Sådan udfylder Lexmark 43XL blækpatroner

Sådan udfylder Lexmark 43XL blækpatroner


Lexmark 43XL patron er tricolor. Patronen holder magenta, gul og cyan blæk. Denne patron er også genopfyldning, hvilket gør Lexmark patron mere miljøvenlig end andre patroner. Den 43XL patron bruger samme blæk som Lexmark 43 patron. For at påfylde blæk, skal du indsætte hver farve i den korrekte kammer. Sørg for ikke at genbruge din sprøjte, når genopfyldning hver farve. Hver farve blæk bør have sin egen sprøjte for at forhindre farverne fra blanding og bliver fortyndet.

Vejledning

1

Placer papirhåndklæder ned på en flad overflade. Sørg for, at overfladen kan tåle en blæk spild.

2

Drej Lexmark 43XL patron, så etiketten vender mod dig, og ordene på etiketten er højre side opad.

3

Skræl væk den øverste etiket Lexmark 43XL patron. Bemærk de tre huller nedenunder. Hvert hul repræsenterer et forskelligt kammer til hver farve blæk. Den magenta kammer er det enkelt hul i toppen af ​​patronen, den gule kammer er hullet i bunden til venstre og cyan kammeret er hullet i bunden til højre.

4

Sæt sprøjten ind i magenta farve blæk refill flaske. Fyld sprøjten med 7 ml magenta blæk.

5

Sæt sprøjten ind i magenta kammer. Som du indsætter blæk ind magenta kammer, dækker de to andre huller med fingrene eller et stykke tape til at holde blæk fra at løbe ud. Sæt blækket indtil kammeret er fuld eller blæk begynder at løbe ud af magenta hullet.

6

Indsæt en anden sprøjten i gul farve blæk refill flaske. Fyld sprøjten med 7 ml gul blæk.

7

Sæt sprøjten ind i gule kammer, som er den ene nederst til venstre. Som du indsætter blæk ind gul kammer, dækker de to andre huller med fingrene eller et stykke tape til at holde blæk fra at løbe ud. Sæt blækket indtil kammeret er fyldt, eller blækket begynder at løbe ud af den gule hul.

8

Indsæt en anden sprøjte ind i cyan farve blæk refill flaske. Fyld sprøjten med 7 ml cyan blæk. Sæt sprøjten ind i hver cyan kammer, som er en nederst til venstre. Sæt blækket indtil kammeret er fuld eller blæk begynder at løbe ud af cyan hul.

9

Sæt den øverste etiket eller lade det ud. Udskift patronen i Lexmark printer. Kør det gennem 1-3 rengøringscyklusser eller udskrive siden i afsnittet Ressourcer.


relaterade artiklar