Find Et Telefonnummer

Sådan Find et telefonnummer

Sådan Find et telefonnummer


Før fremkomsten af ​​internettet og mobiltelefoner, finde nogen telefonnummer var en forholdsvis enkel proces, især før tilføjelsen af ​​dusinvis af nye områdenumre over hele landet. Lokalisering af telefonnummeret på en virksomhed eller person, er imidlertid forholdsvis enkel, hvis du ved hvor de skal lede. For at gøre det let for dig selv, holder ofte kaldte telefonnumre i en papirbaseret adressebog, så du har backup oplysninger skal din mobiltelefon være tabt, stjålet eller beskadiget.

Vejledning

1

Slå op nummeret i din lokale telefonbog. Hvis du forsøger at finde nummeret på en virksomhed, skal du bruge de gule sider, der organiserer telefonnumre og adresser ved type virksomhed eller branche. The White Pages viser boligområder telefonnumre fra den enkeltes efternavn, efterfulgt af fornavn eller initialer. Mange biblioteker hus kopier af telefonbøger for byer over hele landet.

2

Søg efter nummeret på hjemmesiderne for de gule sider eller White Pages. Søg på for- og efternavn og by, eller ved firmanavn eller kategori og by.

3

Ring til din lokale mappe assistance nummer, typisk 411 eller 1411. Operatøren vil bede dig om byen og tilstand af din registrering, samt navnet på den person eller virksomhed, som du har brug for et nummer. Nogle telefonselskaber opkræve for mappe bistand opkald, så spørge din udbyder om gebyrer, før du placerer dit opkald.

4

Find et telefonnummer til en forretning ved at besøge sin hjemmeside. Ofte vil en virksomhed liste sit telefonnummer og adresse nederst på sin hjemmeside, men nogle gange vil du finde disse oplysninger på en side med titlen "Kontakt" eller "Om".

5

Besøg folk-Finder hjemmesider for at finde telefonnumre og adresser til personer med hvem du har mistet kontakten. Normalt vil du nødt til at betale en engangs-gebyr for at få oplysninger om en bestemt person kontakt.

Sådan Find Enhver, telefonnummer

Her er en artikel om hvordan man kan finde nogen, telefonnummer. Hvis du gerne vil vide, hvordan man finde nogen telefonnummer, skal du læse denne artikel.

Vejledning

1

Her er hvordan man kan finde nogen, telefonnummer. Gå til www.whitepages.com og du vil se, at du har et væld af muligheder. Du kan finde en person, finde en virksomhed, eller gør en reverse lookup på et telefonnummer, der kan have kaldt dig.

2

Hvis du ønsker at finde en persons telefonnummer, bare tilslut oplysningerne i "find folk" område. Derefter kan du finde den person, du leder efter herunder deres telefonnummer og adresse.

3

Også, hvis en ukendt nummer har kaldt din telefon, kan du bruge denne hjemmeside til at finde ud af, hvem dette nummer tilhører.

4

Bare skriv i antallet og søgning. Du vil finde ud af, hvem der har ringet til dig og om du kender personen eller virksomhed.

5

Denne hjemmeside er meget nyttigt for at finde ud af en masse information.

Sådan Find et telefonnummer fra en adresse

Sådan Find et telefonnummer fra en adresse


Hvad gør du, hvis du ønsker at finde telefonnummeret på en virksomhed eller person, men du kun har en adresse for at gå med? Der er en publikation, der kan gøre en sådan søgning så let som at kigge gennem en telefonbog. Faktisk, det er, hvad du gør-med en bog kaldet en "reverse telefonbog", som opregner telefonnumre efter adresser og navne. Du kan finde disse mapper på tryk på din lokale boghandel eller online. En omvendt telefonbog gør at finde et telefonnummer fra en adresse meget let at gøre.

Vejledning

1

Få adgang til internettet og logge ind i nogen reverse telefonbog. Find det afsnit af det websted, der giver dig mulighed for at indtaste en adresse.

2

Indtast den adresse, du har. Hvis du også har personens navn, vil det hjælpe dig med at kontrollere oplysningerne, hvis der er mere end én liste.

3

Klik på "opslag" knappen og vente på den næste side for at generere en rapport. Scanne siden for navnet på den person, du forsøger at finde.

4

Find telefonnummeret under navnet på listen.

TIPS

  • Hvis telefonnummeret er unoterede, vil omvendt telefonbog fortælle dig det.

Hvordan man finder nogen telefonnummer Online

Hvordan man finder nogen telefonnummer Online


Behov for at ringe til en ven? Mistet nummeret? Hvis du har adgang til internettet, er du heldig. I USA, telefonnumre er normalt et spørgsmål om offentlig registrering, medmindre de er unoterede. Mens disse optegnelser omfatter hovedsagelig fastnet er selv cellulære telefonnumre bliver nemmere at finde i dag.

Vejledning

1

Sørg for, at du ved, hvordan man staver det fulde navn på den pågældende person, før du begynder din søgning. Har du nogen idé om, hvor mange Joe Smiths der i en enkelt amerikansk by, endsige hele USA eller endda i verden? Men hvis du på forhånd ved, at den person, du forsøger at finde er opkaldt Joseph Tiberias Smith, vil det være lettere for dig at spore ham ned.

2

Saml så mange ekstra detaljer, som du kan i forvejen om den person, du forsøger at finde. Jo flere oplysninger, du kender, såsom hendes alder, nuværende adresse og fødselsdag, jo lettere vil det være at indsnævre din søgning.

3

Gå til steder såsom Zabasearch eller Intelius at søge efter en persons telefonnummer, hvis denne person bor i USA. Disse hjemmesider giver grundlæggende oplysninger, såsom en persons navn, alder, nuværende adresse, telefonnummer og potentielle pårørende, gratis. For et ekstra gebyr, de tillader dig adgang til mere avancerede baggrundstjek, enten på en engangs-eller tilbagevendende månedlig basis. Det er op til dig at beslutte, om du ønsker at betale for mere detaljerede søgninger. Hvis du forsøger at finde en persons telefonnummer, skal de gratis tjenester tilstrækkeligt.

4

Gå til websteder, der giver dig mulighed for at finde både amerikanske og internationale telefonnumre. For eksempel, gå til Whitepages at finde os eller canadiske telefonnumre; BT eller 192 vil finde telefonnumre i Det Forenede Kongerige.

5

Søg efter den person, du forsøger at finde på en søgemaskine som Google. Da de fleste virksomheder og netværk i hele verden foregår online, folk ofte offentliggøre deres CV på internettet eller give deres kontaktoplysninger på en personlig salgsfremmende hjemmeside.

6

Søg efter den person, du forsøger at finde på social networking websites som Facebook eller MySpace. Dette vil ikke kun give dig mulighed for at finde flere oplysninger om den person i almindelighed, men du kan være i stand til at finde hans telefonnummer på sådan en side, hvis han har valgt at gøre det synligt for offentligheden.

Hvordan man finder nogen telefonnummer Hvis jeg ikke kender deres adresse

Mens de fleste mennesker i USA har opført telefonnumre, der er offentlige rekord, nogle telefonnumre er unoterede og ikke tilgængelig for offentligheden. Så alle kan finde disse telefonnumre. Mens kende en persons adresse hjælper dig med at finde hendes telefonnummer, er det ikke nødvendigt. Så længe du har adgang til internettet, og nogle grundlæggende oplysninger om den person, kan du finde telefonnummeret i løbet af få minutter.

Vejledning

1

Brug online telefonbøger. Der er online udgaver af både de hvide sider og gule sider (se Resources). De hvide sider viser boliger telefonnumre, og de gule sider viser business telefonnumre. Indtast personens fornavn, efternavn og / eller firmanavn. Dette vil producere en liste med matchende navne med telefonnumre og adresser.

2

Prøv internetbaserede People Finder tjenester. De mennesker søg databaser er mere omfattende end de online telefonbøger. Udfør en søgning ved hjælp af personens navn. Søgninger, der indeholder oplysninger, såsom personens alder, fødselsdato eller midterste initial producerer mere præcise resultater.

3

Søg social networking websites som MySpace og Facebook. Millioner af mennesker sende deres profiler på disse netværk. Profilerne omfatter ofte kontaktoplysninger såsom telefonnumre.

Sådan Find et telefonnummer fra en adresse i London

Sådan Find et telefonnummer fra en adresse i London


At finde en persons telefonnummer i London, England, er ikke så ligetil, som det måske ser ud. Ingen muligheder for at søge efter en cellulær eller unoterede nummer i England på internettet. Men med et efternavn, og en placering, telefonnumre til dem i Det Forenede Kongerige, der er angivet kan findes relativt let. Information kan også modtages ved at kalde et telefonnummer indefra England.

Vejledning

1

Åbn en internetbrowser på computeren. Enter "British Telecom" i søgefeltet øverst til højre på siden. BT eller British Telecom er en af ​​de største telefon udbydere i Det Forenede Kongerige, så det er et godt sted at starte et telefonnummer søgning. Vælg "Residential Numbers" fra mulighederne.

2

Indtast den enkeltes efternavn i den relevante rubrik. Indtast den enkeltes placering i det andet felt. Vælg "Søg" når afsluttet. En liste over mulige navne vil blive genereret gennem søgningen. Oplysningerne bør omfatte adresse og telefonnummer. Søgning på hjemmesiden er gratis.

3

Call "0800 100 100" fra en fastnet eller mobiltelefon i Det Forenede Kongerige for BT telefon nummeroplysningen. Et telefonnummer kan modtages ved at tilvejebringe en adresse i London eller andre dele af Det Forenede Kongerige. Dog kan mod betaling, når du bruger denne mulighed.

TIPS

  • En anden Internet mulighed er 192.com. Denne hjemmeside ligner British Telecom og giver de samme oplysninger gratis.

Hvordan man finder nogen telefonnummer i Tilton, New Hampshire

Hvordan man finder nogen telefonnummer i Tilton, New Hampshire


Uanset om du har mistet et telefonnummer til en ven eller et familiemedlem, eller du ønsker at komme i kontakt med en lang-mistet slægtning eller ven, kan du gøre det ved at søge online for personens telefonnummer eller ved at kontrollere den lokale telefonbog. Ser op et telefonnummer til en person, der bor i Tilton, vil New Hampshire kræve en specialiseret online søgning ved hjælp af meget specifikke søgeparametre. Alternativt kan du tjekke den hvide sider katalog for Tilton området.

Vejledning

Søger online

1

Åbn en webbrowser på din computer eller smartphone og navigere til WhitePages.com, AnyWho.com eller 411.com hjemmeside. Klik på "Find personer" fanen.

2

Indtast for- og efternavn på den person, du leder efter i de udpegede søgefelter.

3

Skriv "Tilton, New Hampshire" ind i byen og stat felt.

4

Klik på "Find" og vent søgeresultaterne for at befolke på skærmen. Skriv ned eller udskrive notering oplysninger til dine optegnelser. Hvis din søgning returnerer flere resultater, nedskrive oplysninger for hver synlig og giver hver person et opkald, indtil du finder den enkelte, for hvem du søger.

White Pages Directory

5

Besøg et bibliotek i byen Tilton, New Hampshire for at søge den hvide sider telefonbogen for denne by. Du kan også finde et eksemplar af denne telefonbog i biblioteket af en nærliggende samfund.

6

Naviger gennem telefonbogen og søg efter personens efternavn og derefter søge efter en kamp på det første navn.

7

Skriv ned personens adresse og telefonnummer, når du har placeret en kamp. Hvis du finder flere kampe, nedskrive telefonnummeret for hver person. Ring hvert nummer, indtil du finder den person, du forsøger at finde.

TIPS

  • Hvis den person, du leder efter har en ikke offentliggjort telefonnummer, vil du ikke kunne finde hans nummer ved at søge online eller i telefonbogen.

Sådan Find et telefonnummer gratis ved navn & City

Sådan Find et telefonnummer gratis ved navn & City


Når du forsøger at nå nogen og ikke har sit nuværende telefonnummer, kan du undgå at betale et gebyr for at ringe nummeroplysningstjenester oplysninger via din fastnet telefon eller mobiltelefon service. Din lokale telefon hvide sider directory lister folk ved efternavn og ofte viser gade og by oplysninger, men hvis den person, du søger liv uden for det område, som din telefonbog, se ham op på en af ​​de specialiserede internetsider, der tillader dig at søge at bruge navnet og by.

Vejledning

Anywho

1

Skriv personens efternavn i "Last Name" boks i Anywho stedet (se Resources), skriv derefter det første navn i "First Name" feltet.

2

Skriv personens by i "City eller postnummer" boksen, og vælg en tilstand fra pull-down menuen.

3

Klik på "Find" for at få dine søgeresultater.

White Pages

4

Skriv personens efternavn i "Last Name" boks i White Pages webstedet (se Resources) og derefter skrive det første navn i "First Name" feltet.

5

Skriv personens by i "City eller postnummer" boksen.

6

Klik på "Find" for at få dine søgeresultater.

411.com

7

Indtast efternavnet på den person i "Last Name" boks i 411.com stedet (se Resources), og skriv derefter personens fornavn i "First Name" feltet.

8

Skriv navnet på den pågældendes by i "City eller postnummer" boksen.

9

Klik på "Søg" for at få dine søgeresultater.

Sådan Find en telefonnummer Brug Facebook

Facebook giver brugerne mulighed for at vise eller skjule deres kontaktoplysninger. Hvis kontaktoplysninger på den person, hvis nummer, du forsøger at finde er låst op, få hans telefonnummer er nemt. Hvis kontaktoplysningerne er låst, vil det være din kontaktperson beslutning, hvis du kan få hans telefonnummer.

Vejledning

1

Følg Facebook linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.

2

Log ind på din konto eller oprette en konto, hvis du ikke allerede har en.

3

Skriv navnet på den bruger, hvis oplysninger, du forsøger at opnå i "Søg", og klik derefter på søgeknappen, som har en lille forstørrelsesglas ikon på det.

4

Rul ned profilskærmen til informationsområdet. Hvis kontaktoplysningerne er låst op, skal du straks se et telefonnummer. I nogle tilfælde kontaktoplysninger såsom en Instant Messenger kaldenavn eller en e-mailadresse kan inkluderes i stedet for et telefonnummer eller fysisk adresse.

5

Send en besked via Facebooks beskedsystem, hvis et telefonnummer er ikke tilgængelig. Anmode om, at kontakt giver dig hendes telefonnummer og har din grund til at anmode om disse oplysninger. Vil sende beskeden, skal du klikke på "Send (personens navn) en besked" link.

6

Opret meddelelsen, og omfatter et emne header ligesom du ville gøre med e-mail, og klik derefter på knappen "Send". Din besked vil enten blive accepteret eller afvist som valgt af beskeden modtager.

Hvordan at finde den telefonnummer til en Internet Vendor

Internet-udbydere kan kontaktes direkte via telefon med spørgsmål eller bekymringer fra kunder eller potentielle kunder. Disse virksomheder har ofte et telefonnummer dedikeret til kundeservice. Telefonnummeret til en Internet-udbyder kan findes på internettet via internettet udbyderens hjemmeside eller via et websted, der beskæftiger sig direkte med telefonnumre.

Vejledning

1

Gå til Internet udbyderens hjemmeside og rul ned til "Kontakt os" linket i bunden. Kig efter en kundeservice nummer, når rettet til næste side.

2

Søg efter antallet af Internet-udbyder på en hjemmeside dedikeret til at erhverve telefonnumre (se Resources), hvis du ikke kan finde nummeret på sælgerens hjemmeside.

3

Gennemgå søgeresultaterne. Resultater kan omfatte alle tallene for hvert kontor virksomheden har. Vælg det nummer, som er tættest på dit område.

Sådan Find et telefonnummer Brug af en e-mail adresse

Sådan Find et telefonnummer Brug af en e-mail adresse


Måske den eneste kontakt oplysninger, du har om en person er en e-mailadresse, men du gerne vil denne persons telefonnummer, også. Du kan være ligetil og blot sende en e-mail til den person, der anmoder hans telefonnummer, eller du kan foretage nogle reverse email søgninger, og med lidt efterforskningsarbejde, se om et telefonnummer er knyttet til denne e-mail-adresse.

Vejledning

1

Send en e-mail. Den nemmeste og mest ligefremme måde at finde telefonnummeret er simpelthen at sende en e-mail og spørge. Hvis det er en e-mail-adresse til nogen, du ikke kender godt, høfligt genindføre dig selv og forklare, hvorfor du gerne vil personens telefonnummer.

2

Foretag en dyb websøgning. De webcrawlere af en dyb web søgemaskine finde information at generelle formål søgemaskiner gå glip af. Pipl, en dyb web søgemaskine, søger hjemmesider, blogs, online-dokumenter, medlemslande mapper, personlige profiler og mere. Gå til Pipl.com, klik på "Send e-mail" linket, indtaste e-mail-adresse, og tryk på knappen "Søg". Eventuelle forekomster af denne e-mail-adresse vises som links - klik hvert link og se indholdet for et telefonnummer tilknyttet denne e-mail-adresse.

3

Søg sociale netværkssider. En gratis, omfattende sociale netværk søgning er YoName, som lader dig søge i 26 social networking sites på én gang. Det er muligt, en person kan liste hendes e-mail-adresse, samt hendes telefonnummer, på et sådant sted. Gå til Yoname.com, skal du vælge "Folk Søg" knappen i midten af ​​websiden, indtaste e-mail-adresse, og tryk på "Yo!" Knappen. Denne søgning involverer nogle undersøgelser (for eksempel, hvis den e-mailadresse vises i en MySpace hjemmeside, skal du klikke på dette link og søge dette websted for et telefonnummer tilsluttet denne e-mail-adresse).

4

Søg alle Craigslist annoncer. Sommetider folk liste deres e-mail adresser og telefonnumre i Craigslist annoncer. For at gennemføre en omfattende, gratis søgning af alle Craiglist annoncer, gå til Searchallcraigs.com, indtaste e-mail-adresse, skal du trykke på knappen "Søg", og gennemgår resultaterne. Hvis Denne e-mailadresse vises i en annonce, skal du klikke på dette link og se annoncen for et telefonnummer.

5

Foretag en nyhed søgning. Nogle gange kan en media artikel kan indeholde kontaktoplysninger (e-mail-adresse, telefonnummer) for en person, så det er nyttigt at gennemføre en omvendt søgning email i et medie søgemaskine som Mool, der søger 4.500 radio og tv, aviser og nationale magasin websteder. Gå til Mool.com, klik på "Media" linket mod bunden af ​​skærmen, skal du indtaste den e-mailadresse, og tryk på knappen "Søg". Hvis denne e-mail-adresse vises i et medie link (som i en online avis artikel), skal du klikke på dette link og se oplysningerne for et telefonnummer til denne e-mail-adresse.

6

Leje en privatdetektiv. Efterforskere har ressourcer, herunder proprietære databaser, hvor de kan gennemføre yderligere forskning for at finde eventuelle telefonnumre, der er forbundet med en e-mailadresse. For at finde en kvalificeret investigator, skal du kontakte den faglige private efterforskere forening i din tilstand. For at finde statslige organisationer, så at Pimagazine.com, og under "PI Links" i den øverste blå bjælke, skal du vælge "State Associations-USA."

Hvordan man finder nogen telefonnummer i MD

Hvordan man finder nogen telefonnummer i MD


Sporing ned et telefonnummer har aldrig været nemmere. Selv hvis du er på den anden side af kloden, er det let at opspore numre andetsteds via internettet. Hvis du har brug for at finde en persons telefonnummer, der bor i staten Maryland, har du flere ressourcer. Ved at bruge internettet, kan et telefonnummer kan findes inden for et par sekunder til et minut, afhængigt af din forbindelse hastighed. Med fremkomsten af ​​smartphones, behøver du ikke engang at have en computer længere.

Vejledning

1

Lede en internet browser til en stor søgemaskine som Google eller Bing. Mange browsere har søgefelter, der automatisk søger efter din forespørgsel i søgemaskinerne, når info er indtastet. For eksempel Safari har et søgefelt i øverste højre hjørne til et sådant formål. Indtast navn eller den person, første og sidste, og "Maryland" i søgefeltet. Hit enter.

2

Kig på øverste søgeresultater for at finde navn, adresse og telefonnummer på den ønskede søgning.

3

Ring 411 på en celle eller fastnet og følg stemmemeddelelser. Sig "Maryland", som skal sendes til Maryland bibliotek. Tal personens fulde navn og vente på nummeret. Har en pen og papir klar til at skrive det ned, eller for et mindre gebyr, har 411 forbinder dig direkte til nummeret.

4

Brug "dinosaur" metode til at se op til nummeret. Hvis du er i Maryland, finde en hvid sider telefonbog og se op personens efternavn alfabetisk og finde nummeret.

Sådan Find et telefonnummer i et andet land

Sådan Find et telefonnummer i et andet land


Ser op et internationalt telefonnummer kan ske via kundeservice agent assistance levende telefon eller ved at søge på en online international telefonbog. De landekoder, exit koder og omkostninger er nødvendige for at foretage opkaldet også findes noteret på disse hjemmesider eller fundet via en agent hjælp, når de søger efter en bestemt international telefonnummer. Du kan også finde disse oplysninger gennem dit lange distance udbyder gratis eller mod betaling.

Vejledning

Brug Online Directories

1

Find landekoden for det land, du har brug for at ringe. Slå op exit kode samt at kalde ud af det land, du ringer fra, hvis du ikke allerede kender det.

2

Tjek online hjemmesider, såsom Landekoder eller klokkeslæt og dato, for at søge efter landekoden for, hvor du vil ringe til, samt den korrekte exit for landet af access. Eventuelle særlige instruktioner, der er nødvendige for at bruge en landekode eller at ringe til et bestemt land, som enhver anden cifre eller lokale præfikser at omfatte, vil fremgå i forbindelse med sin børsnoteret landekode.

3

Søg efter en specifik international virksomhed eller personlige telefonnummer via online internationale telefonnummer bibliotek hjemmesider, såsom Number Way eller Telefonbog of the World. Kombiner det internationale telefonnummer fundet med exit kode og landekode nødvendigt at kunne foretage opkaldet.

Opkald til International telefonbog Assistance

4

Sikre adgang til nødvendige værktøjer - pen og papir eller en mobiltelefon - til at registrere de oplysninger, der vil blive givet, før du ringer om international telefonbog assistance. Dial "00" på telefonlinjen, der bruges til at foretage opkaldet og bede kundeservice agent direkte overfører opkaldet til international bibliotek bistand.

5

Følg eventuelle anvisninger af agenten eller prompter ansøgt om, og give alle nødvendige oplysninger, såsom navnet på den part bliver kaldt, sprog præference eller debitering valg for langdistance gebyrer. Vælg at være direkte forbundet med det antal, når en agent finder det, men ved, at de fleste telefon luftfartsselskaber opkræve et gebyr for denne mulighed. Hæng op og ringe direkte ved hjælp af exit kode plus landekoden plus nummer for at undgå disse yderligere convenience afgifter.

6

Søg online for opførelsen af ​​forskellige toll-free internationale mappe søgetjenester, der kan kaldes for at oprette forbindelse til international mappe bistand, hvis dit telefonselskab ikke tilbyder international bistand. Disse tjenester ofte opkræve en tilslutningsafgift, hvis du opretter forbindelse til en søgetjeneste af en konkurrerende udbyder.

TIPS

  • Hvis du søger efter et internationalt telefonnummer tilhører en erhvervsorganisation, gøre en søgning på nettet for selskabets hjemmeside. Hjemmesiden ofte vil liste de internationale kontaktnumre for out-of-land, der ringer, der viser alle nødvendige koder.
  • Vær opmærksom på, at hvis der opkræves et gebyr for international mappe bistand, den enten vil blive faktureret til det telefonnummer der anvendes til at foretage opkaldet fra udbyderen af ​​telefonitjenesten eller konteres et kreditkort.

Sådan Find et telefonnummer i Sydafrika

Sådan Find et telefonnummer i Sydafrika


Med blot et klik på en knap, internettet giver mulighed for at få adgang til oplysninger som aldrig før. Den tykke og pladskrævende Gule Sider er ikke længere nødvendigt, da nettet indeholder et væld af oplysninger lige ved hånden. Uanset om du har brug for et telefonnummer eller en adresse til en person eller virksomhed i Sydafrika, søge online giver dig mulighed for at se de oplysninger, du leder efter globalt.

Vejledning

Brabys

1

Besøg Brabys hjemmeside for at søge efter en virksomhed telefonnummer i Sydafrika (se Resources).

2

Klik på "Telefon Søg", og indtast virksomhedstype og firmanavn for at søge efter det telefonnummer i Sydafrika.

3

Klik på drop down menuen og vælge den placering i Sydafrika for at indsnævre søgeresultaterne for erhvervslivet telefonnummer og klik "Søg". Hvis du er usikker på det sted, skal du blot klikke på "Søg".

4

Klik på linket i den virksomhed, du søger efter at se deres kontaktoplysninger. Du vil være i stand til at se det telefonnummer i Sydafrika, faxnummer og fysisk adresse. Du kan også se på hjemmesiden for virksomheden, e-mail til notering til dig selv eller en ven og udskrive det.

White Pages

5

Besøg Online telefonbog for Sydafrika for at søge efter telefonnummeret på den person, du leder efter (se Resources).

6

Indtast navnet på den person, du er på udkig efter, samt placeringen i søgefeltet. Du kan ændre fanerne for en bolig, medicinsk, regering eller erhvervslivet søgning.

7

Klik på "Søg" for at få vist søgeresultaterne for det telefonnummer, du søger. Hvis der er flere resultater, kan du sortere efter stigende eller faldende dine søgeresultater.

8

Skriv, udskrive eller bookmark resultaterne for det telefonnummer i Sydafrika. Du kan også dele resultaterne ved at sende en sms fra stedet, email eller chatbesked.

Gule Sider

9

Besøg hjemmesiden for Sydafrikas Online firmavejviser at søge efter det telefonnummer, du søger. Du kan søge efter enhver virksomhed type (se Resources).

10

Indtast navn og placering af virksomheden i søgefeltet og tryk på Enter-tasten. Dette vil vise resultaterne for det telefonnummer, du søger efter i Sydafrika.

11

Klik på "telefon" ved siden af ​​ikonet telefonen for at se den sydafrikanske virksomhedsnummer. Du kan gemme dine resultater eller dele dem via SMS, e-mail eller instant messenger. Du kan også se kortet over din søgning, og få kørselsvejledning til placeringen.

Hvordan kan jeg finde et telefonnummer i Giessen, Tyskland?

Hvordan kan jeg finde et telefonnummer i Giessen, Tyskland?


Der var en tid, hvor at finde en telefon notering for nogen, som bor i en anden by var en vanskelig udsigt til, at involverede finde en trykt telefonbog den By. Finde en liste i et fremmed land var endnu vanskeligere. Internettet har ændret alt dette, og online hvide sider er tilgængelige for mange lande rundt om i verden, herunder Tyskland.

Vejledning

1

Besøg Das Telefonbuch, online hvide sider programoversigter for Tyskland.

2

Vælg det sprog, du ønsker at arbejde i fra pull-down menuen øverst på siden. Du kan vælge engelsk, tysk eller en række andre europæiske sprog.

3

Indtast det navn, du søger efter i "Hvem" boksen og indtast "Geissen" i "Hvor" boksen. Det tyske sprog bruger en speciel karakter for en dobbelt-S (en Eszett). Når du skriver "Geissen" i formularen, vil systemet genkende dette som de tyske dobbelt-S, og der er ikke behov for specialtegn.

4

Klik på "Find". De tyske hvide sider vil returnere en side med en række forskellige steder, der har "Geissen" i stednavnet. Klik på "Find på alle steder" for at søge alle steder, eller kontrollere de enkelte lokaliteter, du vil søge, og klik på "Find i skarp Places".

5

Gennemgå resultatsiden for de hvide sider lister, der matcher dine søgekriterier.

Hvordan finder man en canadisk telefonnummer

At finde et telefonnummer overalt i verden er enkel, når du bruger online telefonbøger. Telefonnumre i Canada, er opført i området telefonbøger og online på Canada411 hjemmeside. Følg disse anvisninger for at finde den canadiske telefonnummer du behøver.

Vejledning

Find en personlig telefonliste

1

Åbn din internetbrowser. Gå til Canada411 websted for at søge efter en persons navn og telefonnummer.

2

Klik på "Find en person." Dette vil åbne et nyt vindue, hvor du skal indtaste personens oplysninger.

3

Skriv personens fornavn i feltet "Name" feltet. Sørg for at der er flueben i "begynder med" boks, så søgemaskinen søger efter alle navne, der begynder med det første bogstav i det søgte navn. At skrive i hele fornavnet er valgfri, men din får et bedre resultat, hvis du bruger et fuldt navn.

4

Sæt personens efternavn i "Efternavn" boksen. Dette er et obligatorisk felt. Du kan tjekke markere "begynder med" indstilling, men det er bedre at have det fulde efternavn.

5

Tilsæt by eller postnummer i "City eller postnummer" boksen. Søgemaskinen vil derefter se på et bestemt område for den person.

6

Klik på pilen for enden af ​​"provinsen", og vælg en provins på listen.

7

Klik på "Søg". Den fulde adresse og telefonnummer vil blive vist.

Find en Business Phone Number

8

Åbn din internetbrowser. Gå til Canada411 websted for at søge efter firmanavn og telefonnummer.

9

Klik på "Find en Business." Dette vil åbne et nyt vindue, hvor du skal indtaste forretningsoplysninger.

10

Angiv en by eller postnummer i "Placering" boksen.

11

Klik på "Find". Søgemaskinen vil vise den canadiske firmanavn og telefonnummer.

TIPS

  • Brug den korrekte stavemåde af nogen navne.

Hvordan finder man et telefonnummer i Missouri

Hvordan finder man et telefonnummer i Missouri


Du kan have flere grunde til at ville slå en bolig eller forretning telefonnummer i Missouri, for eksempel for at finde en ven. Ser op til et telefonnummer er nu mere praktisk end nogensinde før, da telefonnumre i hele verden er lige ved hånden. Standard, fysiske, papirbaserede telefonbøger for privatkunder og erhvervskunder numre er nu online. Takket være disse websteder, er det muligt for dig at slå op enhver virksomhed eller bolig nummer i staten Missouri.

Vejledning

1

Gå online til den officielle telefonnummer hjemmeside, som huser telefonbøger for alle byer i staten Missouri (se Resources). Klik på Missouri by efter eget valg, og klik om det nummer, du søger efter, bolig eller forretning. Indtast derefter personens navn, og adresse og klikke på "Søg".

2

Brug en søgemaskine telefonbog såsom Yahoo! Search People eller Google Phone Directory. Indtast navnet på den Missouri bopæl eller virksomhed, du leder efter, og klik på "Søg".

3

Tast "411" hotline til at tale med en levende operatør, der kan se op Missouri telefonnummer, du prøver at finde.

TIPS

  • Jo flere oplysninger, du har på den person eller virksomhed, jo bedre er dine chancer for at finde den Missouri telefonnummer, du leder efter. Du skal mindst navnet på den virksomhed, eller det fulde navn på den person. Bolig eller forretningsadresse også med til at indsnævre søgeresultaterne for nøjagtighed. Når du søger efter personlige telefonnumre, omfatter mellemledere initialer, der hjælper med at indsnævre søgeresultaterne, hvis flere resultater genereret for samme navn.
  • Disse trin metoder vil hjælpe dig med at foretage en søgning for at finde Missouri telefonnummer, du leder efter, men præcise resultater kan ikke garanteres.

Hvordan at finde en persons telefonnummer Brug LinkedIn

LinkedIn er en af ​​internettets mest populære netværkssider. Skabe et netværk af personer, du kender, og tillade andre at se dit netværk. Når du ønsker at komme i kontakt med en person via telefon og ved, at han er en LinkedIn medlem, skal du følge nedenstående trin for at finde hans telefonnummer.

Vejledning

1

Tilmeld dig LinkedIn. Gå til webstedets hjemmeside og finde den Opret konto mulighed. Det er gratis at oprette en konto med denne tjeneste. Tænk bare på en skærm og en adgangskode.

2

Opret en profil på LinkedIn hjemmeside. Dette giver dig mulighed for at fortælle folk, hvem du er og er det første skridt i at skabe et netværk. Udfyld så mange oplysninger som du ønsker. Mange mennesker omfatter deres kontaktoplysninger, arbejde historie og uddannelse.

3

Søge efter navnet på den person, du ønsker at kontakte. Hvis han har et unikt navn, kan den første eller sidste navn være alt hvad du behøver. Men hvis han har et fælles navn, kan du kende hans mellemnavn indledende eller en anden oplysning for at finde den rigtige person.

4

Scan profilen når du er sikker på at du har fundet den rette person. Mange profiler omfatter personlige kontaktoplysninger såsom celle, hjem, og arbejde telefonnumre. Hvis din person har valgt at gøre dette, er du heldig. Men nogle mennesker vælger ikke at liste deres telefonnummer af sikkerhedsmæssige årsager.

5

Send en besked til den person, hvis hans telefonnummer ikke er på listen. LinkedIn giver dig mulighed for at sende beskeder til andre profiler indehavere. Fortæl ham, hvem du er og hvorfor du ønsker at ringe til.

Sådan finder din netværksadministrator telefonnummer

Sådan finder din netværksadministrator telefonnummer


Hvis du har en virksomhed eller personlig hjemmeside, kan du ikke vide, hvordan driften i baggrunden styres og drives. Ved hjælp af en web-vært, kan du være vært og dele dine web filer og dokumenter samt oprette din hjemmeside. Netværksadministratorer at sikre dit website fungerer gnidningsløst på alle tidspunkter, med til at befri ubudne gæster og vira og fjerne andre problemer, der kan opstå på din servers. Netværksadministratoren væsentlige "beskytter" din hjemmesides servere mod skadelige indtrængen og andre spørgsmål.

Vejledning

Bruge Web Hosting Provider websted

1

Besøg din webhost officielle hjemmeside, hvis du har problemer med din hjemmeside eller dets servere.

2

Log ind med det brugernavn og den adgangskode, du har fået af din webhost.

3

Find og klik på en "Support" eller "Live Help" linket, hvis det er tilgængeligt. Du kan rettes til en liste over support, der kan løses med en hurtig læst, eller du kan tale med levende kundesupport. Følg vejledningen på skærmen, hvis du vælger "Live Help" for at tale med nogen direkte. Forklar eventuelle tekniske problemer, du kan have til at tale videre med en netværksadministrator eller teknisk support repræsentant.

Du kan også søge i afsnittet "Support" af en hjemmeside, ser op specifikke netværk eller tekniske problemer eller problemer, du kan opleve.

Alternativt kan du klikke på "Kontakt os" til at kontakte din webhost direkte vedrørende de særlige spørgsmål på din hjemmeside. Du behøver ikke at være logget ind for at kontakte din webhost, men du kan stadig nødt til at indtaste personlige oplysninger til at kontakte formål. Du vil blive bedt om at angive oplysninger om problemet. Giv detaljerne, herunder tomme skærme, lastning fejl eller andre konflikter. Klik på "Send". Du skulle høre tilbage fra din webhost inden for 24 til 48 timer, afhængig af den web vært politik om responstid.

Du bør være i stand til at finde et telefonnummer til den web vært på "Kontakt os" side. Nogle web host udbydere også sende deres telefonnummer på deres hjemmeside.

Uden at vide Web Host Information

4

Åbn din computers internetbrowser. Hvis du ikke kender din hjemmesides vært, besøge en gratis, troværdig "DNS" opslag hjemmeside (se Referencer).

5

Find "DNS" opslag search bar på DNS-opslag hjemmeside. De fleste DNS-opslag websites er tilgængelig i hele verden gratis at bruge for alle.

6

Indtast din hjemmesides URL i DNS søgelinjen til at søge efter alle oplysninger om det specifikke domæne og dens ejer.

7

Lad hjemmesiden til at søge gennem sine web-mapper og finde dine resultater. Dette kan tage et par minutter, afhængig af trafik og mængden af ​​information på hjemmesiden samler. Dine resultater vises, når søgningen er færdig. Du kan se dit domæne Web vært fra denne DNS søgeresultatside. Nu kan besøge dit domæne host officielle hjemmeside for at kontakte support vedrørende din hjemmesides tekniske spørgsmål. Besøg dit domænes vært og klik på "Kontakt os" for at finde et telefonnummer eller send en forespørgsel via e-mail.

Hvordan at finde ud nogen telefonnummer Hvis du ved hvad Street de lever på

Du kan finde en persons telefonnummer, hvis du kender huset og vejnummer, eller hvis du bare vide vejnavnet. Hvis personen kun har en mobiltelefon, vil du ikke være i stand til at finde deres telefonnummer med deres adresse, da kun fastnet telefonnumre vises.

Vejledning

1

Naviger til White Pages hjemmeside.

2

Vælg "Reverse Address" fra listen over faner.

3

Indtast husnummeret og gadenavn. Hvis du kun har et gadenavn, indtaste gadenavn uden husnummer.

4

Indtast by og stat. Klik på "Find" for at se søgeresultaterne.

5

Klik på personens navn. Dette vil tage dig til den næste side, der viser personens telefonnummer. Hvis du bruger bare et gadenavn, skal du søge i alle huse eller bygninger på at street at finde personens navn. Folk, der har en fastnet vil have et telefonnummer på listen. Mobiltelefon numre vises ikke.