Sådan Stream en Remote Guests Foredrag

Sådan Stream en Remote Guests Foredrag


Udbredt high-speed internet tilgængelighed gør real-time video kommunikation og foredrag streaming en dagligdags mulighed. Med kun et webcam, en mikrofon og en computer med high-speed internet adgang, kan din gæsteforelæser instruere dit klasseværelse fra tusindvis af miles væk. Der er mange gratis streaming-tjenester at vælge imellem, og webcams og bygget i mikrofoner er hverdagskost på mange bærbare computere. Det er muligt, at du kan oprette din fjernbetjening foredragsholder med ingen start op omkostninger. Selv hvis din foredragsholder Lacs et webcam og mikrofon, er tilgængelige billige produkter for omkring $ 20 fra 2011.

Vejledning

1

Anmod om din gæsteforelæser tilmelde dig en gratis udsendelse konto på en streaming site som Justin.tv eller Ustream.tv. Når din underviser har skabt en udsendelse kanal, bede ham om at sende dig navnet på kanalen, og planlægge dato og tidspunkt for din forelæsning. Husk eventuelle tidszone forskelle hvis relevant.

2

Har underviseren tilslutte et webcam og en mikrofon til deres computer og begynde udsendelse på det planlagte tidspunkt.

3

Besøg den kanal, dit gæsteforelæser oprettet ved hjælp af en computer med internetadgang. Hvis du har en projektor i klassen, projicerer strømmen på projektionsskærm. Ellers bare har klassen samles omkring computeren. Du kan bruge chat-kanal til at informere underviseren, at din klasse er med succes streaming af video og til at stille spørgsmål.

TIPS

  • Ustream tillader co-hosting. Hvis du havde din egen webcam og mikrofon i klasseværelset, kunne du have en live gruppediskussion komplet med video og lyd med din gæsteforelæser.

relaterade artiklar