Sådan Vedhæft Album Art til FLAC-filer

Sådan Vedhæft Album Art til FLAC-filer


FLAC er et populært ukomprimeret filformat, der fastholder den samme lydkvalitet som sin kilde. På grund af deres filstørrelser, ukomprimerede formater (såsom FLAC eller WAV-formater) er mindre populær end komprimerede MP3-filer. På grund af denne popularitet rift, kan det undertiden være svært at finde programmer, der giver dig ekstra redigeringsmuligheder, såsom fastgørelse albumbilleder. Må ikke blive afskrækket selv, Max software tilbyder en god mulighed.

Vejledning

1

Hvis Max software ikke allerede er installeret på din computer, kan det hentes gratis på 'Max software' linket i den "Referencer" sektionen. Når du har hentet dobbeltklikke på ikonet Max at installere. Følg selvforklarende installere instruktioner, og trykke på 'OK'.

2

Åbn Max software. Gå til 'Indstillinger' under 'Max' position. Gå til 'formater' sektionen og være sikker på, at kun den "FLAC" filformat er valgt. Tilsvarende gå til 'Output' sektionen og sørg kun "FLAC" er valgt. Max vil udsende en kopi af enhver filformat venstre valgt. Exit præferencer. «

3

Under "Filer" overskriften vælg 'Konverter filer. " Fra vinduet der popper op finde og vælge de ønskede filer, og vælg 'OK'.

4

I hovedvinduet dine filer vises. Klik på 'Album Art' knappen. Dette vil åbne en skuffe (side vindue). Vælg dine filer i hovedvinduet. Klik og træk den ønskede albumbilleder ind i "Album Art 'skuffe.

5

Klik på knappen "Konverter". Når dine filer er konverteret de gemmes med den integrerede albumbilleder, som er vedlagt.

TIPS

  • Hold din albumbilleder på skrivebordet, så det er nemmere at finde og trække ind i "Album Art 'skuffe. Fil organisation gør denne proces meget lettere.

relaterade artiklar