Sådan udskriver kvitteringer

Sådan udskriver kvitteringer


Online shopping er en hurtig og enkel måde at købe næsten alle varer, tjenester, du kan forestille dig. Med et klik på musen og et par tastetryk, online handlende modtager din ordre sammen med din fakturering og forsendelsesoplysninger. Når kassen er afsluttet, er en registrering af din transaktion vises. Dette træder i stedet for den traditionelle modtagelse normalt gives til dig efter en in-store køb, og det skal udskrives hurtigt at holde med dine optegnelser.

Vejledning

1

Læs digital kvittering for at sikre, at alt ser korrekt. Kontroller emnets pris, anvendte skatter og dine fakturerings- og forsendelsesoplysninger.

2

Sørg for, at printeren er tilsluttet computeren. Kontroller også, at den er fyldt med papir og har en rigelig forsyning af blæk.

3

Find "Udskriv kvittering" knappen eller hyperlink på den digitale modtagelse og klik på det. Alternativt kan du trykke på Ctrl + P for at åbne et vinduet Udskriv.

4

Vælg de ønskede indstillinger i prompt vindue, såsom printer, du ønsker at udskrive fra, og antallet af kopier, der er nødvendige. Klik på "Udskriv" eller "OK" for at starte udskrivningen af ​​modtagelsen.

TIPS

  • Alle handlende sende en digital kopi af kvitteringen til den e-mail-adresse, du har givet dem. Du kan få adgang til og udskrive fra denne kopi til enhver tid. Hvis din e-mail-service giver en "søg" funktionen, kan du skrive navnet på den handlende at finde kvitteringen hurtigt.

Relaterede artikler