Sådan Tilføj eller manipulere Tænder i Photoshop

Sådan Tilføj eller manipulere Tænder i Photoshop


Når du spørger nogen til at "sige ost" til et foto, du sandsynligvis forventer et stort grin. Hvis denne person er utilfreds med hans smil, selv, kan du få mere af en grimasse eller tavse look. Forsikre dine motiver eller endda dig selv, at ved at bruge Adobe Photoshop grafik software, kan du hjælpe med at give en makeover til næsten enhver mund. Photoshops tand teknikker kan kun på skærmen, og ikke i det virkelige liv, men du vil være i stand til at se effekten af ​​ændringer såsom gap lukninger og tandblegning uden dyre, smertefulde tandbehandlinger.

Vejledning

1

Åbn Photoshop på en pc, trække ned i menuen "Filer" og klik på "Åbn". Naviger til et foto med tænder til at fastsætte og dobbeltklik på filnavnet. Billedet åbner i Photoshop arbejdsområdet. Klik på menuen "Vis" og klikke på "Tilpas på skærm" for at forstørre arbejdsområdet.

2

Klik på "Magnify" værktøj, der ligner et forstørrelsesglas, på bunden af ​​"Funktioner" paletten i venstre side af skærmen. Zoom ind på personens mund, så det fylder det meste af skærmen.

3

Klik på "Lasso" værktøjet på "Funktioner" paletten og tegne en skitse omkring den øverste række af tænder. Når du ser de blinkende stiplede linjer, højreklik på dem og vælg "Layer via Copy".

4

Klik på "Window" menuen og vælg "lag" for at åbne "Lag" paletten. Bemærk Du har to lag: Baggrund og Lag 1. Højreklik på Lag 1 og vælg "Layer Properties" og derefter ændre navnet til "øverste tænder" og klik "OK".

5

Klik på "Image" menuen, klik på "Indstillinger" og klik "Niveauer". Flyt den sorte skyderen trekant under afsnittet "Output Niveauer" til højre og se hvordan tænderne bliver hvidere. Skriv nummeret ned i "Output Niveauer", og klik på "OK" knappen.

6

Klik på baggrundslaget og gentag "Lasso" proces med de lavere tænder. Ændre lagets navn til "Lavere tænder" og gentage "Levels" proces. Denne gang, i stedet for at bruge "Output Niveauer" skyderen, at indtaste nummeret får tænderne nøjagtig samme nuance. Klik på "OK".

7

Klik på ikonet små linjer i øverste højre hjørne af "Lag" paletten og vælg "Samkopier billede." Du er nu nede på blot baggrundslaget.

8

Klik på "Clone" værktøj, der ligner en stamper der anvendes til at annullere kontrollen, på "Funktioner" paletten. Hold markøren over en del af personens tand, skal du trykke på "Alt" tasten på tastaturet, og klik på venstre museknap én gang. Slip "Alt" tasten. Dette kopierer den tand i Photoshop hukommelse.

9

Flyt markøren til et område, hvor personen mangler en tand eller har et stort hul. Tryk på venstre museknap og den kopierede tand området indsættes i hullet. Fortsæt med at klikke for at tilføje mere af den kopierede område som ønsket. Pas på ikke at tilføje for mange eller munden vil se overfyldt eller urealistisk.

10

Klik på menuen "Filer", klik på "Gem som" og skriv et nyt navn til billedet, gemme det med denne version, så du altid kunne få adgang originalen.


relaterade artiklar