Sådan Sync mapper i XP

Sådan Sync mapper i XP

Folk, der arbejder både på et kontor og fra hjemmet ved hjælp af to separate computere eller et netværk kan nyde godt af de synkronisering funktioner i Microsoft Windows XP. Microsoft har givet en funktion kaldet "Offline Files", som er beregnet til at forbedre de dokumentmappe funktioner i tidligere versioner af Windows. Denne funktion er især nyttig, hvis du bruger en computer, der er tilsluttet et netværk. Da de fleste moderne computere er tilsluttet netværk, kan være i stand til at synkronisere mapper i Windows XP kommer i meget praktisk.

Vejledning

1

Deaktiver "Hurtigt brugerskift", hvis du ikke er en del af et domæne. Klik på "Start" og derefter "Control Panel". Åbn "Brugerkonti" ikonet. Vælg "Skift måden, hvorpå brugere logger af og på", og fjern markeringen "Brug Hurtigt brugerskift" boksen. Vælg "OK".

2

Aktiver offline filer på alle computere, du vil synkronisere. Åbn "Denne computer" ikonet på skrivebordet. Vælg menuen "Funktioner" og derefter "Mappeindstillinger" valg. Klik på "Offline Files" fanen. Marker feltet ved siden af ​​"Aktiver Offline Files." Luk dialogen "Mappeindstillinger".

3

Naviger til den mappe, du vil synkronisere. Højreklik på mappen. Vælg "Gør tilgængelig offline", og den "Offline Files Wizard" vil køre.

4

Check "Synkroniser automatisk Offline Files, når jeg logger på eller Log af Denne computer" box. Klik på "Næste". Opret en genvej på skrivebordet til offline-filer i guiden næste vindue. Klik på "Afslut".

5

Afbryder forbindelsen til netværket eller en anden computer og arbejde med filerne i mappen, som om du var tilsluttet. Mappen vil automatisk synkronisere, når du opretter forbindelse til det oprindelige igen.

TIPS

  • Den "Offline Files Wizard" vil kun køre første gang du laver filer tilgængelige offline.

relaterade artiklar