Sådan vært en ASP Net Website

Sådan vært en ASP Net Website


ASP.NET er et programmeringssprog udviklet af Microsoft. For at være vært for en ASP side, du har brug for en Windows-maskine med Internet Information Services (IIS) er installeret. IIS er tilgængelig på Windows 2000, 2003, 2008, XP, Vista og Windows 7. IIS er ikke installeret som standard, når du installerer Windows-operativsystemet. Men kan du nemt tilføje det i Windows Kontrolpanel for at aktivere ASP hosting.

Vejledning

1

Klik på Windows "Start" knappen og vælg "Kontrolpanel". Klik på linket mærket "Slå Windows-funktioner til eller fra." Dette åbner et vindue, der viser alle de aktuelt installerede programmer på din maskine.

2

Klik på plustegnet ved siden af ​​ikonet mærket "Internet Information Services". Dette viser alle de hosting komponenter til ASP hjemmesider.

3

Marker feltet "Web Management Tools". Klik på "OK" knappen for at installere IIS Manager. Når softwaren installerer, skal du klikke på "Start" knappen i Windows igen og vælg "Programmer". Vælg "Administrative Tools" og derefter klikke på "Internet Information Service (IIS) Manager." Dette åbner lederen, hvor du opretter en ny ASP website til at være vært på din computer.

4

Højreklik på "Default Web Site" ikonet i åbnede IIS7 vinduet og vælg "Ny Virtual Directory." Indtast et navn til hjemmesiden. Klik på knappen "Gennemse" for at vælge placeringen af ​​dine ASP website filer og klik på "OK." Dette konfigurerer IIS manager til vært for dit websted.

5

Åbn en webbrowser, og skriv "http:. // Website_name & quot; ind i navigation tekstboksen Erstat". Website_name "med det navn, du gav den virtuelle bibliotek Dette tester IIS server for at sikre, du er i stand til at se hjemmesiden.

Relaterede artikler