Sådan Tænd Webcam til en Asus Eee PC 900

Sådan Tænd Webcam til en Asus Eee PC 900


ASUS Eee PC 900 er en ultra-mobile pc, der har en 8,9-tommer skærm og vejer mindre end fem pounds. Når annonceret i april 2008 en standout funktion var solid-state disk drev, netbook bruger til hurtigere ydeevne og forbedret stabilitet data. Den netbook har til formål at surfe på internettet på farten, da den er udstyret med trådløse tilslutningsmuligheder funktioner, og et 1,3 megapixel webcam til at tillade webkonferencer. Før du bruger webcam, skal du tænde for den ved hjælp af ASUS Eee PC Bakke Utility, som ASUS har indbygget i alle 900 model.

Vejledning

Brug Webcam

1

Klik på pilen på knappen i venstre side af meddelelsesområdet for at afsløre alle ikonerne. Du kan finde meddelelsesområdet på proceslinjen i Windows i nærheden af ​​uret.

2

Find og højreklik på ikonet ASUS Eee PC Bakke Utility på det udvidede meddelelsesområdet for at se en menu, der viser de forskellige opløsning valg og andre muligheder. Ikonet ligner en lille firkantet skærm med en diagonal linje dividere det.

3

Klik på "Deaktiver Camera" element, hvis det er markeret. Dette vil igen tænde for webcam, så du kan bruge det i understøttede programmer.

TIPS

  • Hvis du har problemer med at finde den ASUS EeePC bakke Utility, skal du placere musemarkøren over et ikon, og vent på "tooltip" vises. Dette vil afsløre navnet på ikonet.
  • Deaktivering kameraet, når du ikke bruger det minimerer strømforbruget, hvilket er vigtigt, hvis du er på batteri.

relaterade artiklar