Sådan udskriver til en Deskjet Brug af en trådløs bærbar

Sådan udskriver til en Deskjet Brug af en trådløs bærbar


Det tager kun et par grundlæggende trin for at udskrive til en HP trådløs Deskjet printer fra en trådløs bærbar computer. Hvorvidt det trådløse Deskjet er en del af dit eksisterende trådløse hjemmenetværk eller det er en standalone printer, behøver du kun printerdriveren til at oprette forbindelsen. Installer printerdriveren fra dit Deskjet installation kit eller ved at downloade den fra HP hjemmeside.

Vejledning

1

Find den relevante printerdriver til din Deskjet model og operativsystem. Find for føreren, hverken på installations-cd'en, der fulgte med printeren, eller søge efter dit modelnummer og driver på HP Customer Care hjemmeside (se Resources).

2

Download printerdriveren til dit skrivebord, hvis det er nødvendigt. Sørg for at hente den nyeste driver direkte fra HP hjemmeside.

3

Tænd Deskjet printeren, hvis den ikke allerede er tændt.

4

Åbn "Start" menuen og gå til "Control Panel" og derefter "Printere". I nogle versioner af Windows finder du "Printere" i Hardware og lyd mappen i kontrolpanelet.

5

Vælg "Tilføj en printer" for at starte guiden Tilføj printer. Vælg "Tilføj en lokal printer", når guiden starter.

6

Klik på "Brug en eksisterende port", når du bliver bedt om at vælge en printer port. Klik på "Næste" for at gå videre til næste side.

7

Klik på din Deskjet modelnummer fra driveren liste, der vises på næste side. Hvis du ikke kan se din model nummer, klik på "Har diskette" og navigere til din cd eller den fil, du hentede fra HP hjemmeside.

8

Afslut guiden ved at klikke på "Finish", og åbne et dokument til at teste printerforbindelsen.

9

Klik på "File", "Udskriv" og vælg din Deskjet på listen over tilgængelige printere. Din Deskjet er nu installeret og kan bruges af din trådløse bærbare computer.


relaterade artiklar