Sådan tilføjes kolonner og rækker i PowerPoint 2007

Microsoft PowerPoint-software, en del af Microsoft Office Suite, tilbyder en måde at indsamle data, billeder og informationer i et diasshow præsentation format. I PowerPoint 2007, er der som regel mere end bare tekst på et dias. Programmet giver fuld kontrol over, hvordan dine dias vises, herunder måder at organisere teksten, såsom at sætte det i kolonner og rækker. Med få klik kan du bryde op din tekst eller tilføje designelementer til at hjælpe publikum bedre at forstå dine Hovedoplæg point.

Vejledning

1

Open PowerPoint 2007. Klik på logoet knappen Office i øverste venstre hjørne af skærmen og vælge "Åbn". Gennemse til en eksisterende PowerPoint-præsentation, som du gerne vil tilføje kolonner og rækker og dobbeltklik på filnavnet. Præsentationen åbner med det første dias viser.

2

Rul gennem dias dæk på venstre side af skærmen, og dobbeltklik på et dias, som du gerne vil tilføje kolonner.

3

Klik på den tekst, du vil gøre til kolonner. Tekstboksen fremhæves. Klik på "Kolonner" knappen, som ligner to kolonner af små linjer i centrum af værktøjslinjen (bånd) øverst på skærmen, lige over ordet "stykke."

4

Vælg antallet af kolonner, som to eller tre, eller klik på "Flere kolonner" for at oprette brugerdefinerede kolonner til din dias. Watch som PowerPoint arrangerer automatisk teksten i det antal kolonner, du har valgt.

5

Dobbeltklik på en eksisterende dias, som du gerne vil tilføje et bord eller klikke på et dias i slide dæk udsigt. Tryk på "Enter" for at oprette et nyt dias.

6

Klik på "Indsæt" i toppen af ​​skærmen. Klik på "Table" knappen i venstre side af båndet. Klik på "Indsæt tabel" for at opdrage den lille "Indsæt tabel" vinduet. Lad standardindstillingerne på plads, og klik på "OK."

7

Klik inden i den første celle i tabellen. Højreklik og vælg "Indsæt". Klik på "Indsæt rækker over" eller "Indsæt rækker under" for at tilføje en ny række i tabellen. Klik på "Indsæt kolonner til højre" eller "Indsæt kolonner til venstre" for at indsætte en ny kolonne.

8

Fremhæv flere celler i tabellen, og højreklik på det markerede område. Vælg "Indsæt" fra pop-up-menuen. Denne gang, når du vælger "Indsæt Rækker" eller "Indsæt kolonner," PowerPoint indsætter det samme antal, du har fremhævet.

TIPS

  • Hvis du allerede har to rækker fremhævet, når du tilføjer rækker til en tabel, vil PowerPoint indsætter to mere. Det sparer dig for at udføre processen to gange.

relaterade artiklar