Sådan Sync en Mac Adressebog

Sådan Sync en Mac Adressebog


Adressebogen i Mac OS X er et fantastisk værktøj til at holde styr på venner og erhvervskunder. I et par klik kan du tilføje en ny kontakt fra programmet Mail, Safari webbrowser eller i hånden. Men hvad nu, hvis du vil beholde kontakterne på din Mac med dig, uanset hvor du er? Ved at synkronisere din adressebog med Apples MobileMe-tjeneste, du kan få adgang til dine kontakter fra ethvert sted samt sync alle adressekartoteket kontakter på alle dine computere.

Vejledning

1


Sørg for at dine kontakter er i sync.


Klik på "Address Book" på Mac OS X Dock eller dobbeltklikke på "Adressebog" i mappen Programmer for at starte programmet. Klik på "Alle kontakter" på venstre side af adressebogen interface og sikre, at de kontakter, du ønsker at synkronisere, er til stede.

2


E-mail-adresser og telefonnumre kan gemmes på flere computere


Klik på Apple-logoet øverst til venstre på skærmen, og vælg "Systemindstillinger" fra menuen. Under afsnittet "Internet & Wireless" på ruden Systemindstillinger, klik på "MobileMe". Hvis du bliver bedt om at logge ind med din MobileMe-konto, så gør det nu.

3


Adgang til vigtige kontaktoplysninger, uanset hvor du er.


Klik på "Sync" fanen øverst i MobileMe ruden og kontrollere "Synkroniser med MobileMe" boksen. Nu kontrollere "Kontakter" boksen fra listen nedenfor.

4


MobileMe holder alle dine adressebog oplysninger online.


Klik på "Synkroniser nu" knappen for at starte synkronisering dine kontaktdata til din MobileMe-konto. Disse oplysninger vil nu være tilgængelige på me.com og kan tilgås fra enhver computer med en internetforbindelse

5


Fysisk synkronisering mellem Mac-computere ikke længere er nødvendig.


Flyt til Mac, du vil synkronisere Address Book kontakter med og hovedet til Systemindstillinger igen. Klik på "MobileMe", og om nødvendigt udfylde dine kontooplysninger. Nu følger den samme fremgangsmåde som i trin 3 og trin 4. Du kontakter på begge computere vil nu forblive i sync med hinanden og opdatering, når der foretages ændringer på hver computer.

TIPS

  • Prøv at organisere dine kontakter i kategorier, såsom Friends eller arbejde, til nemt at finde de rigtige oplysninger
  • Du kan også synkronisere din iPhone til adressebogen med iTunes. Når dette er sat op, vil opdateringer kontaktoplysninger blive skubbet til enheden fra MobileMe
  • Sørg for omhyggeligt at læse alle meddelelser, der vises under Adressebog synkronisering. Ofte vil du blive spurgt, om du vil erstatte eller flette oplysninger under synkronisering. Det er altid bedre at flette data på MobileMe og på din Mac i stedet for helt at erstatte kontakter og risikerer at miste vigtige oplysninger.

relaterade artiklar