Sådan Upload et webside til en server

Sådan Upload et webside til en server


For at en hjemmeside til at gå live, hvor enkeltpersoner kan se din komplette webside, skal det uploades til en server. Den server, du uploader dit websted til normalt din web vært. En web-vært fastholder flere servere til at håndtere trafik og indhold til dit websted. Du burde allerede have alle de filer og billeder gemt og lagret på din computer, så de kan uploades korrekt til din vært server.

Vejledning

1

Få en gratis eller betalt FTP software service. FTP (File Transfer Protocol) adgang til din web-vært og fungerer som et mellemled ved at uploade oplysninger fra din computer til internettet værtens mappe til dit websted til at gå live.

2

Åbn FTP-software, og klik på enten "Upload filer" eller "Log ind". Du vil blive bedt om brugernavn og adgangskode på din Web vært konto. Når du først har købt Webhotel, var du sendt et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til din konto. Du vil se mapperne på din web-hosting-server, når du med held logge ind.

3

Åbn den mappe på din webhost server, hvor den primære hjemmeside vil blive placeret. De fleste web-værter gemme din udfyldte websted til mappen public_html eller index.html.

4

Få adgang til de mapper, hvor din hjemmeside filer er placeret på din computer i FTP-software. Nogle FTP software vil automatisk vise dig en oversigt over alle dine filer, der er gemt på din computers primære harddisk.

5

Træk og slip filer fra computeren i mappen på din Web host server public_html eller index.html. Afhængig af størrelsen af ​​de filer og din internetforbindelse, kan processen tage flere timer.

6

Log ud af din FTP-konto og besøge din webside for at se, om de filer, med succes har uploadet og websiden ser ud som det var designet fra din computer.

TIPS

  • Brug om muligt en high-speed internet-forbindelse som kabel eller DSL til at bruge FTP-software. Dial-up er ikke kun langsomt, men hvis det afbryder det kan forårsage dit websted til at fungere forkert eller ikke uploade overhovedet.

Relaterede artikler