Sådan Udskift blækpatronen i et Canon

Sådan Udskift blækpatronen i et Canon


Det kan være frustrerende, når du er klar til at udskrive en opgave på din Canon printer, blot for at finde ud af, at den løber tør for blæk, eller det er så falmede, at det efterlader ujævne mærker på tværs af siden. At have en lille ekstra blækpatron omkring er altid en god idé. Det er lige så vigtigt at kende de skridt til at fjerne en gammel patron og ordentligt erstatte den med en ny.

Vejledning

1

Find ud af, hvilken type blækpatron, du har brug for din Canon printer. Der er flere modeller af Canon printer. Hver printer har sin egen patron stil og nummer.

2

Tag patronen gamle blæk fra Canon printer. Åbn den udvendige håndtag af printeren for at eksponere blækpatronholderen. Patronen fungerer én gang og derefter stoppe bevægelsen.

3

Vælg den printer, du har brug for at have ved farve, og flip fanen patron åben.

4

Tag den gamle blækpatron, og pas på ikke at få nogen resterende blæk på fingrene eller hænderne.

5

Brug en saks til at åbne indpakningen af ​​nye patron Canon blæk.

6

Fjern den beskyttende etiket fra ny patron Canon blæk. Pas på ikke at spilde blæk, der er inde i patronen.

7

Placer patronen Canon blæk i holderen, med den side, der udsætter blækket går i først. Tryk patronen ned, indtil det klikker på plads. Du vil sandsynligvis se patronholderen gå gennem en færdiggørelse cyklus, og derefter stoppe bevægelse. Efter dette sker, skal du lukke Canon printer tilbage på plads.

8

Kør en test print på printeren ved at trykke på print-knappen. Et blankt stykke papir vil komme ud med alle de nye farver til showet er der korrekt installeret. Fortsæt med at bruge din Canon printer.


relaterade artiklar