Sådan Tilføj din egen Merchant konto for at Auctiva

Sådan Tilføj din egen Merchant konto for at Auctiva


Auctiva er en online service, der hjælper med at gøre eBay notering processen hurtigere og nemmere, og tilføje en købmand konto til online-tjenesten gør det muligt for sælgere til at acceptere kreditkort betalinger via Auctiva.

Vejledning

1

Tilmeld dig Auctiva og skabe en eBay token til at have alle dine eBay lister automatisk overført til din Auctiva konto. Besøg Auctiva Tilmeld side og indtaste dit navn og e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode og klik på "Start gratis prøveversion" (se Resources). Klik på "Generer Token." Bekræft din eBay identitet enten via e-mail eller telefon, og indtast PIN-koden, som eBay sender dig og accepterer vilkårene.

2

Tilføj en eBay notering gennem Auctiva ved at vælge "Opret ny" under "Listings" fanen. Vælg din registrering websted og notering format. Indtast titlen på din liste. Vælg en kategori for din registrering og tilføje en beskrivelse af dit emne ved hjælp af elementet beskrivelse editor.

3

Tilføj din egen købmand konto til Auctiva ved at integrere din Authorize.Net konto i Auctiva Secure Checkout. Placer musen over "Min konto" fanen og klik på linket for "Auctiva Checkout." Indtast oplysningerne om din Authorize.Net konto i de relevante felter. Du kan angive, hvilket kreditkort du ønsker i afsnittet "Kassen Options" for at acceptere.


relaterade artiklar