Sikkerhed Awareness Training

Sikkerhed Awareness Training


For hver privat og offentlig organisation dets folk, data, processer og netværk er meget vigtige aktiver. Behøver således disse ressourcer, der skal beskyttes. Og samtidig have en guidebog giver en referencekilde, sikkerhed bevidsthed handler om at udvikle en kultur for beskyttelse i alle facetter af virksomheden. Når organisationen lever med en sikkerhed bevidsthed perspektiv så, ligesom en levende immunforsvar, vil hver aspekt spotte et problem hurtigt, før det bliver stort.

Baggrund

Uddannelse Sikkerhed bevidsthed fokuserer på at identificere risici, trusler og sårbarheder i en organisation, og hvordan du løser dem. Bedste praksis er tilvejebragt som et grundlæggende sæt til studerende til at stole på senere når de står med deres første, virkelige problemer. Uddannelse Sikkerhed bevidsthed i de fleste områder har tendens til at være omkring computer, software og netværk, da disse ressource bevarer mange af de data dagens organisationer er afhængige af. Dog kan de principper lært anvendes på enhver forretningsproces og aktiv, ikke kun de elektroniske.

Software Sikkerhed

Den software modul af en sikkerhedsbevidsthed uddannelsesprogram vil dække hvordan software er skabt i første omgang. Dette giver en platform for derefter diskutere og lære, hvordan det fungerer, og kan manipuleres af angreb. Målet er at styrke programmer, så de kan modstå et angreb, enten automatiseret eller manuel, og stadig fungere. Student praktisere dette forsvar procedure ved at udvikle kode og tricks om at slå angreb, før de bliver problematisk. Endelig disse klasser dækker også iboende svagheder i off-the-shelf programmer og software, og hvordan at lappe dem før brug.

Network Security

Det næste niveau modul i uddannelse ofte omfatter netværkssikkerhed. Mange gange de studerende nå dette niveau, kan i høj grad ved, hvordan erhvervslivet fungerer, eller hvordan programmer er kodet, men de har ikke en anelse om sikkerhed i et netværk. På grund af denne sandsynlighed, mange sikkerhed oplysningsprogrammer gøre lidt af et lynkursus 101 tilgang, der dækker alle de små bug-a-mishagsytringer, der påvirker netværk. Dette omfatter virus, hacks, trojanere, automatiserede angreb, denial of service-angreb, og meget mere. Kurset omfatter også hvordan man bruger forskellige forsvarsmekanismer såsom software og hardware firewalls, overvågning af netværk, afspærringsventiler, brug password, og en generel skrabe af overfladen på kryptering. Efterbehandling dette modul har den studerende have en grundlæggende forståelse af, hvordan at beskytte et netværk.

Forebyggende Sikkerhed Fundamentals

Som et avanceret niveau om netsikkerhed, uddannelse bevidsthed derefter begynder at bygge videre på de grundlæggende fundamentals. I de forebyggende kurser den studerende lærer up-to-date praksis om sikkerhed bevidsthed og hvordan man stopper angreb. Metoderne tendens til at være banebrydende, således at den studerende rent faktisk kan blive udfordret og håndtere reelle, moderne trusler snarere end en form for angreb praktiseres 10 år siden og løst ved grundlæggende anti-virus software.

Den bedste sikkerhed Partners

Generelle medarbejdere er ofte overset i uddannelse bevidsthed gennemføres inden organisationer, fordi meget af forventning til at stoppe problemer er tildelt teknologien chef. Men god træning bevidsthed nærmer udfordringen ved at behandle organisationen som biologiske. Det betyder enhver person og ressource spiller en del af større helhed og kan fungere i en lille kapacitet til at advare hele systemet. Medarbejderne behandler deres data hele dagen lang, så de er de første til at se noget ud af mønsteret. Således de gør den første linje i forsvaret og spiller en afgørende sikkerhed bevidsthed rolle.

Basic, ikke-teknologi sikkerhed bevidsthed træning inkorporerer fordelene ved at forsvare en organisation biologisk. Ved simpel oversvømmede alle medarbejdere med bedre sikkerhedspraksis, selv om det kun 10 procent af materialet bevares, vil alle medarbejdere ubevidst øve bedre sikkerhedspraksis. Det skærer ned på ulykker, eksponering for virus, afhøring af mærkelig adfærd og aktiviteter, og vigtigst, advarer organisationen, når et problem ses.


relaterade artiklar