Sådan slettes en udstationering på Craigslist

Craigslist giver købere og sælgere fra hele verden med en online forum, hvor varer og tjenesteydelser købes og sælges hver dag. Det er nemt at tilføje en udstationering til nogen kategori og lige så let at slette en udstationering. Her er hvordan man sletter en udstationering på Craigslist.

Vejledning

Slet en udstationering

1

Besøg Craigslist hjemmeside (se link i Resources nedenfor).

2

Log ind på din brugerkonto ved at klikke på "Min konto" på Craigslist hjemmeside.

3

Find den udstationering, du ønsker at slette permanent.

4

Klik på titlen på udstationeringen, du vil slette.

5

Vælg "Slet denne udstationering." Udstationeringen vil forsvinde fra din liste over aktive posteringer.

Kontroller, at dit indlæg er slettet

6

Log ud af din konto ved at klikke på "Log ud".

7

Log ind på Craigslist igen.

8

Kontroller, at dit indlæg er blevet slettet ved at klikke på "Fjernet af mig" linket. Du vil se en liste over annoncer, du har slettet.

TIPS

  • For at gøre ved hjælp af Craigslist endnu nemmere, skal du aktivere cookies i din webbrowser, som Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Safari. Cookies gør det muligt at logge på uden at skulle indtaste dit brugernavn og din adgangskode, hver gang du besøger webstedet.
  • Craigslist fora kan være meget nyttigt at få svar på almindelige spørgsmål og spørgsmål vedrørende køb og salg (se linket i Resources nedenfor).
  • Sørg for at slette indlæg efter du har solgt din vare, så du ikke fortsætte med at modtage e-mails eller telefonopkald om et emne, der allerede er solgt eller er ikke længere tilgængelig.
  • Altid logge ud af din konto, hvis du bruger en delt computer. Ellers alle, der bruger computeren, når du kan ændre dine posteringer, indsamle personlige oplysninger eller ændre din konto på en eller anden måde.
  • Deaktiver cookies på offentlige eller delte computere, fordi de vil tillade nogen at få adgang til din konto uden at skulle logge ind.
  • Hvis din annonce skønnes upassende eller krænkende af Craigslist personale, vil du se fjernet posteringer under "Staff Slettet" linket i højde vindue din efter du logger ind.

Relaterede artikler