Sådan udskriver kvitteringer til onlinekøb

Købe varer online er praktisk, men online-køb ikke kommer med en skriftlig kvittering. Hvis du vil gemme kvitteringer for dine filer, skal du udskrive dine online kvitteringer. Udskrivning kvitteringer for online-køb er enkel og hurtig at lave, uanset hvad du har købt, eller hvor du har købt det.

Vejledning

1

Beslut hvordan du vil udskrive kvitteringen. Du har flere muligheder: Udskriv online kvittering fra hjemmesiden, printe kvitteringen, som er sendt til den e-mailadresse, du gav, da du gennemført dit køb eller udskrive kvittering ved hjælp af en PDF-printer for at gemme en kopi på din computer. Udskrivning af emailet udgave kan give dig flere oplysninger, fordi sælgeren inkluderer ofte en ordrebekræftelse nummer i e-mailen.

2

Tjek din e-mail for bekræftelse af købet og en elektronisk kopi af din kvittering.

3

Kopier email tekst eller ordrebekræftelse side tekst og indsætte den i et tekstbehandlingsdokument. Brug Ctrl + C genvej til at kopiere tekst og Ctrl + V for at indsætte teksten i et dokument.

4

Gem den nyoprettede dokument og udskrive en papirkopi. Hvis du har brug for at gøre en tilbagevenden, du nu har en kopi af din kvittering for reference. Udskriv kvittering til en PDF-format, hvis din computer har en installeret PDF printer.

TIPS

  • Tryksager online kvitteringer kan også være nyttigt, hvis du bestiller arbejds- eller medicinsk-relaterede emner, fordi du kan udskrive dem, når du indsende din skat til at bestemme kvalificerede fradrag.

relaterade artiklar