Sådan Sync en Mac Adressebog mellem en laptop og desktop

Sådan Sync en Mac Adressebog mellem en laptop og desktop


Brugerne kan vælge mellem et par muligheder for at synkronisere Apple Address Book mellem en Mac bærbar computer og en stationær. Nogle brugere eksportere deres data og sende den til en anden maskine, som derefter importerer kontakter. Men manuelt at dele kontaktoplysninger kræver et ekstra niveau af opmærksomhed og kan hurtigt blive rodet. Den enkleste metode til at holde to computere i sync er at bruge Apple tjenesten MobileMe (tidligere kaldet .Mac), som koster $ 99 pr år fra midten af ​​2010.

Vejledning

1

Sikkerhedskopier kontaktoplysninger på hver computer. Under menuen Filer, vælg "Export" og "Adressebog Archive". Dette vil gøre en komplet sikkerhedskopi af alle dine kontakter.

2

Åbn en MobileMe-konto gennem Apple. Gå til MobileMe hjemmeside (se Resources), eller få adgang til dine Systemindstillinger, og klik på "MobileMe" for at aktivere en konto.

3

Start adressebogen på en Mac og åbne Indstillinger. Fordi systemet virkelig synkroniserer oplysninger mellem computere i stedet vælger en mester, der overskriver den anden, er det ligegyldigt, hvilken computer, du begynde med.

4

Klik på "Konti" undermenuen. Under "Kontooplysninger", vælg "På min Mac", og marker afkrydsningsfeltet "Synkroniser med MobileMe".

5

Når panelet Systemindstillinger for MobileMe åbner, logge ind på din konto.

6

I MobileMe, skal du vælge "Sync".

7

Sæt kryds i "Synkroniser med MobileMe" boksen. Vælg i pop op-menuen hyppigheden af ​​synkronisering.

8

Tick ​​"Kontaktpersoner" på listen over data, der skal synkroniseres.

9

Klik på "Synkroniser nu".

10

Gå til den anden computer, og gentag ovenstående trin. Når du er færdig, skal den anden computer har alle de kontaktoplysninger fra den første computer og vil dele sine egne kontaktoplysninger. Når du tilføjer eller sletter en kontakt på enten bærbar eller stationær, vil MobileMe opdatere den anden computer på få sekunder.

TIPS

  • En gratis prøveversion af MobileMe er tilgængelig, hvis du er usikker, hvis du ønsker at bruge pengene. Prøv det for at se om det opfylder dine behov.
  • Sørg for at sikkerhedskopiere din adressebog på begge computere, før du forsøger at synkronisere. Data kan gå tabt eller overskrives i nogle tilfælde; tage et par sekunder til at eksportere en backup til en anden mappe på computeren eller til online lagring. Hvis noget går galt, kan du gendanne dine oplysninger ved at importere arkivet.

relaterade artiklar