Sådan Tilføj citater i Powerpoint

Sådan Tilføj citater i Powerpoint


Ved konstruktion en PowerPoint-præsentation, er du sandsynligvis til at bruge oplysninger indhentet fra kilder uden for din egen viden. Ligesom i en akademisk papir, er det nødvendigt at indsætte citater, når du bruger oplysninger indsamlet fra eksterne kilder. Heldigvis er der en enkel måde til dine kilder i et diasshow.

Vejledning

1

Åbn slide indeholder det materiale, der skal citeres. Identificer dens placering på den enkelte dias, og gøre plads til en ny tekstboks ved at omarrangere eller ændre størrelse på slide komponenter.

2

Indsæt et nyt tekstfelt på siden ved at klikke på "Indsæt" og derefter "tekstfeltet." Klik derefter på din dias og træk musen for at tegne tekstfeltet.

3

Indtast citation oplysninger i tekstfeltet ved at klikke inde i den og derefter skrive citatet. Format af citatet er bestemt af citatet stil, du bruger; de hyppigst anvendte stilarter er MLA, APA, AMA, Turabian og Chicago. Forskellige discipliner have foretrukket stilarter-samfundsvidenskab, f.eks foretrækker at bruge APA. For hjælp med disse stilarter, referere til en stil guide, såsom "MLA Handbook for Writers af videnskabelige artikler."

4

Tilføj en bibliografi dias til allersidst i din præsentation, notering alle dine kilder sammen. Tilføj en tekstboks og skriv din liste af citationer i den. Det er en god ide at skrive denne liste i et program som Word og derefter kopiere og indsætte den. Der er også mange nyttige bibliografi generatorer tilgængelige på internettet. Formatet af denne liste er direkte bestemt af den stil, du er ansat. Afhængig af antallet af kilder, kan det fylde flere slæder.

TIPS

  • I tvivlstilfælde, citere din kilde. De fleste professorer vil hellere have dig over-citere dine kilder end forsømmer at nævne noget.
  • Husk, at formålet med en henvisning er at hjælpe nogen finde kilden, du brugte.

relaterade artiklar