Sådan udskrives en del af en webside

Du kigger på en meget lang webside og du har fundet nogle relevante oplysninger, du gerne vil udskrive. Hvis du udskriver hele websiden selv, vil du spilde en masse papir. Sådan udskriver blot den del af den webside, du virkelig har brug for.

Vejledning

1

Fremhæv den del af web-side, der har de oplysninger, du vil udskrive. Det gør du ved at udføre en venstre museklik i begyndelsen af ​​afsnittet. Mens deprimerende venstre museknap træk musen til slutningen af ​​det afsnit, du vil udskrive. Den vil fremhæve hele afsnittet. (Du kan udføre den samme opgave ved første venstre klikke med musen i starten af ​​afsnittet. Tryk derefter på "Shift-tasten" på tastaturet, og samtidig trykke på "Pil ned" for at navigere til bunden af afsnit, du ønsker at udskrive.)

2

Kontroller, at du har papir i printeren.

3

Vælg "Udskriv" i menuen Filer. Når vinduet Udskriv popper op, gå til den del af skærmen, der giver dig mulighed for at udskrive "Alle" eller print "Sider fra # til #" eller "Valg". Vælg "Valg", og klik "OK". I nogle browsere kan du få adgang til samme print menuen ved højre muse klikke på det fremhævede afsnit.

4

Kontroller, om du har udskrevet det pågældende afsnit. Hvis du uforvarende fremhævet den forkerte sektion, gå tilbage og prøve det igen.


relaterade artiklar