Skulle en PHP klasse Constructor være offentlige eller private?

Den måde du adgang PHP klasse konstruktører er afhængig af, hvordan klassen er defineret. En offentlig klassens konstruktør er tilgængelig med nogen af ​​dine andre klasser. En privat klassens konstruktør er kun tilgængelig i klassen for PHP-projektet. Du skal bestemme tilgængelighed for din klasse konstruktører samtidig udvikle dine klasser til at afgøre, om du vil oprette en klasse constructor, der er offentlig eller privat.

Offentlig

En offentlig klassens konstruktør kan du instantiere en klasse og bruge klassens konstruktør fra nogen af ​​dine andre klasse kode. Udtrykket "offentligheden": de andre klasser ringe til din klasse konstruktør og oprette variabler, der er i konstruktøren. Du kan stadig overbelaste klassen konstruktører, hvilket betyder, at du oprette andre klasse konstruktører til at indstille standardværdier op for klassen.

Privat

En privat constructor afskærer adgang til klassens konstruktør fra alle andre klasser undtagen den klasse, som det er defineret. Du bruger denne metode til at stoppe andre klasser fra at oprette interne variable medlemmer. De fleste klasse konstruktører er fastsat på offentligheden, men du indstille konstruktøren som private, når du vil tilsidesætte og "skjule" konstruktøren fra andre dele af dit program.

Formål

Formålet med at erklære en konstruktør offentlig eller privat, er for klasse arv. Hvis du holder din klasse konstruktører forbrugere, behøver dine andre klasser ikke adgang direkte til eleverne. I stedet kan du styre den måde en klasse kan ringe konstruktører og den måde, eleverne bliver manipuleret. Du tilføjer initialisering variabler til konstruktøren til at oprette standard, når klassen instantieres.

Overvejelser

Typisk klasse konstruktører indstillet som offentligheden. Indstil kun en klasse konstruktør som private, når du er sikker på, at du aldrig behøver at formatere alle variabler. Ændring af klassens konstruktør offentlige eller private type, senere i udviklingen af ​​programmet kan oprette syntaks eller logik fejl i koden.

Relaterede artikler