facebook bekræftelseskode

Sådan får du en bekræftelseskode på Facebook

Når du tilmelder dig en Facebook-konto, får du chancen for at finde gamle venner og gøre et par nye. Når du opretter din konto, er en e-mail sendt til dig, der indeholder din bekræftelseskode. Du har brug for denne bekræftelseskode til at bekræfte din konto skabelse. Når du indtaster det på Facebook, er du klar til at begynde at bruge sitet. Hvis du ikke fik din bekræftelseskode, kan Facebook sende den til dig igen.

Vejledning

1

Åbn en internetbrowser. Gå til facebook.com. Indtast dit navn, email, password, køn og fødselsdag. Klik på "Tilmeld".

2

Gå til e-mail-adresse, som du har opgivet til Facebook. Åbn Velkommen e-mail fra Facebook til at finde bekræftelseskoden.

3

Tjek spammappen din e-mail-programmets hvis du ikke kan finde e-mail fra Facebook. Nogle e-mail-tjenester automatisk se denne meddelelse som spam.

4

Gå til Bekræft Facebook konto side, hvis du stadig ikke kan finde e-mailen. Indtast din e-mailadresse. Klik på drop-down menuen og vælg "Jeg har ikke modtaget en bekræftelses e-mail."

5

Skriv flere detaljer om problemet, hvis det ønskes, i boksen nedenfor. Indtast det navn, du brugte til at tilmelde dig din konto. Indtast din fødselsdag og klik på "Send". Facebook vil gensende e-mail med koden.

Sådan får du en ny mobil bekræftelseskode

Sådan får du en ny mobil bekræftelseskode


Når du aktiverer mobile tekstbeskeder på Facebook, du tillade det sociale netværk til at sende SMS-beskeder direkte til din mobiltelefon, herunder dine venners seneste opslag på væg, statusser og beskeder. Du kan også modtage meddelelser om venneanmodninger og opdatere din egen status, og uploade billeder og videoer direkte fra din mobiltelefon. Når du tilføjer en ny mobiltelefon til din konto, eller skifte til en ny mobiltelefon, skal du få en bekræftelseskode fra Facebook, som vil give dig mulighed for at aktivere din mobiltelefon tekstbeskeder service.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto. Øverst til højre på skærmen, skal du klikke på "Konto" og derefter på "Kontoindstillinger".

2

Klik på "Mobile" fanen, derefter på "Tilmeld dig Facebook tekstbeskeder." Et nyt vindue vil poppe op beder dig om at vælge dit land og dit mobilselskab. Hvis en anden mobiltelefon er registreret med denne konto, men du ønsker at aktivere en mobiltelefon til at erstatte det, skal du klikke på "Tilføj en anden telefon."

3

Vent, indtil du ser et andet vindue, der beder dig til tekst et vist brev til et femcifret telefonnummer. Tekst brevet på din mobiltelefon. Du vil modtage en bekræftelseskode via sms. Indtast koden på samme skærm, der viste brevet. Når det er indsendt, vil koden tilføje din nye mobiltelefon til din Facebook-konto. På næste skærmbillede skal du vælge, hvilken mobiltelefon du ønsker at beholde som din standard for at modtage SMS-beskeder fra Facebook.

TIPS

  • Din mobiltelefon luftfartsselskab kan opkræve dig for at modtage SMS-beskeder fra Facebook, så tjek afsnittet "Hjælp" på Facebook hjemmeside for at lære mere om mobiltelefon carrier ekstra gebyrer.

Hvordan til at generere en bekræftelseskode i ASP

Funktionen ASP "NewGuid" lader dig generere en entydig alfanumerisk værdi, som du kan bruge til at generere en bekræftelseskode for dine kunder. Den NewGuid Funktionen genererer nummeret, så du ikke behøver at manuelt at oprette eller generere tal eller tegn for din bekræftelseskode. Den "NewGuid" funktion er en del af .NET "Guid" klasse.

Vejledning

1

Åbn Visual Studio software fra programmet Windows-menuen. Åbn Web projekt, du vil bruge til at oprette en bekræftelseskode.

2

Dobbeltklik på den kode, du vil bruge til at oprette bekræftelseskoden. Opret en Guid klasse variabel. Følgende kode skaber klasse variabel:

Guid bekræftelse;

3

Generer bekræftelse nummer og tildele den til den nye bekræftelse variabel. Følgende kode opretter en alfanumerisk nummer:

bekræftelse = Guid.NewGuid ();

4

Vis bekræftelse til din bruger. Følgende kode skriver bekræftelse til websiden:

Response.Write (bekræftelse);

Sådan Find dit Yahoo! bekræftelseskode

Yahoo! bruger bekræftelse koder til at kontrollere en lang række foranstaltninger, som Yahoo! kunder. En bekræftelse kode kan validere en e-mailadresse eller mobilkommunikation nummer, når du tilmelder dig eller oprette en Yahoo! tjeneste. Desuden kan det vise sig at Yahoo! som du ønsker at ændre eller afslutte en tjeneste. Typisk Yahoo! sender bekræftelse koder elektronisk til den e-mailadresse eller telefonnummer, som du har angivet som din primære kontaktpunkt eller som kontaktpunkt for den pågældende tjeneste.

Vejledning

1

Gå til Yahoo! eller ikke-Yahoo! e-mail, du har opgivet til Yahoo! som kontaktpunkt for situationen, og se efter en e-mail fra Yahoo!

2

Kontroller "Spam" eller "Trash" mapper i din e-mail, hvis ikke kan finde e-mail fra Yahoo! i indbakken. Sommetider ikke-Yahoo! systemer forkert markerer Yahoo! kommunikation som spam; eller du har måske et uheld slettet den e-mail.

3

Åbn tekstbeskeder område på din mobiltelefon eller anden kommunikation enhed, og find sms fra Yahoo! hvis du er i færd med at oprette en Yahoo! service til din mobile enhed eller anmodet om, at Yahoo! sende bekræftelseskode via tekst meddelelse.

TIPS

  • Hvis du ikke kan finde din bekræftelseskode, prøv at tilmelde dig tjenesten, eller kontakt Yahoo! Kundeservice.

Sådan Gensend en bekræftelseskode

Sådan Gensend en bekræftelseskode


For at undgå svindel, hjemmesider sat et ekstra lag af sikkerhed. De steder kontrollere brugernes identitet eller enheder med en bekræftelseskode. Men nogle gange bekræftelseskoden bliver tabt, og det skal sendes igen.

Vejledning

1

Kontroller, at du har den oprindelige bekræftelseskode. Vent et par minutter for at se, om det ankom i din indbakke og tjek dit spamfilter så godt. Hvis bekræftelseskoden er at aktivere en enhed, såsom en mobiltelefon, skal du kontrollere enheden.

2

Retur til webstedet udsteder din bekræftelseskode. Hvis du logger ind med din konto, vil du normalt se en prompt fortæller dig at bekræfte din identitet. På samme side, bør der være en prompt for brugere, som ikke har modtaget en bekræftelseskode.

3

Klik på linket for at sende bekræftelseskoden. Bekræft din e-mail-adresse eller dit telefonnummer.

TIPS

  • Giv aldrig oplysninger til en mistænkelig hjemmeside. Sørg adgangskoder til dine konti er unikke.

Hvordan man kan låse Microsoft Office 2007 guiden Aktivering bekræftelseskode

Hvordan man kan låse Microsoft Office 2007 guiden Aktivering bekræftelseskode


Selvom Microsoft giver mulighed for at bruge Microsoft Office 2007 på et begrænset, forsøgsbasis, skal brugerne aktivere den for at bruge sin suite af programmer forbi den indledende forsøgsperiode på 30 til 60 dage. Ved at aktivere Office 2007 gennem bekræftelseskoden, brugerne er også i stand til at opnå støtte til Office fra Microsoft, samt drage fordel af alle funktionerne i Office. Frigørelse Microsoft Office 2007 gennem aktivering guiden med en bekræftelseskode kræver blot at lancere guiden aktivering og efter de rigtige retninger.

Vejledning

1

Klik på "Start" og derefter vælge "Alle programmer". Klik på "Microsoft Office" og derefter "Microsoft Office-værktøjer."

2

Vælg "Aktiver produkt" for at starte guiden aktivering.

3

Klik på "Næste" på guiden aktivering skærmen.

4

Klik på "Jeg ønsker at aktivere softwaren via telefon" og derefter "Næste".

5

Tast automatiske telefonsystem nummer på skærmen for at modtage bekræftelseskoden.
Indtast bekræftelseskoden i bekræftelseskoden kassen.

6

Klik på "Næste" og derefter "Finish" for at fuldføre processen med at frigøre Microsoft Office 2007 via aktiveringsguiden bekræftelseskode.

Hvad er en email bekræftelseskode?

Hvad er en email bekræftelseskode?


Når du tilmelder dig med nogle steder, såsom sociale netværk samfund, auktionssider eller kommunikationstjenester, kan du nødt til at registrere ved hjælp af din e-mail-konto. En e-mail bekræftelseskode er et lille stykke af alfanumeriske data, som nogle steder bruger til at bekræfte din tilmelding. Du modtager det gennem din e-mail-konto og bruge den, når du logger på hjemmesiden for første gang.

Hvorfor Tilmeld?

For nogle websteder, er det meget vigtigt, at alle brugere har en unik identitet. Websteder, hvor du køber og sælger ting, såsom eBay eller Amazon, har brug for dine oplysninger på filen for at holde styr på ordrer og betalinger. På sociale netværkssider, skal du sikre dig, at du er den eneste person, der kan bruge din identitet. Sommetider registrering er mindre afgørende, men stadig nyttigt; en brugerkonto systemet kan lade dig gemme indstillinger og detaljer i stedet for at indtaste dem hver gang du bruger et websted. Binde bruger-id'er til e-mail-adresser betyder, at det er nemt for dig at hente dit password og til websteder for at kommunikere med dig.

Hvorfor bruge Konfirmation koder?

En bekræftelseskode etablerer to vigtige kendsgerninger. Først, du har ikke et uheld stavet forkert eller skrevet forkert din e-mailadresse, når du registrerer, og for det andet, at du ønsker at tilmelde dig en hjemmeside - du er ikke at være indregistreret af en anden, måske som en sjov. Ved hjælp af en kode også med til at sikre, at du er en rigtig person og ikke en spambot - et program, der tilmelder sig til websteder for at sprede spam.

Hvordan Bekræftelse Koder Dannet?

Bekræftelse koder er normalt genereres af en funktion, der er en del af koden håndtering registreringer. Programmet tilfældigt genererer en streng af alfanumeriske tegn (tal og bogstaver) og derefter sender det til dig i din bekræftelses e-mail. Nogle gange vil du blive bedt om at indtaste koden i hånden; alternativt kan koden være en del af et hyperlink, som du kan klikke på for at bekræfte din konto automatisk.

Hvorfor fik jeg ikke min bekræftelseskode?

Hvis et websted fortæller dig, at du vil modtage en bekræftelseskode via e-mail og e-mail ikke ankommer, kan det simpelthen være, at der er en forsinkelse mellem dig registrere og systemet sender din e-mail. De fleste steder vil fortælle dig nogenlunde hvor længe du kan forvente at vente. Bekræftelse e-mails er undertiden forveksles med spam af nidkære email spamfiltre; tjekke din spam-mappe for at se, om din e-mail er der. Hvis din e-mail-konto har en plads grænse, kan din indbakke være fuld. Prøv at slette nogle eksisterende e-mails.

Sådan får du en bekræftelseskode til at sende billeder Straight til Facebook

Dine Facebook-billedalbum indeholder alle de billeder, du har uploadet til at dele på din Facebook-væg. Når du konfigurerer din konto for at acceptere mobile uploads, kan du sende billeder direkte til Facebook. Del dine billeder i få minutter fra din telefon ved at sende dem til en e-mailadresse designet specielt til din Facebook-konto.

Vejledning

1

Gå til facebook.com og login. Klik på "Konto" i øverste højre hjørne. Vælg "Kontoindstillinger".

2

Klik på "Mobile" på listen over faner øverst i vinduet. Klik på "Tilmeld dig Facebook tekstmeddelelser" og derefter indtaste dit land og bærer af den trådløse telefon. Klik på "Næste".

3

Generer de ønskede at "32665" tekstbesked derefter indtaste bekræftelseskoden sendt til din telefon som svar. Klik på "Næste". Vælg "Send mit Upload Email Now" link så se for en tekstmeddelelse med en e-mailadresse.

4

Generer en tekstmeddelelse til den e-mailadresse sendes fra Facebook, når du ønsker at uploade et billede. Skriv enhver billedtekst eller meddelelse, der skal vises med billedet i emnelinjen. Hvis du skriver det i brødteksten, vil det ikke blive vist.

TIPS

  • Det kan tage 10-15 minutter for billedet for at indlæse på din profil.

Sådan ændres nummeret på en BlackBerry Facebook-forbindelse

Sådan ændres nummeret på en BlackBerry Facebook-forbindelse


Når din BlackBerry telefonnummer er forbundet til din Facebook-konto, kan du opdatere din status og dele dit nummer med venner. Din mobil kan også hjælpe med at få adgang til din konto, hvis du glemmer din adgangskode. Hvis du for nylig har ændret dit nummer eller ønsker at tilslutte et andet nummer til den konto, skal du opdatere det nye nummer på Facebook. Når du har opdateret nummeret, ændringen træder i kraft med det samme og er afspejlet på din profil.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto på en computer. Klik på "Options" ikonet, og klik derefter på "Kontoindstillinger".

2

Klik på "Mobile" for at se indstillingerne til BlackBerry nummer er tilknyttet din konto.

3

Klik på "Fjern" ud for din gamle telefon nummer, og derefter klikke på "Fjern Phone." Indtast din adgangskode for at bekræfte, at du ønsker at fortsætte.

4

Klik på "Tilføj en telefon," og vælg din mobiltelefon luftfartsselskab fra drop-down menuen. Klik på "Næste". Holde vinduet åbent til at fortsætte processen.

5

Tekst "F" fra din BlackBerry telefon til "32665." En bekræftelseskode er sendt til din telefon på få sekunder fra Facebook.

6

Indtast koden i feltet på Facebook "bekræftelseskode". Klik på "Næste". Det nye nummer er nu forbundet til din konto.

Sådan ændrer du din bekræftelse Telefonnummer på Facebook

Sådan ændrer du din bekræftelse Telefonnummer på Facebook


Bekræftelsen telefonnummer på Facebook bruges til at forbinde din mobiltelefon og online konto. Hvis du har et nyt telefonnummer, skal du ændre eller opdatere oplysningerne, før du fortsætter til at bruge bestemte mobile tjenester, som Facebook, herunder tekst meddelelser. Efter bekræftelse dit nye nummer, vil du modtage den samme mobile tjenester via Facebook du oprindeligt blev behandlet. Du har brug for din mobiltelefon handy at ændre bekræftelse telefonnummer.

Vejledning

1

Log ind på din online Facebook-konto med din e-mailadresse og password.

2

Klik på "Konto", og klik derefter på "Account Settings" i drop-down menuen.

3

Klik på "Mobile", og revidere listen over mobiltelefoner, der er forbundet med din konto.

4

Klik på "Fjern" ud for den telefon, du vil ændre. Klik på "Fjern telefon" for at bekræfte dit valg.

5

Klik på "Tilmeld dig Facebook SMS'er", og vælg dit land og mobilselskab fra drop-down menuer. Klik på "Næste".

6

Tekst "F" til 32.665 fra din mobiltelefon. En bekræftelseskode vil blive sendt til telefonen.

7

Indtast bekræftelseskoden i det relevante felt i "Aktiver Facebook tekster" og klik "Næste". En bekræftelse vises, når koden er bekræftet.

Sådan Bekræft din Facebook profil

Sådan Bekræft din Facebook profil


Mens du bruger Facebook, kan du have set, hvad der er kendt som en CAPTCHA; En hurtig beder dig om at skrive ordene i et billede. CAPTCHAs bruges til at verificere, at du er en rigtig menneske, og ikke et computerprogram forsøger at sende spam til andre Facebook-brugere. For at stoppe Facebook fra tvinge dig til at besvare disse CAPTCHAs, kan du bekræfte din konto ved hjælp af en mobiltelefon.

Vejledning

1

Log ind på Facebook og navigere til telefonen bekræftelsesside (se Ressourcer til link). Du kan også komme til siden ved at klikke på "Bekræft din konto" link på en CAPTCHA prompt.

2

Vælg dit land kode og indtast dit telefonnummer, og klik derefter på "Bekræft" -knappen. Facebook vil derefter sende en sms til din telefon med et bekræftelseskode.

3

Vent til SMS er modtaget af din mobiltelefon. Når du modtager meddelelsen, skal du skrive koden, du har fået ind i "Code" feltet på bekræftelsessiden, og klik på "Bekræft" -knappen.

Sådan Bekræft din Facebook-konto Brug af telefonen

Sådan Bekræft din Facebook-konto Brug af telefonen


Facebook giver brugerne ekstra konto sikkerhed med sin telefon bekræftelse tjeneste. Telefonen vil modtage en bekræftelseskode, som du skal give Facebook til at bekræfte ejerskabet af din konto. En bruger med en verificeret konto vil være i stand til at hente en tabt adgangskode i fremtiden gennem telefonen. Facebook kan også kræve visse brugere til at bekræfte ejerskabet af deres konti for at forhindre ondsindet aktivitet, såsom skabelse falske konto, fra at skade andre ægte brugere af det sociale netværk.

Vejledning

1

Åbn din browser og gå til Facebook.com. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og klik på "Log ind" knappen.

2

Gå til Bekræft din telefon siden på Facebook.com/confirmphone.php i din browser.

3

Klik på "Country Code" drop-down menuen og vælge dit land.

4

Indtast dit telefonnummer i feltet "telefonnummer".

5

Klik på "Bekræft" -knappen. En bekræftelseskode vil blive sendt til din mobiltelefon.

6

Tjek de modtagne meddelelser på din mobiltelefon til bekræftelseskoden besked fra Facebook.

7

Indtast den kode, du modtog i "Code" feltet på "Bekræft telefonen" side i din browser.

8

Klik på "Bekræft" -knappen. En "Valideret Konto" vises på næste side.

Sådan aktiveres en Facebook konto uden bekræftelse

Nogle af Facebook funktioner er muligvis ikke tilgængelige, før du aktiverer din konto. Når du tilmelder dig Facebook, er en bekræftelsesmail automatisk sendt til den e-mailadresse er tilknyttet din konto. Hvis du ikke har modtaget e-mailen, skal du opsøge et alternativ til aktivering af din Facebook-konto.

Vejledning

1

Log ind på e-mail konto, du brugte til at tilmelde dig Facebook. Kontroller "Spam", "Junk" eller "folder Bulk" for at se, om Facebook bekræftende e-mail filtreres. Hvis det er tilfældet, skal du klikke på linket bekræftelse for at aktivere din konto.

2

Log ind på din Facebook-konto, hvis du ikke kunne finde den bekræftende e-mail. På toppen af ​​siden, vil du se "Gå til [e-mailadresse] .com for at fuldføre tilmeldingsprocessen." Klik på "Send igen e-mail", hvis du ikke kunne finde den bekræftende e-mail på din konto. Tjek din e-mail indbakke og spam mappe i cirka 10 minutter.

3

Brug Facebook helpdesk for at aktivere din konto, hvis du stadig ikke modtager e-mail bekræftelse. Vælg "Jeg har ikke modtaget en bekræftelses e-mail", og skriv dit navn, som det vises på din Facebook-konto. Indtast din fødselsdag og klik på "Send". Facebook vil undersøge problemet og forsøge at bekræfte din konto for dig.

TIPS

  • Hvis du har problemer med adgang til e-mail-konto, du brugte til at tilmelde dig, skal du logge ind på din Facebook-konto, og klik på "Skift e-mail" ved siden af ​​beskeden aktivering på den øverste linje. Facebook vil derefter sende en bekræftelse link til den nye e-mailadresse.

Hvordan at slippe af spil Bekræftelser på Facebook

Hvordan at slippe af spil Bekræftelser på Facebook


Når du modtager en anmodning spil på Facebook, bliver du bedt om at acceptere eller afvise anmodningen spillet via en bekræftelse spil besked. Disse spil bekræftelser vises på din Facebook hjemmeside, indtil du acceptere eller afvise dem, hvilket betyder, at hvis du ønsker at slippe af med alle de spil bekræftelser på Facebook, skal du besvare de vildt anmodninger.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto.

2

Klik på "Spil Anmodninger" option på venstre side af din Facebook hjemmeside for at se en liste over de Facebook bekræftelse spil beskeder, du har modtaget.

3

Klik på knappen "Accepter" ud for det børsnoterede spillet til at bekræfte, at du ønsker at spille spillet og give Facebook spillet adgang til din Facebook-profil. Klik på "X" knappen ved siden af ​​det børsnoterede vildt at benægte Facebook spillet adgang til din Facebook-profil. Enten handling fjerner Facebook bekræftelse spillet besked.

Jeg modtager ikke bekræftelsesmail fra Facebook

Når du registrerer en konto hos Facebook, bliver du nødt til at levere en e-mail-adresse. Facebook vil sende dig en bekræftelses e-mail med et link, du skal besøge for at bekræfte din konto, til den adresse, du har givet. Dette er for at bekræfte, at det er den rigtige adresse, som du virkelig ønsker at registrere (en anden har ikke underskrevet dig op), og at din e-mail adresse blev stavet korrekt på tilmeldingsblanketten. Hvis du ikke får din bekræftelsesmail, kan du ikke registrere.

Tid

Det kan nogle gange tage lidt tid for bekræftelsesmail til at falde ind i din indbakke. Vent en halv time og tjek igen. Den tid det tager for din bekræftelsesmail at ankomme vil variere, men bør ikke være mere end 24 timer.

Spam Filter Problemer

Da der er så meget junk mail eller spam rundt i dag, næsten alle e-mail-konti har et spamfilter, også kaldet en junk mail filter. Dette filter forsøger at skelne spam fra ægte e-mails. Hvis dit filter ikke er konfigureret korrekt, eller er sat for højt, kan din Facebook bekræftelsesmail forveksles med spam og dirigeres til mappen spam. Tjek denne mappe til at se, om din e-mail er endt der. Din ISP (Internet Service Provider), kan også blokere nogle e-mails.

Forkert e-mail-konto

Sørg for, at du tjekker den rigtige e-mail-konto, hvis du har mere end en. Også, hvis du har stavet forkert din e-mail-adresse på den online tilmeldingsformular, vil Facebook forsøger at sende en bekræftelse til den forkert stavede adresse og du vil ikke modtage den.

Fuld indbakke

Hvis der er en grænse for størrelsen din indbakke kan holde, kan din Facebook email ikke ankommer indtil du har slettet nogle ældre meddelelser. Hvis du får en masse mail, kan din Facebook bekræftelsesmail hurtigt blive begravet; prøve at rydde din indbakke for at se, om e-mailen er blevet "tabt" midt i alle de andre meddelelser. Du kan også prøve en søgning, ved hjælp af "Facebook.com" som dit søgeord.

Sådan opdaterer Facebook status via SMS

Sådan opdaterer Facebook status via SMS


Facebook, det populære sociale netværk websted, har gjort det endnu nemmere for dig at holde dine venner orienteret om din færden ved at tillade dig at opdatere din status via SMS. For dem, der ikke har de Facebook-programmer på deres telefoner, eller som ikke ønsker at gå gennem besværet med at navigere gennem programmet, opdatere statusmeddelelser via SMS-beskeder kan være en tidsbesparelse.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto på enhver computer.

2

Klik på "Konto" dropdown menuen og vælg "Kontoindstillinger".

3

Klik på "Mobile" fanen på "Min konto".

4

Klik på linket "Register for Facebook tekstmeddelelser" og udfyld de ønskede oplysninger. Når du sender en test tekst til Facebook, vil du modtage en bekræftelseskode, som du skal indtaste for at aktivere tjenesten.

5

Test for at sikre den service virker ved at sende en statusopdatering på Facebook fra din mobiltelefon.

TIPS

  • Selvom Facebook ikke betaling for denne service, vil den normale messaging satser gælder via din mobiltelefon luftfartsselskab.

Sådan får du en Facebook layout uden Firefox

Sådan får du en Facebook layout uden Firefox


Firefox 'Greasemonkey forlængelse tillader nem installation af en bred vifte af scripts til at tilpasse din internetbrowser. Med en plug-in fra PageRage layout skaberen for Facebook, kan du vælge en unik baggrund for Facebook browsing selvom den baggrund ikke ændrer, hvordan andre mennesker se din Facebook-profil. Selv om mange browserudvidelser udelukkende er designet til Firefox-browseren, PageRage er kompatibelt med Microsoft Internet Explorer og Google Chrome, så godt.

Vejledning

1

Besøg PageRage hjemmeside (pagerage.com).

2

Klik på fanen "Installer Plug-In" til automatisk at hente browseren klienten.

3

Dobbeltklik på "PageRageSetup.exe" fil. Klik på "Næste" og følg vejledningen på skærmen for at installere PageRage plug-in. Klienten vil blive tilføjet til uanset hvilken browser du brugte til at få adgang til hjemmesiden.

4

Klik på "Klik her for at deltage" linket. Opret et brugernavn og adgangskode til webstedet, og klik på "Opret min konto" knappen. Sitet vil sende dig en e-mail med en bekræftelseskode. Klik på dette link for at aktivere din konto.

5

Luk og genstart din browser.

6

Besøg PageRage hjemmeside og gennemse de tilgængelige layouts. Du kan vælge en kategori eller søg efter et bestemt tema. Klik på "Vælg", når du har fundet det layout, du vil bruge. Den PageRage plug-in vil aktivere temaet.

7

Log ind på din Facebook-konto for at se det nye layout til din profil.

Sådan får Text Message Meddelelser til Facebook

Sådan får Text Message Meddelelser til Facebook


Tekstbesked meddelelser advare dig om nye stillinger, venneanmodninger eller andre begivenheder for Facebook er tilgængelige til at sende direkte til din mobiltelefon. Afhængigt af dine indstillinger, kan du også modtage SMS-beskeder, når nogen stikker dig, bekræfter dig som en ven eller tags dig i et indlæg eller et billede. Du kan aktivere og deaktivere funktionen ved anytime indefra din Facebook-konto indstillinger.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto. Du bliver nødt til at give den e-mailadresse og adgangskode knyttet til kontoen til at logge ind.

2

Klik på "Konto" og vælg "Kontoindstillinger" fra drop-down listen.

3

Klik på "Meddelelser" fanen, og klik derefter på "Send meddelelser til din telefon via SMS."

4

Klik på dit land og mobilselskab i rullelisterne. Klik på "Næste".

5

Tekst bogstavet "F" til "32665" på din mobiltelefon. En bekræftelseskode vil blive sendt til din mobiltelefon.

6

Indtast bekræftelseskoden i feltet angivet på Facebook og klik på "Næste".

7

Marker felterne ud for hver begivenhed, som du gerne vil modtage meddelelser SMS-besked fra Facebook.

8

Klik på "Gem indstillinger" for at afslutte dine præferencer.

Hvordan at sende et billede til Facebook Via Mobile

Hvordan at sende et billede til Facebook Via Mobile


Facebook tilbyder flere måder for brugerne at netværke med venner og dele medier, såsom billeder og videoer. Facebooks nyeste mobiladgang funktion showcases en kondenseret version af browseren for korrekt visning på mobiltelefoner. Med gennemførelsen af ​​denne nye funktion, kan billederne også sendes direkte fra telefonen over på Facebook. Sende billeder til Facebook, via mobiltelefon, er almindeligt kendt som foto upload. Den upload proces kan være øjeblikkelig, forudsat du har Facebook mobil aktiveret på din telefon.

Vejledning

1

Log ind på din Facebook-konto via en fuld internetbrowser, fra en computer.

2

Klik på "Min konto" i øverste højre hjørne af skærmen, når du er logget ind med succes.

3

Vælg "Mobile" fanen i kontoindstillingerne. Skriv din mobil mobiltelefon nummer i den ønskede data form. Angiv navnet på din mobiltelefon luftfartsselskab, i drop-down listen i højre side af Mobile tabel.

4

Klik på "Aktiver" knappen og en bekræftelseskode vil blive sendt til din mobiltelefon via SMS. Browseren vil omdirigere og bede dig om at indtaste aktiveringskoden.

5

Indtast SMS messaged aktiveringskode i data form, der vil blive vist på computerens browser skærm og klik på "Bekræft".

6

Åbn Facebook mobile hjemmeside i din mobiltelefon mobile browser ved at indtaste URL "m.facebook.com".

7

Log ind på Facebook fra din mobiltelefon ved at indtaste dit mobilnummer som brugernavn, sammen med din nuværende adgangskode.

8

Klik på "Billeder" i Facebook mobil, og vælg "Vedhæft" handling. Telefonen vil omdirigere og vise alle de billeder, der er gemt i telefonen.

9

Fremhæv eller marker afkrydsningsfeltet for de billeder, du vil uploade til Facebook.

10

Vælg "Upload et foto" indsats for at sende alle de valgte billeder til din Facebook-konto. Et nyt foto album vil blive oprettet på din Facebook-profil.

Hvordan kan jeg opdatere min MySpace & Facebook status på samme tid fra min mobiltelefon?

Hvordan kan jeg opdatere min MySpace & Facebook status på samme tid fra min mobiltelefon?


MySpace og Facebook er begge populære sociale netværk websites, der giver dig mulighed for at holde kontakt med venner og familie online. Med begge steder kan du opdatere din status flere gange i løbet hver dag .. Din status væsentlige lader folk vide, hvad der foregår i dit liv. Hvis du ikke har en smart telefon med internetadgang, kan du stadig opdatere din MySpace og Facebook-status ved hjælp af standard tekstbeskeder. Hvad mere er, kan du opdatere både status samtidigt.

Vejledning

Opsætning Facebook tekstmeddelelser

1

Åbn din webbrowser og besøge Facebook mobilside på facebook.com/mobile. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

2

Klik på linket "Tilmeld dig Facebook tekstmeddelelser" på siden. Et nyt vindue vises.

3

Klik på "land" drop-down menuen og vælge dit land på listen. Klik på "Mobile Carrier" drop-down menuen og vælg din telefon tjenesteudbyder. Klik på "Næste". Et pop-up vindue vil fremkomme anmoder om en bekræftelseskode.

4

Tekst bogstavet F til 32.665 - bogstaverne FBOOK-- fra din mobiltelefon. Vent Facebook til at returnere en tekst med en bekræftelseskode i det. Indtast den bekræftelseskode til "Bekræftelseskode" boksen i pop-up vindue på computeren. Klik på "Næste". Din mobiltelefon er nu sat op til at opdatere din Facebook-status ved hjælp af tekstbeskeder.

Opsætning MySpace tekstmeddelelser

5

Åbn din webbrowser og besøge MySpace mobilside på myspace.com/myspacemobile. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede er logget ind.

6

Rul ned og klik på linket "Tilmeld dig nu" under "Tekst din statusopdateringer."

7

Klik på "Carrier" drop-down menuen og vælg din telefon tjenesteudbyder. Indtast dit mobilnummer, herunder områdenummeret i feltet "Nummer" og klik på "Get aktiveringskode." Vent MySpace til at sende dig en sms med koden.

8

Indtast aktiveringskoden fra din tekstmeddelelse i feltet "Aktiveringskode" og klik på "Send". Din mobiltelefon er nu sat op til at opdatere din MySpace status ved hjælp af tekstbeskeder.

Opdater Begge statusser på en gang

9

Skriv en sms på din telefon til både 32665 (FBOOK) og 69.772 (MYSPC) samtidig.

10

Indtast din statusopdatering som SMS'en krop, huske at sms statusopdateringer må ikke være længere end 160 tegn.

11

Send beskeden; begge dine status opdateres på samme tid.

TIPS

  • Selvom Facebook og MySpace ikke opkræver for tekstmeddelelser, telefonen tjenesteudbyder kan. Spørg din tjenesteudbyder for at finde ud af.