adgangskode internet explorer 11

Sådan fjernes en gemt adgangskode i Internet Explorer 6

Sådan fjernes en gemt adgangskode i Internet Explorer 6


Som de fleste webbrowsere, kan Internet Explorer 6 konfigureres til "huske" de forskellige adgangskoder, du bruger til at logge ind på din e-mail-konto, bankkonti og ofte besøgte websteder. Hvis du har annulleret en konto, eller hvis du deler din computer med andre, og du vil fjerne gemte adgangskoder fra IE 6 som en sikkerhedsforanstaltning, er det nemt at gøre, og kræver blot et par klik med musen.

Vejledning

1

Start Internet Explorer 6. Vælg "Internetindstillinger" i menuen Funktioner på browserens øverste værktøjslinje.

2

Klik på "Indhold" fanen, og klik derefter på "Autofuldførelse" knappen.

3

For at fjerne gemte adgangskoder, klik på "Ryd adgangskoder." Du har også mulighed for at rydde gemte data, som du har indtastet i formularer. For at gøre dette, klik på "Ryd formularer".

4

Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

TIPS

 • Skift dine adgangskoder hver par måneder (eller oftere) for øget sikkerhed. Vælg alfanumeriske adgangskoder, der kombinerer bogstaver og tal til at skabe usædvanlige kombinationer, som en hacker ville have svært ved at gætte.
 • Gemte adgangskoder på en webbrowser er en potentiel sikkerhedsrisiko. Enhver adgang til din computer vil have nem adgang til alle dine konti.

Sådan Administrer adgangskoder med Internet Explorer

Når du bruger en masse tid på internettet, er det uundgåeligt, at du vil slutte sig til websteder, der kræver adgangskoder få adgang til dem på fremtidige besøg. Jo mere tid du bruger på nettet, jo lettere bliver det at samle et imponerende antal passwords! Jo flere adgangskoder, du har, jo sværere bliver det at huske dem alle. Du kan prøve at skrive dem ned på et stykke papir, du holder handy, men det er ikke en sikker måde at håndtere butik dine adgangskoder. Med Internet Explorer, men det er nemt at håndtere, selv et stort antal passwords og aldrig behøver at bekymre dig om at glemme dem igen.

Vejledning

Administrer dine adgangskoder Effektive

1

Adgang Internet Explorer fra din computers "Start" menuen.

2

Find 'Værktøjer' overskrift på værktøjslinjen øverst i browservinduet.

3

Klik på 'Funktioner' og derefter vælge 'Internetindstillinger'.

4

Hit 'Indhold' fane.

5

Find "Autofuldførelse" overskrift og klik på knappen "Indstillinger".

6

Beslut hvad du vil Autofuldførelse at gøre. Du kan bede den om at automatisk at udfylde adgangskode oplysninger på web-steder og til at spørge dig, hvis du ønsker det at gemme en adgangskode, når du indtaster det første gang. Du kan også anmode om, at det udfylder information vedrørende din browser. Du skal blot sætte en check i boksene ved siden af ​​dine valg.

7

Klik på 'OK', når du er færdig. Nu Internet Explorer vil være i stand til at hjælpe dig med at huske dine adgangskoder, når du har brug for dem.

TIPS

 • Hver gang du tænker på et spørgsmål om, hvordan man håndtere adgangskoder med Internet Explorer og har brug for et svar med det samme, hoved til Internet Explorer FAQ side (se Resources nedenfor).
 • Du har brug for en rigelig forsyning af hukommelse på computeren for at køre Internet Explorer. Det tager 64 MB hukommelse på et minimum for at gøre programmet arbejde. Kontroller, at computeren har nok.
 • Internettet kan være en vanskelig sted for børn. Der er alle former for websteder derude, der måske ikke er egnet for dem at se. Internet Explorer har taget højde for dette med sin content management funktion. Med denne funktion kan du indstille Internet Explorer til at blokere bestemte typer af websteder, i henhold til dine egne specifikationer. Du kan ændre dine indstillinger på vilje til at tilpasse de typer af websteder er tilladt som dine børn bliver ældre.
 • Disse instruktioner er designet med Internet Explorer 7.0 i tankerne. Hvis du har en anden version af browseren, kan disse trin ikke virker for dig.

Sådan deaktiveres Internet Explorer Husk adgangskode i IE 8

Internet Explorer 8 har en funktion, der gemmer adgangskoder til online-konti, såsom e-mail og fakturering konti, som cache. Dette giver dig mulighed for at logge ind på dine konti hurtigt uden at skrive passwords hver gang. Hvis du ikke længere ønsker Internet Explorer 8 til at huske gemte adgangskoder, skal du deaktivere "Autofuldførelse" funktionen, som er ansvarlig for at gemme adgangskoder. Deaktivering det er en hurtig og enkel proces.

Vejledning

1

Klik på "Start" og "Internet Explorer" for at starte din browser, hvis du bruger en anden webbrowser.

2

Klik på "Funktioner" og "Internetindstillinger" for at starte dialogboksen Internetindstillinger.

3

Klik på "Indhold" fanen, og klik derefter på knappen "Indstillinger" i "Autofuldførelse" sektionen. En ny dialogboks lancerer.

4

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Brugernavne og adgangskoder i formularer."

Sådan ændres id og adgangskode på Internet Explorer

Sådan ændres id og adgangskode på Internet Explorer


Besøg dine foretrukne websteder hver dag kan være sjovt, men ikke når du skal huske utallige brugernavne og adgangskoder for at få adgang hvert websted. Heldigvis når du browser med Internet Explorer, kan du drage fordel af en af ​​browserens mest nyttige funktioner: Udfyld automatisk funktion. Auto-komplet husker dine brugernavne og adgangskoder for hver hjemmeside, du besøger på en regelmæssig basis, og fylder log ind på siden. Auto-komplet også tilpasses, da det endnu kan justere at huske ændrede id og kodeord.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer på din computer.

2

Besøg hjemmesiden, hvor du vil ændre dit id og adgangskode.

3

Indtast det nye brugernavn, du ønsker Internet Explorer til at gemme i "Brugernavn" eller feltet "Bruger-ID" på hjemmesiden.

4

Indtast den nye adgangskode, du ønsker Internet Explorer til at gemme i feltet "Password" på hjemmesiden.

5

Klik på "Send / Login" knappen på hjemmesiden for at logge ind.

6

Klik på "Ja" knappen, når de "Autocomplete kodeord" prompter bliver spurgt "Vil du ændre adgangskoden gemt i Windows til din nye post ?." Internet Explorer vil ændre brugernavnet og adgangskoder til denne hjemmeside til den nye id og adgangskode indtastes.

Sådan Slet gemte adgangskoder i Internet Explorer

Internet Explorer har en funktion, der gemmer gemte adgangskoder. Når du logger på en konto, der kræver en adgangskode, at IE gemmer det, så du ikke behøver indtaste den, hver gang du vil have adgang til din konto. Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt at slette gemte adgangskoder. Dette sikrer, at uautoriserede brugere ikke har adgang til dine konti. Slet gemte adgangskoder hurtigt og sikkert.

Vejledning

1

Start Internet Explorer, hvis du i øjeblikket bruger en anden webbrowser.

2

Klik på menuen "Funktioner" øverst i browservinduet, og klik på "Internetindstillinger" for at starte "Internetindstillinger" dialogboksen.

3

Klik på fanen "Generelt" og klik på knappen "Slet" under "Browserdata".

4

Vælg "Passwords" check-box og klik på "Slet". Internet Explorer sletter dine gemte adgangskoder.

5

Luk dialogboksen Internetindstillinger.

Hvor er de gemte adgangskoder i Internet Explorer?

Internet Explorer 11 sikkert konsoliderer website adgangskoder i Windows 8 er Credential Manager for både stationære og moderne app versioner. Gennem denne manager, kan du se og selektivt at fjerne gemte adgangskoder til enten IE11 interface. Men kun desktop-versionen understøtter samtidig fjernelse af alle gemte adgangskoder i browseren.

Brug af Credential Manager

Åbn Windows 8 Kontrolpanel, vælg "Brugerkonti og Familiesikkerhed" og derefter vælge "Credential Manager." Fanen "Web legitimationsoplysninger" er valgt som standard, hvilket viser en liste over websteder, som du har gemt loginoplysninger. Klik på rullepilen ud for en af ​​posterne for at se detaljer. Klik på "Vis", og indtast din Windows-adgangskode for at få vist den skjulte password. Hvis du vil fjerne en adgangskode, skal du klikke på "Fjern".

Fjernelse Passwords direkte fra browseren

Den moderne app version af Internet Explorer-browseren kun tilbyder individuel fjernelse af legitimationsoplysninger, så du bliver nødt til at gentage proceduren for hver adgangskode, du vil fjerne. Hvis du vil fjerne adgangskoder, skal du åbne den moderne app indstillinger, klik på "Konti", vælg et børsnoteret websted og derefter vælge "Fjern". Desktop-versionen af ​​Internet Explorer-browseren giver dig mulighed for at fjerne alle adgangskoder samtidig: Tryk på "Ctrl-Shift-Del," check "Adgangskoder" og derefter klikke på "Slet".

Sådan at gemme adgangskoder i Internet Explorer 8

Internet Explorer 8, ligesom andre moderne webbrowsere, omfatter evnen til sikkert gemme dine brugernavne og adgangskoder til dine foretrukne websteder på tværs af internettet. Denne funktionalitet reducerer besværet med at skulle huske din log-in oplysninger for hvert websted, du besøger, som IE vil "Autofuldførelse" det for dig. Hvis denne indstilling er deaktiveret, kan du nemt aktivere det i IE Internet Options vinduet indstillinger.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer 8.

2

Klik på "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger". Vælg "Indhold" fanen.

3

Klik på "Indstillinger" ved siden af ​​"Autofuldførelse".

4

Placer en check i boksen "Formularer" og "brugernavne og adgangskoder." Du kan eventuelt kontrollere "Spørg at gemme adgangskoder", hvis du ønsker at gemme passwords selektivt. Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

Sådan at huske adgangskoder i Internet Explorer 8

Du sandsynligvis nødt til at indtaste et brugernavn og en adgangskode for mange af de websteder, du besøger på daglig basis. Efter et stykke tid, kan huske adgangskoder til så mange steder være svært, og glemmer en adgangskode til en vigtig hjemmeside kan være en besværet. Derfor er mange webbrowsere, herunder Microsofts Internet Explorer 8, kan huske adgangskoder for dig, fjerne hovedpine er forbundet med at logge på. Aktiver adgangskode besparelse i IE8 ved at åbne menuen Internetindstillinger.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer 8.

2

Klik på "Funktioner" og derefter klikke på "Internetindstillinger".

3

Klik på fanebladet mærket "Indhold". Klik på "Autofuldførelse" under overskriften "Personlige oplysninger".

4

Marker felterne ud for de muligheder, der er mærket "Brugernavne og adgangskoder i formularer" og "Spørg at gemme adgangskoder."

5

Klik på "OK". Klik på "OK" igen for at gemme dine ændringer.

6

Naviger til et websted, som du gerne vil gemme kodeord. Indtast dine loginoplysninger og log på hjemmesiden. Internet Explorer 8 spørger, om du vil gemme din adgangskode. Bekræft, at du gerne vil gemme din adgangskode for at få Internet Explorer husker det.

Sådan Slet gemte brugernavne og adgangskoder på Internet Explorer

Sådan Slet gemte brugernavne og adgangskoder på Internet Explorer


Din Internet Explorer gemmer alle typer af passwords, herunder dem, der anvendes til netbank og sociale netværk. For at forhindre andre mennesker, der bruger den samme computer, som du får adgang til disse konti, slette dine brugernavne og adgangskoder ved hjælp af "Slet browserdata" dialogboksen. Udover adgangskoder, kan du bruge "Slet browserdata" dialogboksen til at slette midlertidige internetfiler, elektroniske cookies, browser historie, browser overførselsoversigt, formulardata, adgangskoder og "Active X filtrering og sporing" databeskyttelse.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer, og klik på "Funktioner" ikonet findes i øverste højre hjørne af browservinduet.

2

Vælg "Sikkerhed" og derefter klikke på "Slet browserdata" for at åbne "Slet browserdata" dialogboksen. Du kan også åbne "Slet browserdata" dialogboksen ved at holde "CTRL" og "Shift" -tasten og trykke på "Del" -tasten.

3

Kontroller afkrydsningsfeltet ud for "Adgangskoder" i "Slet browserdata" dialogboksen. Kontroller og fjern markeringen nogen af ​​de andre tilgængelige valgmuligheder i henhold til dine præferencer.

4

Klik på knappen "Slet" i nederste højre hjørne for at slette de valgte datatyper.

Sådan fjernes eller huske en adgangskode på Internet Explorer

Sådan fjernes eller huske en adgangskode på Internet Explorer


Internet Explorer kan huske login passwords. Det betyder, at du ikke behøver at indtaste dem hver gang du besøger en password-beskyttet hjemmeside. Hvis du administrerer mange passwords, kan du spare tid ved at lade browseren udfylde automatisk i login formular. Du har heller ikke at huske passwords, fordi Internet Explorer holder styr på dem. Det gør den ved hjælp af en funktion kaldet autofuldførelse. Autofuldførelse som standard er deaktiveret. Du kan aktivere den ved hjælp af browserens kontrolpanel.

Vejledning

Husk en adgangskode

1

Åbn Internet Explorer og klik på "Funktioner"

2

Klik på "Internetindstillinger".

3

Klik på "Indhold" for at åbne indholdet vinduet.

4

Klik på "Indstillinger" i Autofuldførelse del af indholdet vinduet. Autofuldførelse indstillinger vises. Det er her, du administrerer adgangskodeindstillinger.

5

Sæt et flueben ved "Brugernavne og adgangskoder i formularer", hvis Internet Explorer til at huske passwords. Ellers skal du fjerne markeringen i feltet for at stoppe Explorer i at huske passwords.

6

Sæt et flueben ved "Spørg mig til at gemme adgangskoder", hvis du vil have Internet Explorer til at spørge dig, før du gemmer en adgangskode.

7

Klik på "OK" for at lukke vinduet. Internet Explorer vil begynde at huske passwords.

Fjern en adgangskode

8

Klik på "Internetindstillinger" i toppen af ​​browseren.

9

Klik på "Slet" for at åbne Slet browserdata vindue.

10

Klik på "Slet kodeord". Internet Explorer sletter alle gemte adgangskoder.

11

Klik på "OK" for at lukke vinduet.

12

Besøg et websted, for hvilken Internet Explorer har husket en adgangskode. Kontroller, at webstedets login-formularen er tom.

Sådan Udfyld webstedsformularer og adgangskoder automatisk ved hjælp af Internet Explorer

Sådan Udfyld webstedsformularer og adgangskoder automatisk ved hjælp af Internet Explorer


Hvis du bruger masser af forskellige brugernavne og adgangskoder, når du foretager din runder på internettet, kan du have en vanskelig tid at huske dem alle. Hvorfor ikke lade Internet Explorer huske, at oplysninger for dig? Disse skridt vil vise dig, hvordan du bruger funktion kaldet Autofuldførelse at udfylde webstedsformularer og adgangskoder automatisk ved hjælp af Internet Explorer.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer ved at klikke på IE på skrivebordet. Alternativt kan du klikke på "Start" knappen, klikke på "Programmer" eller "Alle programmer" og vælge Internet Explorer på listen over installerede programmer.

2

Klik på "Funktioner" på værktøjslinjen. Klik på "Internetindstillinger". Den "Internetindstillinger" dialogboksen vises.

3

Klik på "Indhold" fanen.

4

Under "Autofuldførelse", klik på knappen "Indstillinger". Dialogen "Autofuldførelse indstillinger" åbnes.

5

Marker afkrydsningsfelterne for "webadresser", "Forms", "brugernavne og adgangskoder på formularer," og "Spørg at gemme adgangskoder", eller den ønskede kombination deraf.

6

Klik på "OK" og derefter "OK" igen.

Sådan Slet adgangskoder i Internet Explorer 6

Internet Explorer-funktion, der lader dig gemme din online konto passwords kan komme i praktisk, hvis du ofte glemmer dine kodeord, eller hvis du vil undgå at indtaste en adgangskode, hver gang du åbner et websted, der kræver et brugernavn og en adgangskode. Men gemme dine passwords gør det lettere for hackere at finde dem og giver alle med adgang til din computer til at logge på dine onlinekonti. Hvis du er bekymret for sikkerheden, kan du nemt slette passwords gemt i Internet Explorer 6.

Vejledning

1

Klik på menuen "Funktioner" i Internet Explorer 6, og klik derefter på "Indstillinger". Dette åbner dialogboksen Internetindstillinger, som du også kan få adgang til ved at klikke på "Control Panel" i din computers "Start" menuen og vælge "Internetindstillinger".

2

Klik på "Indhold" fanen i dialogboksen, og klik på "Autofuldførelse" knappen i afsnittet "Personlige oplysninger".

3

Klik på "Clear Passwords" for at slette gemte adgangskoder. Du kan også tjekke en eller alle af boksene under "Brug autofuldførelse til," klik derefter på knappen "Ryd formularer", hvis du ønsker at slette brugernavne, adgangskoder og andre private oplysninger, du har indtastet og gemt i Internet Explorer.

Sådan fjernes en adgangskode fra Content Advisor Indstilling i Internet Explorer

Sådan fjernes en adgangskode fra Content Advisor Indstilling i Internet Explorer


Content Advisor er en funktion i Internet Explorer, der forhindrer computerbrugere i at besøge visse hjemmesider baseret på elementer på disse steder såsom nøgenhed, vold og stødende sprog. Indstillingerne for Content Advisor kan ikke ændres, medmindre brugeren indtaster den adgangskode, der oprindeligt blev brugt, da den blev aktiveret. Dette kan skabe et problem, hvis for eksempel, du køber en brugt computer med Content Advisor aktiveret. Det er muligt at fjerne Internet Explorer Klassifikationsfilter adgangskode ved at lave en ændring i Windows registreringsdatabasen.

Vejledning

1

Klik på knappen Start i Windows XP, og klik derefter på "Kør". Skriv "regedit" uden anførselstegn i dialogboksen Kør, og tryk på "Enter". I Windows Vista og Windows 7 skal du klikke på knappen Start, skriv "regedit" i søgefeltet og trykke på "Enter". Registreringseditor vises.

2

Brug listen over mapper i venstre side af Registreringseditor vinduet for at gå til den "HKEY_LOCAL_MACHINE", "Software", "Microsoft", "Windows", "CurrentVersion", "politikker" og "Ratings" mapper. Klik på mappen "Ratings".

3

Højreklik på "Nøgle" post i registreringsdatabasen i højre side af vinduet og vælg "Slet". Klik på "Ja" for at bekræfte.

4

Luk Registreringseditor, og genstart computeren.

5

Start Internet Explorer efter Windows er genstartet. Klik på menuen "Funktioner", og vælg "Internetindstillinger".

6

Klik på "Indhold" fanen øverst i vinduet Internetindstillinger, og klik derefter på "Disable" knappen. "Opret Supervisor Password" vises.

7

Skriv noget, du kan lide i "Password" og "Bekræft kodeord" kasser. Indholdet af de to bokse skal matche. Klik på "OK", og klik derefter på "Nej" når du bliver spurgt, om du vil indtaste en adgangskode vink.

8

Klik på "OK" to gange. Internet Explorer Klassifikationsfilter er deaktiveret.

Hvordan laver Internet Explorer Accepter adgangskoder i adresselinjen

Hvordan laver Internet Explorer Accepter adgangskoder i adresselinjen


Ældre versioner af Microsoft Internet Explorer tillod brugere at inkludere log-in og password i adresselinjen oplysninger. Internet Explorer 6 Service Pack 1 og nyere versioner af Internet Explorer har deaktiveret denne funktion. Funktionen blev deaktiveret på grund af risikoen for hackere at udnytte et smuthul, der kan narre intetanende ofre til at tro, at de er adgang til en anden hjemmeside, end de rent faktisk ser. Hvis du vil ændre indstillinger Internet Explorer for at tillade adgangskoder i adresselinjen, så bliver du nødt til at komme ind i Windows-registreringsdatabasen og manuelt ændre dine Internet Explorer-indstillinger.

Vejledning

1

Luk alle åbne Microsoft Internet Explorer-vinduer.

2

Klik på "Start" og klik på "Kør" for at åbne en startkommando kassen. Skriv "regedit" i feltet Kør, og tryk på "Enter" for at åbne Windows Registry Editor. Klik på "Fortsæt" for at tillade programmet at starte.

3

Naviger til følgende nøgle i registreringsdatabasen ved hjælp af registreringsdatabasen browser ruden længst til venstre i programvinduet:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main \ FeatureControl \ FEATURE_HTTP_USERNAME_PASSWORD_DISABLE

4

Venstre-klik på registreringsdatabasenøgle i trin 3 for at vise tilknyttede værdier i registreringsdatabasen i den højre rude.

5

Højreklik på den rigtige rude og vælg "Ny => DWORD (32-bit)." Navngiv den nye værdi "iexplore.exe".

6

Højreklik på iexplore.exe DWORD værdi og klik på "Rediger" for at åbne DWORD redigeringsvinduet.

7

Skift "Værdidata" -feltet til 0. Klik på "OK" for at gemme ændringen.

8

Luk Windows Registry Editor. Internet Explorer er nu indstillet til at acceptere log-in og adgangskoder i adresselinjen.

Sådan Slet "Der kræves autorisation" gemte adgangskoder i Internet Explorer

Sådan Slet "Der kræves autorisation" gemte adgangskoder i Internet Explorer


Du kan gemme adgangskoder i Internet Explorer, så browseren husker dem automatisk næste gang du skal logge ind på en hjemmeside. Selv om dette kan være en nyttig tidsbesparende, kan det også forårsage sikkerhedsproblemer. Hvis andre bruger din computer, kan de også få adgang til din adgangskode beskyttet konti automatisk. Du kan slette alle dine gemte adgangskoder i browseren på en gang gennem Autofuldførelse funktion, eller slette dem enkeltvis, mens du besøger siden.

Vejledning

Slet alle adgangskoder

1

Åbn menuen "Funktioner" i Internet Explorer ved at klikke på tandhjulet symbol øverst til højre i browservinduet. Eller brug kommandoen "Alt-X".

2

Vælg "Internetindstillinger" for at åbne vinduet Internetindstillinger den. Klik på fanen "Indhold" og derefter klikke på "Indstillinger" i Autofuldførelse området. Fjern markeringen af ​​"Brugernavne og adgangskoder i formularer" kassen i Autofuldførelse Indstillinger og klik "OK".

3

Vælg fanen "Generelt" i vinduet Internetindstillinger, gå til "Browserdata" og klik på "Slet". I Slet browserdata vindue, skal du sørge for, at feltet ved siden af ​​Passwords er markeret. Du kan fjerne markeringen felterne ud for alle andre typer data, du vil gemme.

4

Klik på "Slet" for at vende tilbage til vinduet Internetindstillinger og derefter "Anvend" og "OK".

Slette et enkelt kodeord

5

Naviger til hjemmesiden ved hjælp af adgangskode, du vil slette.

6

Klik på den første adgangskode feltet og klik på pil ned på tastaturet. Fremhæv det navn eller e-mail, der viser, og tryk på "Slet" -tasten.

7

Klik på "Ja" i Autofuldførelse dialogboksen for at bekræfte, at du vil slette brugernavn og adgangskode.

TIPS

 • Du kan kontrollere "Spørg mig, før du gemmer adgangskoder" kassen i Autofuldførelse vinduet Indstillinger, hvis du vil gemme nogle adgangskoder, men ikke alle. Hver gang du indtaster en adgangskode på en side, vil du blive spurgt, om du vil gemme det. Dette er nyttigt, hvis du vil gemme nogle generelle formål passwords, men ikke dem, du vil sikre.
 • Internet Explorer husker passwords, selv om du slukker for Autofuldførelse funktion, medmindre du følge trinene for at slette din browserhistorik. Hvis du ikke gør det, kan en bruger tænde Autofuldførelse igen og dine adgangskoder vil blive genaktiveret. Dette gælder ikke, hvis du sletter en enkelt adgangskode, da dette automatisk slettes fra systemet.
 • Denne proces er baseret på Internet Explorer 10. skridt til at slette adgangskoder på andre versioner kan være anderledes.

Sådan får adgangskoder fra Internet Explorer

Sådan får adgangskoder fra Internet Explorer

IE PassView er et hjælpeprogram, der kan køre på Windows for at få passwords fra Internet Explorer. Den nytte er blevet fordelt som freeware og kan erhverves gratis fra flere hjemmesider. IE PassView er en lille password management utility der samler de adgangskoder, der bruges af Internet Explorer, version 4,0 til 9,0, og viser dem i en database. De typer af adgangskoder, IE PassView kan inddrive formular Internet Explorer omfatter autocomplete adgangskoder, HTTP-godkendelse adgangskoder og FTP passwords.

Vejledning

1

Hent IE PassView freeware fra et websted, der tilbyder værktøjet til download.

2

Åbn den mappe, der er downloadet til din computer og finde filen med titlen "iepv.exe". Kopier filen til en anden mappe og dobbeltklik på den.

3

Se oplysningerne om adgangskoden, efter at den har scannet Internet Explorer.

Hvordan kan du få Internet Explorer til at huske din E-mail Adgangskode?

Hvordan kan du få Internet Explorer til at huske din E-mail Adgangskode?


Har forskellige adgangskoder til alle dine e-mail konti er en god idé, fordi hvis nogen får fat i et password, vil han ikke kunne få adgang til alle dine konti. Men at forsøge at huske alle disse passwords kan være svært. Heldigvis Internet Explorer har en Autofuldførelse indstilling, der tager gætteriet ud af at huske dine oplysninger. Autofuldførelse gemmer dine passwords og indtaster dem automatisk, når du besøger denne hjemmeside og indtaste dit brugernavn.

Vejledning

1

Åbn Internet Explorer browser, og klik på "Funktioner" i øverste højre hjørne af skærmen. Vælg "Internetindstillinger" fra drop-down menuen.

2

Klik på "Indhold" fanen i "Internetindstillinger" dialogboksen.

3

Klik på knappen "Indstillinger" under "Autofuldførelse" sektionen. Sæt et flueben i boksen, der er mærket "Brugernavne og adgangskoder i formularer," samt "Spørg mig, før du gemmer adgangskoder."

4

Besøg din e-mail-udbyder hjemmeside, og logge ind med din e-mailadresse og password.

5

Klik på "Ja", når en dialogboks popper op, der spørger "Vil du Internet Explorer til at huske denne adgangskode?" Næste gang du går til at logge ind på din e-mail-konto og indtaste din e-mail-adresse, vil adgangskoden vises automatisk.

TIPS

 • Lagring dine adgangskoder giver andre, der bruger computeren til at få adgang din e-mail-konto.

Sådan fjerne gamle adgangskoder fra Internet Explorer

Sådan fjerne gamle adgangskoder fra Internet Explorer


Microsofts Internet Explorer, som de fleste moderne webbrowsere, kan du gemme Sikkert login oplysninger såsom brugernavne og passwords. Dette gør at få adgang til ofte besøgte sikre steder hurtigere og mere effektiv. Over tid kan disse brugernavne og adgangskoder ændres, eller kan du ikke længere ønsker at have denne følsomme oplysninger gemt på din computer. Du kan nemt fjerne gemte brugernavne og passwords fra Internet Explorer.

Vejledning

1

Bestem din version af Internet Explorer. Klik på "Hjælp" -knappen, mens i Internet Explorer, og klik derefter på "Om Internet Explorer". Kig efter den version af Internet Explorer og følge nedenstående trin for denne version.

2

Fjern gamle passwords fra Internet Explorer 6 ved først at klikke på "Funktioner" i menulinjen. Klik på "Internetindstillinger" og klik på "autofuldførelse" knappen under "Indhold" fanen. Check "Clear adgangskoder", og klik derefter på "OK" knappen.

3

Slet gemte adgangskoder fra Internet Explorer 7 ved først at klikke på "Funktioner" i menulinjen. Klik derefter på "Internetindstillinger" og vælg fanen "Generelt". Klik på "Slet adgangskoder" knappen under "Browserdata".

4

Fjern uønskede passwords fra Internet Explorer 8 ved at klikke på "Funktioner" i menulinjen og derefter på "Internetindstillinger" og derefter fanen "Generelt". Marker feltet ud for "Adgangskoder", og klik derefter på knappen "Slet".

TIPS

 • Folk har en tendens til at lade deres webbrowser til at huske deres passwords i stedet for at skrive dem ned. Sørg for at skrive ned på et sikkert sted et kodeord, du har brug for at gemme.

Sådan slettes en gemt FTP adgangskode fra Internet Explorer

Sådan slettes en gemt FTP adgangskode fra Internet Explorer


Internet Explorer indeholder en funktion kaldet "password caching", som sparer brugernavn og adgangskode informationer til forskellige hjemmesider, login formular og FTP (File Transfer Protocol), der anvendes til at vedligeholde hjemmesider og uploade filer til en hjemmeside. Internet Explorer kan bruges til at få adgang til et FTP-server og uploade hjemmeside filer. Sletning af en gemt FTP password er en god måde at holde en hjemmeside sikker. Andre, der bruger din computer kan få adgang til private oplysninger gemt på FTP-servere, hvis adgangskoden ikke er slettet fra Internet Explorer.

Vejledning

1

Åbn et nyt Internet Explorer-vindue.

2

Klik på "Funktioner" ikonet og vælg "Internetindstillinger".

3

Klik på fanen "Generelt".

4

Klik på "Slet" knappen under browserdata sektion. Et nyt vindue åbnes.

5

Sæt et flueben ud for "Form data."

6

Sæt et flueben ud for "Password".

7

Fjern alle andre flueben.

8

Klik på "Slet" knappen.

9

Klik på "OK" knappen for at lukke ud displayet.

Sådan slettes en gemt adgangskode i Internet Explorer

Sådan slettes en gemt adgangskode i Internet Explorer


Lagring af adgangskoder på din computer er fristende, da det sparer tid og energi for at skulle huske forskellige koder til forskellige hjemmesider. Men det kan også være risikabelt. Gemte adgangskoder tillade alle, der bruger din computer til at få nem adgang til dine personlige konti. Må ikke risikere det - her er hvordan du sletter dem ved hjælp af Internet Explorer.

Vejledning

Brug af Internet Explorer 7 eller 8

1

Vælg "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger".

2

Vælg fanen "Generelt". Under "Browserdata", klik på "Slet".

3

Vælg "Adgangskoder". Klik på "Slet".

4

Klik på "OK".

Brug af Internet Explorer 6

5

Vælg "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger".

6

Vælg "Auto Complete" under fanebladet "Indhold".

7

Klik på "Ryd adgangskoder."

8

Klik på "OK".