Sådan vært & Upload filer

Hosting og uploade filer på internettet er både hurtigt og nemt at gøre. Den nemme adgang til filer på internettet fortsætter med at tilføje til populariteten af ​​World Wide Web og gøre det til en ressource for millioner af mennesker. En god luns af oplysninger på internettet bliver der ved upload. Her er hvordan at være vært og uploade filer.

Vejledning

Valg af filer

1

At uploade og vært for en billedfil, finde et billede fra din personlige samling og scanne det ind på computeren. Husk, hvor filen er gemt, så du kan få adgang til uden problemer, når det er tid til at uploade den.

2

Du kan gemme en billedfil i flere typer af formater. De mest populære omfatter filer med en endelse af jpg, png, tif, ps, gif osv Valg af optimale billedformat ofte gange afhænger af billedkvaliteten, du stræber efter (hvor meget opløsning, du har brug for) og indholdet af billedet . En fælles billedformat på nettet er jpeg, som er ideel til fotografier med masser af farve. For at vælge filformatet, gemme billedet og vente på en dialogboks vises. I de fleste foto-redigeringsprogram kan du vælge hvilket format fra en drop-down boks i dialogboksen.

3

Hvis du ikke har en billedfil på din computer, kan du ønsker at bruge et billede, der allerede på nettet. Du kan kopiere et billede fra et andet websted og hoste det på din ved hjælp af en lille HTML-tag, der formaterer billedfilen for dig. I den ønskede placering, skal du skrive følgende kode "<img på din webside, erstatte filnavnet for webadressen på billedet. Dette vil kopiere billedet på din webside. Dit websted (samt det sted, hvor du kopierede den fra) reelt vil være vært for billedet. Selvfølgelig kan nogle billeder være beskyttet under copyright, så det er en god idé at bede om tilladelse fra webstedet ejer, før du snuppe deres billede.

4

Upload af en billedfil er enkel, takket være server-side scripts, der er medtaget på websteder i dag. Når du trykker en upload knap på en webside, er det faktisk en input form. De oplysninger, du indtaster, vil blive kopieret fra computeren og modtaget af den pågældende webstedets server. Processen virker ved at klikke på knappen "Gennemse", åbner en dialogboks, der viser filer på computeren (normalt i mappen Dokumenter eller på skrivebordet), som du kan indtaste (upload) på formularen. Vælg billedfilen, og browseren vil overføre filen parametre svarer til de relevante filtypenavne for platformen (.jpg, ping, gif osv). Normalt er der en sidste "Udført" eller "send" knappen, som du bliver bedt om at trykke på. Dette vil fuldende upload-processen og dit billede vil blive placeret på dit websted.

TIPS

  • Før du vælger billeder til at være vært, vil du ønsker at have en idé om billederne størrelse. Store billeder kan øge belastningen tid til din hjemmeside, nedslående webtrafik.
  • Krænkelse Ophavsret er en big deal på internettet. Før du kopierer et billede på nettet, skal du kontakte webstedets web-administrator eller ejer for at få tilladelse til at bruge billedet. Mens nogle billeder er gratis at bruge gøre til "fair brug" love, er mange billeder, er beskyttet under copyright.

relaterade artiklar