Sådan sluttes en ekstern LG Blue Ray brænder til en Dell Dimension 8300

Tilslutning af en ekstern LG Blue Ray disc brænder til din Dell Dimension 8300 computer vil give dig mulighed for at brænde og hente medier fra cd'er, dvd'er og stort format Blu Ray discs. Blu Ray diske kan lagre mere end fem gange af oplysninger om en almindelig DVD og er mere egnet til high-definition video og multimedie-projekter. Tilslutning af en ekstern LG Blue Ray brænder til Dimension 8300 er ikke svært, og er noget de fleste mennesker kan udrette på blot et par minutter.

Vejledning

1

Slut den lille ende af USB-kablet til den eksterne LG Blu Ray brænder. Eventuelt bruge eSATA-kabel, hvis din computer understøtter denne funktion.

2

Sæt den anden ende af kablet i en tom USB-port (eller eSATA) på computeren.

3

Slut vekselstrømsadapteren stik til strømstikket på bagsiden af ​​Blu Ray brænder. Sæt AC-adapteren i en tom stikkontakt.

4

Tænd Dimension 8300 computer og lad den starte op i Windows. Indtast din administrator brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det.

5

Sæt LG Blu Ray brænder installations-cd'en i det optiske drev på din Dimension 8300. Vent til installationen guiden vises, og klik derefter på "Setup" ikonet. Vent på, at brænderen software at installere, og genstart computeren, hvis du bliver bedt om.


relaterade artiklar