Sådan testes en Reverse DNS

En omvendt DNS-opslag er en anmodning om værtsnavnet på en computer, givet sin IP-adresse. Reverse DNS-opslag kan være nyttigt for projekter, der kræver fejlfinding eller autentificeringsteknik, og undertiden kræves af programmer og / eller protokoller, såsom e-mail-servere ved hjælp af SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Der er flere måder at udføre en omvendt DNS-opslag for en bestemt vært.

Vejledning

Vejledning

1

Brug kommandoen "nslookup". Hvis du vil køre dette værktøj, skal du klikke på "Start", "Kør", skriv "command" (uden anførselstegn), og klik derefter på "OK". På kommandoprompten skal du skrive "nslookup" (uden anførselstegn), efterfulgt af målet vært IP-adresse, og tryk på "Enter".

2

Brug kommandoen "ping --a". For at køre det, klik på "Start", "Kør, kommando" type "" (uden anførselstegn), og klik derefter på "OK". På kommandoprompten skal du skrive "ping --a" (uden anførselstegn), efterfulgt af målet vært IP-adresse. Tryk på "Enter".

3

Brug en online-værktøj. Du kan bruge et af de værktøjer til rådighed på internettet, mange af dem gratis, til at udføre en omvendt DNS-opslag. Linkene til et par af dem kan findes under Resources.


relaterade artiklar