Sådan Tilsidesæt en H2 Tag

Sådan Tilsidesæt en H2 Tag


HyperText Markup Language, eller HTML, er det grundlæggende sprog til kodning websteder. Koden omfatter flere mærker, der fortæller en webbrowser hvordan man skulle præsentere information. H2 tag fortæller en browser til at præsentere teksten mellem tags som en sub-header. Nogle HTML-indhold-management systemer har indlejret tags til konsekvent formatering. Hvis formatering ikke passer et bestemt program, kan du midlertidigt tilsidesætte den med en kode. Dette fjerner header men påvirker ikke tag struktur content management system.

Vejledning

Manuelt

1

Åbn din foretrukne HTML-editor. Det er vigtigt, at du gør override redigeringer i HTML, i modsætning til en visuel eller "hvad du ser, er hvad du får" (WYSWYG) redaktører. Hvis du fejlagtigt gøre redigeringen i sidstnævnte type, vil koden blive vist på websiden. Metoden til at åbne din HTML-editor varierer alt efter det program, du bruger. For eksempel i Wordpress klikke på "Stillinger", klik på "Rediger", og klik derefter på "HTML" fanen i øverste højre for tekstboksen.

2

Tryk på Ctrl + F. Dette er den genvej på "Find". Skriv "H2" i dialogboksen. Hit "Return". Dette understreger den første H2 tag i HTML tekstfeltet.

3

Klik på tekstboksen ved siden af ​​HTML-tag.

4

Type "{text-align: center;}" ved siden af ​​H2 tag. Dette tilsidesætter tag, fjerner tekstens størrelse og formatering kvaliteter og gøre det som en standard stykke tekst.

5

Find den næste H2 tag og gentag redigeringsprocessen. Ændring hvert mærke individuelt kan tage lang tid, afhængigt af mængden af ​​tekst. Men denne fremgangsmåde eliminerer risikoen for formatering problemer, der kan opstå, hvis du fjerner teksten fra redigere og kopiere det ind i et andet dokument for automatiseret redigering, såsom ved hjælp af "Søg og erstat" funktionen.

6

Klik på "Gem" eller "Opdater".

Automatiseret

7

Åbn HTML redigere, markere al tekst, højre-klik og vælg "Cut". Dette fjerner teksten fra redaktøren og sætter det på din udklipsholder.

8

Åbn en almindelig tekst editor, f.eks Microsoft Notesblok. Det er vigtigt at bruge en tekst editor, i modsætning til et tekstbehandlingsprogram, fordi almindelig tekst redaktører ikke formatere tekst. Hvis du er forsigtig, når klippe og klistre, vil teksten være på nøjagtig samme format, når du indsætter den tilbage i HTML-editor.

9

Klik på "Rediger" og vælg "Erstat".

10

Skriv "H2" i "Find hvad" boksen og skriv "H2 {text-align: center;}" ". {" I "Erstat med" boksen, og sørg for at der er et enkelt mellemrum mellem "2" og Check "Match sag" og trykke "Erstat alle". Dette tilføjer automatisk overstyring kode til hver HTML-tag.

11

Fremhæv hele teksten i almindelig tekst editor, klippe den ud af almindelig tekst editor og indsætte den i HTML-editor. Klik på "Gem" eller "Opdater" på HTML-editor.

TIPS

  • Brug "CTRL + X" som en genvej til at skære teksten og "CTRL + V" for at indsætte.

relaterade artiklar