Sådan udskriver talerens noter i PowerPoint

Sådan udskriver talerens noter i PowerPoint


Når du laver en præsentation i Microsoft PowerPoint, er du ofte viser et publikum en elektronisk diasshow fyldt med data. Det betyder ikke, du er nødt til at huske det hele ikke vist på dias, såsom sidebemærkninger eller yderligere noter til at fortælle publikum. PowerPoint letter en måde for dig at oprette noter til dig selv som du designe hvert dias. Disse "talerens noter" ikke møder op sammen med slide; publikum vil aldrig ved, at de er der. I stedet kan du printe dem ud, når forberedelserne til diasshowet.

Vejledning

1

Åbn Microsoft PowerPoint, skal du klikke på fanen "File" og klik på "Åbn". Gå til den PowerPoint med talerens noter for at udskrive, og dobbeltklik på filnavnet. Præsentationen åbnes i PowerPoint arbejdsområdet med den første / title slide viser. Eventuelle talerens noter på hver dias vises på bunden af ​​skærmen.

2

Tilføj yderligere talerens noter ved at rulle gennem dias og skrive i den nederste tekstboks.

3

Klik på "Vis" fanen øverst på skærmen. Klik på "Notes Page" knappen i venstre side af båndet / værktøjslinjen under fanen. Udsigten ændres til en helsides visning, hvor du kan se både dias og talerens noter forbundet med det.

4

Klik på fanebladet "Filer" og vælg "Udskriv" for at åbne dialogboksen "Udskriv".

5

Træk ned menuen under "Slides" header, som standard til "Fuld side Slides". Klik på "Notes Sider" knappen. Et billede af en af ​​talerens noter sider fylder ret tredje del af skærmen.

6

Klik på "Udskriv" for at udskrive en kopi af de talerens noter eller skubbe "Kopier" boksen op til det antal sæt, der skal udskrives.

TIPS

  • Sådan udskrives blot højttaleren note for hvert dias side og ikke det dias selv, mens du er på "Notes side", skal du klikke på pladsen rammen omkring dias, som fremhæver det. Tryk på knappen "Slet" på tastaturet, der sletter dias fra siden, så kun talerens noter.

relaterade artiklar