Sådan Tilslut en router / switch Brug af Console Port

Sådan Tilslut en router / switch Brug af Console Port

De fleste networking routere og switche har en konsol port, som du kan bruge til at få adgang til operativsystemet. Denne port er almindeligt anvendt til at konfigurere andre måder at få adgang til komponent, såsom ved at aktivere Ethernet-port og definerer en IP-adresse. Konsollen port kan også bruges til fejlfinding.

Vejledning

1

Routere og switches generelt kommer med et serielt kabel til at lette lokal adgang. Cisco typisk skibe en DB9-til-RJ45 kabel med sin netværksudstyr. Andre leverandører kan levere en DB9-til-DB9-kabel.

2

Fastgør DB9 (kvinde) stik på det medfølgende kabel til den serielle port på pc'en. Fastgør den anden ende af kablet til den serielle eller konsol port på router eller switch.

3

Start en terminal program som HyperTerminal og definere en ny forbindelse. Under "Opret forbindelse med:" valgmulighed, skal du vælge den relevante kommunikation (COM1, COM2 osv), som konsollen kablet er tilsluttet.

4

Klik på "OK." En Port-indstillinger åbnes, beder dig om at indtaste data rate og kommunikation indstilling som defineret af sælgeren. Tjek din brugervejledning for de nødvendige indstillinger. De fleste sælgere bruge følgende indstillinger: 9600 bits per sekund, 8 databit, ingen paritet, 1 stop bit og ingen gennemstrømning.

5

Klik på "OK". Du er nu i terminalvinduet. Bemærk i den øverste menuikonet at ikonet telefonen viser headsettet i nederste position; løftet betyder, at det er afbrudt. Dette bekræfter ansøgningen kommunikerer gennem konsollen kabel.

6

Tryk på "Enter" tasten flere gange, indtil en menu vises i terminalvinduet. Når menuen vises, kan du fortsætte med at konfigurere routeren eller skifte efter behov.


relaterade artiklar