed en bærbar computer giver brugeren er evnen til at bruge det overalt, uanset om en stikkontakt er tilgængelig. Alternativt kan du bruge din bærbare computer, mens den er sluttet til spare på batteriet eller træde i stedet for en defekt eller fraværende batteri.

Årsager til ikke at bruge batterier

Selvom lithiumionbatterier fleste bærbare computere brug er genopladelige, er der en grænse for levetiden af ​​disse typer af batterier. Du ved batteriet nærmer sig slutningen af ​​sin levetid, da det ikke længere oplades, når du tilslutter din AC-adapter. Desuden, hvis du frakoble din bærbare computer og den mister magt inden længe - eller med det samme - bagefter, du ville vide sundhed batteriet ikke er optimal. På dette stadium, de fleste mennesker køber nye batterier.

Laptop AC Adapter

Når du bruger din bærbare computer i hjemmet eller på et sted, hvor du planlægger at forblive på ubestemt tid, holde sit AC adapter sluttet til forhindrer, at batteriet dræning. Arbejde med din AC-adapter tilsluttet sikrer din bærbare computer vil ikke miste strøm, mens du er midt i et projekt. Dette vil også maksimere mængden af ​​tid, dit batteri holder, når du trækker den, hvis du har et batteri i god stand.

Tilsluttet, Nej Batteri

Hvis din bærbare batteri er dødt, kan du bruge din bærbare computer med lysnetadapteren tilsluttet. Dette vil give dig fuld brug af din bærbare computer. Husk dog, at uden et batteri til backup, vil enhver afbrydelse af din strømforsyning få din bærbare computer til at slukke med det samme.

Spare Batterier

Som en bærbar uden batteri virker kun, når strømkilden, som den er tilsluttet fungerer optimalt, bæredygtigheden af ​​et sådant arrangement langsigtet er tvivlsom. Før din laptop batteri overskrider sin nytte, købe et nyt batteri, som du kan erstatte den, når den tid kommer. Hvis du er ved at købe en ny bærbar computer, forhøre sig om, om du kan modtage en rabat ved at købe et ekstra batteri til din nye computer.

Sådan kører en bærbar uden batteri

Sådan kører en bærbar uden batteri


En bærbar computer er en letvægts computer, der kan forsynes fra el eller laptop-batterier. En bærbar computer batteri giver dig mulighed for at bruge en bærbar computer, når og hvor du vil, uden en stikkontakt. Den bærbare computer kan modtage strøm via en vekselstrømsadapter, selvom AC-adaptere er forskellige for hver type laptop. Jack størrelse varierer også, såvel som watt. Hvis batteriet er dødt, dog, og en stikkontakt er tilgængelig, er det let at skifte fra batteri til elektrisk strøm.

Vejledning

1

Sæt AC-adapteren i en stikkontakt. Sørg for, at adapteren er fast og sikkert på plads. AC adapteren er ledningen, der driver den bærbare computer og genoplader batteriet.

2

Sæt den cirkulære ende af AC-adapteren i AC-adapteren stikkontakt på siden af ​​den bærbare computer.

3

Tryk på "Power" knappen for at tænde den bærbare computer på. Elektricitet er nu tænder den bærbare computer.

4

Træk lysnetadapteren ud af den side af den bærbare computer for at fjerne vekselstrømsadapteren og bruge batteriet.

Hvordan at drive en bærbar uden batteri

I modsætning til hvad du måske tror, ​​kan de fleste bærbare computere betjenes uden batteri. Et batteri giver dig mulighed for at gå nogen steder, du vil, og bruge din bærbare computer, uden de begrænsninger af at være bundet til en stikkontakt. Men hvis du er i nærheden af ​​en stikkontakt, og batteriet er død eller er for gammel til at beholde noget liv længere, din laptop kan stadig betjenes ved at tilslutte strømkablet.

Vejledning

1

Find netledningen. Da du ikke har et batteri, skal du bruge en netledning til at drive den bærbare computer.

2

Sæt den cirkulære ende af netledningen ind i din bærbare computer. Den plug-in på computeren skal være et sted på siden eller bagved og under skærmen. Sæt tre ben ende af netledningen ind i væggen.

3

Tænd på afbryderknappen på din bærbare computer. Hvis du har tilsluttet begge ender af netledningen helt ind, og din netledningen fungerer korrekt, vil computeren tændes.

4

Starte computeren og bruge den som normalt. Den bærbare computer vil fungere på samme måde, det gør uden batteri.

TIPS

 • Prøv at sidde tæt nok til en stikkontakt, så du ikke strække ledningen meget langt.
 • Hvis du tage netledningen til enhver tid fra din bærbare computer eller væggen, vil du miste magten med det samme, da du ikke har et batteri som backup.

Hvordan kan jeg Flash BIOS en Inspiron 1501 uden password?

Hvordan kan jeg Flash BIOS en Inspiron 1501 uden password?


Fordi BIOS en computer er så afgørende for et edb-system, hacke sig ind man kan forårsage betydelige skader på et system og endda gøre det ubrugeligt. Men det er muligt at password-beskytte en BIOS, så kun autoriserede brugere kan få adgang til det og foretage ændringer. Hvis du glemmer adgangskoden for at få adgang til BIOS på din Dell Inspiron 1501, udføre en FLASH-, der sletter BIOS og omskriver det ved at sende en elektrisk ladning gennem chippen, hvor det er bosat.

Vejledning

1

Besøg Dells supportwebsted til Inspiron 1501 og gennemse til download site for support filer (se Resources).

2

Indtast dit specifikke operativsystem til din Inspiron bærbare computer (Windows XP eller Vista), og klik for at downloade BIOS-opdateringsfil. Du kan downloade enten ved hjælp af Dell Download Manager eller downloade filen manuelt via din browser. Vælg hvilken metode der passer dine præferencer.

3

Dobbeltklik på den downloadede fil, som udvinder flere andre filer til dit skrivebord. De fleste af disse filer er nødvendige af BIOS programmet for at blinke (slette) din BIOS og omskrive det, så du behøver ikke at være berørt med dem.

4

Dobbeltklik på "WinPhlash" fil på skrivebordet. Det begynder straks processen med flash-sletning din BIOS og skrive det nye, opdaterede program. Fordi du blinker BIOS fra Windows til hensigt at slette - ikke ændre - BIOS, kræves ikke adgangskode. Din skærm blinker kortvarigt under processen, og når den er færdig, vil du modtage meddelelse om, at du skal genstarte computeren. Fjern alle diske fra drevet af din Inspiron 1501 og genstarte systemet.

TIPS

 • Sørg din bærbare computer er sluttet til en stabil strømkilde, når blinkende BIOS. Hvis dit system taber strøm på noget tidspunkt under den blinkende processen, kan det gøre din computer ubrugelig.

Sådan Flash BIOS i en Acer bærbar

Sådan Flash BIOS i en Acer bærbar


Basic Input / Output System (BIOS) er den software der er gemt på computerens bundkort. Hver gang du tænder din Acer bærbare computer, BIOS udfører en række systemtests sørge for alt fungerer korrekt. Hvis du for nylig har installeret en ny harddisk eller downloades software, dit bundkort ikke kan håndtere, skal du muligvis at blinke din BIOS til en nyere version. Acer benytter en speciel hjælpeprogram, der giver dig mulighed for at blinke din BIOS uden at skulle starte computeren fra et diskettedrev ligesom du ville gøre med de fleste andre bundkort mærker.

Vejledning

1

Tænd din Acer bærbare computer og vent på, at operativsystemet helt indlæse. Dobbeltklik på ikonet på skrivebordet, der svarer til din web browsing program. Klik på adresselinjen øverst i vinduet og navigere til Acer support hjemmeside (se Resources nedenfor).

2

Klik på søgefeltet og indtaste i sætningen "WinPhlash." Vent søgeresultaterne skal vises, og klik derefter på WinPlash downloadsiden. Klik på download-linket. Vend tilbage til din computers skrivebord og åbne "Denne computer" ikonet.

3

Naviger til den mappe, hvor WinPhlash filen blev hentet. Højreklik på filen og vælg muligheden for at "Udpak til WinPhlash."

4

Vend tilbage til din webbrowser og navigere tilbage til Acer supportside. Klik på linket, der svarer til din fysiske placering, og vælg derefter "Notebook" fra menuen computer-type. Klik på produktet linje og derefter den specifikke model af din Acer bærbare computer.

5

Klik på "BIOS" fanen under information til din laptop model. Klik på den orange download-knappen og vente på, at filen til slut downloading. Retur til "Denne Computer" vinduet og finde filen. Højreklik på den og vælg muligheden for at udpakke filen.

6

Åbn den mappe, du udtrukket og finde BIOS fil, der har filtypenavnet ".whp." Klik på filen og træk den ind i WinPhlash mappen du udpakkede tidligere. Dobbeltklik på WinPhlash programfilen.

7

Find overskriften mærket "Angiv ny BIOS-fil" og klik på "Browse" knappen. Klik på ".whp" fil, du flyttede ind i mappen tidligere. Klik på "Flash BIOS" knappen for at starte den blinkende processen.

8

Vent på flashingprocessen til slut og derefter klikke på "OK" knappen, når en boks vises beder dig om at genstarte computeren.

TIPS

 • Hvis du ved et uheld downloade og bruge den forkerte Flash-fil din computer vil ikke længere starte korrekt op. Sørg for at gemme kopier af alle dine vigtige filer til en ekstern kilde, før blinke, bare i tilfælde af at du har lavet en fejl.

Sådan Opdater TP 600E 2645 8AU BIOS uden batteri

BIOS bruges til at få adgang til indstillingerne for dine hardwareenheder. IBM, computerproducenten kan levere opdateringer til BIOS på ThinkPad 600E 26458AU at løse kompatibilitetsproblemer og forbedre caching funktioner. blandt mange andre årsager. Hvis din laptop batteri er defekt, eller hvis du bruger den bærbare computer batteri til andre formål, kan du opdatere din ThinkPad 600E 26458AU BIOS selv med bare strømforsyningen tilsluttet stikkontakten. Det er vigtigt, at du følger den korrekte fremgangsmåde for at opdatere din BIOS, som at installere opdateringer, der ikke er beregnet til din ThinkPad laptop vil gøre computeren unbootable.

Vejledning

1

Sørg for, at den bærbare computer er slukket. Vend den bærbare computer på hovedet og fjerne batteriet låsen. Tag batteriet fra dets rum.

2

Sæt den ene ende af AC-adapteren i strømstikket af den bærbare computer og den anden ende i en stikkontakt. Tryk på afbryderknappen for at tænde for computeren.

3

Klik på "Start" og derefter skrive "msinfo32" i søgefeltet forudsat. Klik på "System Summary" og derefter notere BIOS-versionen, der er angivet.

4

Tjek IBM hjemmeside for at finde ud af, om der er kompatible BIOS opdateringer til din ThinkPad 600E 26458AU, der er nyere end din aktuelle BIOS-version.

5

Download BIOS-opdateringer fra producentens websted og køre EXE filen for at installere opdateringerne til din computer. Reboot.

TIPS

 • Sørg for, at BIOS-opdateringer er kompatible med din bærbare computer. Hvis der ikke er opdateringer tilgængelige, ikke engang forsøge at hente opdateringer fra tredjeparts websteder, da de kan være beskadiget eller inkompatibel med din bærbare computer.

Sådan Flash BIOS på en Acer Aspire 5517 bærbar

Mens opdateringer til operativsystemet ofte installeres automatisk, en ting Acer Aspire 5517 brugere stadig nødt til at gøre manuelt er at blinke eller opdatere BIOS. BIOS software sikrer, at hardwaren på Aspire 5517 er konfigureret og fungerer korrekt. Flashing af BIOS var engang en vanskelig opgave, men ved at bruge Acer BIOS installationsfilen, processen er enkel for alle brugere.

Vejledning

1

Besøg Acers support hjemmeside på support.acer.com. Vælg "Notebook" og "Aspire" som produkttyper. Vælg "5517" som produktnummeret.

2

Klik på "BIOS" fanen under supportside til Acer Aspire 5517 laptop.

3

Klik på "BIOS" for at downloade den nyeste version af BIOS.

4

Luk alle åbne programmer på din Aspire.

5

Dobbeltklik på installation zip-fil. Dobbeltklik på "NCWxx109.exe" fil.

6

Klik på "Ja" når du bliver spurgt, om du virkelig ønsker at flashe BIOS.

7

Klik på "Næste" for at begynde at blinke BIOS. Klik på "Finish" for at afslutte processen.

TIPS

 • Tjek Acer supportwebsted regelmæssigt for opdateringer. Blinkende din BIOS med den seneste version af softwaren er den bedste måde at sikre, at hardwaren i den bærbare computer fungerer på sit bedste.

Sådan Flash BIOS i Win98

Computerens grundlæggende input / output system, eller BIOS for korte, giver brugerne mulighed for at ændre computerens indstillinger ligesom hukommelse optimering, startrækkefølge og dato / tid uden at skulle starte op i deres computers operativsystem. Denne BIOS er inkluderet med hver pc, og de opdateres hver så ofte. Hvis du har ændret nogle BIOS-indstillinger rundt og ønsker at opdatere BIOS menuen, skal du blinke og nulstille BIOS først. Blinkende betyder dræner BIOS sin batteriopladning. Processen er den samme uanset hvilket operativsystem du kører, herunder Microsoft Windows 98.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen på computerens skrivebord proceslinjen, og klik på "Luk" til magten din computer ned.

2

Træk strømkablet ud af computeren for at forhindre nogen magt i at gå ind i computeren.

3

Fjern skruerne eller faner, der holder sagen på computeren tårnet ved hjælp af en skruetrækker eller bare fingrene. Træk kabinet ud af computeren.

4

Find den lille lithium-ion batteri på computerens bundkort. Det er det batteri, der gemmer indstillingerne for computerens BIOS.

5

Træk lithium-ion batteri ud af computerens bundkort og holde tænd-knappen på computeren for at flashe BIOS afgift.

6

Sæt batteriet tilbage i bundkortet efter 30 minutter og sætte tårnet sagen igen. Spænd skruer eller faner og sæt strømkablet igen. Tænd for computeren og BIOS vil blive nulstillet.

Sådan kører en Acer AOD250 uden batteri

Acer AOD250 er en bærbar computer, der kører på Microsoft Windows-operativsystemet. Selvom computeren indeholder et batteri, der giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor der ikke er en stikkontakt, at batteriet ikke er absolut nødvendigt for at bruge computeren. Hvis du ønsker at bruge computeren uden et batteri, skal du have adgang til computerens netledning og en stikkontakt.

Vejledning

1

Sæt den ene ende af netledningen til DC-IN stik på din computer.

2

Sæt den anden ende i stikkontakten i væggen.

3

Tryk på "Power" knappen på din computer. Du er nu kører Acer Aspire uden batteri.

Hvordan er Flash BIOS Skrevet til RAM?

Hvordan er Flash BIOS Skrevet til RAM?

Blinkende BIOS refererer til omprogrammering af BIOS EEPROM med speciel software. Grunden til at gøre dette er at foretage justeringer af hardware chips. EEPROM er normalt ikke omskrevet; trods alt RO i EEPROM står for "read-only". Dog kan tilføjes ændringer til chip for at forbedre ydeevnen ved opstart, såsom at tilføje nye funktioner, fejlrettelser eller støtte til ny hardware. Blinkende BIOS til RAM sker ved at bruge skygge flash til "brænde" instrukser fra rom i RAM.

BIOSBIOS hukommelseschips


BIOS, eller Basic Input / Output System, er indbygget i software, der findes på de jetoner, der bestemmer, hvad en computer kan gøre uden at indlæse data fra en disk. Det fungerer ved opstart, og fortæller computeren, hvilke komponenter den har, såsom tastatur, skærm, hukommelse og harddisk.

BIOS er en rom eller read-only memory, chip indbygget i computeren. Dette garanterer BIOS vil altid være til rådighed, og vil ikke have problemer på grund af disk hardwarefejl. Det giver også en computer til at starte sig selv i en proces kendt som skygger.

EEPROMMemory chips


Elektrisk sletbar PROM (EEPROM) er en særlig form for programmerbar hukommelse. Udsættelse af programmerbar hukommelse til en elektrisk ladning kan slette den. Dets vigtigste funktion er, at EEPROM bevarer sine hukommelsesindholdet selv når der ikke er strøm. Ligesom andre typer af ROM, er EEPROM ikke fungere så hurtigt som RAM, og svarer til flash-hukommelse. Forskellen er, at EEPROM skriver og sletter data en byte ad gangen. Flash-hukommelse, på den anden side, gør det muligt for data, der skal slettes eller skrives i blokke, som giver mulighed for hurtigere funktion.

ROM BIOS Shadow FunktionBIOS hukommelseschips


Den shadowing proces betyder BIOS overfører data fra ROM chip til RAM er "høj hukommelse", der ligger mellem 640K og 1024K. Dette er et område af hukommelsen reserveret til BIOS data, der nu er på RAM chip.

Det problem, nu opstår, er, at BIOS er typisk kun anvendes i begyndelsen af ​​opstartsprocessen, og næsten aldrig efter det. Moderne operativsystemer og deres chauffører og biblioteker håndterer alt; således, ROM shadowing viser lille ydeevne gevinst.

Risici ved BIOS BlinkerBIOS Chip


BIOS er den mest kritiske komponent på computeren, da det er det første program, der kører, når du tænder for maskinen. Uden BIOS, kan maskinen ikke starte. En BIOS-opgradering skal være korrekt udført. Manglende kan permanent ødelægge BIOS, hvilket gør computeren en båd anker. Nogle almindelige årsager til BIOS-flash gået dårligt blinker BIOS med en forkert BIOS-version og en strømafbrydelse under den blinkende processen.

Flash BIOS Skrevet til RAMFlash BIOS


To filer er behov for at opdatere en flash BIOS. Den ene er en binær fil, der indeholder BIOS-koden, og den anden er et program kaldet en frontlæsser. Kranen forbinder til bundkortet kredsløb. Derefter overfører binære indhold BIOS fil til RAM chips.

Sådan Reset BIOS Med Flash BIOS driversoftware

Sådan Reset BIOS Med Flash BIOS driversoftware

Nulstilling eller genstarte en BIOS bruger flash driversoftware er et truende opgave, og ikke uden grund. Hvis noget går galt under BIOS flash proces, din computer væsentlige bliver ubrugelig, indtil det er repareret, hvilket kan tage dage eller uger, afhængigt af om du benytter en certificeret tekniker eller sende den tilbage til producenten. Men du kan nulstille din BIOS med et minimum af besvær.

Vejledning

1

Kig gennem computerens brugsanvisning eller kontakt producenten for at bestemme dit bundkort mærke og model. Skriv disse oplysninger ned, så du har nem adgang til den i fremtiden, hvis det bliver nødvendigt.

2

Gå til din bundkort producentens hjemmeside, og søge gennem supportsiderne indtil du finder BIOS filer. Indtast dit bundkort modelnummer for at finde de relevante filer til din pc. Download den nyeste revision (den med det højeste versionsnummer) til en 3,5-tommers diskette. Hvis du ikke allerede har det, kan du downloade den specifikke Flash BIOS-opdatering software til disketten så godt.

3

Gå til BootDisk.com hjemmeside (klik på linket i Resource afsnit), og hente Dr. DOS-fil. Indsæt en anden tom diskette i computeren, og kør den downloadede fil for at oprette en boot disk.

4

Genstart computeren. Da systemet belastninger, læse opstartsmeddelelser, og tryk på den angivne tast for at indtaste BIOS. En gang i BIOS, skal du gå til Boot Menu, og ændre den første boot elementet til "A" drev.

5

Indsæt boot disk, du oprettede i trin 3, og genstarte din maskine igen. Når computeren når "A" prompt, ændre disken til den anden diskette, der indeholder din nye BIOS-fil.

6

Indtast navnet på den Flash BIOS programmet under "A" prompt, efterfulgt af et enkelt mellemrum, efterfulgt af navnet på den nye BIOS fil, du hentede. Medtag hele filnavn - dobbelttjekke stavningen, og omfatter en udvidelse samt (de tre bogstaver efter perioden -. Exe, .sys, etc.). Dette nulstiller din nuværende BIOS.

Sådan bruges Min MacBook uden batteri

En MacBook er en bærbar computer fra Apple. Den har en 13,3-tommer skærm (målt diagonalt), 2 GB RAM, en 250GB harddisk og et optisk drev. Dens batteri giver op til syv timers trådløs Web magt på en enkelt opladning. Mens MacBook er designet til at være en bærbar computer, folk nogle gange bruge det i et fast sted, som på deres skrivebord. Hvis du har fjernet batteriet, kan du stadig køre MacBook ved at tilslutte den til en stikkontakt med den medfølgende AC-adapter.

Vejledning

1

Placer MacBook på en stabil overflade, såsom et bord eller skrivebord.

2

Afslut alle programmer.

3

Klik på Apple-menuen, og klik derefter på "Luk" for at slukke for MacBook.

4

Tag strømforsyningen, Ethernet-kabel og eventuelle andre kabler fra MacBook. Vent 10 minutter, hvis du har brugt MacBook, så den kan køle af.

5

Vend MacBook i. Sæt en mønt i batterilåsen og drej den en kvart omgang med uret for at låse batteriet. Træk batteriet.

6

Sæt den ene ende af strømadapteren i porten til strømforsyningen på MacBook og sæt den anden ende af strømadapteren i en stikkontakt. Vend MacBook tilbage over og læg det på et bord.

7

Tryk på afbryderknappen, og hold den i op til et sekund, indtil du hører startlyden, at tænde for MacBook igen.

TIPS

 • MacBook sænker automatisk sin processor hastighed, når du betjener det uden batteri, for at forhindre den bærbare computer i at lukke ned, hvis det har brug for mere strøm end AC adapteren kan give.

Sådan Flash BIOS Brug af en USB-enhed

Sådan Flash BIOS Brug af en USB-enhed


På grund af den nylige afskrivninger af diskettedrev er det blevet nyttigt at forstå processen med at opdatere din BIOS, Basic Input / Output System, fra et USB-flashdrev i stedet. Opdatering af en computers BIOS er en vigtig opgave, som hjælper løse kompatibilitetsproblemer og hardwarefejl. Processen med at opdatere en BIOS ved hjælp af et flash-drev er en nem en, som du kan udrette på enhver computer.

Vejledning

1

Sæt bootbar USB-drev i en ledig USB-port.

2

Kopier bundkort producentens BIOS-opdatering filer til flash-drev.

3

Genstart computeren med USB-drevet stadig sidder. Efter genstart, vil computeren starte op i DOS (Disk Operating System).

4

Type \ "cd G: \\" (uden anførselstegn) for at ændre DOS placering til den i din flash-drev. Dette forudsætter din flash-drev er den \ "G: \\" drev. Hvis det ikke er, skal du blot erstatte din USB-drev tildelte bogstav i kommandoen.

5

Skriv navnet på opdateringen eksekverbare i DOS kommandoprompten og trykke på \ "Enter \" tasten. Hvis du ikke kan huske sit navn, du kan skrive \ "/ dir \" (uden anførselstegn) for at se en liste over alle filer på USB-drevet.

6

Følg eventuelle anvisningerne på skærmen. Brugerne er påkrævet i de fleste tilfælde for at bekræfte, at de ønsker at opdatere BIOS og acceptere en slutbrugerlicensaftale.

7

Fjern USB-drevet, og genstart computeren, når processen er færdig at initialisere den nye BIOS firmware.

TIPS

 • Kontrollér den aktuelle BIOS-version ved at skrive msinfo32 ind i \ "Søg \" eller \ "Kør \" boks i bunden af ​​Windows \ "Start \" menuen. Den aktuelle BIOS-version vises på listen til højre under \ "System Summary. \"
 • Hvis computeren ikke vil starte fra USB-drevet, sørge for, at USB-drevet er indstillet til nummer et i den aktuelle BIOS boot orden og at bundkortet understøtter opstart fra USB-flash-drev.
 • Sikkerhedskopier alle vigtige filer, før du forsøger at flashe BIOS, og oprette en BIOS backup.
 • Brug ikke en USB-flash-drev, der har vigtige data sikkerhedskopieret på det; bruger kun en tom flashdrev, der er gjort bootable.
 • Kontroller BIOS-opdatering Vigtigt-filen nøje for at sikre, at computeren har alle de anbefalede opdateringer og patches.

Sådan Flash BIOS A12 til en Seat Processor

Tænd nogle af de mest grundlæggende funktioner i din computer er BIOS, eller Basic Input-Output System, som fortæller computeren, hvad de skal gøre, når det starter op. Power dirigeres til den siddende processor på bundkortet og BIOS spiller en vigtig rolle i at sikre processoren ikke overophedes eller modtage for meget strøm. Den "A12" BIOS er en BIOS-version, der er programmeret ind i Dells bærbare og stationære computere. Hvis du oplever nogle hardwareproblemer, blinkende (eller nulstilling) BIOS kan løse dem.

Vejledning

1

Åbn en kommandolinje-grænseflade til din pc ved at lancere Windows og trykke på "Start" knappen. Klik på "Kør" og skriv "cmd.exe" og derefter trykke på "OK" for at starte kommandolinjen.

2

Indtast følgende kommando til at blinke din BIOS, erstatter den "example.bin" fil med navnet på den BIN fil, der bruges af din BIOS-opdatering:

A: uniflash.exe example.bin

3

Tryk på "Enter" tasten på tastaturet og give din computer til automatisk at flashe BIOS og genstart. Afbryd ikke BIOS blinkende processen, indtil den er færdig. Vent med at blive returneret til Windows log-in skærm, inden du forsøger at bruge computeren.

Sådan Flash BIOS på en Dell

Sådan Flash BIOS på en Dell

Basic Input / Output System (BIOS) kontrollerer systemet hardware og tilsluttede enheder at overføre indstillinger til computerens operativsystem under opstartsprocessen. Opdateringer til hukommelse, harddisk eller start-up programmer kræver normalt opdatering eller blinker BIOS, så systemet vil korrekt starte. Windows-computere kræver en speciel sekvens af taster under opstart for at aktivere systeminstallationsvinduet at opdatere eller flashe BIOS. Ifølge Dell Computers, på F2 under opstart adgang i Systeminstallation kontrol på de fleste stationære og bærbare modeller. Linux-brugere kan flashe BIOS ved hjælp af indtastede kommandoer.

Vejledning

Windows

1

Luk computeren ned, og sæt netledningen i en stikkontakt, hvis det ikke allerede er tilsluttet (gælder for bærbare computere).

2

Tænd computeren, og tryk derefter på "F2", når "Dell" logo vises på skærmen for at få adgang til skærmbilledet Setup. Hvis skærmbilledet Setup ikke vises, og systemet fortsætter sin opstart (boot) sekvens, vent på, at computeren er færdig starter op og derefter sikkert genstarte computeren.

Ifølge Dell, kan nogle ældre computermodeller bruge en anden sekvens af nøgler til at få adgang systemopsætning. Hvis du trykker "F2" ikke virker, kan du prøve en af ​​disse sekvenser, når du ser "Dell" logo ved opstart:

Tryk på "Slet (Del)" tasten
Laptops: Tryk og hold "Fn" -tasten og tryk derefter på "F1" -tasten
Laptops: Tryk og hold "Fn" -tasten og tryk derefter på "Esc" -tasten
Desktops: Tryk og hold "Control (Ctrl)" og "Alt" nede og trykke på "Enter" tasten

3

Tryk på venstre og højre piletasterne til at skifte mellem fanerne på skærmbilledet Setup, indtil "BIOS" fanen er valgt.

4

Tryk på op- og ned-tasterne for at fremhæve de punkter under fanen Opsætning og derefter trykke på den højre piletast for at vælge funktionen.

5

Tryk på "F10" for at gemme ændrede indstillinger og tryk derefter på "Enter" tasten for at bekræfte denne kommando for at afslutte skærmbilledet Setup til at fortsætte opstartsprocessen.

Ubuntu 7.04

6

Skriv "getsystemid" ved kommandoprompten og derefter trykke på "Return" -tasten.

7

Skriv ned systemoplysningerne vist, der skal indeholde følgende oplysninger: Libsmbios, System ID, servicetagnummer, Express Service Code, Produktnavn, BIOS Version, Vendor og Dell. Understreg BIOS versionsnummer.

8

Download den seneste BIOS-opdatering til dit system (se Resource 1 for en liste fra Dell). Identificer den relevante version ved hjælp af dine system-id og BIOS versionsnumre fra trin 2.

9

Skriv "system_bios_ven_0x1028 dev [System-ID] udgave [BIOS-version]" ved kommandoprompten, og sørg for at erstatte "[System-ID]" og "[BIOS-version]: med oplysningerne fra trin 2.

10

Tryk på "Tilbage" for at åbne systemet bibliotek.

11

Skriv "Download bios.hdr" ved kommandoprompten og derefter trykke på "Return" -tasten for at hente BIOS-opdateringsfil til systemet mappe.

12

Skriv "modprobe dell_rbu" ved kommandoprompten og derefter trykke på "Return" -tasten for at indlæse driveren.

13

Skriv "dellBiosUpdate -u -f ./bios.hdr-[xxx]" ved kommandoprompten, hvor "[xxx]" angiver BIOS versionsnummer opnået i trin 2. Hvis f.eks BIOS version er 2.3.2, skrive "dellBiosUpdate -u -f ./bios.hdr-2.3.2" ved kommandoprompten.

14

Tryk på "Return" -tasten og at ajourføre og flashe BIOS. Skriv "genstart" ved kommandoprompten og derefter trykke på "Tilbage" for at genstarte computeren med de installerede opdateringer.

TIPS

 • Dell advarer: "Forkert skiftende BIOS-indstillinger kan efterlade computeren i en tilstand, hvor operativsystemet ikke længere starter. Vi anbefaler derfor, at du optager de oprindelige BIOS-indstillinger, før du ændrer dem."

Hvad betyder Flash BIOS Mean?

Hvad betyder Flash BIOS Mean?


Flash BIOS er et begreb, der anvendes til at beskrive processen med at opdatere en computers bundkort. Det er normalt gøres for at øge kompatibiliteten eller øge deres ydeevne kapaciteter af en computer. Selv om det bliver en lettere proces til at udføre i løbet af årene, nogle computer eksperter anbefaler ikke nybegyndere forsøge det uden hjælp, da det permanent kan skade en computer, hvis det gøres ved hjælp af forkerte metoder.

BIOS Definition

BIOS står for Basic Input Output System. Det er den firmware program til en computer, og kommer pre-installeret på alle bundkort, der bruges til hjemme-pc'er. Det er de første ting, der indlæses, når en computer er tændt, kontrol for at sikre alle komponenter i en computer er korrekt kører før vende styringen af ​​computeren til operativsystemet. Der er adgang til BIOS af et system under opstartsprocessen, og er normalt gøres for at ændre boot rækkefølgen af ​​drev, aktivere / deaktivere bestemte hardwarekomponenter, eller nappe ting som computer blæserhastighed.

Effekter

Alle computere kommer installeret med BIOS på deres bundkort, men mange gange i løbet af livscyklus bundkort BIOS kan blive opdateret. Disse opdateringer kan øge ydeevnen kapaciteter af en computer, tilføje kompatibilitet for nye enheder eller rette fejl, der kunne have gået ubemærket hen i den oprindelige udgivelse. BIOS-opdateringer, bundkort-specifikke og ikke universelle. En BIOS-opdatering til en anden bundkort vil ikke arbejde for en anden. Forsøg på at flashe BIOS et bundkort med de forkerte BIOS kan forårsage alvorlige fejl.

Proces

Processen med at blinke BIOS begynder ved først at få den opdaterede BIOS. Disse filer kan normalt findes på bundkortet producentens websted. Ud over at downloade de nye BIOS, skal en person også downloade et særligt program til at flashe BIOS. Mange moderne bundkort kan flashes mens stadig i Windows. Ældre bundkort kræver en bruger at hente specialværktøj, som kun kan anvendes ved opstart af en computer i DOS. Så skal indtastes specielle tekst kommandoer til BIOS at blive uploadet til bundkortet.

Advarsel

Hvis en computer BIOS flashes forkert, eller hvis noget som en strømafbrydelsers afbryder blinkende proces, kan alvorligt skade en computer-regel gør det umuligt at korrekt boot. Hvis en BIOS flash går galt en bruger vil normalt nødt til manuelt at åbne deres computer og ændre deres bundkort er "jumpere". Disse små switche kan bruges til at fortryde en BIOS flash og indstille en computerens BIOS-indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Ekspert Insight

Mens blinkende en computers BIOS er blevet lettere i de seneste år takket være Windows-værktøjer, der kan gennemføre processen, er det stadig noget, som mange computer eksperter ikke rådgive andre gøre, medmindre det er absolut nødvendigt. Hvis en computer fungerer korrekt og behøver ikke nogen BIOS opgraderinger til at være kompatible med ny hardware eller software, så er det sandsynligvis ikke nødvendigt at blive opgraderet på alle.

Sådan Flash BIOS på en Compaq 1200US

Sådan Flash BIOS på en Compaq 1200US


Compaq-computere fra HP, såsom 1200US bærbare computer, er designet til forskellige versioner af Microsoft Windows-operativsystemet. Når ny hardware eller funktioner er tilgængelige for den bærbare computer, kan HP frigive en BIOS-opdatering, som du kan installere. Processen med at opdatere BIOS på en computer kaldes "blinkende BIOS." Du kan flashe BIOS på din Compaq 1200US ved at besøge HP Customer Care hjemmeside og downloade opdateringsfilen.

Vejledning

1

Gå til Lokalisering af HP Software, Driver og BIOS-opdateringer webside (se "Resources"). Rul ned på siden, og klik på HP software og drivere link.

2

Klik på linket for det operativsystem, der er installeret på din Compaq 1200US laptop.

3

Rul selvom listen over kompatible software og drivere til computeren.

4

Klik på indstillingen for BIOS eller System ROM-opdatering, hvis der findes en.

5

Klik på "Download" knappen eller brug linket under Detaljer og specifikationer afsnittet.

6

Klik på "Gem fil" knappen, og vælg en placering på dit system for at gemme filen. Klik på "Gem" for at begynde at downloade opdateringen.

7

Dobbeltklik på opdateringsfilen, og følg vejledningen på skærmen for at flashe BIOS.

TIPS

 • Opgradering af din BIOS vil kræve en genstart af systemet til at køre opdateringen.
 • Forsøg ikke at åbne eller køre nogen programmer ved opgradering af BIOS.

Boot Camp kører kun den halve hastighed på en MacBook Når Powered uden batteri

Boot Camp kører kun den halve hastighed på en MacBook Når Powered uden batteri

Hvis MacBook er aftagende markant, når du kører Boot Camp uden dit batteri i computeren, hvad du ser, er to faktorer, der hæmmer din bærbare computer. Den ene er, at din MacBook kører langsommere, når du ikke har et batteri inde i det; den anden bis, at den ekstra software support er nødvendige for at køre Windows giver ekstra anstrengelse på processoren. Når de to faktorer kombinere, kan din computer køre på halv hastighed.

Boot Camp

Nye MacBooks bruge Intel-chips og x86-stil bundkort arkitekturer. Denne hardware ikke er helt kompatibel med Microsofts Windows styresystem. Men det er tæt nok på pc-hardware, at nogle specialiseret software gør det muligt at køre Windows. Boot Camp giver brugerne mulighed for at afskærme deres harddiske for at gøre plads til et andet styresystem og indeholder alle software-adaptere, der lader Windows køre normalt.

Kørsel af en MacBook uden batteri

Den mindst holdbar del af enhver laptop er dens batteri. Som tiden går, vil batteriet nedbrydes. Mængden af ​​strøm det kan lagre vil langsomt gå ned, hvilket fører til kortere batterilevetid. Nogle mennesker vælger at fjerne batteriet i deres MacBook når AC-adapteren er tilsluttet, så den ikke vil forbruge nogen strøm. Mens dette teknisk set vil øge batteriets levetid, at problemet med, såsom trin er Apples hardware hardwarekonfiguration: køre din MacBook uden batteri vil falde sin processorhastighed.

Boot Camp og Nej Batteri

Når du kører Boot Camp, MacBook er ikke bare kører Windows; det er også kører flere software-adaptere, der giver operativsystemet til at køre på Apples hardware. Dette tager op ekstra processor ressourcer under normale driftsforhold. Når du kører Boot Camp Ud over at fjerne din MacBook batteri, er du kombinerer den ekstra processor stammen Boot Camp som regel lægger på din processor med forringelse af ydeevnen, der kommer fra at køre en MacBook uden dens batteri. Som et resultat, vil din MacBook kører betydeligt langsommere end normalt.

Forlængelse af batteriets levetid

Apple har en række enkle trin, du kan følge for at maksimere batterilevetiden i din MacBook uden at fjerne batteriet helt. Disse omfatter indstiller din skærmens lysstyrke til den laveste behagelige niveau, i stedet for at køre det så smukt som muligt. Hvis du ikke er en Bluetooth-enhed eller trådløst internet bruger, kan du deaktivere Bluetooth-modtageren eller AirPort-kort. Indstil computerskærmen for at gå på vågeblus efter et par minutter i stedet for altid opholder sig på. Alle disse trin reducerer den mængde strøm, den bærbare computer trækker fra batteriet. Dette vil øge mængden af ​​tid mellem opladninger, hvilket vil øge mængden af ​​tid, før batteriets kapacitet begynder at falde.

Sådan Flash BIOS i DOS med Vista

Sådan Flash BIOS i DOS med Vista


Når en opdatering til BIOS på computerens bundkort er tilgængelig fra producenten af ​​computeren, kan det blive opdateret ved at flashe BIOS. For at gøre dette i Windows Vista, kan du være i DOS-tilstand. Dette kan gøres ved at oprette en bootbar cd med en Windows billede, også indeholder BIOS opdaterede filer. Du kan gøre dette ved hjælp af Nero eller Nero Lite.

Vejledning

1

Hent og installer Nero Lite (se "Resources"). Gem filen på skrivebordet og derefter dobbeltklikke på installationsfilen for at installere programmet.

2

Download en Windows boot billede (se "Resources"). Gem filen på skrivebordet.

3

Sæt en tom cd i drevet på din computer.

4

Dobbeltklik på ikonet Nero SmartStart på skrivebordet for at åbne programmet. Vælg indstillingen for "Nero Burning ROM."

5

Klik på knappen "Ny" i værktøjslinjen og derefter vælge "CD-ROM (Boot)" fra venstre rude.

6

Vælg fanen Boot, og klik derefter på "Browse" knappen. Find billedfil på dit system, som du hentede i trin 2. Du må ikke ændre nogen af ​​indstillingerne under afsnittet Avanceret.

7

Klik på knappen "Ny" nederst i vinduet for at få vist ISO1 vinduet.

8

Find BIOS-opdateringen filer på dit system ved at udvide Lokal disk (C :) indstilling i fanen Filbrowser til højre.

9

Træk BIOS filer til den første rude til venstre, så de vises i kolonnen Navn.

10

Klik på "Skriv CD" eller "Burn" knappen på værktøjslinjen og derefter klikke på knappen "Brænd" nederst i vinduet for at brænde cd'en.

11

Lad CD i drevet og genstart computeren og vente, mens den starter fra cd'en.

12

Indtast navnet på den eksekverbare fil til BIOS-opdatering ved kommandoprompten og vente, mens din BIOS opdateres. Når opdateringen er færdig, skubbe cd'en og derefter genstarte computeren.

TIPS

 • Sætte BIOS filerne på startbar cd gør det nemt at køre opdateringen uden at skulle bruge en separat disk.
 • Hvis BIOS opdateringen mislykkes, vil du ikke være i stand til at bruge din computer.

Sådan Flash BIOS på en Inspiron

BIOS kører grundlæggende systemer, når du tænder for computeren. BIOS er gemt på en hukommelseschip inde i computeren, og kører med en lille BIOS batteri. Det gør det muligt for CPU at kontrollere og kommunikere med enheder. Hvis du har et problem med din Dell Inspiron laptop kan flashe BIOS ordne det. Det normalt er ikke nødvendigt, medmindre du har problemer.

Vejledning

1

Tænd computeren. Naviger til Dells supportwebsted for at hente den seneste BIOS-opdatering til computeren. Vælg operativsystemet fra drop-down menuen under "Sorter i dine resultater", og for kategori vælg "BIOS" fra drop-down menuen.

2

Klik på "Download nu" knappen nederst til højre på skærmen ved siden af ​​den BIOS- opdatering, du vil downloade. Der bør kun være én på listen.

3

Klik på "Ja, jeg accepterer aftalen" til Export Compliance Disclaimer. Klik på "Gem programmet på disken," klik "OK", og gem filen på dit skrivebord.

4

Dobbeltklik på den hentede BIOS-opdatering på skrivebordet. Følg vejledningen på skærmen for at opdatere og Flash BIOS.