Sådan tilføjes en desktop til en Ubuntu Server

Ubuntu Server Edition er en fordeling af Ubuntu uden den grafiske Ubuntu desktop miljø. Ubuntu Server Edition er beregnet til skrabet servere uden en grafisk brugerflade. Du kan installere Ubuntu desktop miljø på Ubuntu Server Edition-system med standard softwareinstallation kommandoer. Det resulterende system vil svare til Ubuntu Desktop Edition, med undtagelse af en anden Linux-kernen, der er tunet specielt til servere.

Vejledning

1

Log ind på Ubuntu server terminal ved at skrive dit brugernavn og password i login-prompten.

2

Type "sudo apt-get install ubuntu-desktop" i terminalen. Tryk på "Enter".

3

Indtast din adgangskode til kontoen ved prompten. Tryk på "Enter".

4

Skriv "Y". Tryk på "Enter" for at bekræfte installationen af ​​softwaren.

TIPS

  • Skriv "sudo service gdm start". Tryk på "Enter" for at starte den grafiske GNOME Display Manager eller genstarte computeren efter installation af skrivebordet.
  • Du kan også skrive "Kubuntu-desktop" eller "Xubuntu-desktop" i stedet for "ubuntu-desktop" for at installere KDE eller XFCE desktop-miljøer i stedet for standarden Ubuntu desktop miljø.
  • Installation af et grafisk desktop system på en Ubuntu server øger serverens angreb overflade. Sårbarheder i grafiske desktop-programmer på dit system kan bruges til at angribe serveren, som er en del af grunden til, at Ubuntu Server Edition kommer med en skrabet-down sæt terminale forsyningsselskaber.

relaterade artiklar