Sådan Tilføj dit navn på Screensaver

Sådan Tilføj dit navn på Screensaver


En pauseskærm er et indbygget program, der automatisk starter efter du er væk fra computeren i et bestemt tidsrum. Det viser fotos, grafik eller tekst flyder rundt på skærmen. Pauseskærmen leveres med pre-loaded billeder fra Microsoft, men du kan gå online og hente en bred vifte af pauseskærme, mange af dem gratis. Du kan også tilføje dit navn til pauseskærmen og ser det som et 3D-tekst flyder på en farvet baggrund.

Vejledning

1

Klik på "Start" menuen knappen i venstre side af proceslinjen nederst på skrivebordet.

2

Klik på "Control Panel" knappen.

3

Klik på "Udseende og personlige indstillinger" linket i "Control Panel" vinduet, eller dobbeltklik på "Personalisering" ikonet, hvis du bruger den "klassiske" visning.

4

Klik på "Skift pauseskærm" under "Personalisering" øverst i vinduet, eller "Screen Saver", hvis du bruger klassisk visning for at åbne "Screen Saver Settings" vinduet.

5

Klik på drop-down menuen boks under "Pauseskærm" og vælg "3D Text." Klik på knappen "Indstillinger" ved siden af ​​feltet for at åbne "3D Settings" vinduet.

6

Klik på "Brugerdefineret tekst" radio -knappen i "3D Settings" vinduet, og skriv dit navn i boksen ved siden af ​​knappen radio.

7

Klik på "OK" for at lukke "3D Settings" vinduet. Klik på "OK" i "Screen Saver Settings" vinduet for at lukke det.


relaterade artiklar