Sprint Air Kort og Acer Computer problemer

Sprint Air Kort og Acer Computer problemer


Installation af et Sprint Air Card for bredbåndsinternet kan forårsage kompatibilitetsproblemer, når de bruges med Acer-computere. Acer Amerika ikke hjælpe i konfigurationen af ​​netværk, så brugerne skal gennemgå installationsprocedurerne af områderne software, hardware og tilslutningsmuligheder til at rette spørgsmål.

Software

Installation af et Sprint Air-kort i en Acer computer kræver korrekt installation af alle Sprint Air Card drivere, en aktuelle Windows-installation og software kompatibilitet med Sprints Connection Manager. Sprint Air Card giver Acer brugerne installationsvejledningen og en disk til at installere og fejlfinde den nødvendige software.

Hardware

En almindelig fejlmeddelelse set af Acer-brugere er fejlkoden budskab "651". Denne kode angiver en hardware installation funktionsfejl. Brugere kan løse problemet ved at lukke Acer og fjernelse af Sprint Air Card fra Acer netværk slot. Efter fjernelse af kortet genstarte Acer og gentag hardware installation som pr instruktioner.

Forbindelse

Oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en Sprint Air Card kræver Acer computerbrugere til at kontakte Sprint ved hjælp af installerede guiden Aktivering. En forbindelsesproblemer ske, når guiden Aktivering starter ikke automatisk. Acer-brugere skal derefter henvise til installationsvejledning for manuel start procedure.

Relaterede artikler