Sådan Udskift harddisken på en Fujitsu bærbar

Sådan Udskift harddisken på en Fujitsu bærbar


Som du fortsætter med at installere nye programmer og hente flere filer fra internettet, vil harddisken på din Fujitsu bærbar sidst nå kapacitet. Hvis du stadig har brug for ekstra plads til at tilføje softwareprogrammer eller rippe musikfiler, skal du udskifte harddisken med en model, der har mere lagerkapacitet. Udskiftning af harddisken på en Fujitsu bærbar computer er en hurtig proces, der kan gøres derhjemme uden at skulle skille computeren.

Vejledning

1

Tag sikkerhedskopier af alle vigtige filer eller mapper, du stadig har brug for en ekstern kilde, såsom en flash-drev eller cd-rw. Sluk Fujitsu bærbare computer og lukke skærmen ned.

2

Vend Fujitsu laptop over, så du kan se batteriet port på undersiden af ​​sagen. Tryk ned på udløseren til batteriet. Løft batteriet ud af den bærbare computer sagen og sæt den til side.

3

Find den rektangulære plastlåg på den nederste kant af det tilfælde, omfatter harddisken. Fjern skruen på venstre side af dækslet. Skub dækslet til højre, og træk det ud af sagen.

4

Tag de to skruer, der holder harddisken transport i sagen. Træk vognen indeholder harddisken ud mod venstre og derefter fjerne det fra tilfældet. Skub harddisken ud af vognen.

5

Sæt udskiftning harddisken ind i vognen. Skub slæden tilbage i den åbne port på Fujitsu bærbare computer og skub den mod højre. Sæt de to skruer, der holder vognen på plads.

6

Sæt plastdæksel tilbage over harddisken og transport forsamling. Sæt skruen i venstre side af plastic coveret. Skub batteriet tilbage i havnen, før udløseren klik.

7

Drej Fujitsu laptop tilbage over og åbne skærmen ned. Power den bærbare computer på. Sæt operativsystemet gendannelses-cd, der fulgte med den bærbare computer i diskdrevet. Følg vejledningen, der vises på skærmen for at installere operativsystemet på den nye harddisk.

TIPS

  • Den nye harddisk, du installerer og bundkortet af Fujitsu laptop kan blive alvorligt beskadiget af statisk elektricitet fra din krop. Du kan forhindre enhver form for elektrisk skade ved grundstødning dig selv, før du rører nogen af ​​komponenterne. For at jorde dig selv du skal blot røre en metalgenstand, der er fast forbundet til gulvet.

relaterade artiklar