Sådan vælges en bærbar eller notebook-computer

Sådan vælges en bærbar eller notebook-computer


Bærbare computere giver dig bærbar adgang til din e-mail, internet eller noget andet, du ville bruge en computer til. Laptops har mange forskellige størrelser og funktioner, så du er nødt til at fokusere på, hvad der er vigtigt for dig. Lær, hvordan du vælger en bærbar computer eller en bærbar computer.

Vejledning

1

Afgørelse om størrelsen af ​​den bærbare computer, du har brug for. Leder du efter en bærbar computer, der passer til dine behov, så hvis du ofte rejser eller kommer til at transportere din bærbare computer til forskellige steder ofte, du ønsker at få en bærbar computer, der er lys og ikke en, der er stor og pladskrævende.

2

Overvej, hvad slags computer software programmer, du vil bruge på din bærbare computer eller bærbare computer. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken slags styresystem ville være bedst for dig. Indstillinger omfatter få Windows-operativsystemet på din bærbare computer eller få en bærbar Mac.

3

Tænk over, hvordan du planlægger at bruge den bærbare computer. Hvis du udfører mere simple applikationer såsom at surfe på internettet og skabe Word-dokumenter, behøver du ikke en computer med den mest processorkraft. Disse lavere processorkraft computere er ofte omtalt som netbooks.

4

Overvej, hvordan du vil oprette forbindelse til internettet. Hvis du skal bruge et Ethernet-kabel til at oprette forbindelse til et hjemmenetværk, vil du ønsker en bærbar med en kablet Ethernet-port. Hvis du har planer om at oprette forbindelse til internettet fra flere steder udover hjemme eller arbejde såsom cafeer eller biblioteker, skal du vælge en computer, der er Wi-Fi kompatibel.

5

Overvej batteriets levetid. Hvis du vil flytte rundt ofte og har brug for at bruge computeren på steder, hvor du ikke kan sætte den i, få en bærbar computer med en længere batterilevetid.

6

Gennemgå sikkerhedsfunktioner. Nogle bærbare kommer med yderligere sikkerhedselementer, der kræver en ekstra adgangskode for at få adgang til operativsystemet.

7

Få en notesbog med mere RAM og en hurtigere processor, hvis du vil multitasking og bruger flere computerprogrammer på samme tid.

Relaterede artikler