basketball brugerdefinerede t?j

Hvordan man laver en brugerdefineret Basketball Jersey til MySpace

Hvis du er en basketballspiller eller ventilator, overveje at tilføje en personlig basketball trøje til din MySpace-side. Ikke alene får du at vise din favorit hold farve og nummer, men ved hjælp af denne særskilte billede giver dig mulighed for at øge din profil ved at gøre det anderledes end de andre dem derude. Heldigvis behøver du ikke at have grafik software og design viden til at gøre dette. Ved at bruge en online ressource, lave dine egne brugerdefinerede basketball jersey til din MySpace display.

Vejledning

1

Gå til ImageChef hjemmeside.

2

Klik på drop-down menuer under "Jersey", "Tekst" og "Text Outline" positioner at vælge de foretrukne farver til din basketball trøje. Ordlyden på trøjen indeholder dit navn og spiller nummer.

3

Klik på en indstilling under "Tekst Style" for at vælge, hvordan din tekst skærme. Vælg indstillingen til venstre for en blok-stil udseende eller det andet valg til en tyndere præsentation.

4

Indtast dit navn og trøje nummer i tekstfelterne forudsat. Eventuelt vælge rullemenuerne til højre for tekstfelterne at tilføje billeder, som f.eks hjerter, ved siden af ​​dine indtastninger.

5

Klik på "Preview" for at se en gengivelse af dit design. Når du er tilfreds, skal du klikke på "MySpace" knappen under "Send som E-kort / Share" overskrift og kopiere den kode, der automatisk viser.

6

Log ind på din MySpace-konto, og klik på "Rediger profil" linket under "Profil" i menuen. Rul til bunden af ​​et afsnit, såsom "Om mig" og indsæt koden fra trin 5. Klik på "Gem ændringer" knappen når du er færdig.

PC basketball spil

Når dårligt vejr forhindrer dig på vej ned til nærmeste basketballbane at skyde nogle hoops med venner, kan du stadig få sammen med de samme venner til at påtage sig roller og færdigheder alle dine foretrukne NBA stjerner og hold lige på din pc. Der er masser af spil derude til at opfylde dine NBA drømme for en eftermiddag.

NBA 2K9

"NBA 2K9" er en NBA simulation spil til rådighed for ikke bare PC, men også PlayStation 2, PlayStation 3 og Xbox 360-konsoller. Alle grafik gengives med fuld HD-opløsning. Spillerne har deres egen signatur defensiv og offensiv spillestil, der adskiller dem fra resten. Franchise-mode giver spillerne mulighed for at gå ud over stykket på banen og gøre ledelsesbeslutninger for hele holdet, herunder talent scouting og rekruttering. Denne titel kræver pc spillere til at have deres egen Steam-konto for at kunne spille.

Backyard Basketball

"Backyard Basketball" sender de mest berømte NBA professionelle spillere gennem en tidsmaskine, så du kan lege med dem som børn på skolegården og legeplads basketballbaner. Spillere kan spille med fuld NBA hold vagtplaner eller bygge deres egne brugerdefinerede hold og stjerner. Både sæson og individuel spilmodes er til rådighed, og som spillet skrider frem, spillere låse op for nye domstole og NBA stjerner at tilføje til deres spil. Udover PC-versionen, "Backyard Basketball" er også tilgængelig til PlayStation 2, Nintendo DS og Game Boy Advance.

Verdensmesterskabet i basketball manager

"World Basketball Manager" tager et skridt tilbage fra NBA og domstolene til at placere dig i den situation manager for en verdensklasse basketball team. Vælg et land og bygge den nations hold fra jorden op. Spillere håndtere rekruttering, uddannelse og tildeling klubbens midler mellem de forskellige aktiviteter, der er afgørende for teamets succes - og det er før kampen selv begynder. Under spil, skal spillerne bestemme lineup og samlede team strategi.

FreeStyle Street Basketball

"FreeStyle Street Basketball" er en anime-stil massive multiplayer spil, hvor spillerne opbygge deres egen gade spiller fra bunden, vælge figurens spillestil, udseende og tøj. Spillere derefter tage deres karakter på gaden for at spille basketball med andre spillere fra hele verden. Den grundlæggende spil kan spilles online gratis; Men ligesom de fleste gratis online multiplayer spil, spillet har yderligere færdigheder og tøj muligheder for spillere, der betaler for dem ved hjælp af punkter, som skal købes online med et kreditkort.

Basketball spil til download til en PC

En almindeligt overset spillekonsol er den personlige computer. Den grundlæggende teknologi af klassiske arkade basketball spil gør dem let downloades og afspilles på en computer. Derudover da computere har avanceret i hastighed og hukommelse er steget, mange af nutidens gaming giganter frigive deres nuværende basketball spil til pc'en.

NBA Jam Extreme

NBA Jam Extreme blev oprindeligt udgivet i 1997. Den har siden været udgivet som en gratis download på nettet. NBA Jam Extreme giver tempofyldt spil og kvalitet grafik. Tænk på det som et skridt op i teknologi fra den oprindelige NBA Jam spil. Der er foretaget forbedringer, men arven fra det klassiske spil er stadig tydeligt i hele.

NBA Hangtime

NBA Hangtime blev udgivet i 1996. Den blev skabt af Midway Games, som også skabte NFL Blitz og NHL Hitz serien. Selvom det mangler i den grafiske kategori, funktioner denne arcade-stil spil tempofyldt 2-on-2 handling, kreative dunks og ingen frispark. For et klassisk NBA spil, der har klaret testen af ​​tid, ser ikke yderligere.

NCAA Basketball Series til EA Sports

NCAA Basketball-serien fra EA Sports bringer dig alle de tiltag og intensiteten af ​​de øverste kollegium rivalisering. De seneste versioner af spillet indarbejde holdet specifikke taktik og selv har de kommentatorer, du hører på tv kalde spiller. Den realistiske grafik i dette spil, og jævn bevægelse af spillerne gøre det mere realistisk end nogensinde. Byg et dynasti eller skabe den næste NCAA Basketball superstjerne i den seneste rate, NCAA Basketball 10.

NBA Live serien fra EA Sports

NBA Live 10, den seneste udgivelse i NBA Live serien tilbyder op til date turlister og state of the art animation. Den følelse af fans og tryk genereret af dem vil ændre sig som spillet ændrer sig; spil syv af playoffs faktisk føles som en playoff atmosfære. Dynamic DNA-funktionen vurderer spillerne og deres tendenser, udsætter svagheder og målretning styrker. NBA-serie gør det muligt for brugeren at spille på flere game modes i, herunder en sæson, en praksis-mode, og kører pickup spil med brugerdefinerede teams.

NBA Elite 11

NBA Elite 11 er den næste evolution af NBA Live serien. Efter planen udkomme i oktober 2010, NBA Elite tager NBA spil til et nyt niveau. Den største fremgang er i spil. Brugeren kan ændre deres bevægelser i realtid i stedet for at vente på den foregående kommando, der skal udfyldes. Shooting nøjagtighed afhænger også mere på den menneskelige spiller & rsquo; s kontrol færdighed og mindre på tilfældige trækker. NBA Elite-serien ser ud til at revolutionere basketball videospil.

Anvendelse af brugerdefinerede tags i JSP

Brugerdefinerede tags for JSP (JSP) er et middel til at skabe et bibliotek af specialiserede mærker, der udløser foranstaltninger, der gennemføres i Java-klasser. Brugerdefinerede tags følger XML syntaks regler og kan defineres til at have attributter og organer. Brugerdefinerede tags kan indlejres. Tag handling (Java klasser kaldes af en tilpasset tag fra en JSP side) kan definere enkle handlinger, såsom at indsætte dags dato, eller meget komplekse adfærd, ligesom at hente data fra en database.

Fordele

Brugerdefinerede tags eliminerer behovet for at skrive scriptlets, hvor Java-kode er indlejret i HTML-koden på en JSP side. Brug af brugerdefinerede tags til at erstatte indlejrede scriptlets gør JSP siden mere læsbar og lettere at vedligeholde. Fordi Java funktionalitet bosat i separate brugerdefinerede tag biblioteker, kan koden nemt genbruges i flere JSP sider.

Brugerdefinerede tags er især nyttige i team miljøer, hvor webdesignere udføre HTML-formatering og layout, og webudviklere gøre Java koder for applikationer og tag biblioteker. Webdesignere behøver ikke at lære Java, i stedet, de kan bruge velkendte XML syntaks at drage fordel af brugerdefinerede tag biblioteker. Udviklere kan arbejde hver for sig og fokusere på at skrive kode i stedet for dokumentets formatering.

Udvikling

Alt, hvad der kan gøres i Java og JSP scriptlets kan gøres ved hjælp brugerdefinerede tag biblioteker. Implicitte objekter, såsom session og anmodning er tilgængelige for et mærke handler at få adgang til oplysninger om den side miljø. Tag handlere kan skrive direkte til sidens svar, udfylde datastrukturer til brug andre steder på siden, og oprette forbindelse til virksomhedstjenester.

Ansøgninger

Almindelige anvendelser af brugerdefinerede tags omfatter validering og behandling HTML formulardata, udfører beregninger, anvende websted layoutskabeloner til indhold, og udføre autentificering og ledelse session. Brugerdefinerede tags kan bruges til at isolere forretningsprocesser, såsom adgang til back-end databaser, interagere med e-mail-servere, og autentificering til nummeroplysningen. Udviklere kan også give tags, der forenkler komplekse klientsiden programmeringsgrænseflader og teknikker for webdesignere, såsom at indarbejde eksterne tjenester og gennemføre Ajax.

Tag Syntaks

Brugerdefinerede tags følger XML-syntaks regler, og tager følgende generelle form:

<Præfiks: tagname attr1 = "VAL1" attr2 = "val2" osv>
... Tag krop og indrykkede tags ...
</ Præfiks: tagname>

Simple tags ikke har en krop, og kan ikke have egenskaber, for eksempel:

<Abc: getList />
<Abc: setRange min = "2" max = "10" />

Tilpassede tags kan indlejres, for eksempel:

<Abc: list>
<Abc: post name = "Bob" />
<Abc: post name = "Ted" />
</ Abc: list>

En brugerdefineret tag kan have et organ, der indeholder fri form tekst, for eksempel:

<Abc: alert>
Du har ikke give alle de nødvendige oplysninger.
</ Abc: alert>

Kroppen kan have syntaksregler fastsat af bygherren. For eksempel kan et tag handleren hente data fra en database eller fil og giver en skabelon sprog for designeren at indsætte og formatere resultaterne på siden:

<Table>
<Abc: printResults>
<Tr> <td> {$ name} </ td> <td> {$ rang} </ td> <td> {$ SerialNo} </ td> </ tr>
</ Abc: printResults>
</ Table>

Tag Handler Struktur

Tilpasset tag handleren klasser implementere javax.servlet.jsp.tagext.Tag interface eller udvide en af ​​dens underklasser. Den udvikler gennemfører flere af de nedarvede metoder, der udføres, når tilpasset tag anvendes i en JSP side behandles. Efter JavaBeans konventioner, der setter og getter metoder tilføjet af udvikleren til håndtering tag attributter. Udvikleren gør tilpasset tag bibliotek til rådighed for JSP side designere ved at give et tag bibliotek Tekst fil og registrering biblioteket med servlet container.

JSP brugerdefinerede Tags Tutorials

Oprette dine egne brugerdefinerede tags i JSP (JSP) Vises kompliceret ved første øjekast, men er ganske nemt, når du få styr på den grundlæggende teknik. Brug af brugerdefinerede tags vil lade dig få kontrol over besværlige sider, der er blevet tilgroede junglen i JSP scriptlets. Arbejde med en webdesigner? Hun vil sætte pris på at bruge den velkendte XML-syntaks af dine brugerdefinerede tags og aldrig at skulle se på Java-kode igen. Her er flere tutorials til at få dig op at køre på at skrive dine egne tags. Se afsnittet Ressourcer for links.

Mastering Brugerdefineret JSP tags

IBM har en omfattende udvikler center, som tilbyder en grundig (men ikke overvældende) online tutorial på at skrive brugerdefinerede tags til JSP. Tonen i tutorial er sjovt og venlige, men dækker materialet godt med fremragende eksempel kode. Adgangen til denne tutorial er gratis, men du får brug for en "IBM-id" for at få adgang til tutorial. Hvis du ikke allerede er registreret, registrering er hurtig, enkel, og ikke alt for invasive.

Den JEE 5 Øvelse: Brugerdefinerede Tags i JSP sider

Sun Microsystems, skaberen af ​​Java og JSP, giver en omfattende online tutorial på at skabe brugerdefinerede JSP tags. Den tutorial forklarer grundigt alt syntaksen og muligheder, og illustrerer teknikker med eksempler. Den tutorial sidebjælke menu gør det nemt for dig at navigere gennem tutorial. Den brugerdefinerede tags tutorial er en del af en større Java-teknologi tutorial.

Design JSP tilpasset tag Biblioteker

O'Reilly s OnJava.com tilbyder en hurtig komme i gang tutorial med godt eksempel kode. Den tutorial er skrevet til en tidligere version af JSP, og der har været et par mindre syntaks ændringer siden denne version. Denne tutorial giver dog et glimrende overblik over de grundlæggende teknikker til at skrive brugerdefinerede tags, og tjener som et godt udgangspunkt.

Bøger

Der er flere gode tutorial stil bøger om JSP, der dækker genstand for brugerdefinerede tags. O'Reilly udgiver "Head First Servlets og JSP" og "JSP." Brugerdefinerede tags er dækket i "Core Servlets og JSP - Volume 2: Advanced Technologies" udgivet af Prentice Hall.

Kurser

Levende træningssessioner er en glimrende måde at lære en ny teknologi. Levende undervisning generelt tilbyder hands-on øvelser med en instruktør til at hjælpe dig gennem de uslebne pletter. Brugerdefineret tag udvikling er et emne, der kan dækkes med levende JSP kurser. Eksempelvis coreservlets.com tilbyder "Avanceret Servlets og JSP" kursus, der dækker brugerdefinerede tags.

Sådan oprettes brugerdefinerede web Controls

Sådan oprettes brugerdefinerede web Controls


Custom Web Controls er helt tilpasselig og tilbyder design-time support. De kan også tilføjes til din Integrated Development Environment s (IDE) værktøjskasse, så du kan genbruge dem i andre projekter. For at genbruge din brugerdefinerede Web kontrol i andre projekter, begynder du ved at oprette en Web-kontrol bibliotek projekt i Visual Studio .NET. Derefter at genbruge dem i andre projekter, du sætter en henvisning til den dynamiske link library (DLL) i dit projekt. I dette eksempel oprettes en brugerdefineret velkommen etiket ved hjælp af Visual C #.

Vejledning

Opret Velkommen Label Custom Web Kontrol

1

Vælg "Start", "Alle programmer", "Microsoft Visual Studio 2010 Express" og derefter "Microsoft Visual Web Developer 2010 Express." Vælg "Nyt projekt" fra menuen "Filer". Under "Installerede skabeloner" til venstre, skal du vælge "Web" under det sprog, du ønsker.

2

Vælg "ASP.NET Server Control." Indtast et navn til dit projekt. Klik på "OK".

3

Åbn .cs fil oprettet. I linje 13, erstatte "ServerControl1" begge steder med navnet på din kontrol. I linje 14, erstat "Webcontrol" med "Label".

4

Slet al tekst fra linjerne 16 til 37. Erstat med:

[

Bindable(true),

Category("Appearance"),

DefaultValue(""),

Description("This is the text that is displayed when a user is not logged in."),

Localizable(true)

]

public virtual string DefaultUserName

{

get

{

string s = (string)ViewState["DefaultUserName"];

return (s == null) ? String.Empty : s;

}

set

{

ViewState["DefaultUserName"] = value;

}

}

protected override void RenderContents(HtmlTextWriter writer)

{

writer.WriteEncodedText(Text);

string displayUserName = DefaultUserName;

if (Context != null)

{

string userName = Context.User.Identity.Name;

if (!String.IsNullOrEmpty(userName))

{

displayUserName = userName;

}

}

if (!String.IsNullOrEmpty(displayUserName))

{

writer.Write(", ");

writer.WriteEncodedText(displayUserName);

}

writer.Write("!");

} 5

Dobbeltklik på "AssemblyInfo.cs" under "properites" i Solution Explorer. Tilføj "ved hjælp System.Web.UI;" som den nye første linje i dette dokument. Tilføj "[montage: TagPrefix (" ServerControl1 "," aspSample ")]" i slutningen af ​​dette dokument. Vælg "Gem alle" fra menuen "Filer".

Test Velkommen Label Custom Web Kontrol

6

Vælg "File", "Tilføj" og derefter "Ny Web Site" inden for samme projekt i Visual Web Developer. Vælg "ASP.NET web-stedet." Ændre placeringen af ​​den nye hjemmeside til at være i dette projekt mappe. Fx "C: \ Brugere \ DitNavn \ Documents \ Visual Studio 2010 \ Projects \ ServerControl1 \ TestWebSite."

7

Højreklik på TestWebSite projektet i Solution Explorer og vælg "Sæt som StartUp Project." Højreklik på projektet igen og vælge "Tilføj Reference." Dit projekt skal vises i på fanen Projekter. Vælg den og klik på "OK."

8

Højreklik TestWebSite i Solution Explorer og vælg "Build Website."

9

Åbn Værktøjskassen og højreklikke et vilkårligt sted i det. Vælg "Tilføj Tab" og indtast "ServerControl1." Højreklik på den nye fane, og vælg "Vælg emner." Gå til den bin mappe på TestWebSite. Vælg ServerControl1.dll og klik på "Åbn" og derefter "OK".

10

Slet "Velkommen til ASP.NET!" fra Default.aspx. Træk den nye WelcomeLabel kontrol i dens sted. Tilføj "Text =" Velkommen "DefaultUserName =" Gæst "" til WelcomeLabel kontrol efter "runat =" server "."

11

Tryk Ctrl + F5 for at se din test hjemmeside i en browser. "Velkommen, Gæst!" skal vises. Login hjælp af linket i øverste højre. Det kan være nødvendigt at udfylde tilmeldingsskemaet først. Budskabet skal nu sige "Velkommen, dit navn!"

Sådan oprettes brugerdefinerede tekstfelter i HTML

Sådan oprettes brugerdefinerede tekstfelter i HTML


En tekstboks bruges på en Internet formular til at give dine besøgende med et område at indtaste sine oplysninger. Disse kasser oprindeligt vist med en hvid baggrund og sort tekst, men overveje at ændre disse egenskaber til at opfylde dine behov. For eksempel stil tekstfeltet til at matche resten af ​​din side layout, eller designe denne funktion til at gøre opmærksom på en bestemt kasse. Brug af HyperText Markup Language (HTML), sammenholdt med Cascading Style Sheets (CSS), oprette dine egne brugerdefinerede tekstfelter.

Vejledning

1

Start din tekst editor og oprette en ny side. Indtast følgende kode til at oprette en grundlæggende tekst område:
<Textarea cols = "50" rækker = "6">
Dette er den tekst, der vises inde i din tekstboks.
</ Textarea>

2

Enter "style =" i "<textarea>" tag, skal du skrive "background-color" identifikator og følg denne med den ønskede baggrund skygge. Brug et navn på en farve, såsom "blå", og skriv din baggrundsfarve på følgende måde:
<Textarea cols = "50" rækker = "6" style = "background-color: blue;">

3

Indtast et "grænse" identifier at tildele en skitse stil til din tekstboks. Vælg en linje stil, såsom "fast" eller "prikket", vælge en linje størrelse i pixels (px) og vælge en farve til denne funktion. For eksempel oprette en stiplet kant, der er to pixels og rød:
<tekst area Cols = "50" rækker = "6" style = "background-color: blue; kant: stiplede 2PX red; ">

4

Indtast en "kategori" identifier at tildele størrelsen af ​​indhold, der vises inde i din tekstboks. Denne tekst giver den besøgende et vink om, hvad du beder om (for eksempel "Indtast kommentarer her."). For at illustrere, Gør skrifttypen 14 pixels:
<Tekstområde style = "background-color: blue; kant: punkteret 2 px rød; font: 14px; ">

5

Gem dit dokument med "HTML" slutter (udvidelse).

Sådan oprettes brugerdefinerede HMI Symboler

Sådan oprettes brugerdefinerede HMI Symboler


En Menneske-Machine Interface (HMI) er et software program og enhed på et automationssystem, der køres af mennesker. Softwareudviklere og ingeniører bygge disse HMI-applikationer for at give arbejdstagerne køre opdigte maskiner med et tryk på et par knapper og kontroller. Ofte software interface viser HMI symboler på computerskærmen, der angiver den fungerende status for maskinen. Som udvikler, skal du muligvis tilpasse HMI symboler til at placere i dit program.

Vejledning

Digital Image Software

1

Placer maskinen diagram eller original specifikation og tegninger af maskinen, hvorfra du ønsker at gøre en HMI symbol. Selv maskiner, der er specielt konstrueret og fremstillet til et bestemt formål i en virksomhed har et sæt tekniske specifikationer og tegninger. Scanne disse i computeren og åbn tegning i ethvert digitalt billedredigeringsprogram software program, du bruger.

2

Skaler billedet til den størrelse, du har brug for, ved at klikke på "Image" fanen og vælge "Image Size" valgmulighed. Juster størrelsen på hvad du har brug for anvendelsen.

3

Gør baggrunden for teknisk tegning gennemsigtig ved at klikke på "Background Layer" i Lag vinduet to gange for at ændre det til "Layer 0" Dette giver dig mulighed for at foretage ændringer i baggrunden. Find kategorien "Layer Mode" i Layer vinduet og ændre det til "Overlay" fra listen over drop-down muligheder. Det gør alle de hvide områder i tegningen gennemsigtig.

4

Tilføj et nyt lag ved at klikke på fanen "Lag" og vælge "Nyt lag". Vælg farveprøven i venstre værktøjslinje og ændre farven til rød, orange, gul eller grøn, da disse angiver standard HMI farver normal, forsigtighed , fare eller svingende. Placer HMI farve, du ønsker på maskinen ved hjælp af malerpenslen. Træk og slip den øverste farvede lag under maskinen lag for at få maskinen til farvelægger.

5

Gør yderligere versioner benyttes de øvrige drift farver diagram maskinen HMI operationer.

HMI Grafik

6

Besøg en HMI grafik website såsom Symbol Factory, OPC Systems eller Wonderware. Nogle hjemmesider tilbyder et par gratis grafik, mens andre kræver en købt plan.

7

Vælg en af ​​de standard HMI grafik, der passer med din ansøgning. Brug farvelægning og blinkende lys funktioner på HMI hjemmeside, hvis de er tilgængelige.

8

Mix og match symbolerne for at gøre den brugerdefinerede HMI symbol, du har brug for.

9

Kombiner begge disse tilpassede eksisterende symboler med de symboler, du foretager fra bunden, bruger maskinen specs og tegninger.

Sådan læses VBA Tutorials & Brug Visual Basic for Applications til hurtigt at oprette brugerdefinerede funktioner

Læs og lære VBA begreber og teknikker i VBA tutorials ved at køre og huske små VBA programmer, der ledsager tutorials. Opret hurtigt brugerdefinerede funktioner i Excel VBA ved at bruge VBA "Function" erklæring. VBA har mange udsagn og virtuelle planer til brug i brugerdefinerede programmer, der kører inde i Office-programmer. For at undgå information overload, som du lærer, at arbejde forstå en lille prøve program ad gangen. Gør dette ved at køre sådan et program én sætning ad gangen, og ved at lave små ændringer i programmet.

Vejledning

Læs Tutorials

1

Læs tutorial tekst for at få et overblik over VBA koncept eller procedure forfatteren beskriver, og hjælpe dig med at forstå nogle VBA kodeeksempler, der ledsager artiklen.

2

Kopier koden prøve fra websiden til udklipsholderen. Åbn Office-program prøven er skrevet til, og indtast VBA programmering miljø ved at trykke på "Alt" og "F11" samtidigt. For eksempel indsætte det første program notering i MSDN artiklen "Redigering af tekst" i Word VBA programmering miljø.

3

Klik i miljøet centrale vindue og derefter trykke på "Ctrl" og "V" samtidigt for at indsætte koden prøven i VBA programmering miljø. Tryk på "F5" for at køre prøven.

4

Tryk på "Ctrl" og "A" samtidigt for at vælge kodeeksempel, og tryk derefter på "Slet" for at slette alle sine udsagn. Gentag prøven ved hånden og fra hukommelsen. Se den oprindelige prøves notering i artiklen kun efter behov. Gentag dette trin flere gange, indtil du ikke længere brug for at læse den oprindelige program notering. Dette hjælper dig med at forstå, hvordan prøven programmet virker.

Opret brugerdefinerede Excel-funktioner

5

Åbn Excel og indtast VBA programmering miljø ved at klikke på "Visual Basic" knappen under fanen "Udvikler".

6

Klik på "Indsæt" menuen og derefter klikke på "Modul" delen at indsætte en ny programmering vindue til din brugerdefinerede funktion.

7

Skriv din funktion erklæringer i det nye vindue. En hurtig måde at skrive en brugerdefineret funktion er at skrive et par sætninger, der ændrer værdien af ​​en funktion indbygget i Excel. For eksempel for at trimme indtaste tekst af blanke tegn og finde placeringen af ​​en særlig karakter som "@", bruge to af Excels indbyggede funktioner til at skrive din funktion, derefter indsætte en liste i Excel VBA programmering vindue:

Offentlig Function findAmpersand (arg As String) As Integer
findAmpersand = WorksheetFunction.Search ("@", WorksheetFunction.Trim (arg))
End Function

8

Tryk på "Alt" og "F11" samtidig for at vende tilbage til Excel, og klik derefter på "Fx" knappen til venstre for formellinjen over regnearket nettet. Klik på din funktion navn fra listen over funktioner, og klik derefter på "OK" for at indsætte det i regnearket.

Sådan oprettes brugerdefinerede knapper med NirCmd

Sådan oprettes brugerdefinerede knapper med NirCmd


Du kan bruge det gratis program NirCmd til at oprette brugerdefinerede knapper til at udføre nogle opgaver på computeren. Dette er meget nyttigt, hvis du vil være i stand til at udføre en af ​​de opgaver, der støttes af programmet blot ved at dobbeltklikke på en knap. Du kan indstille en tast på tastaturet for at køre kommandoen så godt. NirCmd kan bruges til at udføre opgaver som at starte din screensaver, slukke for computeren eller slå lyden fra.

Vejledning

1

Åbn din webbrowser og gå til NirCmd hjemmeside. Rul til bunden af ​​siden og klik på "Download NirCmd."

2

Åbn den downloadede mappe og klik på "Udpak alle filer" øverst til venstre i vinduet. Klik på "Extract" i det vindue, der åbnes.

3

Højreklik på filen "nircmdc", og klik på "Send til" og "Skrivebord (opret genvej)." Tryk på "Windows" og "D" tasterne samtidigt for at gå til skrivebordet.

4

Højreklik på filen på skrivebordet kaldet "nircmdc -. Genvej" Klik på "Egenskaber".

5

Åbn webbrowseren med NirCmd hjemmeside og finde en handling, der skal udføres på listen over kommandoer, som du vil bruge. Venstre klik efter "nircmd.exe" og vælg hele teksten til højre for denne. Tryk på "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere teksten.

6

Klik på "Egenskaber" vindue, du åbnede tidligere på proceslinjen. Klik på "Target" tekstfeltet. Tryk på "rigtige" piletast for at gå til slutningen af ​​teksten.

7

Tryk på "Space" bar. Tryk på "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte tekst, der indeholder den kommando, du har valgt.

8

Klik på "Genvej nøgle" tekstfeltet, hvis du ønsker at tildele et tastatur nøgle at køre kommandoen, når der trykkes. Ellers springe dette trin. Tryk på tasten, som du vil tildele denne kommando. Tekstfeltet vil vise andre taster, du skal trykke i kombination med den du trykkede at bruge det, hvis det er nødvendigt.

9

Klik på "OK". Dobbeltklik på den genvej, du har oprettet på skrivebordet eller tryk på tasten du har tildelt til at køre kommandoen.

10

Fjern markeringen i feltet til venstre for "Spørg altid, før du åbner denne type fil", hvis en advarsel vises for at slukke denne advarsel i fremtiden. Klik på "Åbn".

Sådan oprettes brugerdefinerede teksturer i GTKRadiant

Oprettelse computerspil og ændringer, der anvendes til at være langt sværere end det er i dag. Heldigvis værktøjer som foto og niveau redaktører gøre jobbet af designeren langt nemmere. En af signatur stykker af en brugerdefineret kort er teksturen ordningen, og ofte en forfatter ønsker at supplere de oprindelige spil filer med sine egne designs. Dette er en meget nem proces, og denne tutorial vil lede dig gennem processen med at oprette og importere brugerdefinerede teksturer i GTK Radiant.

Vejledning

1

Åbn dit fotoredigeringsprogram program. Vælg et nyt billede, og gøre dimensionen 512 af 512. En ny boks vil poppe op. Det er her, vi fysisk skabe vores tekstur, enten ved at klippe og indsætte billeder fra andre kilder eller ved at male på overfladen af ​​billedet med børsten værktøj. Når du er færdig få din tekstur til se tilfredsstillende, gemme det som en .png-fil i en let findable mappe.

2

Åbent Pakscape. Klik på "Ny" ikonet i øverste venstre hjørne. En ny boks vil poppe op. Nu vil vi gerne oprette en ny mappe i boksen ved at klikke på "Ny mappe" ikonet. Vi har nu brug for at omdøbe mappen til navnet på dit kort. For eksempel, hvis dit kort kaldes tacrypt.bsp, mappen skal navngives "tacrypt." Dette gør organisation langt lettere. Nu klippe og indsætte din tekstur i den mappe, du lige har oprettet og omdøbt. Nu skal du klikke på ikonet Gem. Her er der, hvor det er nemt at lave en fejl. Sørg for, at biblioteket som Pakscape sparer på point til din "base" mappe, som er placeret i "Game data." Klik derefter på drop down menuen og vælge "Quake 3 File -. (.Pk3)" Det er det filformat, Radiant og selve spillet vil læse, og det er absolut nødvendigt, at det muligvis gemt på denne måde.

3

Åbn Radiant. Åbn dit kort. Vælg nu teksturer fra værktøjslinjen. En dropdown liste over alle de tilgængelige kort navne skal vises. Vælg dit kort på listen. Nu skal din brugerdefinerede tekstur poppe op i tekstur / shader bakken i nederste højre hjørne af skærmen, klar til brug.

TIPS

  • Den .Pk3 filtype og korrekt stien er nødvendig for at dette virker. Følg trin for den del meget nøje.

Hvordan laver brugerdefinerede spoilere

Hvordan laver brugerdefinerede spoilere


En bil spoiler er en finne på bagsiden af ​​en bil, der reducerer bilens elevatoren når det rejser meget hurtigt. Hvis du vil tilpasse en virtuel bil online, kan du bruge en lang række gratis software-værktøjer til at oprette en brugerdefineret spoiler design. Disse værktøjer kan du ændre typen, form, farve og tekstur af en bil spoiler. Virtuelle brugerdefinerede spoilere kan anvendes i grafiske anvendelser, som animation.

Vejledning

1

Download og installer Daz Studio på freeartsoftware.com. Denne 3D grafik software er helt gratis at bruge. Du kan bruge den til at skabe en 3D repræsentation af en brugerdefineret spoiler til din bil. Du kan tilpasse både farve og form af spoiler.

2

Naviger til download siden for at købe, downloade og installere Autodesk Maya, også på freesoftware.com. Dette prisbelønnede program giver dig mulighed for at male dine brugerdefinerede digitale spoilere i tre dimensioner.

3

Hent og installer den gratis prøveversion af iCloneX (se "Resources" nedenfor for link). Dette program er gratis at prøve med den fulde version i 15 dage, hvorefter nogle af de vigtigste komponenter vil blive slået fra. Funktionerne kan aktiveres igen ved at købe den fulde version. Brug iCloneX, kan du oprette 3D repræsentationer af biler og spoilere med fuld konsistens, skygger og endda animation.

Hvordan laver brugerdefinerede indikatorer i NinjaTrader

NinjaTrader giver sine brugere til at følge globale marked indekser fra deres stationære computere. Programmet omfatter over hundrede symboler og indikatorer til at hjælpe brugerne fortolke NinjaTrader finansielle diagrammer, handel ledelsesværktøjer og markedsanalyse forsyningsselskaber. Men hvis du opdager, at udseendet eller konfiguration af indikatorerne ikke helt passer til dine behov, kan du bruge de medfølgende indikatorer som skabelon til at bygge dine egne symboler og variabler.

Vejledning

1

Start NinjaTrader, og klik på "indikator" ikon i NinjaTrader s Charts værktøjslinje.

2

Du kan bladre igennem listen over indikatorer i menuen, og klik derefter på den, du vil bruge som en skabelon. Den valgte indikatorens konfigurationsmuligheder vises i vinduet på venstre side af menuen Indikatorer.

3

Skift de ønskede parametre for den valgte indikator med indikator s konfigurationsmuligheder. Klik på et af de konfigurationsmuligheder, og vælg derefter en ny værdi for at ændre det. For eksempel kan du klikke på "Color" overskrift for at vælge en ny farve til din indikator eller klik på "mærke" på vej til at skrive i en brugerdefineret etiket for det.

4

Gem din brugerdefinerede indikator. Højreklik i indikatorens konfiguration vinduet, og vælg derefter "Sæt standard for (indikator)" fra genvejsmenuen, der popper op. Klik på "OK". Brugerdefinerede indstillinger vil blive gemt som standard konfiguration for den valgte indikator.

Sådan Skjule din brugerdefinerede JS filer i Drupal

Drupal er et gratis, open-source content management system, der primært skrevet i PHP og kan tilpasses ved at tilføje dynamisk JavaScript, eller JS, filer. Hvis JS filen indeholder proprietære kode, som du ikke ønsker eksponeret over internettet til eksterne brugere, kan du skjule din fil. For at skjule JS filen i Drupal, skal filen placeres i en mappe uden for Web Directory.

Vejledning

1

Log ind på din webserver ved hjælp af en FTP-klient på din computer.

2

Højreklik i rodmappen webserver, klik på "Ny" og vælg "Folder".

3

Skriv et navn til mappen, og tryk "Enter".

4

Dobbeltklik på hjemmesiden mappen Drupal.

5

Højreklik på JS filen og vælg "Kopier".

6

Klik inde i mappen, du oprettede i trin 2.

7

Højreklik og vælg "Indsæt" for at flytte den brugerdefinerede JS fil til den nye mappe.

8

Klik på JS filen i mappen Drupal og tryk på "Slet" for at fjerne.

Sådan bruges brugerdefinerede Block Tags i Magento Email

Magento er en e-handel content management system til hjemmesider. Magentos transaktionsbeslutning email modifier kan du redigere forskellige e-mail-skabeloner, som skabelonen bekræftelse shipping. Magento understøtter brugerdefinerede blok tags for skabelonerne, kendt som tilpassede variabler, ud over standardindstillingerne variabler. Standardindstillingerne blok tags eller variable lader du indsætter snippets ind i skabelonen, såsom butikkens navn eller driftstimer. Den brugerdefinerede variable funktion kan du oprette din egen HTML at tilføje til en e-mail skabelon.

Vejledning

1

Log ind på din Magento butiksfacade admin panel. Klik på fanen System.

2

Klik Tilpassede variabler. Klik på Ny Tilpasset variabel.

3

Giv din egen variabel et internt kodenavn. Dette navn bliver kun synlige i Magento administration panel.

4

Indtast din HTML i Variable HTML feltet Værdi. Det er den HTML-kode, der vil blive genereret, når du kalder op den brugerdefinerede variabel i e-mail-skabelon.

5

Klik på "Gem" for at gemme den brugerdefinerede variabel. Klik på System, og klik derefter på Transaktionsmeddelelser e-mails.

6

Åbn email skabelon, som du vil føje den brugerdefinerede variabel. Klik gældende område i skabelonen.

7

Klik på "Indsæt Tilpasset variabel." Klik på din oprettede tilpasset variabel at indsætte det i skabelonen. Klik på "Gem skabelon" for at gemme dine ændringer.

Speciale 1.6 brugerdefinerede funktion

Udviklet af DIYthemes, speciale WordPress tema er meget tilpasses ved at bruge "custom_functions.php" fil. Ved at bruge kroge - specialiserede kodning kommandoer - brugerdefinerede funktioner kan ændre eller tilføje en sektion af specialet WordPress tema. Hvert afsnit har et navn, som header, organ eller footer. Brugerfunktioner følge en bestemt kodning format og bruge en kombination af PHP og HTML.

Brugerdefinerede funktioner File

Alle brugerdefinerede funktioner og deres kroge føjes til "custom_functions.php" fil i specialet. For at få adgang til filen, skal du åbne WordPress admin login webside. Indtast brugernavn og adgangskode, og klik på "Log ind" for at gå til "Dashboard". Klik på "Speciale" på "Dashboard" menuen, og klik på "Custom File Editor" for at åbne siden. Vælg "custom_functions.php" fra drop-down menuen, og klik på den grønne "Rediger valgte fil" knappen. Før ændre filen, vælge alle kodning, kopiere den, og sæt den ind i en notesblok dokument.

Kroge

Kroge er stykker af software kodning, der gælder for de forskellige dele af hjemmesiden. For eksempel "thesis_hook_footer" ville ændre sidefoden i afhandlingen tema. Hvert område af afhandlingen websted har en tilsvarende krog. Kroge definerer hvor kodningen er at blive ændret, mens brugerdefinerede funktioner definere, hvad der bliver ændret. Brugerdefinerede funktioner anvender brugerdefinerede kodning på krogen eller sektion. Tilføj en brugerdefineret funktion til en krog til at ændre overskriften, tilføje grafik, ændre sidefoden tekst, eller anvende en række andre brugerdefinerede ændringer.

Funktion Format

Hver brugerdefineret funktion tilføjet til "custom_functions.php" fil har et grundlæggende format, der ligner denne:

funktionen "your_function_name ()" {
?>
HTML går her
<? Php
}

For "your_function_name ()" Skriv navnet på den funktion, du har planer om at ændre, såsom "custom_footer" eller "add_header_image." Den regelmæssige HTML definerer parametrene for funktionen navn. Klikke på den grønne "Gem tema Options" for at gemme "custom_functions.php" fil.

Brugerdefinerede funktioner Tips

Specialet WordPress tema er designet til hurtig ændring af brugerdefinerede funktioner. Dog skal alle eksisterende brugerdefinerede funktioner eller handlinger, der findes i "custom_functions.php" fil holdes intakt. Funktioner kan føjes til de allerede eksisterende, men ikke slette den oprindelige kodning. Også, som en henvisning til at hjælpe dig selv til hurtigt at forstå, hvad kodningen gør, give det en titel. For eksempel kan en "custom_footer" funktionen har en "/ Brugerdefineret sidefod /" titel. Forskellige brugerdefinerede funktioner omfatter "add_header_image," "custom_footer," "add_social_media" og mange andre.

Sådan oprettes brugerdefinerede Animerede HTML / DHTML eller CSS musemarkører

Sådan oprettes brugerdefinerede Animerede HTML / DHTML eller CSS musemarkører


Oprettelse af en animeret musemarkøren til din hjemmeside er gennemførligt i en række måder, den nemmeste af som ved hjælp af en brugerdefineret billedfil og grundlæggende CSS og HTML-kode. Sørg for at du forstår de risici på forhånd: mange af dine besøgende vil ikke sætte pris på en musemarkøren, der ikke ser ud, som de forventede det til at se - især hvis det bliver animeret på en måde, der er distraherende. Derudover er der nogle markøren teknikker ikke arbejde på bestemte browsere. Men hvis du er sikker på at du ønsker at gøre det, de værktøjer er der.

Vejledning

1

Find en animeret GIF-fil, du gerne vil bruge til din musemarkøren, eller oprette din egen og gemme den på din computer.

2

Download og installer freeware program AniTuner (se "Resources").

3

Åbn GIF-fil i AniTuner og konvertere den til en fil med ANI forlængelse. Gem det som "cursor.ani."

4

Upload cursor.ani til webserveren.

5

Åbn din CSS stylesheet for at tilføje følgende linje:

body {cursor: URL (»cursor.ani '); }

I stedet for "cursor.ani," bruge hele webadressen på filen: for eksempel "http://yoursite.com/images/cursor.ani.&quot;

6

Gem filen og opdatere din hjemmeside. Bemærk, at brugerdefinerede animerede markører ikke fungerer i et par browsere såsom visse udgaver af Opera og Safari. Men, kan du bruge en række indbyggede billeder i stedet for din brugerdefinerede billede; se W3 Schools (se "Resources") for en liste over andre billedindstillinger og spørgsmål browser kompatibilitet.

Sådan indsættes brugerdefinerede lyde i en PowerPoint

Hvis du ønsker at tage din Microsoft PowerPoint diasshow til det næste niveau og imponere dit publikum, kan du ønsker at inkludere lyde relevante for din præsentation. PowerPoint kan du tilføje i brugerdefinerede lyde eller musikfiler gemt på din computers harddisk. Uanset om du ønsker at tilføje en humoristisk fortælling til at gå sammen med billederne på dias eller jazz op showet med noget musik, det tager kun en række klik for at indsætte din brugerdefinerede lyde.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint-programmet, og klik på "File". Rul ned til "Åbn" valgmulighed. Dobbeltklik på navnet på den diasshow, du vil ændre ved at tilføje i dine egne lyde.

2

Klik på "Slides" fanen i venstre side af vinduet. Rul gennem listen af ​​dias, og klik på dias, der skal have en sund tilføjet.

3

Naviger til "Indsæt" -fanen øverst på skærmen. Klik på "Sound" knappen i "Medieklip" overskrift i øverste højre hjørne af vinduet.

4

Klik på "Sound Fra fil" i "Lyd" drop-down menuen. Find den brugerdefinerede lydfil, du tidligere har oprettet på listen over mapper. Dobbeltklik på navnet på lydfilen.

5

Klik på knappen "Automatisk", hvis du vil have lyden til at spille, så snart slæden er adgang under diasshowet. Klik på knappen "når der klikkes" i stedet, hvis du ønsker en knap, der skal oprettes som lader dig afspille filen på kommando i stedet for automatisk.

TIPS

  • PowerPoint kan du også indspille din egen indtaling for et dias direkte, i stedet for at oprette en brugerdefineret lyd med et andet program. Åbn "Sound" drop-down menuen og klik på "Optag lyd". Klik på "Optag" knappen og tale ind i en mikrofon tilsluttet computerens USB-port. Klik på "Stop", når du er færdig, og vælg "OK" for at tilføje lyd til dias. Vælg enten "Automatisk" eller "når der klikkes" for at afgøre, hvornår filen skal afspilles.
  • PowerPoint kan du også ændre lydstyrken for lydfilen. Klik på ikonet for den nyligt tilføjede lydfil på dias og navigere til fanen "Indstillinger". Klik på "Slide Show Volume" og vælg "Low", "Medium", "Høj" eller "Mute".

DIY brugerdefinerede Kabinetter

DIY brugerdefinerede Kabinetter

Brugerdefinerede pc'er er ikke en ny udvikling, siden de første computere var tilgængelige for private brugere, kan brugerne selv opgradere komponenter. Brugerdefinerede sager er en nyere udvikling, med brugere at tilføje en lang række funktioner til æstetik eller ydeevne. Farvede lysdioder og usædvanlige materialer kan give din pc en slående udseende. Avancerede kølesystemer kan give dig mulighed for at overclocke komponenter, øge deres ydeevne uden at risikere skade på dem.

Vejledning

1

Saml de interne komponenter i PC uden for sagen. Sæt dem i og teste, at de fungerer korrekt.

2

Læg en af ​​de store sidestykker på dit arbejde overflade og placere hele samlingen på toppen af ​​det. Line up en af ​​sidepanelerne at sikre, at du vil have tilstrækkelig plads til alle komponenter inde i udfyldt sagen.

3

Tryk på en af ​​bundkort monteringsskruer gennem hullerne i bundkortet, og bruge det til at lave en lille ridse på overfladen, mærkning dens endelige position. Gentag for alle de hardware monteringshuller; derefter fjerne komponenterne.

4

Bor alle de huller til komponenter beslag. De primære dem vil være for bundkortet, som vil montere et af de store sidepaneler. Strømforsyningen vil montere på de 10-by-6-tommer "gulv" paneler. Blæseren vil montere den 12-by-6-tommer bagpanelet.

5

Skær en række udluftning slots mellem ventilatoren monteringshuller ved hjælp af puslespil. Ikke overlapper hullerne eller boltene vil ikke gribe ordentligt.

6

Placer en af ​​sidepanelerne ned på dit arbejde overflade og tandbøjle den øverste eller nederste panel imod det. Pipe lim langs samlingen og lad det sætte. Gentag med de forreste og bageste paneler, mens den anden store sidepanel til sidst. Lad din sag i 24 til 48 for at lade limen helt indstillet.

7

Installer komponenterne og teste dem igen, for at sikre, at de arbejder. Spænd alle bolte til at minimere vibrationer; så passer det sidste panel.

8

Træk opbakning fra gummifødder og holde dem til undersiden af ​​sagen gulvet.

TIPS

  • Disse dimensioner er for en fuld størrelse ATX sag, men de kan justeres efter behov for at passe dit udstyr.
  • Bær altid hånd og øjenbeskyttelse, når du bruger el-værktøj.
  • Sikre dit arbejdsområde ventileres korrekt, når du bruger opløsningsmidler klæbestoffer.

Sådan må brugerdefinerede temaer på PowerPoint

Sådan må brugerdefinerede temaer på PowerPoint


Et tema tilføjer konsistens og farve til din PowerPoint-præsentation. Temaer også bære koordinerende farver, baggrunde og skrifttyper i hele din præsentation. PowerPoint har en række pre-designede temaer, du kan vælge fra, men du kan også oprette en tilpasset tema til din præsentation.

Vejledning

Vælge et tema

1

Åbn PowerPoint.

2

Klik på "Design" fanen fra valgmulighederne øverst i vinduet.

3

Vælg et tema fra "Temaer" gruppe, der ligner den tilpassede tema, du vil oprette. Kør markøren over temaet at få vist, hvad det dias vil se ud. Hvis du ikke kan se et tema der ligner den, du ønsker at tilpasse klik "Mere" for at se andre valg.

Tilpas farver

4

Vælg "Colors" fra "Temaer" gruppe under fanen "Design". Klik på "Opret nyt tema farver."

5

Klik på knappen ved siden af ​​det tema farve element, du vil ændre under "Tema farver." Elementerne, du kan ændre indeholde tekst, baggrund, accent og hyperlink farver.

6

Klik på pil ned for den farve, du ønsker at ændre under "Tema Colors" og vælg en farve på listen. Du kan også klikke på "flere farver", og vælg en farve fra "Standard" fanen.

7

Ændre enkelte tema farve elementer, du vil tilpasse ved hjælp af trin to og tre i dette afsnit.

8

Skriv et navn til det nye tema farver i "Name", og klik på "Gem".

Tilpas skrifttyper

9

Klik på "Fonts" i "Temaer" gruppe under fanen "Design" og vælg "Opret nyt tema skrifttyper."

10

Klik på drop down boksene ved siden af ​​"Overskrift skrifttype" og "Krop kategori" kasser og vælge den skrifttype, du vil bruge til din tilpassede tema.

11

Skriv et navn til din nye tema skrifttyper i "Name", og klik på "Gem".

Tilpas Effekter

12

Klik på "Design" fanen.

13

Vælg "Effects" i "Temaer" gruppe.

14

Kig gennem virkningerne og vælge den, du vil bruge til din præsentation. Effekter omfatter linjer og fylde optioner på dine dias.

Gem tema

15

Klik på "Mere" i "Temaer" gruppe under fanen "Design".

16

Vælg "Gem nuværende tema."

17

Skriv et navn til dit tema i "File Name" feltet.

18

Klik på "Gem". Din tilpassede tema gemmes i mappen "Dokument Temaer" på din harddisk, og føjes til listen over brugerdefinerede temaer til rådighed i "Temaer" gruppe på "Design" fanen i PowerPoint.