Sådan Tjen stjerne Dollars

Sådan Tjen stjerne Dollars


I en verden af ​​Stardoll.com, den eneste måde at betale, er med den valuta kaldet stjerne dollars. Medlemmer af webstedet kan bruge denne faux penge på venner, spil og mode. Mens de fleste af de oplevelser på Stardoll er gratis, nogle kræver Stardollars, og der er mange forskellige måder at få dem.

Vejledning

1

Tilmeld dig en gratis Stardoll medlemskab konto og modtage 25 gratis stjerne dollars. Brug penge til at dekorere og købe tøj til din dukker og at komme i gang med hjemmesiden.

2

Besøge lokale butikker, såsom Walmart, Albertson og Toys R Us til at købe forudbetalte kort til din Stardolls. Kortene findes i tre forskellige dollar beløb på $ 10, $ 15 og $ 25. Dine forudbetalte kort vil levere Stardollars beløb i størrelsesordenen 300-1200.

3

Køb flere stjerne penge med et telefonopkald fra dit hjem telefon. Denne form for betaling er kun tilgængelig i bestemte lande, herunder USA, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Canada, Frankrig, Holland, Norge, Italien, Polen, Spanien og Sverige.

4

Modtag fem Starpoints hver gang du henviser en ny ven for en Stardoll-medlemskab. At henvise nye medlemmer, men vil du have 100 Starpoints på din egen konto. Tjen Starpoints at modtage gratis gaver og stjerne dollars.

5

Vind Stardolls daglige mode konkurrencer, og du vil få gratis stjerne dollars til at bruge på dine dukker eller spil.

6

Oplad en betaling til din mobiltelefon regning eller bruge nogen af ​​din forudbetalte rollover penge for at få flere stjerne dollars eller en opgraderet Stardoll-konto.

7

Sælg dine Stardolls tøj og tilbehør i StarBazaar for en pris på 2-59 stjerne dollars og modtage online betaling på din konto i slutningen af ​​salget.

8

Tjen 1 gratis stjerne dollar dagligt, når du første tegn på.

9

Få op til fem gratis stjerne dollars i Play og Tjen område af hjemmesiden. Spille spil og jo højere score, jo mere gratis penge, du kan få i højst fem. Du skal dog bruge disse Stardollars samme dag, eller de vil udløbe.

TIPS

  • Log ind på din konto hver dag for at få gratis stjerne dollars.
  • Tjek din e-mail for at holde trit med de seneste nyheder og konkurrencer, der tildeler stjerne penge.
  • En reel dollar er det samme som tredive stjerne dollars.

relaterade artiklar