find navn på ejeren via nummerpladen

Sådan Find navne Email

Sådan Find navne Email


Internet-netværk generelt gemme oplysninger, når computerbrugere besøger World Wide Web. Når nogen ringer på oplysninger med en webbrowser, netværk brug for at tale --- internetprotokoller er de regler, der regulerer online samtale. Directories, telefonbøger, sociale netværk og business sites alle bruger Internet sproget til at registrere navne og e-mails næsten hver dag. Alle disse netværk gemme oplysninger for folk at bruge på et senere tidspunkt. Du kan finde navne via e-mail ved hjælp af et vilkårligt antal metoder.

Vejledning

Find navne Email

1

Besøg My.Email.Address.Is hjemmeside (se Referencer). Indtast din e-mail i det tomme område til venstre for udtrykket "E-mail-adresse for at se op." Klik på knappen "Find".

2

Klik på udtrykket "International Directories" i højre side af skærmen. Rul gennem listen over lande og klikke på et link inde i "Domain Name" eller kolonnen "E-mail-mapper". Brug de amerikanske sites for startere.

3

Brug ProAgency Tripod Email søgefunktioner. Gå til siden (se Referencer) og rul om halvvejs ned. Læs efter sætningen "People Search via email." Indtast din e-mail (den du leder efter), og tryk derefter på "Find" -knappen. Resultater koste mellem $ 2 og $ 5, som af 2010.

4

Udfør en venner søgning på Facebook. Læs om sætningen "Find venner" i øverste højre side af din Facebook-side, og klik derefter på linket og vente lidt. Gennemgå listen med navne og billeder, der vises lige under udtrykket "forslag", og klik derefter på et af billederne for at finde mere information.

5

Bekræft det navn, du fandt i de tidligere trin ved at gå til AnyWho.com (Se Referencer). Indtast din søgning oplysninger i de tomme områder lige under "Find en person", og klik derefter på knappen "Find". Brug det sidste og fornavn og derefter indtaste din søgning by og stat.

6

Kontroller by eller offentlige online telefonbøger for at finde navne på byens embedsmænd. USA Handelskammer og Better Business Bureau (se Resources) websites vil lade dig finde forskellige firmanavne via e-mail. Klik på linket "Chambers" eller indtast dit postnummer.

TIPS

 • Hent en gratis virusbeskyttelse softwarepakke og anvende sine spor funktioner.
 • Søg jobportaler at finde navne via e-mail. Brug domæne, hvis du ikke har en hel e-mail-adresse.
 • Krydshenvisning nogen navne, du finder med andre ressourcer. Vær sikker på din information er opdateret.

Sådan Find serienumre for harddiske via en Command Line

Sådan Find serienumre for harddiske via en Command Line


Du har måske ikke give mange tanker til din harddisk serienummer, men hvis du har brug for garanti arbejde eller ønsker at finde en nøjagtig erstatning, du har brug for det. Heldigvis Windows tilbyder en bekvem måde at hente serienummeret via kommandoprompten. Denne kommandolinje brugerflade kan hente både tilknyttede serienumre: den ene Windows tildeler automatisk og den oprindelige producent serienummer.

Visning af serienummeret

Windows tildeler sin egen indre volumen serienummer, som vises ved at indtaste "vol #:" (uden anførselstegn her og i hele) ved kommandoprompten, hvor "#" er rumfanget brev. Men dette er forskelligt fra producentens serienummer. Indtastning "wmic diskdrive get serienummer" hurtigt viser producentens serienummer, men ikke meget andet. Det betyder, hvis du har flere drev, vil du stå tilbage spekulerer på, hvilke er der. Hvis du har flere drev, herunder flash-drev og eksterne harddiske, indtaste "wmic diskdrive get navn, model, størrelse, serienummer" giver nok tilføjet oplysninger til at identificere hvert drev.

Hvordan kan jeg finde en AIM-konto via telefon eller e-mail?

Hvordan kan jeg finde en AIM-konto via telefon eller e-mail?


Hvis du ønsker at tilføje venner til din AOL Instant Messenger-konto, men er ikke sikker på deres mål brugernavne, kan du søge efter dem ved at bruge deres e-mail-adresse eller enhver anden form for personlige oplysninger i tilknytning til deres AIM-konto, ifølge den officielle AIM hjemmeside. Hvis deres oplysninger er tilgængelige online, kan du tilføje dem til din AIM venneliste og chatte dem, når de underskriver online. AIM er tilgængelig som en gratis download på den officielle AOL hjemmeside.

Vejledning

AIM til PC

1

Åbn AIM Pro program på din computer, og indtast dit login og password. Klik på "Log ind" for at logge ind.

2

Vælg "Rediger" i toppen af ​​AIM Pro vinduet, og vælg "Tilføj kontakt" fra drop-down menuen.

3

Klik på feltet "Screen Name", og indtast din vens email-adresse. Ifølge den officielle AOL Help hjemmeside, skal du klikke på knappen Adressebog ved siden af ​​"Screen Name" for at tilføje en e-mail-adresse fra Microsoft Outlook.

4

Vælg "Tildel til gruppe" pull-down menu til at føje kontakten til en bestemt gruppe, og klik på "Tilføj" for at afslutte kontakten opsætningen.

AIM for Mac

5

Kør AIM på din Macintosh computer, og klik på "Mennesker" på menulinjen øverst på skærmen.

6

Vælg "Importer Buddies" på rullemenuen, og klik på cirklen ved siden af ​​chat eller e-mail-klient i venneliste Builder vindue. Fra august 2010, støtter venneliste Builder importerer venner fra Facebook, Yahoo Mail, AOL Mail, Windows Live Hotmail, Gmail og Lycos Mail.

7

Indtast din e-mailadresse og adgangskode, der anvendes til at logge på tredjeparts e-mail-klient, og klik på "Find" -knappen.

8

Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den kontaktpersons navn, du vil tilføje i søgeresultaterne, eller klik på "Vælg alt". Klik på knappen "Føj til venneliste" for at importere dem til din AIM venneliste.

Sådan Find printerens IP-adresse via kommandolinjen

En netværksprinter er en, der er sluttet til en router på et lokalt netværk (LAN), således at alle de computere på dette netværk kan få adgang til printeren og udskrive til den. Hvis du ønsker at finde IP-adressen på netværksprinteren, kan du nemt finde ud af ved hjælp af en kommando på computerens kommandolinje værktøj.

Vejledning

1

Klik på "Start" og vælg "Kør", hvis du bruger XP, eller klik på søgefeltet, hvis du bruger Vista eller Windows 7.

2

Skriv "cmd" og tryk "Enter" for at åbne kommandoprompten.

3

Skriv "netstat -r" og tryk "Enter" for at se en liste over alle netværksruter på din lokale computer-netværk.

4

Se efter navnet på netværksprinteren på listen over netværk ruter. IP-adressen på printeren vises ved siden af ​​navnet.

Sådan finder APC UPS Batteri Via serienummer

Sådan finder APC UPS Batteri Via serienummer


APC er en førende producent af nødstrømsanlæg til alt fra en stationær computer til et datacenter. En UPS er dybest set et genopladeligt batteri, der er designet til at give dig mulighed for at slukke for computeren yndefuldt i tilfælde af en strømafbrydelse. Som alle genopladelige batterier, UPS batteri skal udskiftes fra tid til anden.

Vejledning

At finde det rigtige batteri

1

Find serienummeret mærkat på din UPS. Det vil være enten på bunden eller bagsiden af ​​enheden. Brug lommelygten, hvis du har brug for mere lys under et skrivebord. Modelnummeret er på toppen af ​​mærkaten, vil den bestå af bogstaver og tal. Serienummeret er i bunden af ​​mærkaten. Den indeholder også bogstaver og tal.

2

Åbn APC online opgradering selector hjemmeside. Brug linket i Resource afsnittet.

3

Vælg dit land fra drop-down menuen.

4

Indtast modelnummeret, ikke serienummer, fra serienummeret pladen i APC opgraderingen vælgeren, og klik på knappen "Næste".

5

Optag nyt batteri patron nummer fra opgraderingen værktøjet.

TIPS

 • Det kan være lettere at finde serienummeret plade hvis du trækker UPS'en første, afhængigt af hvordan din arbejdsstation er konfigureret.
 • Brug ikke modelnummeret forfra eller toppen af ​​UPS. APC ofte ændrer udformningen af ​​en model i løbet af fremstillingen.
 • Genbrug dit brugte batteri. APC tilbyder gratis genanvendelse af det gamle batteri.
 • Pas på ikke at trække enheder fra UPS, mens de er tændt. Du kan blive chokeret eller dit udstyr kan blive beskadiget.
 • Power ned UPS og alle tilsluttede enheder, før du udskifter batteriet.

Hvordan finder jeg ud Stalking Via computer?

Hvordan finder jeg ud Stalking Via computer?


Modtagelse uønskede forskud eller kommunikation via internettet, der har en truende eller chikanerende tone kan betyde, at du er et offer for cyberstalking. Det er blevet mere almindeligt nu, at de fleste mennesker har computer og internetadgang til rådighed som helst tidspunkt af dagen eller om natten. Cyberstalking er ikke bare en usynlig, harmløs trussel; det kan skabe ravage på dit liv.

Vejledning

1

Udskriv en liste, der viser de hyppige forsøg på kommunikation fra gerningsmanden, efter at have gjort det klart for gerningsmanden at disse meddelelser ikke er velkomne. Denne dokumentation vil hjælpe dig og andre afgøre, om kontakten er alvorlig nok til at rapportere til myndighederne.

2

Søge råd hos en læge, hvis du oplever mareridt eller søvnløshed. Dette er en indikation af, at kommunikationen har nået et uacceptabelt niveau. (Potentielle effekter, ref. 2). Senere, at din historie lægehjælp klare den chikane kan være et afgørende bevis.

3

Har du har en frygt for din egen eller din familyâ € ™ s sikkerhed som følge af tilslørede trusler eller chikanerende kommunikation via computer, internettet eller andre former for elektronisk kommunikation? Dette er et eksempel på cyberstalking.

4

Tal med en betroet ven og beskrive dine følelser af hjælpeløshed og angst, enten til hende eller en anden uengagerede person. Hun kan hjælpe dig med at afgøre, om du overreagerer. En gerningsmand kan udnytte forskellige computerprogrammer, der sender gentagne e-mails eller andre meddelelser til offeret selv, mens han ikke er på sin computer. Denne type aktivitet kan nå dig flere gange i løbet af dagen og i sidste ende vil påvirke dit daglige liv ved at forårsage dig unødig følelsesmæssig stress.

5

Kontakt ISP (Internet Service Provider) af den person, der chikanerer dig. (Under "Hvad skal man gøre '', Ref. 1.) De fleste af disse virksomheder har politikker, mod enhver bruger misbruger eller chikanerende anden person gennem sin tjeneste og vil fortælle dig, hvis dine påstande om misbrug falder ind under disse retningslinjer. Hvis de gør ikke har en politik eller kan ikke blokere personen fra at foretage yderligere kontakt, ringe til din lokale politi afdeling til råds.

TIPS

 • Kontakt din e-mail-udbyder; de fleste har en "spam '' filter, du kan bruge til at undgå at modtage mere kontakt fra den enkelte. chatrum tider tilbyde denne type filter, hvis du kontakter dem og lad dem vide af chikane.

Hvordan at finde en IP-adresse via mIRC

Hvordan at finde en IP-adresse via mIRC


Når du bruger mIRC klient-software til Internet Relay Chat, eller IRC, der er tidspunkter, hvor du kan få brug for at finde nogen IP-adresse. For eksempel, hvis du kører et chatrum og har brug for at blokere nogen for upassende opførsel, eller hvis du bare har brug for at åbne din firewall, så en ven kan sende dig en fil. For at få en IP-adresse, skal du have forbindelse til den samme server som den person, du leder efter, og hans nick, eller kaldenavn.

Vejledning

1

Opret forbindelse til samme IRC server som den person, hvis IP-adresse, du vil finde.

2

Bring nogen mIRC vindue i forgrunden ved at klikke på det. "Status" vinduet usuallly fungerer bedst, da der er en tendens til at være mindre rulletekst end i et chatrum vindue Klik på boksen nederst i vinduet. Du skulle nu se en blinkende markør.

3

Skriv "/ DNS" efterfulgt af et mellemrum og personens kaldenavn, såsom "/ DNS myfriend." Tryk på Enter på tastaturet. To lilla tekstlinjer vises. Den anden linje begynder med "DNS løst," efterfulgt af persona IP-adresse, såsom "168.192.10.10". Hvis du modtager en fejlmeddelelse, skal du bruge / userip metoden.

4

Skriv "/ userip (nick)" og tryk "Enter", erstatter (nick) med personens kaldenavn.
Dette viser personens IRC kælenavn efterfulgt af IP-adressen.

TIPS

 • Bemærk, at i visse tilfælde / userip og / DNS kommandoer kan give forskellige IP adresser. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge IP-adressen bevist ved / userip kommando.

Sådan bruges Google til at finde sociale netværkssider via e-mail-adresse

Google er godt for meget mere end blot grundlæggende internetsøgninger. Ved at bruge de relevante kommandoer kan du indtaste en e-mail-adresse i Google og finde ud af præcis hvilke sociale netværkssider som e-mail-adresse vises på. Dette er nyttigt, når de forsøger at finde de Facebook, MySpace eller Twitter profiler af venner, familiemedlemmer eller kolleger uden at spørge dem.

Vejledning

1

Åbn din webbrowser og besøge de vigtigste Google website.

2

Indtast den e-mail-adresse, du vil søge efter i anførselstegn i Google-søgning bar. Skriv f.eks "[email protected]" med anførselstegn.

3

Indtast et mellemrum og skriv "site:" (uden anførselstegn) i søgefeltet Google. Indtast domæne af social networking site, du vil søge umiddelbart efter kolon. For eksempel, hvis du ønsker at søge Facebook.com, skal du skrive "site: www.facebook.com" (uden anførselstegn).

4

Klik på "Søg" for at søge sociale netværk profiler, der er indeholdt på dette websted til e-mail-adresse, du har opgivet. Gentag disse trin, og erstatte forskellige domæner for din søgning hver gang, for eksempel www.myspace.com eller www.twitter.com.

Hvordan at finde ejeren af ​​et domænenavn

Hvordan at finde ejeren af ​​et domænenavn. Du kan finde ejeren af ​​et domæne navn ved hjælp af en hurtig og gratis Whois.net søgning. Whois.net kan du finde registreringsoplysninger om domænenavne, deres ejere og deres indbringelsen webadresser. Så hvis du ønsker at finde ud af, hvem der er ansvarlig for alt, spam eller som har rettighederne til det domænenavn, du ønsker at købe, skal du gøre et Whois søgning.

Vejledning

1

Find det domænenavn, du er på udkig efter. Kig i adresselinjen i din browser. De fleste webadresser er formateret som sådan: www.domainname.com. Men andre kan have ekstra ord som customers.domainname.com. Generelt ord, der kommer før .com, .net eller .org er domænenavnet.

2

Besøg Whois.net. Gå til Whois.net webstedet.

3

Indtast domænenavnet i WHOIS lookup kassen. Dette er domænenavnet uden .com eller .net. For eksempel, du hvis domænet ser op er "QCbrewnview.com", indtast kun "qcbrewnview."

4

Vælg domæne type. Fra drop-down menuen, vælg .com, .org, .net, Gov eller hvad kommer i slutningen af ​​domænenavnet.

5

Klik på "Go". Dine resultater vil blive vist kort tid.

6

Læs gennem resultaterne. Registratoren vil være navnet på den virksomhed eller person, der ejer domænet. Hvis du ikke kan se en faktiske navn på en person, holde læsning. Du kan også finde navnet på den person under "Registrant Name" længere nede.

TIPS

 • En nemmere måde at finde ud af ejeren af ​​domænenavnet er at besøge det faktiske websted og e-mail webmaster eller ejer. Oplysningerne også kan indgå i copyrightinformation nederst på siden.
 • Du kan søge gennem gamle domænenavne samt ved at indtaste din søgning på "Søg Through Slettet domæner." Her kan du finde ud af, om et domænenavn er ledigt.
 • De fleste domænenavne er udlejet fra en større virksomhed. For at finde ud den enkelte, der har lejet domænenavnet, er du nødt til at besøge Referral URL og spørge med selskabet.

Hvordan at finde ejeren af ​​en Unoterede Telefonnummer

Hvordan at finde ejeren af ​​en Unoterede Telefonnummer


Hvis du forsøger at finde ejeren af ​​en hemmeligt telefonnummer, se til en række forskellige søgeværktøjer, såsom reverse slå ups og virksomheder, der opkræver for at søge gennem numrene. Omvendt ser op tjenester kunderne mulighed for at finde ud af ejeren af ​​et telefonnummer ved at indtaste deres nummer i en database, mens virksomheder, der opkræver for at søge gennem numrene. Selvom det ikke er en simpel venture, navnet på ejeren af ​​et hemmeligt nummer kan fås, hvis du lægger i nok søgning timer og udnytte så mange ressourcer som muligt.

Vejledning

1

Gøre nogle forskning. Et hemmeligt nummer er et telefonnummer, som er privat og ikke findes i telefonbøger, så prøv at finde ud af så meget information som du kan om hemmeligt nummer og dens ejer. En måde at finde ud af mere om nummeret er at bruge en søgemaskine til at finde ud af, i hvilket område kode for at lokalisere, hvor antallet er registreret. Placeringen kan være nyttigt for yderligere forskning.

2

Prøv at bruge en omvendt ser op tjeneste. Disse virksomheder er specialiserede i at se op telefonnumre, med mange gratis online sites. Brug så mange tjenester som muligt at få maksimale resultater. Mens unoterede telefonnumre ikke vil blive fundet ved hjælp af disse tjenester, kan du dobbelttjekke for at sikre, det nummer, du søger efter, er i virkeligheden, private.

3

Søg Web motorer til telefonnummeret ved at skrive det direkte ind i søgefeltet og se, om du får nogen resultater. Hvis ejeren har udgivet deres nummer online eller anden grund, chancer er det vil blive vist, når du foretager en søgning. Et navn kan ledsage telefonnummer, men hvis ikke, skal du bruge de oplysninger, der kommer op og fortsætte din søgning baseret på det.

4

Brug en betalt service. Hvis frie søgninger ikke møder op alle oplysninger, overveje at bruge websteder, der opkræver for at finde folk ved hjælp af deres unoterede telefonnumre. Intelius, Peoplefinders og SearchBug er blot nogle af de hjemmesider til rådighed for brugere, der har brug for at finde ejerne af unoterede numre.

5

Leje en privatdetektiv. Hvis du har udtømt alle dine ressourcer til nogen succes, kan du hyre en person, der foretager søgninger for et levende. Privatdetektiv gebyrer er ikke billig, men hvis du er desperat for et telefonnummer, er disse detektiver uddannet på dette område og kan hjælpe dig.

Sådan ændres ejerens navn i Vista

Sådan ændres ejerens navn i Vista

Windows Vista er et udbredt operativsystem på flere mærker af personlige computere. Mens nyere styresystem, Windows 7, ofte præinstalleret på nye computere, der er mange brugere stadig anvender den ældre Vista-software. Når en ny computer er først sat op, er et navn på ejeren forpligtet til at fortsætte. Hvis du ønsker at ændre dette navn på et senere tidspunkt, kan du gøre det nemt ved at få adgang til din systemets egenskaber.

Vejledning

1

Vælg "Start" menuen fra skrivebordet på computeren og vælg "Kontrolpanel".

2

Vælg "System og vedligeholdelse" og derefter "System", når betjeningspanelet åbnes.

3

Vælg "Avancerede systemindstillinger" på listen i venstre side af det åbne vindue.

4

Klik på "Change" knappen til højre for følgende anmodning: ". Hvis du vil omdøbe denne computer eller ændre sit domæne eller arbejdsgruppe, skal du klikke på forandring"

5

Skift computernavnet. Når "Computernavn / Domain Ændringer" åbnes, ændre navnet ved at skrive i tekstfeltet og derefter vælge "OK".

TIPS

 • Navneskiftet vil officielt sted, når systemet er genstartet.

Sådan Find telefonnumre, adresser og navne

Telefonnumre, adresser og navne, er de mest almindelige registre, der kan findes online uden at betale en stor afgift. Du kan få præcise oplysninger med blot en lille web browsing og retning til de rigtige steder. Nogle optegnelser vil være let at finde, mens andre kan tage en masse tid og mere dybtgående forskning.

Vejledning

1

Gå til den officielle White Pages over telefonnumre (se Resources).

2

Find en persons telefonnummer og / eller adresse ved at indtaste et navn. Skriv navnet på den person, du forsøger at finde i de former til rådighed for for- og efternavn indtastning af data. Klik på "Find" for at få vist de telefonnumre og adresser, der vil blive genereret for det navn, du indtastede.

3

Søg efter oplysninger ved at kigge op hver aspekt af navn eller adresse individuelt. Det omvendte lookup option giver dig flere måder at finde, hvem du er på udkig efter. Du kan se en person op efter adresse og telefonnummer, i stedet for blot at søge på navn, som navne kan oprette flere resultater, hvilket gør det vanskeligt at dechifrere en person fra en anden. Klik på fanen Reverse Lookup øverst på skærmbilledet White Pages.

4

Du kan også finde folk ved telefonnummer. Indtast telefonnummeret med områdenummer, i det Reverse Phone Number data til at finde navn og adresse på den person med det telefonnummer, du har indtastet. (Se afsnittet Advarsler for eventuelle restriktioner.)

5

Giv en adresse til at finde navne og telefonnumre. På skærmen Reverse Lookup, hvis det er muligt, skal du skrive en adresse for at finde navne og telefonnummer på den person eller virksomhed beliggende på det sted.

TIPS

 • Husk, når du ønsker at finde oplysninger som denne, som du er nødt til at bringe noget til bordet for at få noget. Nogle type fundament der skal etableres for at sætte oplysningerne sammen. Du skal have et navn, telefonnummer eller adresse før på udkig efter yderligere oplysninger om en person. Hvis du ikke har mindst én oplysning, du har absolut ingen udgangspunkt eller noget at bygge videre på.
 • Hold dig til de mest velrenommerede søgemaskiner. Udover Whitepages, 411.com, er en anden god en.
 • Vær opmærksom på scam sites, der lover søgeresultater, vil vise denne information for et gebyr. Nogle steder kan bede dig om at betale for denne type oplysninger. Telefonnumre, adresser og navne er gratis information, der ikke kræver en detaljeret baggrundsrapport. Vær opmærksom på, at nogle telefonnumre og adresser er helt privat. Som et resultat heraf kan de ikke hentes online eller i en telefonbog. Mobilnumre er normalt ikke er tilgængelige online og finde dem, kan ikke lade sig gøre. Blandt andet telefon søgeresultater vil restriktionerne gælder, hvis telefonnummeret ikke er registreret under den person, du leder efter. I de fleste tilfælde er telefontjeneste registreret til lederen af ​​husstanden. Dette er den eneste navn, der vises, når telefonen nummer bruges i Reverse Lookup. Som et resultat, hvem der ellers bor i huset, med denne særlige person, vil ikke blive opført, når reverse telefonnummer lookup resultater genereres.

Hvordan at komme i kontakt med et domæne navn ejer

Hvordan at komme i kontakt med et domæne navn ejer


At finde oplysninger om et domænenavn ejer kontakt, om der skal bedes om at købe domænet, eller at forhøre sig om nogle andre aspekter af domænet, kan gøres hurtigt og nemt, takket være internettet navne- og Numbers (ICANN) . ICANN vedligeholder WHOIS database, en offentlig samling af kontaktoplysninger for domænenavne ejere, som skal indsende deres kontaktoplysninger, når de registrerer et domæne. I databasen kan du finde oplysninger om alle domæner kontakt - selv de, der ikke er udviklet til hjemmesider.

Vejledning

1

Indtast domænenavnet i din internetbrowser for at kontrollere, om et websted findes på domænet. Hvis et websted belastninger, scanne siden for at se, om der er en "Kontakt os" eller "Kontakt mig" valgmulighed. Hvis domænet viser blot reklamer eller et "til salg" banner, kigge efter en "Køb dette domæne" eller "Kontakt Domain Owner" knappen. Følg anvisningerne til at kontakte ejeren af ​​domænet.

2

Find de oplysninger for domænet ejer i WHOIS databasen kontakt, hvis ingen hjemmeside findes på domænet eller hvis hjemmesiden ikke tilbyder en måde at kontakte sin ejer. Naviger til den WHOIS bibliotek hjemmeside og i afsnittet "WHOIS opslag", indtaste teksten del af domænenavnet før ".com", ".net" eller ".org" udvidelse. (Se Ressource 1) Vælg domænets forlængelse fra menuen til højre for tekstboksen, og klik på "Go!" knappen.

3

Se efter "Registranten Kontakt" på den side, der vises. Hvis en sådan kontakt findes på listen, se efter "Administrative kontakt". Notér det fulde navn, e-mail, telefonnummer og adresse for kontakten på listen.

Hvis kontakten er opført som "Whois Privacy" eller noget lignende, kigge efter en e-mailadresse. Den e-mail-adresse typisk slutter med "@ whoisprivacyprotect.com", og er som regel den eneste kontaktoplysninger anført på siden. Skriv denne e-mailadresse.

4

Skriv en e-mail til domænet ejer. Adresse domænet ejeren af ​​hans navn som anført i WHOIS databasen. Åbn din besked ved kortfattet om, hvor du har fået ejerens kontaktoplysninger. Følg dette ved klart angiver dine grunde til at sende ham. Vent to uger før du sender en opfølgende meddelelse, hvis du ikke modtager et svar på din første e-mail. Mange mennesker ikke tjekke e-mails regelmæssigt.

Hvis du vil lave et tilbud om at købe domænet, skal du bruge et værktøj som Estibot at vurdere, hvor meget det domæne er værd, men undgå at gøre et tilbud i din første e-mail. (Se Resource 2) blot, at du er interesseret i at købe domænet og spørge, om ejeren er åben for at sælge den.

5

Ring til telefonnummeret anført i WHOIS databasen, hvis dine første to e-mails til domænet ejer gå ubesvaret. Bed om at tale med den enkelte er anført i WHOIS databasen. Være professionelle og høflig på telefonen, og angive dine grunde til at kontakte domænet ejeren klart og kortfattet.

6

Send en note af snail mail til den adresse, der er anført i WHOIS-databasen, hvis du ikke kan kontakte domænet ejeren via e-mail eller telefon. Liste dine kontaktoplysninger i brevet, du sender, herunder dit telefonnummer og e-mail-adresse, og spørg domænet ejeren til at følge op med dig, så snart han er i stand.

TIPS

 • Nogle domæne ejere har forældet eller urigtige oplysninger er anført i WHOIS database for deres domæne. I disse tilfælde, vil du ikke være i stand til at kontakte et domæne ejer uanset hvor vedholdende du er i din indsats. Hvis du ikke kan høre tilbage fra et domæne ejer efter at e-maile, ringe og sende en besked via snail mail, gå videre.

Sådan Find en adresse fra en postboks

Sådan Find en adresse fra en postboks


Postbokse leveres af US Postal Service som en alternativ måde at modtage post. Ved at bruge en postboks i stedet for en adresse, har du øget privatliv og sikkerhed. Folk, der bruger postbokse normalt modtage post i et hurtigere tempo end dem, der har post leveret til en hjemmeadresse. Selv om det kan være svært at finde hjem adressen på en bestemt postboks ejer, er der nogle online søgemaskiner, kan forsøge at finde ejerens adresse. En privatdetektiv er en anden mulighed for at finde en postboks ejerens adresse.

Vejledning

Reverse Look-Up til postbokse

1

Åbn en webbrowser, og søge efter online-sites, der tilbyder reverse postboks oplysninger.

2

Gå til webstedet, og find deres postboks søgemaskine. Indtast postboks nummer og staten.

3

Gennemgå resultaterne og se, om den person, du leder efter er børsnoteret. Hvis de ikke er, kan du prøve en alternativ søgemaskine eller bruge en anden metode til at finde dem.

Søgning efter en adresse via en privatdetektiv

4

Søg på internettet for en af ​​de mange betalings hjemmesider, hvor du kan forskning navne og adresser. Et sådant sted er secure.bestpeoplesearch.com.

5

Vælg "Postal eller PO Box" søg placeret under søgekategorier til højre på siden.

6

Leje en privatdetektiv og give de oplysninger, du har fundet på en af ​​betalings hjemmesider.

TIPS

 • Når du bruger online PO box mapper, vil undertiden mere specifikke hjemmesider tilbyder dig bedre chancer for at finde en person. For eksempel vil nogle stater, skoler og amter har mapper, der giver navnene på Po Box ejere specifikke for dette område.
 • Ved hjælp af Google-søgemaskinen til at se op resultat postboks kan give oplysninger om ejeren eller mindst placeringen af ​​kassen, som kan være nyttige.

Hvordan at finde nogen blog

Hvordan at finde nogen blog


En blog, en forkortelse for "web log", er en hyppigt opdateret hjemmeside, hvor enkeltpersoner beskrive begivenhederne i deres liv som online dagbøger, anmeldelse produkter, dele billeder eller videoer, udtrykke deres interesser, give oplysninger eller give kommentarer til forskellige emner. Blogs er ofte interaktive og tillade læserne at oprette forbindelse til de anbefalede hjemmesider, tilføje kommentarer og deltage i afstemninger. Fordi blogs er så personligt interessant at enkeltpersoner, vil de tage sig tid til at søge efter en bestemt blog uden at kende sin web-adresse eller andre vigtige oplysninger lige så de kan se sine seneste opdateringer.

Vejledning

1

Kig på den enkeltes sociale netværk sider. Hvis du er "venner" med en individuel på en social networking site eller er i stand til at finde sin medlemsside, kigge i afsnittet, der fremhæver detaljer om den enkelte. Ofte vil personer med blogs liste webadressen på sociale netværkssider til at køre mere trafik til bloggen og hjælpe deres venner med at finde det hurtigt.

2

Søg efter den blog via bloggen hosting service hovedside. Der er ofte områder på disse websteder, hvor du kan indtaste de oplysninger, du ved om en blog, som navnet på bloggen eller blog ejeren til et søgeværktøj. Webstedets søgeværktøj vil vise de mest relevante resultater til din forespørgsel.

3

Indsæt en blog ejerens navn i et folk-søgeside at finde oplysninger, der vises om ham eller hende på internettet, herunder oplysninger om blogs, de forvalter. Hvis du ved, hvor bloggen ejeren bor, kan du indsætte disse oplysninger i søgeværktøj så godt. Disse websteder bruger algoritmer til at søge på internettet for at finde navn-relaterede oplysninger.

4

Kig på den enkelte hjemmeside. Hvis ejeren af ​​bloggen har en hjemmeside, der er en god chance hans eller hendes blog er knyttet til stedet. Hvis du er i stand til at få adgang til denne persons hjemmeside, kig langs sidehoved eller side bar af websiden for ordet "blog." Hvis hjemmesiden har en masse tekst på det, foretage et ord søgning ved at trykke på Kontrol ("Ctrl") og F knapperne på computerens tastatur. En lille søgefelt vises på skærmen. Skriv ordet "blog" i søgefeltet, og tryk på "Enter". Søgningen værktøj vil fremhæve alle de tilfælde ordet "blog" vises.

Hvordan at finde forfatteren af ​​en webside

Selv om det kan tage lidt tid at opspore ejeren eller forfatter til en webside, der ikke inkludere kontaktoplysninger på hjemmesiden, er det sjældent, at nogen til at være helt anonym på internettet. IP-adresser og domænenavne har oprindelse og registreringsafgifter optegnelser. Alle computere har entydige identifikatorer (eller adresser), der sætter dem i stand til at kommunikere med hinanden. Information om disse adresser er tilgængelig online for offentligheden at se.

Vejledning

Kildekode Meta Tags

1

Åbn din webbrowser, og navigere til den webside adresse, du er interesseret i.

2

Vælg "Page Source" eller lignende kommando fra menuen "Vis". Denne kommando er "Page Source" til Firefox, "Vis kilde" til Safari og "Source" til Internet Explorer.

3

Find den metatag oplysninger øverst på siden. Det vil være i <> parentes og vil indeholde ordet "meta".

4

Kig efter et metatag felt mærket "Forfatter". Det skal se nogenlunde sådan <meta content = "FIRST_NAME LAST_NAME" name = "Author" />. Det er forfatteren af ​​websiden.

Kreditter eller Kontakt os Side

5

Scan websiden for en "Kontakt os" knappen. Hvis der er én, bruge oplysningerne på denne side (e-mailadresse eller forespørgsel form) for at finde forfatteren.

6

Rul ned til bunden af ​​siden og finde de "kreditter" i sidefoden sektion. Normalt er der et link til den side designer, som også kunne være forfatter på siden.

7

Kig efter en copyright-symbol og et navn nederst på siden. Dette vil indikere ejeren af ​​indholdet, som også kan være forfatteren.

WHOIS database

8

Kopier domæne på siden, du er interesseret i Dette ville være den del af adressen, der kommer efter http:. // Og før den næste skråstreg / mark. For eksempel i adressen ABCdomain.com/index.html vil domænet blive ABCdomain.com.

9

Naviger til WHOIS.net website med din webbrowser.

10

Indsæt det domæne, du kopierede ind i feltet ved siden af ​​"WHOIS lookup", og klik på knappen "Go".

11

Læs resultatsiden. Du vil være i stand til at se, hvem det domæne registrator er, og hvis ejeren ikke har sat sit kontaktoplysninger til private, vil det blive vist på denne side også.

12

Gå gennem proxy selskab at kontakte ejeren af ​​en privat domæne. WHOIS side viser noget lignende "Domæner ved fuldmagt, Inc." og e-mail adresser, der ligner [email protected] Du kan stadig kontakte domænet ejeren via denne e-mail-adresse, men budskabet vil passere gennem proxy selskab at nå destinationen, og du vil ikke, hvor det kommer.

TIPS

 • Hvis du ejer et domæne, slå det op med en af ​​de WHOIS værktøjer til at se, hvilke oplysninger der er tilgængelige for offentligheden om dig. For at gøre oplysningerne private, skal du kontakte din domæneregistrator.

Sådan får du en domæne navn med 3 symboler

Sådan får du en domæne navn med 3 symboler


En 3-symbol domæne er et domænenavn, der har tre bogstaver, tre tal eller en kombination af tre bogstaver og tal før domænet forlængelse. Eksempler omfatter CNN.com, 411.com og NY1.com. Korte, 3-symbol domænenavne er mindeværdig og fantastisk til oprettelse af et brand.

Tre tegn domænenavne er sjældent tilgængelige at blive registreret til en lav pris. Heldigvis er der domæner til salg i domænenavnet eftermarkedet, hvor du kan få et domænenavn med tre symboler. Det er også muligt at registrere en tre-tegn domænenavn med et alternativt topdomæne forlængelse.

Vejledning

1

Gå til fanen Køb Domæner på sedo.com, klik på "Søg nu" knappen og flyt "Domain Length" pilen til "Max 3 tegn" for at se, om der er nogen 3-symbol navne til salg. Sedo er en af ​​verdens største domæne eftermarkedet hjemmesider med 10 millioner domænenavne til salg.

2

Besøg GoDaddy hjemmeside på godaddy.com og klik på fanebladet "Auktioner". Søg efter 3 tegn domænenavne og se om der er en du kan lide, eller som kan være en god pasform til dit brand eller virksomhed. GoDaddy er en af ​​verdens mest populære domæneregistratorer og har tusindvis af domæner, der er opført på auktion.

3

Overveje andre top-level domæner (TLD'er), som omfatter forlængelserne .com, .net og .org. Hvis 3-symbol .com domæne, du vil allerede er registreret, se om den er tilgængelig med .net eller .org forlængelse, afhængigt af hvilken type virksomhed, du har. Du kan også overveje at registrere en 3 tegn domæne med et land-kode TLD (ccTLD), såsom .us eller .co.

4

Foretag en WHOIS søgning hvis du er villig til at betale en præmie for en 3-symbol domænenavn, der er registreret til at opdage ejeren af ​​domænenavnet. Brug en WHOIS søgemaskine som whois.net, indtast navnet på det domæne navn, skrive WHOIS kontaktoplysninger ned, og kontakt domænenavnet ejeren via e-mail eller telefon.

TIPS

 • Vær parat til at betale flere hundrede eller endda tusindvis af dollars for en 3-tegn domænenavn i domænenavnet eftermarkedet.

Sådan Find ud af, hvilke Domains En person ejer

Domænenavne er etiketter, der angiver ejerskab eller kontrol af en bestemt IP-adresse. En IP-adresse, der består af et sæt af numre, er vanskeligt at genkende og huske. Et domænenavn, såsom Google.com, for eksempel, er lettere at huske end en række tal. Hvert domæne ejer er registreret i WHOIS databasen, der drives af InterNIC. Du kan finde domænet ejeren ved at få adgang til databasen. Nogle domæne ejere foretrækker at holde deres navn eller firmanavn private. I de tilfælde, der er et domæne administrationsselskab ofte opført som registranten snarere end den faktiske ejer.

Vejledning

1

Gå til et websted med en WHOIS domæne opslag værktøj som GoDaddy, InterNIC, DomainTools eller Network Solutions (se Resources).

2

Indtast domænenavnet i søgefeltet (f.eks domainname.com).

3

Tryk på knappen "Søg".

4

Se "Current Registrar" information. Ud over at finde ud af domænets ejer, vil du se andre oplysninger, som den administrative kontaktoplysninger, dato domænet blev registreret, og da registreringen udløber.

Sådan Find Out til hvem et domæne er registreret?

Sådan Find Out til hvem et domæne er registreret?


Internet navne- og Numbers (ICANN) fører et register over hver ny domænenavn og dens ejer. Når en person registrerer et domæne, ICANN gemmer sin identitet og kontaktoplysninger som et offentligt rekord, medmindre han vælger privat registrering, som normalt koster mere. Du kan finde disse oplysninger gratis online.

Vejledning

1

Gå til Hvem er, bedre der er, eller Network Solutions (se Resources).

2

Skriv domænenavnet i søgefeltet, efterfulgt af domænesuffiks, såsom ".com", ".biz" eller ".net". Du kan også vælge domænesuffiks fra en drop-down menu, hvis indiceret.

3

Klik på "Return".

4

Rul ned for at finde navn og kontaktoplysninger på den person, som domænet er registreret.

TIPS

 • Hvis der intet navn og kontaktoplysninger, kan hjemmesiden ejeren har valgt at gøre hendes oplysninger private.

Sådan bruges People Finder

People Finder er en hjemmeside, der tilbyder flere søgemuligheder. Den er designet til at hjælpe med at finde navne, adresser, telefonnumre eller postnumre med "kryds og tværs" mapper. People Finder er en højteknologisk og moderne version af gamle telefonbøger og Information Directories, der giver adgang til databaser via internetforbindelser. Hvis du har brug nogen af ​​de oplysninger People Finder tilbyder, følge et sæt formel til at opnå resultater.

Vejledning

1

Log ind på People Finder hjemmeside. Vælg den type søgning, du vil udføre i menulinjen, som er nær toppen af ​​siden. Mulighederne omfatter "White Pages", "Public Records", "De Gule Sider", "Reverse Phone" og "postnumre." Klik på det ønskede valg. Som hovedregel skal du bruge White Pages til at lokalisere folk og Gule Sider til at finde virksomheder. Public Records er en god mulighed for at opdage kriminelle baggrund historier og kørsel optegnelser. Også inkluderet i offentlige registre er hjemme gerninger, auto og køretøjer ejerskab og ejendomssøgninger.

2

Indtast de oplysninger, du har ved hånden. For eksempel, hvis du vælger "White Pages" og har et telefonnummer uden navn eller adresse, indtast den i "Reverse Phone", og tryk på "Enter". Hvis du har en adresse og intet navn, indtast de oplysninger, du har i de relevante søgefelter.

3

Træk op oplysninger (f.eks hjemmesider eller baggrundstjek) forbundet til den person, du forsker ved at indtaste personens navn i navnefelter. Tilføj hans adresse eller tilstand, hvor han bor, hvis du kender dem.

4

Udskrive kopier af de oplysninger, hvis det ønskes, ved at klikke på "Print" eller ved hjælp af din Internet browsers "Udskriv" valgmulighed.