Sådan udfylder Lexmark Ink

Lexmark er et populært mærke, når det kommer til printere, men som enhver anden printer, vil det i sidste ende løbe tør for blæk. En masse mennesker har en tendens til at købe nye blækpatroner, når de løber tør for blæk. Producenterne printer tjene penge ved at sælge printere til en billigere pris, samtidig med at patronerne meget dyrt. Det er nemt at genopfylde en blækpatron, og i sidste ende fungerer ud meget billigere end at købe en ny blækpatron. Følg nedenstående trin for at påfylde blæk i en Lexmark printer.

Vejledning

1

Følg vejledningen i Lexmark printer manual for at åbne printeren og find patronen modelnummer. Du kan også få patronnummeret til din printer fra Lexmark hjemmeside.

2

Køb en blæk refill kit passer til din Lexmark printer. Den refill kit vil have sort farve blæk eller en anden farve blæk, afhængigt af hvilken farve du ønsker at genopfylde. Det har også en liste over blækpatroner numre, som du kan bruge sættet til. Tjek kit til at se, om det har printerens patron nummer.

3

Følg instruktionerne i printerens manual for at fjerne patronen ud af printeren. Brug papirhåndklæder eller klud for at undgå, at blækket spild på gulvet. Det er bedre at gøre denne opgave i en vask.

4

Forstør udluftningshullet på toppen af ​​patronen ved hjælp af fingerskrue fra sættet for den sorte blækpatron. Åbn ikke det øverste af patronen. For farveblækpatronen, fjerne røde top med kanten af ​​en skarp kniv.

5

Sæt langsomt relevante farvede sprøjten i det tilsvarende patronens ventilationshul. Sættet har sprøjten udfyldt med blæk. Fyld patronen med blæk, indtil svampen i patronen bliver mættet. Du skal bruge ca. 3 ml blæk til at fylde patronen. Lexmark patroner kommer med svampe, og det er vigtigt at injicere blæk langsomt, ellers vil du have blæk dryp fra patronen.

6

Sæt den røde top tilbage på patronen, hvis du genopfylde den farvede patron. Sæt blækpatronerne tilbage i printeren, efter retningen fra printeren manual. Lad blækpatronerne i printeren i 24 timer, før du udskriver. Dette tillader blækket at strømme til skrivehovedet.

TIPS

  • Prøv at genopfylde patronen, når det har nogle blæk tilbage i det for de bedste resultater. Tomme patroner bør genfyldes umiddelbart før de tørrer helt ud.
  • Brug sæbe og varmt vand til at rense dine hænder og gulvet for at slippe af med blæk pletter, da de er vandopløselige.
  • Hvis du ikke har din printer manual bør Lexmark hjemmeside har dem.

relaterade artiklar