Sådan Søg efter XML i Word

XML er en populær og fleksibel computer sprog for sammenfatning af data i et struktureret format. De anvendelser af XML er enorme. Selv om oplysningerne består af andet end en grundlæggende skitse stil, kan computere fortolke disse data i en række forskellige måder. Indstillingerne for en ekstern hardwareenhed Udformningen af ​​en webside eller alle kan styres ved en simpel XML-fil. Det er muligt at finde XML scripts i mange forskellige tekstformater. Den populære Microsoft Word software kan nemt bruges til at skrive XML-kode. Når man ser på en stor Word-dokument, isolere de afsnit, der indeholder XML-kode er nemt.

Vejledning

1

Åbn Microsoft Word-dokument, du ønsker at søge efter XML-data.

2

Forstå hvad XML-kode ser ud. Strukturen af ​​XML sprog er enkel og let at identificere. Alle XML linjer skal begynde med et "tag". Selve arten af ​​disse tags bredt varierer, men syntaksen er den samme. Et tag er indkapslet i "<>" beslag. Linierne vil ofte ender i en variation af disse beslag. XML kan ikke eksistere uden disse enkle symboler. XML syntaks symboler findes online på w3schools.com/xmL/xml_syntax.asp.

3

Find den XML-kode i Word-fil ved hjælp af funktionen Søg i Microsoft Word. Denne kommando kan du nemt søge efter enhver form for tekst eller symbol, der kan vises på enhver side i dokumentet. Start ved at klikke på menuen Rediger øverst i programvinduet.

4

Klik på kommandoen Find i menuen Rediger. Et pop-up-boks vises med dialogen til at tilpasse søgeindstillinger for dokumentet.

5

Skriv ind Find boksen det indhold, du søger efter. Eftersom alle XML kræver "<" og ">" beslag, type en af ​​disse ind i feltet.

6

Konfigurer Find så de passer dit arbejde flow. Du kan vælge at have de fundne genstande automatisk fremhævet. Man kan også vælge et afsnit af dokumentet for at søge snarere end hele filen. For at søge i hele dokumentet, lade denne indstilling alene og acceptere standardkonfigurationen.

7

Klik på knappen Find næste. Funktionen søger dokumentet til syntaksen af ​​en XML erklæring. Når en mulig match er fundet, vil Microsoft Word-fil ved at rulle til det sted i filen og viser resultatet. Løbende at klikke på Find næste, gennemgås alle søgeresultaterne. Hvis langvarig XML-kode er til stede i det dokument, behøver du kun at se det første søgeresultat at identificere sin start sted. Yderligere Find næste iterationer vil bevæge sig trinvist gennem hver linje kode, da de alle vil indeholde den søgte emne.

Relaterede artikler