Sådan Test sporegenskaber

Hvis du har brug for at spore udviklingen af ​​et bestemt projekt, vil du ønsker at købe software til at hjælpe dig med opgaven. Da en masse af denne software kan være dyrt, vil du ønsker at teste sporing funktioner i et bestemt program for at se, om den dækker, hvad du har brug for. I dette tilfælde kan det hjælpe at downloade en demo eller prøveversion af softwaren til at teste det.

Vejledning

1

Hent og installer TestTrack Studio (se Resources). Dette program er for virksomheder, der har brug for at spore ændringer og udvikling af et bestemt projekt. Du kan også teste tracking funktioner i dette program ved at klikke på "Deltag i et demo" for en demonstration.

2

Naviger til hjemmesiden for lagerstyring (se Resources). Dette program giver dig mulighed for at spore oversigt over din virksomhed. Udfyld de nødvendige oplysninger, såsom din e-mailadresse og klik på "Send" for at modtage en gratis 30-dages prøveversion til at teste de sporingsfunktioner.

3

Besøg Asset Manage hjemmeside (se Resources). Asset Manager har funktioner til at spore de enkelte ejede aktiver, der leverer data som beliggenhed, størrelse og pris. Klik på "Hent nu" for at afprøve de sporingsfunktioner.


relaterade artiklar