Steder til Post Gratis Annoncer

Internettet gør det nemt at sælge, hvad du har at du ikke længere ønsker eller har brug for, uanset om det er gamle tøj, en blender eller brugt bil. Du skal blot skrive en kort annonce, sende det til et salg hjemmeside og vente på resultaterne. I modsætning til at køre et klassificeret annonce i aviser, notering emner til salg på internettet klassificeret hjemmesider ofte koster ingenting.

Craigslist

Craigslist dominerer gratis klassificeret på internettet. Med over 20 milliarder unikke sidevisninger om måneden og placering som den syvende mest sete hjemmeside på engelsk, ifølge Craigslist faktaark, at dele din annonce på Craigslist har en utrolig stor chance for at blive set. Udstationering på Craigslist indebærer valg af by, hvor du vil have din annonce at blive udstationeret, derefter vælge en kategori. Du kan også inden for flere byer; Men Craigslist har en anti-spam politik. Udstationering din annonce for ofte fører til annoncen blive forbudt fra at blive udstationeret. Opslag på Craigslist forbliver opført i 45 dage, med undtagelse af de store byer som Boston, Los Angeles og New York. I de tilfælde, forbliver rubrikannoncer opført i syv dage.

Backpage

Svarende til Craigslist, Backpage giver dig mulighed for at skrive i din by valg og nå et bredt spektrum af mennesker. I modsætning til Craigslist vil udstationering i flere byer koster penge. Men udstationering i dit lokalsamfund koster ingenting. Backpage fungerer sammen med talrige avis websites til at fungere som de klassificerede sektion for disse hjemmesider, men annoncer kan indsendt af nogen. Annoncerne på Backpage forblive levende i 30 dage, hvorefter de slettes fra systemet. Hvis du har brug for din annonce bogført længere, Backpage har muligheder for ompostering eller for sponsorerede annoncer, men disse muligheder koster penge. Du kan vælge at lade din annonce udløbe, så repost manuelt gratis.

Oodle

Oodle sætter sig for at genopfinde online klassificeret annoncer ved at bruge sociale medier til at øge sidevisninger. Oodle s Om side bemærker, at ved hjælp af sociale netværk arenaer såsom Oodle Marketplace og Facebook Marketplace, hjemmesiden kan prale over 15 millioner unikke seere. Oodle giver dig mulighed for at skrive annoncer via din Facebook-konto, eller direkte fra Oodle hjemmeside, hvis du ikke har eller ville foretrække ikke at bruge din Facebook-konto. Oodle rubrikannoncer forbliver opført i 30 dage, hvorefter du har mulighed for at reposting annoncen igen når som helst inden for de næste 30 dage.

EBay Classifieds

Tidligere kendt som Kijiji, eBay Classifieds genererer flere millioner unikke besøgende om måneden. EBay Classifieds når 272 lokale markeder i USA og bestræber sig på at give en familie-sikkert miljø. Annoncer lagt gratis på eBay Classifieds forbliver opført i 60 dage. Hvis du ønsker at repost din annonce, mulighed for at repost bliver tilgængelig lige før din annonce er indstillet til at udløbe.


relaterade artiklar