Sådan Start en gratis social hjemmeside

Sådan Start en gratis social hjemmeside


En gratis web applikation, der lader dig starte en social hjemmeside om et emne, du elsker, er Wetpaint. Hjemmesiden kan oprette wikis, blogs og fora, plus det kan være hjemsted for en række bidragydere, der elsker dit emne også. Læs videre for at lære, hvordan du starter din egen sociale hjemmeside gratis.

Vejledning

1

Gå til Wetpaint. For at komme i gang, bare udfylde to former. Hvad du ønsker at navngive dit websted, og hvad du ønsker URL'en skal være. (URL'en bliver yourname.wetpaint.com.) Klik på store Go! knappen.

2

Begynde at oprette indhold, du ønsker på din Wetpaint site. Du skal bruge velkendte ikoner som dem, der anvendes i Microsoft Word til at tilføje og redigere tekst. For at se nogen af ​​de værktøjer til redigering og tilføje indhold, skal du klikke på knappen Easy Edit. Dette får en værktøjslinje, hvor du kan vælge tekstformateringsindstillinger, tilføje widgets, stavekontrol, tilføje billeder og meget mere.

3

Der er enkle ikoner, der giver dig mulighed for at tilføje YouTube-videoer, kalendere, afstemninger, musik, chat, RSS-feeds og diasshows. Understøttede widgets omfatter Google kalendere, Google Video og YouTube-video, Vizu Afstemninger, Photobucket Slideshow, Meebo IM, Gabbly chat, RSS-feeds og Imeem Music Player.

4

Du kan tillade andre, der deler dine interesser for at tilføje indhold til dit websted, eller du kan bringe i dette indhold ved hjælp af værktøjer som RSS-feeds funktionen. Brug indstillingerne til at fastslå, hvem der kan tilføje indhold til dit websted, og som vil være i stand til at moderere dit websted. Tilføjelse af et debatforum vil bringe i mere indhold fra dine læsere. Tilføj chat funktionen til at give social kontakt blandt dine læsere.

TIPS

  • Der er to avancerede Wetpaint ansøgninger om udviklere kaldet Wetpaint injiceres og Wetpaint vedlagt.

Relaterede artikler