Sådan vises Mest sete Beskeder i WordPress

Når en person kommer til din WordPress hjemmeside for første gang, dit primære mål er at gøre dem ligesom hjemmesiden nok til at besøge igen. Alle besøgende vil ikke være villige til at udforske navigationsstrukturen af ​​din hjemmeside og ville hellere blive dirigeret til det bedste indhold. Ved at installere en widget til at vise dit websted mest viste stillinger i indholdsoversigten, kan en ny besøgende straks se det indhold, som tidligere brugere fundet værdifuldt.

Vejledning

1

Åbn "Plugins" i menuen i venstre kolonne i WordPress instrumentbrættet, og klik derefter på "Tilføj ny".

2

Skriv "WordPress Populære Stillinger" i søgefeltet og tryk Enter. Klik på linket "Installer nu" under "WordPress Populære Stillinger" på resultatet skærmen og klik på "Ok" og derefter "Aktiver Plugin" for at afslutte installationen.

3

Åbn "Udseende" menuen i venstre kolonne, og klik derefter på "Widgets".

4

Træk "WordPress Populære Stillinger" widget fra det vigtigste område af siden til indholdsoversigten område i højre side. Den lille dims udvider at vise de tilgængelige indstillingsmuligheder.

5

Klik på "Title" feltet og give widget et navn, såsom "Mest viste indhold."

6

Klik på feltet under "Show op til", og skriv antallet af stillinger, at widget skal vise.

7

Klik på "Time Range" drop-down menuen og vælge tidsintervallet, at widget skal vise indlæg fra, såsom "Sidste 7 dage" eller "Al tid."

8

Klik på "Sorter Indlæg af" drop-down menuen og vælge "Total visninger."

9

Klik på "Gem" knappen.


relaterade artiklar