Sådan Tune Chrome Step-by-Step

Sådan Tune Chrome Step-by-Step


Google Chrome er Googles strejftog ind i webbrowseren kategori. Alt om det er designet til at tilbyde dig enkle, uden dikkedarer adgang til internettet. Som alle browsere Chrome har funktioner og indstillinger, der kan ændres til at passe dit system bedre. Fordi design handler om brugervenlighed, tuning Chrome er mere om brugeren så er det brugerens computer. Brugeren ønsker Chrome at afspejle hende for at opnå et højere produktivitet.

Vejledning

Skift Google Chrome til at passe dig.

1


Google Chrome er en all-purpose browser, der fungerer lige godt på både Windows og Apple OSX-systemer.


Bestem, hvordan du arbejder. Åbn en browser, som du har brugt i fortiden og spore de måder, som du brugte det. Kig på de forskellige muligheder og funktioner, du brugte mest, og hvad det er, at du har nydt dem. Spørg dig selv disse spørgsmål. Er et bogmærke bar på tværs af toppen af ​​browseren du kan arbejde hurtigere eller hindre din brug? Har du foretrækker flere faner til dine forskellige aktive sider, eller er du mere egnet til flere vinduer? Du kan ændre layoutet af Chrome ved at gå til "Wrench" ikonet, vælge "Funktioner" og vælge de forskellige muligheder der. For eksempel "Vis altid bogmærkelinjen" vil give dig et bogmærke bar, der gør det muligt hurtigt at besøge gemte sider.

2


Chrome var designet til at blive brugt af alle, uanset alder, og stadig have de komplekse funktioner, avancerede brugere kræver.


Undersøgelse den tilgængelige indbyggede-genveje. Google Chrome kommer med mange genveje, der allerede er aktive, som du måske ikke er klar over. For eksempel kan du automatisk re-size specifikke områder af tekst ved at klikke og trække markøren over det tekstfelt; Det er fantastisk for blog kommentarer og småt. En anden stor genvej er træk og slip-funktionen for downloads. Du skal blot trække downloads fra ud af Chromes statuslinjen og på dit skrivebord. En komplet liste over Chromes genveje findes på Google Chromes afsnittet "Hjælp", som kan findes under "Support" menuen.

3


Chromes hurtige opstart gør det til det ideelle browser til brug på farten.


Deaktiver nogle ubrugte funktioner. En måde at fremskynde Chrome er at slukke funktioner, som du ikke bruger. Gå til drop-down menu til "Indstillinger", "Under the Hood", "Indstillinger for indhold og" Deaktiver individuelle plugins. "På denne måde dit system vil ikke afsætte midler til muligheder, som du ikke bruger. Du kan slå disse igen ved at følge de samme trin. Chrome behøver ikke engang at genstarte, så ændringer som dette kan gøres i farten.

4


Et tema hjælper brugeren tilpasse deres browser, der passer til deres individuelle smag.


Prøv et tema. Nogle brugere fungerer bedst, når de bruger en browser, der er skik på dem. De fleste temaer ændre udseendet generelt af Chrome. Mens nogle temaer tilbyder en ændret layout kan endda spejle andre mere kendte browsere. Følelsen af ​​ejerskab ofte øger produktiviteten. Et tema kan downloades fra Google Chrome hjemmeside eller fra en tredjepart, og gemmes i mappen "Theme Directory".


relaterade artiklar