Sådan spiller Google SketchUp

Sådan spiller Google SketchUp


SketchUp er 3D-modellering software produceret af Google, der giver brugerne mulighed for at gøre ting, mennesker og rum ved hjælp af forskellige værktøjer. Ved at tegne kanter og ansigter, og ekstrudering flade overflader i en tredimensionel form, kan du tilbyde komplette miljøer på skærmen til brug i præsentationer, klasse opgaver, hjemmesider eller bare for sjov.

Vejledning

1

Hent SketchUp program fra http://sketchup.google.com/intl/en/download/index.html. Der er to grundlæggende versioner: SketchUp til Windows XP / Vista / 7, og SketchUp til Mac OSX, version 10.5 og nyere. Der er et komplet sæt af systemkrav til rådighed for alle disse operativsystemer på http://sketchup.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=36208.

2

Lær programmet ved hjælp af en af ​​Googles tutorials til SketchUp begyndere. For dem, der foretrækker visuelle metoder, der er video tutorials, der dækker værktøjer, menuer og forskellige anvendelser, fra basis til avanceret. I Google 3D-lager, der kan downloades eget tempo tutorials, der tillader interaktiv træning. Der er også vejledende tekst, herunder en Begreber Guide dækker grundlæggende terminologi; en startvejledning, nyttig som en introduktion; en omfattende brugervejledning; en Reference Guide; og en printbar Oversigtskort, som giver dig mulighed for hurtigt og nemt få adgang til nøgle / mus kombinationer for programmet.

3

Åbne programmet. Du vil se en titel bar langs toppen med standard Windows kontroller, samt menuerne Filer, Rediger, Vis, kamera, Draw, Værktøj, Vindue og Hjælp. Disse er rullemenuer, som indeholder forskellige værktøjer, kommandoer, kontroller og indstillinger. De værktøjslinjer holde knapper, der giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til værktøjer og kontroller. Der er en tegning område, hvor du opretter dine modeller ved hjælp af lodrette og vandrette akser. Under tegningen området er en status bar, der giver tips om brug af tegneværktøjer og tastaturgenveje.

4

Eksperimenter med SketchUp s smarte funktioner, herunder FollowMe værktøj, som skaber 3D-former; den selvforklarende Paint Bucket; Shadow Engine, som tilføjer dybde og realisme til din model; Sektioner, som giver dig mulighed for at undersøge objekt rammer og interiører; den Scenes værktøj, som kan gemme forskellige visninger af modellen; og dimensionen og Label værktøjer, der kan uddybe på din model med ord, etiketter eller andre detaljer.

5

Gem dit arbejde ved at trække ned i menuen Filer, klikke på Gem som, og navngivning dit arbejde. Du kan nu åbne model i fremtiden ved at åbne programmet og klikke på Åbn i menuen Filer. Du vil se en liste over filer, hvorfra man kan vælge dit arbejde i gang. Flyt filen til en anden mappe på din computer, hvis du ønsker.

TIPS

  • Aktiver yderligere værktøjslinjer med View / Værktøjslinjer liste, herunder store skruetrækker sæt, Views, Lag og Skygger.
  • Gennemse Google SketchUp Users Guide, før du starter et seriøst projekt. Vejledningen findes i .pdf-format på http://dl.google.com/sketchup/gsu6/docs/ug_sketchup_win.pdf
  • Google har prøver og modeller til rådighed på 3D-lager: http://sketchup.google.com/3dwarehouse/
  • Lær Lag funktion, ellers prøve at arbejde i 3D med flere objekter findes på det samme skærmbillede område vil være frustrerende.

relaterade artiklar